BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Protiv protivnika koji ovako servira, zicer na break lopti se mora iskoristiti
Šteta, bila je tu i set lopta uz servis, ali bolji je na kraju dobio ovaj meč.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Et koliko se na sabahu iznervira.
Pa bolje da je 7-0 izgubio u tb nego ovo et.
Pa bolje da je 7-0 izgubio u tb nego ovo et.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrs! 
taman poceo gledati kod 5-3 u drugom setu, bolan damire sto ga ne izgubi 6-3, ovako mi unisti subotu.
klasicno damirovski, najgore je sto cemo mi ovako 10 god kontati kako je mogao, imao ga, jedna loptica presudila itd a on ce redovno ovakve meceve gubiti.
sve u svemu, solidan turnir, kad bi on na svakom narednom odradio ono sto 'mora' kao ovdje, top 20 bi bila realnost, sto bi bilo odlicno (ovo prije 3 -4 god ne bih smio ni napisati)
nego, da vidimo hoce li ovaj drugi majstor nocas odraditi ono sto treba ili ce se ukazati 'kozlov':-)
klasicno damirovski, najgore je sto cemo mi ovako 10 god kontati kako je mogao, imao ga, jedna loptica presudila itd a on ce redovno ovakve meceve gubiti.
sve u svemu, solidan turnir, kad bi on na svakom narednom odradio ono sto 'mora' kao ovdje, top 20 bi bila realnost, sto bi bilo odlicno (ovo prije 3 -4 god ne bih smio ni napisati)
nego, da vidimo hoce li ovaj drugi majstor nocas odraditi ono sto treba ili ce se ukazati 'kozlov':-)
Fizička usporedba smiješna,Damir
ko osnovac kraj Delpa.
https://****.com - Confidential Dating - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Girls Dating [/url]
Slabo servirao citav mec, a prvi servis Delpa enigma za Damira.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Steta sto ne ode ovo u treci set ali delpo je bio bolji igrac u ovom mecu i zasluzeno slavio bez dileme. Mirza danas igra prvo kolo kvala u torontu protiv kristijana harisona na terenu broj tri.Mec je drugi po rasporedu i igra se nakon meca medvedev - gombos i nece poceti prije 18:30
Ma nije mi unistio subotu jer nisam ni ocekivao da ce proci. Da je otislo u treci set i izgubio, onda bi bila druga pricababino je napisao/la:taman poceo gledati kod 5-3 u drugom setu, bolan damire sto ga ne izgubi 6-3, ovako mi unisti subotu.
Servis danas zakazao, u razmjenama je imao sanse, pozurio na set-lopti na mrezu
Nevjerovatno je koliko je Delpovih drugih servisa Damir vratio u mrezu!
Sve u svemu, standardni i jedan i drugi, valjda ce ga Damir nekad i pobijediti
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U prvom setu je prosto bilo nemoguće uzeti ponovo servis Delpu, 75% ubačanog prvog servisa a svi znamo kakav servis ima Delpo i kako taj podatak utiče na servere (iako Delpo nije klasični server), samopouzdanje dodatno raste. Na neke druge servise se moglo bolje reternirati jer dosta ih je u mreži završilo.
Drugi set se mogao uzeti već kad je dobio šansu ali i tu je Delpo odlično odigrao, bh passing. Pa ako ništa vračanje breaka je bilo vrijedno zbog one dvije bh paralele kod 5-5 (prva ko 40-40 i druga kod game lopte), pogotovo ove prve koja je bila majstorski odrađena.
Sve u svemu odličan turnir, bodovi odbranjeni što je najbitnije. Probati u Torontu doći do Novaka, bit će teško jer žrijeb nije nimalo lagan ali može on protiv Tsitsipasa i Thiema sigurno.
Jednostavno on protiv Rafe, Novaka, Federera i Delpa ne može igrati jer su oni dimenzija više u odnosu na njega, prvenstveno ne može pratiti ritam servisa ovih igrača.
Drugi set se mogao uzeti već kad je dobio šansu ali i tu je Delpo odlično odigrao, bh passing. Pa ako ništa vračanje breaka je bilo vrijedno zbog one dvije bh paralele kod 5-5 (prva ko 40-40 i druga kod game lopte), pogotovo ove prve koja je bila majstorski odrađena.
Sve u svemu odličan turnir, bodovi odbranjeni što je najbitnije. Probati u Torontu doći do Novaka, bit će teško jer žrijeb nije nimalo lagan ali može on protiv Tsitsipasa i Thiema sigurno.
Jednostavno on protiv Rafe, Novaka, Federera i Delpa ne može igrati jer su oni dimenzija više u odnosu na njega, prvenstveno ne može pratiti ritam servisa ovih igrača.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Vise se bojim Tsitsipasa nego Thiema... Nadam se da ce Grk biti preumoran (jos ako prodje u finale) i da nece imati vremena da se oporavi. Ukoliko njega prodje, Damir bi trebao lakse sa Thiemom. I onda aBd prvi mec sa Noletom 
dobio je loš žrijeb, ali jeb.iga to je masters a ne umag, moglo je i gore ... do njega je sad!
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Damir odlicno odigrao, igra na mrezi fantasticna. Servis i volej mu bas idu od ruke u zadnje vrijeme i jako lijepo to igra. Nazalost dao je sve od sebe ali ne moze se protiv onog igrat, realno smjesan izgleda pored frajera koji je 20 centi veci od njega. Los zrijeb u Torontu (nadam se da je to prvi masters) poprilicno i ne vjerujem ni da ce ovog Grka proci, sreca nista ne brani.
Ono sto je mene fasciniralo sto u zadnje vrijeme vazda ispliva neki novi segment u njegovoj igri koji je unaprijedio radeci na njemu par mjeseci, evo prvo servis pocetkom ljeta koji ga je znao bogami i spasiti par puta pogotovo u Antaliji sto je netipicno za njega, a evo sada igra na mrezi, tj bar ono sto sam vidio me je bas fascinirala i jako dobro izgleda ( da se razumijemo nisam gledao uzivo ove meceve u Mexicu, ali iz onoga sto se vidi na highlightsima, ta igra na mrezi nije samo dobra bila danas nego i juce protiv Mmoha ).
Ja sam, prema vidjenom ove godine, ubjedjen da Damir jos nije iscrpio svoj sav potencijal i da je i on toga svjestan. Sada mu se karijera lomi, i mora izabrati hoce li se zajebavati i uzivati u zivotu ili ce napraviti iskorak u karijeri i prije svega preseliti se daleko zapadnije od ovih prostora i platit trenera ili nekoga da mu izbije balkanluk iz njega i takav Damir ce se sigurno do kraja karijere vrtiti u top 20/30.
Ono sto je mene fasciniralo sto u zadnje vrijeme vazda ispliva neki novi segment u njegovoj igri koji je unaprijedio radeci na njemu par mjeseci, evo prvo servis pocetkom ljeta koji ga je znao bogami i spasiti par puta pogotovo u Antaliji sto je netipicno za njega, a evo sada igra na mrezi, tj bar ono sto sam vidio me je bas fascinirala i jako dobro izgleda ( da se razumijemo nisam gledao uzivo ove meceve u Mexicu, ali iz onoga sto se vidi na highlightsima, ta igra na mrezi nije samo dobra bila danas nego i juce protiv Mmoha ).
Ja sam, prema vidjenom ove godine, ubjedjen da Damir jos nije iscrpio svoj sav potencijal i da je i on toga svjestan. Sada mu se karijera lomi, i mora izabrati hoce li se zajebavati i uzivati u zivotu ili ce napraviti iskorak u karijeri i prije svega preseliti se daleko zapadnije od ovih prostora i platit trenera ili nekoga da mu izbije balkanluk iz njega i takav Damir ce se sigurno do kraja karijere vrtiti u top 20/30.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
brani 45 boba (mastersi koje igraš se uvijek računaju bez obzira na rezultat), dakle treba mu jedna pobjeda, a iz njega balkanluk ne može niko izbitiplavalokomotiva je napisao/la:Damir odlicno odigrao, igra na mrezi fantasticna. Servis i volej mu bas idu od ruke u zadnje vrijeme i jako lijepo to igra. Nazalost dao je sve od sebe ali ne moze se protiv onog igrat, realno smjesan izgleda pored frajera koji je 20 centi veci od njega. Los zrijeb u Torontu (nadam se da je to prvi masters) poprilicno i ne vjerujem ni da ce ovog Grka proci, sreca nista ne brani.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Cekaj nisam bas skontao, zasto ce mu oduzeti 45 boba ako nije igrao prosle godine (ako se dobro sjecam). Ili je drugaciji princip za seriju 1000. Prosvjetli me molim tejestamaji je napisao/la:brani 45 boba (mastersi koje igraš se uvijek računaju bez obzira na rezultat), dakle treba mu jedna pobjeda, a iz njega balkanluk ne može niko izbitiplavalokomotiva je napisao/la:Damir odlicno odigrao, igra na mrezi fantasticna. Servis i volej mu bas idu od ruke u zadnje vrijeme i jako lijepo to igra. Nazalost dao je sve od sebe ali ne moze se protiv onog igrat, realno smjesan izgleda pored frajera koji je 20 centi veci od njega. Los zrijeb u Torontu (nadam se da je to prvi masters) poprilicno i ne vjerujem ni da ce ovog Grka proci, sreca nista ne brani.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
pika se 18 rezultata ali ne najboljih 18 nego svi GS + svi mastersi plus ostalo što imaš najbolje, naravno samo turniri koje si igrao
Ono što @jestamaji želi reći je da je Damirov najslabiji rezultat koji mu se računa 45 bodova i da će se taj zamijenit sa rezultatom sa Mastersa bez obzira kakav bude, makar i manje od 45, zato kaže da brani 45. Sljedeči je 60 a posle 90 tako da on u ta 3 Mastersa što lani nije igrao 'brani' 195 bodova.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Jasnije mnogo, hvala obojici 
-
oldtown1990
- Kontakt:
Mirzet rutinski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.