Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Chat
Ko mu je jaranPenaltiky je napisao/la:Ti brišeš i skačeš samo kad neko potkači nekog tvog forumskog jarana.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisam ja brisao ništa tako mi Allaha, zamolio bih bez neosnovanih optužbi, inače slijedi tužba za klevetu.Vijadukt je napisao/la:Ja nisam nista obrisao. To je, ko da gledam, uradio rio.
I da, heler jedini budan
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- legenda reala
- Kontakt:
Radimo na tome da chatu vratimo pravi sjaj, prvi korak ka tome je skidanje ova dva nesposobna moderatora
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nastavi sa komentarisanjem rada moderacije i chat će opet biti zatvoren, ovaj put zastalno.Penaltiky je napisao/la:Ti brišeš i skačeš samo kad neko potkači nekog tvog forumskog jarana.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisam ja brisao ništa tako mi Allaha, zamolio bih bez neosnovanih optužbi, inače slijedi tužba za klevetu.Vijadukt je napisao/la:Ja nisam nista obrisao. To je, ko da gledam, uradio rio.
I da, heler jedini budan
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Priznaj da sad imaš erekciju nakon ove izjave.rio_Ferdy88 je napisao/la: Nastavi sa komentarisanjem rada moderacije i chat će opet biti zatvoren, ovaj put zastalno.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Nije valjda toliko lose?LAZARUS2000 je napisao/la:Ko meso na skupu veganaKanye je napisao/la:Kako ste?
Nemoj Ria. Tuzice te.LAZARUS2000 je napisao/la:Priznaj da sad imaš erekciju nakon ove izjave.rio_Ferdy88 je napisao/la: Nastavi sa komentarisanjem rada moderacije i chat će opet biti zatvoren, ovaj put zastalno.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Nemoj se onda upuštat u diskusije i glumit advokata i nrću te ni komentarisat.rio_Ferdy88 je napisao/la: Nastavi sa komentarisanjem rada moderacije i chat će opet biti zatvoren, ovaj put zastalno.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kad hoćeš da vidiš kakav je ko samo mu daš vlast, bilo kakvu

Što nisi javio da je chat u funkciji ?legenda reala je napisao/la:Radimo na tome da chatu vratimo pravi sjaj, prvi korak ka tome je skidanje ova dva nesposobna moderatora
Na koliku udaljenost baca taj lap ? To neka nova vrstaLAZARUS2000 je napisao/la: Meni je lap top. To neka epidemija jbt
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- legenda reala
- Kontakt:
Sve ovo je zbog njega ovako, frajer nije dobro obavljo poso nije neutralan nego u svakoj diskusiji naginje na neku stranu tako da ne more biti modPenaltiky je napisao/la:Nemoj se onda upuštat u diskusije i glumit advokata i nrću te ni komentarisat.rio_Ferdy88 je napisao/la: Nastavi sa komentarisanjem rada moderacije i chat će opet biti zatvoren, ovaj put zastalno.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Šta ima
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Kupio ga od nekih hrvata.. Iz HB.Derdiyok je napisao/la:Kad hoćeš da vidiš kakav je ko samo mu daš vlast, bilo kakvu![]()
Što nisi javio da je chat u funkciji ?legenda reala je napisao/la:Radimo na tome da chatu vratimo pravi sjaj, prvi korak ka tome je skidanje ova dva nesposobna moderatora
Na koliku udaljenost baca taj lap ? To neka nova vrstaLAZARUS2000 je napisao/la: Meni je lap top. To neka epidemija jbt
Kapije moćne na putu nek stoje,
Imas punu podrskulegenda reala je napisao/la:Radimo na tome da chatu vratimo pravi sjaj, prvi korak ka tome je skidanje ova dva nesposobna moderatora
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Selam alejkum, kakva je situacija?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Orao pao.Derdiyok je napisao/la:Soko zove orla prijem
Soko dolazi prijemAerials je napisao/la:Orao pao.Derdiyok je napisao/la:Soko zove orla prijem
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Tandara Mandara dao dva gola u Prvoj Slovačkoj, ičekujem snijeg ujutro.Aerials je napisao/la:Orao pao.Derdiyok je napisao/la:Soko zove orla prijem
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kad mi je njegov rođak govorio kako je šteta što je otišao iz Slobode i kako je dobar on igrač, ja mu nisam vjerovala. Eto mi sad. Tandara vrati se.Penaltiky je napisao/la: Tandara Mandara dao dva gola u Prvoj Slovačkoj, ičekujem snijeg ujutro.
Trenutno korisnika/ca: rossonero85 i 4 gosta.