FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 04 avg 2018, 15:51

uNbx je napisao/la:Kvota 1.02 da će nam isti taj Šovšić djecu pravit u sve 4 utakmice.
ma ne znam koliko može jbg govorimo o liku koji je poznat po neprofesionalnosti, ukucaj u google, presmiješno...sa 28 završio epizodu u aziji, nekakve treninge snimao za youtube...u poljskoj truba...uglavnom za parama hodo, od dinama ništa bitno napravio nije fudbalski...a faca mu je za šamarčine...

volio bi da dovedu nekog zajebanog pa da nema ko šta reći više, takođe i ovog majmuna treba demantovati taman istina sve bilo, e sad da li je taj čas PR-a Ema odlučila da pobjegne s nastave? izgleda da jeste....

uživo slika PR FKS:
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 avg 2018, 15:56

Inijesta je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
benko21 je napisao/la:sabrina crkni k.urvo ona je sovsica ispalila
kako znaš?
Iz usta Emira Hadzica, nije htjela da ispuni uslove koje su prethodno obecali momku
to on negdje napisao? izjavio? ili sjedio s tobom i benkom?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 04 avg 2018, 15:59

Inijesta je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
benko21 je napisao/la:sabrina crkni k.urvo ona je sovsica ispalila
kako znaš?
Iz usta Emira Hadzica, nije htjela da ispuni uslove koje su prethodno obecali momku
Joj k u r v e
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 avg 2018, 16:08

Iako mislim sve najgore o dotičnoj direktorici, Emir Hadžić mi sve više ide na polni organ. Nije mu prvi put da mahala okolo i iznosi raji stvari, nebitno tačne ili netačne. Onda se neko pita što nam se dešava ovo ili ono, od mahale ni milimetra nismo odmakli. Kad je već pošten i čestit, izađi majstore pred medije i izjavi to, ali neće jer mu je noga, a para draga.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 avg 2018, 16:13

Sarajevo - Atalanta

slika
slika
[imghttps://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/38478657_899199880290536_5652827125095333888_n.jpg?_nc_cat=0&oh=93e517bb6b7cbf21c128037c23e680f1&oe=5C020FFC][/img]
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 04 avg 2018, 16:18

I jos izjavi Hadzic da dolaskom u klub stavlja svoj ugled na kocku. Realno pozicija mu nema nikakvu odgovornost jer on je zaboga samo koordinator. Ali direktorica ga je dovela da se na njemu slome kola u slucaju losih sportskih rezultata. Sto bi rekli - patsy.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 04 avg 2018, 16:22

to on negdje napisao? izjavio? ili sjedio s tobom i benkom?[/quote]

Ja brate poveznicu sa klubom imam jedino u tom sto clansku za sebe i dijete uzmem i sto idem godinama po raznim vukojebinama na tekme

Hadzija je jakp dobar sa ovom drugom kojem vjerujem 100% i ovo su hadzijine rijeci, najveci problem je lova obecana na ruke momku

Ne kazem da bi Sovsic bio Maradona al ovo sto rade uhljebi sa vecinom igraca ke za dobrih batina
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 avg 2018, 16:25

kengur je napisao/la:I jos izjavi Hadzic da dolaskom u klub stavlja svoj ugled na kocku. Realno pozicija mu nema nikakvu odgovornost jer on je zaboga samo koordinator. Ali direktorica ga je dovela da se na njemu slome kola u slucaju losih sportskih rezultata. Sto bi rekli - patsy.
ako je istina znači da se petlja u sportski segment , ako je tako treba odgovarati za rezultate zajedno s ovom dvojicom....jer ako možeš dovesti Kahrimana sad , znači mogao si i prije 2 mjeseca, finansijski smo isti...znači neće đubrad da dovedu nikog i samo čekaju da raju prođe huja da vrate Pavlovića , sumnjam da će i ovog golmana dovest to se spomenulo ime da se raja kao smiri....ovim debilima u upravi ništa ne treba vjerovat...

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 04 avg 2018, 16:30

Mozete pogodit ko stoji iza srednje prsta pavlovica. Ide na foru da se raja malo ohladi i eto ga opet na golu
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 avg 2018, 16:33

Stroj1946 je napisao/la:Ako ćemo gledati statistički i rezultatski, ova uprava je dosad najgora poslije rata. Bilo je kriza i turbulencija, al se nikad nije desilo i kad smo bili najgori da nam neki klub uvali 8 komada i da nisu u stanju dovesti adekvatno pojačanje. Među 25 igrača nemamo nijednog igrača koji se ističe posebno a vazda smo imali nekog, Benko, Duljević, Turković, Škoro, Jajalo, Cimirot itd.
Akademija je u pogonu i akademci igraju, al ne njihovim zaslugama. Ostali smo bez Sadikua, Veladžića, Hadžića, Herića, Rondića, Čatakovića... Momci koji su mogli biti nosioci ekipe, otišli su đaba ili za male pare. Ostanak Pavlovića, Bekića, Hebibovića, Hodžića... Pa slijepac vidi da nisu za ovog kluba, produžuju im se ugovori, likovi koji ne znaju pas najjednostavniji napraviti i dodati do sebe. Plus što imaju taj provincijski fudbalski mentalitet. Pričam sa jednim čovjekom koji je igrao kratko za nas, kaže da nikad nije goru ekipu gledo i još goreg golmana, ekipa bez glave i repa, bez srca i ikakve taktike, volje i želje, koji očito ne znaju šta znači nositi ovaj dres i grb.Najgore od svega što nema vođe u ekipi. Ma kaže lik da bi Sarajevo iz 80-tih ovu Atalantu satralo i da nisu baš nešto posebni, nego sami smo sebe uyebali.
Trebaju sjesti ovi ublehaši u upravi i dobro razmisliti šta i kako dalje, jer onu su direktni krivci za najveći poraz u 72 godine postojanja kluba. Aferim
Mogu oni jos biti gori,vidjeces ;)

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 avg 2018, 16:34

Mozda je Sovsic vrh igrac ? Samo mi cudna ova izjava"sve dogovorio, u cetvrtak bio na Kosevu,valjda u petak potpisao i ide izjava FKS nije ozbiljan klub".Umjesto"dosao sam u organizovan klub ,3x prvaci i tako...".Halo cetvrtak-petak.Izjava ????
Druga varijanta,da su ga angazovali,sta bi Kapiten-stranac igrao ? Ovo stranaca sto imamo ,ja bih ovako:Adukora i Sofranca ostavio u prvom timu.Kapiten -klupa,Pavlovic s pjetlicima,Stanojevic s juniorima sve do isteka ugovora.Za ubuduce bi strance birao uglavnom iz Afrike i Brazila.Dodje na probu , struka kaze valja ,doktori kazu zdrav.Ako ga potpisu i dobar ok,to i jeste posao struke i doktora.A ako bude ubleha,onda bi pola njegovih finansija platila struka ili doktori.Sve to unijeti u ugovor o radu struci i doktorima.@Akademija
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 04 avg 2018, 16:34

DenchiNL je napisao/la:
kengur je napisao/la:I jos izjavi Hadzic da dolaskom u klub stavlja svoj ugled na kocku. Realno pozicija mu nema nikakvu odgovornost jer on je zaboga samo koordinator. Ali direktorica ga je dovela da se na njemu slome kola u slucaju losih sportskih rezultata. Sto bi rekli - patsy.
ako je istina znači da se petlja u sportski segment , ako je tako treba odgovarati za rezultate zajedno s ovom dvojicom....jer ako možeš dovesti Kahrimana sad , znači mogao si i prije 2 mjeseca, finansijski smo isti...znači neće đubrad da dovedu nikog i samo čekaju da raju prođe huja da vrate Pavlovića , sumnjam da će i ovog golmana dovest to se spomenulo ime da se raja kao smiri....ovim debilima u upravi ništa ne treba vjerovat...
To je i moja poenta. Morali su i nakon Zarije pa nisu a ima solidnih golmana cak i sa nasim drzavljanstvom. A odgovornost ne postoji u ovoj upravi jer su oni odgovorni samo gazdi (dakle nikome). Dok nekom ne pukne film.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 avg 2018, 16:35

Upravo tako! Izmišljaju neke funkcije u klubu koje će poturiti javnosti da oni ne bi bili izloženi. Možemo mi pričati da su oni nesposobni, ali oni glupi nisu! Sigurno nisu! Šta ima ne pojavljuje se futa u javnosti jer ne zna dobro Bosanski. Vidjela je kako su Kusta i feminizirani prošli jer su iskakali iz paštete. Sve jesu, ali glupi nisu!

I MOLIM VAS NE TRAŽITE MAHANE ŠOVŠIĆU, KAD JE OVDJE BILO MILION POZITIVNIH STVARI NA NJEG. JEDNOSTAVNO JE SAMOPONIŽAVAJUĆE TO RADITI!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 avg 2018, 16:38

DenchiNL je napisao/la:
Bagra je to manipulatorska i nista nece biti iznenadujuce.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 avg 2018, 16:41

Samozdravlje je napisao/la:Mozda je Sovsic vrh igrac ? Samo mi cudna ova izjava"sve dogovorio, u cetvrtak bio na Kosevu,valjda u petak potpisao i ide izjava FKS nije ozbiljan klub".Umjesto"dosao sam u organizovan klub ,3x prvaci i tako...".Halo cetvrtak-petak.Izjava ????
Druga varijanta,da su ga angazovali,sta bi Kapiten-stranac igrao ? Ovo stranaca sto imamo ,ja bih ovako:Adukora i Sofranca ostavio u prvom timu.Kapiten -klupa,Pavlovic s pjetlicima,Stanojevic s juniorima sve do isteka ugovora.Za ubuduce bi strance birao uglavnom iz Afrike i Brazila.Dodje na probu , struka kaze valja ,doktori kazu zdrav.Ako ga potpisu i dobar ok,to i jeste posao struke i doktora.A ako bude ubleha,onda bi pola njegovih finansija platila struka ili doktori.Sve to unijeti u ugovor o radu struci i doktorima.@Akademija
kakav Pavlović? da uči djecu kako se prst pokazuje? pa i kapiten kad ga spomenuste, šta je on pokazivao? jel mogu obojica bit bivši do večeras?
pa zavesti malo reda jbg život ga ****, gleda te cijela bih i šire, smiju nam se ljudi...blamaža za blamažom, hebo vam PR stručnjaci i kamile sve...

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 04 avg 2018, 16:42

Samozdravlje je napisao/la:Mozda je Sovsic vrh igrac ? Samo mi cudna ova izjava"sve dogovorio, u cetvrtak bio na Kosevu,valjda u petak potpisao i ide izjava FKS nije ozbiljan klub".Umjesto"dosao sam u organizovan klub ,3x prvaci i tako...".Halo cetvrtak-petak.Izjava ????
Post ti je za cistu 10 :thumbup: Samo je problem sto mi nemamo struku :nene:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 avg 2018, 16:44

SarajevoJeBordo je napisao/la:
I MOLIM VAS NE TRAŽITE MAHANE ŠOVŠIĆU, KAD JE OVDJE BILO MILION POZITIVNIH STVARI NA NJEG. JEDNOSTAVNO JE SAMOPONIŽAVAJUĆE TO RADITI!
ja sam ga jedini spomenuo i to bukvalno da neće doći...jer znam da traži cifru ko i par drugih igrača što je tražilo a odbili smo ih zbog te cifre...
niko ništa pozitivno ni negativno o njemu se nije ni pričalo uopšte....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 avg 2018, 16:44

uNbx je napisao/la:Iako mislim sve najgore o dotičnoj direktorici, Emir Hadžić mi sve više ide na polni organ. Nije mu prvi put da mahala okolo i iznosi raji stvari, nebitno tačne ili netačne. Onda se neko pita što nam se dešava ovo ili ono, od mahale ni milimetra nismo odmakli. Kad je već pošten i čestit, izađi majstore pred medije i izjavi to, ali neće jer mu je noga, a para draga.
istina, znam ga i uvijek je takav bio volio je mahalati gdje treba i gdje ne treba. S druge strane nije profesionalno dati covjeku ovlasti da pregovara sa igracima pa onda mijenjati to sto je dogovorio.
Kakav god da je bolji je od sabrine i ostalih kokosi. To sto ona radi je sramota i dok se ne otjera sabrina ovaj klub ce biti smijurija. Valentina nekako sve vuce ta njemacka ne vadi je iz usta nadam se da ce uskoro ostati tamo sta ce kod bas u bosni gdje se ne zna za red i disciplinu... Bas me zanima zasto on ne zasuce rukave pa pokaze ljudima sta je rad, red i disciplina a ne samo baca suplju okolo... Da mu se nije mail slao ne bi se debil sjetio da njegova firma postane sponzor i sarajevu a ne samo komsijama...treba prvo njih dvoje otjerati cim se izgubi sansa za titulu pa onda se okrenuti ostalim, mi svako malo tjeramo trenere i igrace i vidjeli smo koliko je to napretka donijelo. Sabrina uvela diktaturu kao da je samo njen klub...
Onaj srednjak pavlovica je nista u odnosu na to sta nam lezbe rade.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 avg 2018, 16:52

Upravo tako! Izmišljaju neke funkcije u klubu koje će poturiti javnosti da oni ne bi bili izloženi. Možemo mi pričati da su oni nesposobni, ali oni glupi nisu! Sigurno nisu! Šta ima ne pojavljuje se futa u javnosti jer ne zna dobro Bosanski. Vidjela je kako su Kusta i feminizirani prošli jer su iskakali iz paštete. Sve jesu, ali glupi nisu!

Ne znam samo za koju javnost izmišljaju te funkcije, kad rad uprave i rukovodioca FKS ne prati puno više ljudi od ljudi koji su aktivni po ovom, i još jednom-dva foruma. Ne znam kome mogu proturat te priče, a ako zaista misle da mogu, onda su glupi ko qrac, a mislim da nisu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 avg 2018, 16:53

DenchiNL je napisao/la:
ja sam ga jedini spomenuo i to bukvalno da neće doći...jer znam da traži cifru ko i par drugih igrača što je tražilo a odbili smo ih zbog te cifre...
niko ništa pozitivno ni negativno o njemu se nije ni pričalo uopšte....
Bilo je komentara da je dobar, da je brz ko munja (bukvalno ovako) i da bi nam valj'o! Nije ih bilo pretjerano jer je Atalanta bila udarna tema. A sad isto tako mu se nalaze neke mahane, kao nije dobar u glavu, kad je nas ispalio i otišo lažnim! Jednostavno to je level obdanište.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Neza i 15 gostiju.