FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 04 avg 2018, 20:59

miky_hz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Emir Hadžić zna da radi svoj posao, nije to loš čovjek.
Kad lose ide svi su losi,kad je pozitiva svi su savrseni.Nema tu sredine,nisam vidio da je neko spominjao ni upravu cak ni tu Sabrinu na kraju krajeva ni bilo koga kada smo uzivali nakon Italije ,svi su nam dobri bili i sa svim smo zadovoljni bili.I to je tako,kako rezultat diktira tako se "mjenjaju" misljenja i to treba pustiti nek ide svojim tokom,jel nekoga ubjedjivati u nesto nepije vode.Docice to sve na svoje.
Pa to je i najgore hahahahahahah.. Nakon Italije se dižu spomenici, nakon revanša se zaključavaju klupske prostorije. To je meni krivo, što nema nikakve zlatne sredine, već se talasa iz negative u ekstazij brzinom svjetlosti. Ništa mi nismo bolji od ljudi koji su bili i koji su u foteljama. Pa sad da krenem da tražim, našao bih bar 10 nickova koji su poslije prvog meča rekli da kako god se završi revanš, oni ništa ne zamjeraju, pa makar i ako nas natumbaju, a koji su izmijenjali stavove i sad udarili kao pokvarena ploča. Bagra smo da nema veće..
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 04 avg 2018, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 avg 2018, 21:00

miky_hz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Emir Hadžić zna da radi svoj posao, nije to loš čovjek.
Kad lose ide svi su losi,kad je pozitiva svi su savrseni.Nema tu sredine,nisam vidio da je neko spominjao ni upravu cak ni tu Sabrinu na kraju krajeva ni bilo koga kada smo uzivali nakon Italije ,svi su nam dobri bili i sa svim smo zadovoljni bili.I to je tako,kako rezultat diktira tako se "mjenjaju" misljenja i to treba pustiti nek ide svojim tokom,jel nekoga ubjedjivati u nesto nepije vode.Docice to sve na svoje.
bgm dosta nas nije bilo zadovoljno pojačanjima odnosno manjkom istih, polemisalo se o novom golmanu i gdje nam fale igrači....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 avg 2018, 21:03

Meni je Hadžija OK. Samo treba biti realan i reči da nije sve do njega. On kad i ako završi igrača, treba da dobije zeleno svjetlo da potpiše igrače. Ona k.urva yebem joj pomrle, sere al kad tad.....

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 avg 2018, 21:09

Ako ne demantuju Sovsica,znaci da je istina ono sto je on rekao.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 04 avg 2018, 21:12

Sta ovo hoce opet polovnjaka iz Srbije da dovedu. Pa majku mu hoce li ista sto vrijedi dovesti i da li ce Sarajevo ikada golmana kako treba imati.

Poslije Pavlovica, Pavlovic.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 04 avg 2018, 21:13

Znaci Emir doveo prava pojacanja, koja je ovdje bijeda sve u p.m. Pa što nam onda Hebib igra beka i što primismo pored Dupovca, kojeg vrati i Pavlovića kome ne nađe zamjenu 8 komada :facepalm: Eeee moji cirkusanti.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 avg 2018, 21:20

zrinjski takođe ganja golmana :D ljudi mogu do grupne faze ove godine...triput pogađajte s kojim pričaju...

i ovaj ima naše papire usput..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 avg 2018, 21:22

Pa Emir svakako samo pre-razgovore obavi, a Sabrina stavlja potpis i njeno je prvo, srednje i zadnje. Ako neko misli da Emir ima autonomiju kakvu je imao Abdulah Ibraković, vara se.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 avg 2018, 21:22

SarajevoJeBordo je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Upravo tako! Izmišljaju neke funkcije u klubu koje će poturiti javnosti da oni ne bi bili izloženi. Možemo mi pričati da su oni nesposobni, ali oni glupi nisu! Sigurno nisu! Šta ima ne pojavljuje se futa u javnosti jer ne zna dobro Bosanski. Vidjela je kako su Kusta i feminizirani prošli jer su iskakali iz paštete. Sve jesu, ali glupi nisu!

I MOLIM VAS NE TRAŽITE MAHANE ŠOVŠIĆU, KAD JE OVDJE BILO MILION POZITIVNIH STVARI NA NJEG. JEDNOSTAVNO JE SAMOPONIŽAVAJUĆE TO RADITI!
Ne znam samo za koju javnost izmišljaju te funkcije, kad rad uprave i rukovodioca FKS ne prati puno više ljudi od ljudi koji su aktivni po ovom, i još jednom-dva foruma. Ne znam kome mogu proturat te priče, a ako zaista misle da mogu, onda su glupi ko qrac, a mislim da nisu.
Ako neko piše na sportskom forumu, ne znači da je svjestan toga! Igrač kad potpiše - Hadžić se slika s njim. Počnu pripreme - Hadžić priča o pojačanjima. Koga navijači vide u naslovu, na TV-u, na portalu? - Hadžića. Izrade Šovšića, ko je kriv? - Hadžić, jer je on viđen na ekranu da priča o pojačanjima. To ti je u kratko sistem rezenovanja u Bosni generalno, a i po forumima koji kao prate rad uprave.
Eto druže pogledaj šta piše ovaj @brojjedan i bice ti jasno sta sam htio reci. I uce neko i citati ovaj forum i sutra ce isto tako yebavati Hadzicu sve.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 avg 2018, 21:24

@brojjedan
Igra zato što Husref hoće tako, baš kao i za Dupovca. Da znaš trunku o fudbalu i da gledaš malo kako se to radi, znao bi da se dovode oni igrači koji su trenerova želja. Tad stupa Hadžić i ide na pregovore s određenim potecijalnim novajlijama, a ako nađu zajedničku riječ, opet konačnu i glavnu riječ vodi predsjednik kluba ili neka druga nadređena osoba za to polje. I ako on nađe nekog igrača, opet ne može ništa na svoju ruku, jer odlučuje trener i na kraju, predsjednik ili druga osoba, koja to sve aminuje.
I da, doveo je dobre igrače, koji se za sada, dobro pokazuju, pogotovo Handžić koji je izvrstan.

Ali, pošto ti se od spomena Hadžića ježi koža i pošto ti je nabio žestoke komplekse, ti to ne vidiš i tjeraš svoje. Inače, ne bih ulazio u ovoliku raspravu s neznalicama i šlagerima kakav si ti, koji miješa neke lične stvari sa drugim i znam da nema koristi i da ti napišem 5 strana, jer ćeš opet palamuditi isto. Ali, sad baš hoću, pošto sam počeo uživati prcajući hajvane kao što si ti. Pun mi qurac nekakvih mentola, zbog kojih pravi ljudi sa konstruktivnim postovima ne mogu doći do izražaja.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 04 avg 2018, 21:32

DenchiNL je napisao/la:zrinjski takođe ganja golmana :D ljudi mogu do grupne faze ove godine...triput pogađajte s kojim pričaju...

i ovaj ima naše papire usput..
Da nije Delac
Lendrica zovu svakodnevno i daju mu platu o kojoj je Said kod nas mogo sanjat, al on ih nesto ne mirise, sto ne znaci da nece otici ako mu vani sve propadne
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 avg 2018, 21:42

Meho Kodro: Nedostaje nam infrastrukture, novca i sistemskog rada, a igračkog i trenerskog talenta imamo
http://www.klix.ba/clanak/180804051

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 avg 2018, 21:42

zagorski je napisao/la:Ako ne demantuju Sovsica,znaci da je istina ono sto je on rekao.
Istina je da je Emir sve dogovorio,ali ne barata Emir Hadzic nazalost finansijama i nemoze on sam od sebe potvrditi i reci toliko i toliko para niti su mu oni rekli toliki i toliki ti je budjet.Njegovo je da pregovara i dogovori i da proslijedi dalje.Emir Hadzic je dogovorio Sivsica Damira,postignut je dogovor o svemu,godisnja plata i sve dogovoreno,medjutim trebalo je dati cifru na ruke unaprijed ili ti "ratu" i tu je nastao problem,jel ljudi koji trebaju da "udare pecat" i koji su iznad Emira su odlucili da je to ipak previse para i odlucili da promjene odluku ,tj da pokusaju da smanje tu cifru.I to je to nema se sta siriti dalje,bili smo "skrti" momak otisao kod ekipe koja je pristala na te uvjete i to je to.I Emir bi najsterniji bio da ima pun k.urac para i da on potpisuje i tjera ,ali ku.rko.Ovako sada mora izmisljati igrace na silu da upadne u tu cifru koja odgovara.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 avg 2018, 21:53

Novi sponzor ekipe je Taxi 8 !!!

Oj 8 golova primili, jel moguce....

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 04 avg 2018, 21:53

Damir Šovšić je u petak trebao potpisati ugovor sa timom sa Koševa. Kažemo trebao jer do toga neće doći, a razlog za to je bizaran. Za njegove usluge nakon završetka angažmana u Poljskoj bili su zainteresovani Sarajevo i mostarski Zrinjski. Šovšić je ipak na nagovor ljudi pristao da dođe u Sarajevo, smanjio svoje zahtjeve i postigao načelni dogovor sa klubom iz Titove 38b. Veznjak koji je kao junior nastupao za Bordo klub, stigao je i na revanš susret koji je Sarajevo igralo sa Atalantom. Kada su se trebali finalizirati postignuti dogovori, zapelo je oko finansija, odnosno oko ugovorene rate koja bi trebala biti isplaćena odmah po potpisu ugovora. Iako je bio dogovoren iznos koji će biti isplaćen odmah po potpisu, na završnim pregovorima Šovšić je obaviješten da mu može biti isplaćen manji iznos od onog koji traži, te je Šovšić odlučio da ne potpiše ugovor i okrenuo se prema Zrinjskom u kojem će najvjerovatnije nastaviti karijeru. Problem nije bila godišnja plata na koju su pristale obje strane, nego u iznosu koji bi trebao biti isplaćen odmah. U Sarajevu će sigurno žaliti ako se pokaže da nije bilo dovoljno sluha za dogovor sa Šovšićem, dok je bivši fudbaler Zagreba i Dinama odlučio da ne ide protiv svojih principa, iako je bio pristao i na manji iznos od prvobitne cijene. Kako smo uspjeli saznati, Šovšić će u ponedjeljak potpisati ugovor sa Zrinjskim.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 04 avg 2018, 21:54

AlfredNobel je napisao/la:@brojjedan
Igra zato što Husref hoće tako, baš kao i za Dupovca. Da znaš trunku o fudbalu i da gledaš malo kako se to radi, znao bi da se dovode oni igrači koji su trenerova želja. Tad stupa Hadžić i ide na pregovore s određenim potecijalnim novajlijama, a ako nađu zajedničku riječ, opet konačnu i glavnu riječ vodi predsjednik kluba ili neka druga nadređena osoba za to polje. I ako on nađe nekog igrača, opet ne može ništa na svoju ruku, jer odlučuje trener i na kraju, predsjednik ili druga osoba, koja to sve aminuje.
I da, doveo je dobre igrače, koji se za sada, dobro pokazuju, pogotovo Handžić koji je izvrstan.

Ali, pošto ti se od spomena Hadžića ježi koža i pošto ti je nabio žestoke komplekse, ti to ne vidiš i tjeraš svoje. Inače, ne bih ulazio u ovoliku raspravu s neznalicama i šlagerima kakav si ti, koji miješa neke lične stvari sa drugim i znam da nema koristi i da ti napišem 5 strana, jer ćeš opet palamuditi isto. Ali, sad baš hoću, pošto sam počeo uživati prcajući hajvane kao što si ti. Pun mi qurac nekakvih mentola, zbog kojih pravi ljudi sa konstruktivnim postovima ne mogu doći do izražaja.
Hajvani su ti djecace roditelji, bar bi ti to trebalo biti jasno, evo iz svojih ublehaskih postova se to vidi. Malo braniš Husrefa, malo upravu i evo na Emiru se upeca. Za šta onda prima platu? Da se slika s igracem kojeg dovedu trener i Sabrina!? Hahahaha

thewalkingdead
Kontakt:

Post Postao/la thewalkingdead » 04 avg 2018, 21:56

AlfredNobel je napisao/la:Što kaže Denchi, Emir uopšte nije loš u svom poslu. Čuj "odličnu ekipu Olimpica nije uspio uvesti u premijer ligu".. Znači, ako dovedeš solidna imena za ovu ligu, biće i rezultat? Valjda nešto zavisi i od trenera, uigranosti, skockanosti ekipe i atmosfere koja vlada. A boga mi, kako si opisao da je Olimpic imao ekipu, rekao bi čovjek Manchester u najmanju ruku.

Ovaj prijelazni rok je dobro odrađen, a ove novajlije se fino pokazuju, za sada. Hadžić ima veze i po inostranstvu, što je pohvalno. Ne znam što se i po njemu hrače sad.. Što se tiče Šovšića, tu bi osudio to što su mu obećali jedno, pa ga izradili, ako je istina ovo što on kaže. A šta je iza kulisa, to niko ne zna, jer možda je i taj Šovšić tražio neku veliku cifru koju ne zaslužuje. A to što su mu govorili jedno, pa uradili drugo, to mi je van svake pameti, kažem ako je istina. Kakav je igrač nemam pojma, prvi put čujem za njega, tako da ne mogu komentarisati nešto dalje.
prijatelju ti si neko ko brani sve sto ne valja u ovom klubu pomislit cu da blaga veze nemas o fudbalu,tebi je ovaj prijelazni rok dobro odradjen jel,husrefe jesil to ti,hadzic je po federacijskoj namjestao kupovao gdje je stigao i opet nije nista uradio i ti to znas i svi i opet objerucke to prihvatate kao da to mora biti normalna stvar pri nekom izboru da znas namjestiti,pokrast,ne znam sto sam imao i potrebu ti nakon tvog odlicnog transfer prozora
DON'T OPEN
DEAD INSIDE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 avg 2018, 21:56

brojjedan je napisao/la: Hajvani su ti djecace roditelji, bar bi ti to trebalo biti jasno, evo iz svojih ublehaskih postova se to vidi. Malo braniš Husrefa, malo upravu i evo na Emiru se upeca. Za šta onda prima platu? Da se slika s igracem kojeg dovedu trener i Sabrina!? Hahahaha
koliko minuta treba Sabra još biti uposlenik kluba je pravo pitanje? jer Hadžić je bitan ko statista u kukuruzu...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 avg 2018, 22:19

benko21 je napisao/la:Damir Šovšić je u petak trebao potpisati ugovor sa timom sa Koševa. Kažemo trebao jer do toga neće doći, a razlog za to je bizaran. Za njegove usluge nakon završetka angažmana u Poljskoj bili su zainteresovani Sarajevo i mostarski Zrinjski. Šovšić je ipak na nagovor ljudi pristao da dođe u Sarajevo, smanjio svoje zahtjeve i postigao načelni dogovor sa klubom iz Titove 38b. Veznjak koji je kao junior nastupao za Bordo klub, stigao je i na revanš susret koji je Sarajevo igralo sa Atalantom. Kada su se trebali finalizirati postignuti dogovori, zapelo je oko finansija, odnosno oko ugovorene rate koja bi trebala biti isplaćena odmah po potpisu ugovora. Iako je bio dogovoren iznos koji će biti isplaćen odmah po potpisu, na završnim pregovorima Šovšić je obaviješten da mu može biti isplaćen manji iznos od onog koji traži, te je Šovšić odlučio da ne potpiše ugovor i okrenuo se prema Zrinjskom u kojem će najvjerovatnije nastaviti karijeru. Problem nije bila godišnja plata na koju su pristale obje strane, nego u iznosu koji bi trebao biti isplaćen odmah. U Sarajevu će sigurno žaliti ako se pokaže da nije bilo dovoljno sluha za dogovor sa Šovšićem, dok je bivši fudbaler Zagreba i Dinama odlučio da ne ide protiv svojih principa, iako je bio pristao i na manji iznos od prvobitne cijene. Kako smo uspjeli saznati, Šovšić će u ponedjeljak potpisati ugovor sa Zrinjskim.
Debili, njima je sve previse
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 04 avg 2018, 22:21

DenchiNL je napisao/la:
brojjedan je napisao/la: Hajvani su ti djecace roditelji, bar bi ti to trebalo biti jasno, evo iz svojih ublehaskih postova se to vidi. Malo braniš Husrefa, malo upravu i evo na Emiru se upeca. Za šta onda prima platu? Da se slika s igracem kojeg dovedu trener i Sabrina!? Hahahaha
koliko minuta treba Sabra još biti uposlenik kluba je pravo pitanje? jer Hadžić je bitan ko statista u kukuruzu...
Pa ovaj Hadzija je onda samo za toga da obiđe ove što imaju masne plate, Husa prvog, poskida im po milju, i sebi naravno i odnese sutra sudiji ili dvojci igraca Slobode iz odbrane da se naše bebe ne pate. Pa jel tako, koji ce nam k. za drugo kad evo rekoše samo to zna i nije daleko to od istine.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Puas, teamnorth1989 i 23 gosta.