nisu oni nesposobni nego bezobrazniMemara je napisao/la:Ma ja fkt više ne mogu da vjerujem koliko su nesposobni.
sto bi dali sovsico to sto trazi odmah njima manje
FUJ STOKO
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nisu oni nesposobni nego bezobrazniMemara je napisao/la:Ma ja fkt više ne mogu da vjerujem koliko su nesposobni.
Mačak u vreći, realno. Već duže vremena nema kontinuitet. Koliko sam shvatio malo bolja varijanta Bojana Pavlovića. Bolje da smo istrpili ovog klinca od 17 godina do zime, pa onda ako ne zadovolji da nađemo nešto. Golmane ala Kahriman možeš vazda naći.alan_kardec je napisao/la:kahrimana ako dovedete, on će vam za nivo kvaliteta ove lige, biti vrlo dobro pojačanje.
Sad ce ti reci kad moze Milan i Real moze i Sarajv'oalan_kardec je napisao/la:dijete od 17 godina staviti na gol, a klub želi u borbu za titulu?ybga ne ide jedno s' drugim.
Nije li ovaj isti Kahriman bio zamjena tadašnjem klincu Rajkoviću prije odlaska istog u Tel Aviv?alan_kardec je napisao/la:dijete od 17 godina staviti na gol, a klub želi u borbu za titulu?ybga ne ide jedno s' drugim.
uNbx je napisao/la:Nije li ovaj isti Kahriman bio zamjena tadašnjem klincu Rajkoviću prije odlaska istog u Tel Aviv?alan_kardec je napisao/la:dijete od 17 godina staviti na gol, a klub želi u borbu za titulu?ybga ne ide jedno s' drugim.
Taj klinac je tada imao 20 god. i bio je prvak evrope i svijeta!uNbx je napisao/la:Nije li ovaj isti Kahriman bio zamjena tadašnjem klincu Rajkoviću prije odlaska istog u Tel Aviv?alan_kardec je napisao/la:dijete od 17 godina staviti na gol, a klub želi u borbu za titulu?ybga ne ide jedno s' drugim.
Trenutno korisnika/ca: f16, Laganini1986, OzmoodPinglewood, PingoFTW i 37 gostiju.