Zeljo92 je napisao/la:Stole je napisao/la:Koje kolo igraju Zvjezda 09 i Sarajevo 08![]()
Zeljo92 je napisao/la:Stole je napisao/la:Koje kolo igraju Zvjezda 09 i Sarajevo 08![]()
Dobra je priča Dubioza Kolektiv, nema šta. Jedino što me zbunjuje jeste što nikada ne znam koliko bend ima članova... 6, 7, Atalanta, 9, 10?
Alipasino je napisao/la:Pitala me curica malena koliko sam poljubio zena.Tri put sedam dvadeset i jedan i jos 8 eto koliko sam.Pitanje kakve veze imaju pitari sa ovom epskom pjesmom.Odgovor mozete pronac u textu.
samo da ti prijavim 50 000 ljudi na koncertu dubioze u zenici svi platili porez, hoteli puni.svrakino1921 je napisao/la:ATALANTA ZA ZIVOT CIJELI
DIVOVSKI**** bulicu frisko preminule, abdulahu, dini selimovixu i svima koji ih prizivaju nazad. **** im jesic raspale i njegovi simeunovici, kramari, brazilci koni su uzeli za 6 mjeseci blizu 2 miliona.
svrakino1921 je napisao/la:SVRAKINO SELO ZA ZIVOT CIJELI
Mucki klosaru vjerujem da si uzivo jos ruzniji od ovih izljeva ovde karaktera ruznog svog.Goosman je napisao/la:Sloboda za ostanak u ligi mora pobjedjivati slabije ekipe,vec sledece kolo tesko mogu i do boda.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 28 gostiju.