FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 04 avg 2018, 14:09

Zip je napisao/la:Ko da nije pukla pichka u cetvrtak, pa se nisu podjelile ostavke.. pa niko da ode nakon blamaze...

Jeste li svjesni kakvu ste bruku i sramotu priredili? Ccc
Yebem vas 8 puta...
Zasto bi dali ostavke ?
Odradili su odlican posao za njih, clanske, godisnje produzene, zaradili od Evrope, karata. Koga od njih boli kur*c za rezultat, skupili su sebi za plata, jos ako koga prodaju puna saka brade..
Dobicemo uskoro par novih nickova-padobranaca koji ce nas uvjeravat kako imamo dobre ljude, nikom nismo duzni i slicno. Uglavnom standardno, poslujemo pozitivno i amidza ku*vin sin je sretan.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 avg 2018, 14:09

uNbx je napisao/la:Na jednoj strani imaš prosjek golmana, koji je okej za ligu, i nemaš garancije da je išta manje kiks golman od Pavlovića, s druge strane imaš potencijal golmana koji može samo napredovati. Ja bih uvijek bacio karte na ovog drugog, jer ruku na srce, tolika razlika u kvalitetu da se izgubi utrka za trofejom, baš i nije.
Apsolutno se slazem s tobom.
Uostalom tamam oni napadaju titulu pa gledaju da im golman ne bude neko 'usko grlo' u ekipi.
Njih da interesuje titula ne bi Hebib igrao beka i vec do sada bi doveli 2-3 ozbiljna pojacanja. Kakva titula,kakvi bakraci ba! Madjari ce se opet popisati i po nama i po komsijama,a mi cemo (opet) svoj uspjeh gledati po tome ko je kome bolje 'suknuo' zbog necega.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 avg 2018, 14:12

benko21 je napisao/la:50 k km na ruke i 12 k plate je bio problem
Al zato zrinjskom nije :bow:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 04 avg 2018, 14:14

Pantelija je napisao/la:
benko21 je napisao/la:50 k km na ruke i 12 k plate je bio problem
Al zato zrinjskom nije :bow:
gade mi se svi fuujj
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Pip
Kontakt:

Post Postao/la Pip » 04 avg 2018, 14:15

sovsic je k.arina

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 04 avg 2018, 14:16

Pip je napisao/la:sovsic je k.arina
Nije bitan Sovsic bitno je kolko su igraca ovako izlevatili :bale:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 avg 2018, 14:18

Eto ti znaš jel Husref zna kako izgleda unutrašnjost vjerskog objekta. Bitno je da se sere, pa šta bilo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 04 avg 2018, 14:18

robertkosar je napisao/la:
upravo tako u tome je poanta ovdje je Sovsic nebitan
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 avg 2018, 14:33

benko21 je napisao/la:
upravo tako u tome je poanta ovdje je Sovsic nebitan
Kako je nebitan, ako je **** a hoce dobre pare onda je bitan. Imamo mi takvih koji uzimaju pare nizasta.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 04 avg 2018, 14:34

Eto koliko su nesposobni, majku li im yebem. Znam da čitate, pič.ke nesposobne, svu vam familiju yebem.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 avg 2018, 14:34

Eto imaćeš priliku da vidiš kako je '****' u ligi. Ovo je jedino dobro ako je istina da je htio samo na pola godine ugovor, u što lično sumnjam, to je samo šuplja da opravdaju svoju nesposobnost i bezobrazluk.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 04 avg 2018, 14:36

Kako je nebitan, ako je **** a hoce dobre pare onda je bitan. Imamo mi takvih koji uzimaju pare nizasta.[/quote]
govorim sa stanovista dogovora uslova sa igracima
dogovoris jedno kada dodje igrac da potpise ugovor tamo stoji sasvim nesto drugo, a onda idu spinovi kako nije potpisao zbog zene nije joj se svidio grad ili husref ga ne zeli itd
ko Šoja Stojan

menadjer
Kontakt:

Post Postao/la menadjer » 04 avg 2018, 14:37

Potpisao Kahriman, provjerena informacija

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 04 avg 2018, 14:43

menadjer je napisao/la:Potpisao Kahriman, provjerena informacija
A đe je SMS, p.o.s.e.r.e.m. se na sve njih i na SMS-ove

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 04 avg 2018, 14:47

Moj menadzeru Sarajevu je potreban jedan pravi strucnjak da poslozi odbranu kako trebe a ne da igrace sutas po potrebi na razne pozicije i izmisljas toplu vodu tad nam nebi bili potrebni kahrimani. Dobar bi bio i tucakovic jer bi imao beton odbranu ispred sebe :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 avg 2018, 14:50

Bojan Pavlović nije otputovao sa ekipom FK Sarajevo na gostovanje u Tuzlu, ali također nije ni raskinut ugovor sa njim.

Tako glasi informacija iz bordo kluba povodom sve učestalijih glasina da će srbijanski golman napustiti Koševo.

Podsjećamo, mnogi su upravo Pavlovića označili kao jednog od krivaca za katastrofalni poraz od Atalante (0:8), a nezadovoljstvu navijača posebno je doprinio njegov neprimjereni potez pokazivanja srednjeg prsta prema istočnoj tribini stadiona Asim Ferhatović Hase tokom meča sa Italijanima.

“Bojan Pavlović još uvijek je član FK Sarajevo. Istina, on ne putuje s ekipom u Tuzlu, na gostovanje protiv Slobode, ali razlog sigurno nije taj što je prekinuo saradnju sa klubom. Lično sam razgovarao sa njim poslije utakmice sa Atalantom, naravno da mu je žao zbog onoga što je napravio, to je sve što još mogu reći na tu temu”, kazao je za ****.ba koordinator za sportski segment FK Sarajevo Emir Hadžić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

menadjer
Kontakt:

Post Postao/la menadjer » 04 avg 2018, 14:51

Moj menadzeru Sarajevu je potreban jedan pravi strucnjak da poslozi odbranu kako trebe a ne da igrace sutas po potrebi na razne pozicije i izmisljas toplu vodu tad nam nebi bili potrebni kahrimani. Dobar bi bio i tucakovic jer bi imao beton odbranu ispred sebe :kafa:
Potreban je plan kojeg se klub treba drzati, a ne svaki strucnjak koji dodje da prosipa svoje ideje i tako imamo tri plana godisnje, minimalno.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 avg 2018, 14:53

Fudbaleri FK Sarajevo otputovali su danas iz Trening centra u Butmiru za Tuzlu gdje će u nedjelju odigrati utakmicu 3. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Slobode.

Ekipa će u subotu u popodnevnim satima u Tuzli odraditi i posljednji trening uoči utakmice, a u sastavu će, očigledno, biti nekoliko promjena.

U konkurenciji za utakmicu protiv Slobode su: Kovačević, Tucaković, Dupovac, Mujakić, Adukor, Hebibović, Pidro, Bekić, Stanojević, Rahmanović, Crepulja, Resić, Tatar, Šišić, Halilović, Velkoski, Ahmetović i Handžić.

Utakmica FK Sloboda – FK Sarajevo igra se na stadionu Tušanj, u nedjelju sa početkom od 19 sati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 04 avg 2018, 14:55

Nije u pitanju sposobnost uprave, vec lopovluk i bezobrazluk.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 04 avg 2018, 14:57

MortemHz je napisao/la:Fudbaleri FK Sarajevo otputovali su danas iz Trening centra u Butmiru za Tuzlu gdje će u nedjelju odigrati utakmicu 3. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Slobode.

Ekipa će u subotu u popodnevnim satima u Tuzli odraditi i posljednji trening uoči utakmice, a u sastavu će, očigledno, biti nekoliko promjena.

U konkurenciji za utakmicu protiv Slobode su: Kovačević, Tucaković, Dupovac, Mujakić, Adukor, Hebibović, Pidro, Bekić, Stanojević, Rahmanović, Crepulja, Resić, Tatar, Šišić, Halilović, Velkoski, Ahmetović i Handžić.

Utakmica FK Sloboda – FK Sarajevo igra se na stadionu Tušanj, u nedjelju sa početkom od 19 sati.
Pa gdje Šofranac g.l.upane retardirani!?
Nema mi mrzeg lika od hinjavca E. Hadzica, bijeda ljudska. Gori je od Husrefa cak, i on samo šuti, sve mu dobro.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasFks i 25 gostiju.