FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- StariGrad071
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Rekla je sabrina na pressu da ima para ali kad dovode igraca i kad se daju pare da joj moraju dobro predstaviti i garantovati da ce se vratiti ulozeno da se ne desi jesic i pomocnici pa da ide 50 hiljada mjescno na trenera pomocnika i 4 igraaca. Svejedno, opet je ispalo amaterski, valjda bi trebali imati neku kominikaciju, viber whatsup, fiksni, email, brza posta itd.
Evo momak napisa da nije do para vec do duzine ugovora. Godinu ugovor ali da moze otici na zimu bez ostecenja. Po meni ok ako se ispostavi tako.
Golman nam ne treba, forsirat ove djecake. Dosta preplacenih prekodrinskih golmana koji nisu nista bolhu od nase djece.
Evo momak napisa da nije do para vec do duzine ugovora. Godinu ugovor ali da moze otici na zimu bez ostecenja. Po meni ok ako se ispostavi tako.
Golman nam ne treba, forsirat ove djecake. Dosta preplacenih prekodrinskih golmana koji nisu nista bolhu od nase djece.
Zadnja izmjena: StariGrad071, dana/u 04 avg 2018, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
samo sabrini otkazsiroliver69 je napisao/la: Pa ovaj Hadzija je onda samo za toga da obiđe ove što imaju masne plate, Husa prvog, poskida im po milju, i sebi naravno i odnese sutra sudiji ili dvojci igraca Slobode iz odbrane da se naše bebe ne pate. Pa jel tako, koji ce nam k. za drugo kad evo rekoše samo to zna i nije daleko to od istine.
ko ni HusrefStariGrad071 je napisao/la:
Golman nam ne treba
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ja vas ne dijelim na pljuvace i uhljebe,niti znam ko je ko.Samo komentarisem post forumasa,za koji imam svoje misljenje.miky_hz je napisao/la:Kad lose ide svi su losi,kad je pozitiva svi su savrseni.Nema tu sredine,nisam vidio da je neko spominjao ni upravu cak ni tu Sabrinu na kraju krajeva ni bilo koga kada smo uzivali nakon Italije ,svi su nam dobri bili i sa svim smo zadovoljni bili.I to je tako,kako rezultat diktira tako se "mjenjaju" misljenja i to treba pustiti nek ide svojim tokom,jel nekoga ubjedjivati u nesto nepije vode.Docice to sve na svoje.MortemHz je napisao/la:Emir Hadžić zna da radi svoj posao, nije to loš čovjek.
Jako puno istine u tvom postu.Mi u BiH nemamo ili imamo previse sabura.Nas klub na pocetku ove sezone ne lici na klub zadnjih 10-15 god.,od vremena Skore i "beba sa Koseva".Moze puno bolje,ali je po meni bolje nego zadnje tri god. U Akademiji vidim najveci dobitak,ono na sto bi ja bacio akcenat jesu STRANCI,ne trebaju nam ako ne odskacu,svaka cast ali ne bih iz komsiluka,pa oni da valjaju igrali bi u Vojvodini,Osijeku,Vozdovcu ili Zaprasicu.Ako ne znas ima Brazil,Gana,Obala Bjelokosti,ne treba da znaju Bosanski jezik.Adukora,Sofranca,ovog novog golmana ostaviti,sacekati da iscuri Velkovskom(do kad ima?), Stanojevicu ne znam ima li jos vrlih STRANACA.@Akademija
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 04 avg 2018, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
U ŽIVOTU SI MI SVE, TEBE VOLIM NAJVIŠE!
Sutra istu ekipu izvest pa nek se iskupe 10% za amaterizam.
@starigrad
Onda se izađe u javnost i da saopštenje povodom toga, čim šute ja vjerujem Damiru.
@starigrad
Onda se izađe u javnost i da saopštenje povodom toga, čim šute ja vjerujem Damiru.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- StariGrad071
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:U ŽIVOTU SI MI SVE, TEBE VOLIM NAJVIŠE!
@starigrad
Samo ih titula moze oprati.
@denchi husref nam treba, tek su 2 kola prosla.
Ne znam zasto novinari ne pitaju husrefa za sofranca? Odlican protiv mladosti i radnika i onda ga nigdje.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja se nadam iskreno da ces nas rastaviti Sloboda, otjerati sve u pm, pa nek primaju 8 u nekom drugom klubu majke im y evem
porodila mu se sestra od strinine tetke svekrveStariGrad071 je napisao/la:uNbx je napisao/la:U ŽIVOTU SI MI SVE, TEBE VOLIM NAJVIŠE!
@starigrad
Samo ih titula moze oprati.
Ne znam zasto novinari ne pitaju husrefa za sofranca? Odlican protiv mladosti i radnika i onda ga nigdje.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pokaži sutra koliko možeš, Vladane!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kome ne odgovara dovodjenje Sivsica ? Koje mjesto igra? Ko bi dosao u situaciju da dobije konkurenciju?miky_hz je napisao/la:Istina je da je Emir sve dogovorio,ali ne barata Emir Hadzic nazalost finansijama i nemoze on sam od sebe potvrditi i reci toliko i toliko para niti su mu oni rekli toliki i toliki ti je budjet.Njegovo je da pregovara i dogovori i da proslijedi dalje.Emir Hadzic je dogovorio Sivsica Damira,postignut je dogovor o svemu,godisnja plata i sve dogovoreno,medjutim trebalo je dati cifru na ruke unaprijed ili ti "ratu" i tu je nastao problem,jel ljudi koji trebaju da "udare pecat" i koji su iznad Emira su odlucili da je to ipak previse para i odlucili da promjene odluku ,tj da pokusaju da smanje tu cifru.I to je to nema se sta siriti dalje,bili smo "skrti" momak otisao kod ekipe koja je pristala na te uvjete i to je to.I Emir bi najsterniji bio da ima pun k.urac para i da on potpisuje i tjera ,ali ku.rko.Ovako sada mora izmisljati igrace na silu da upadne u tu cifru koja odgovara.zagorski je napisao/la:Ako ne demantuju Sovsica,znaci da je istina ono sto je on rekao.
baš ne možemo bez njega a bez golmana možemoStariGrad071 je napisao/la:
kapitenu/drugom igraču koji je navijačima pokazivao prst(dobro u svom prvom mandatu ali ipak)Samozdravlje je napisao/la: Kome ne odgovara dovodjenje Sivsica ? Koje mjesto igra? Ko bi dosao u situaciju da dobije konkurenciju?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sutra aBd pobjeda, ova Sloboda je preloša.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ma uzimamo sutra narode 100%... Stigla dojava.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Okupljanje navijača koji će krenuti na sutrašnju utakmicu u Tuzli je u 14:30 na benzinskoj pumpi Hifa u Hotonju. Polazak je zakazan u 15:00, te Vas molimo da ne kasnite.
Svi u Tuzlu!
Svi u Tuzlu!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
kapitenu/drugom igraču koji je navijačima pokazivao prst(dobro u svom prvom mandatu ali ipak)[/quote]DenchiNL je napisao/la: Kome ne odgovara dovodjenje Sivsica ? Koje mjesto igra? Ko bi dosao u situaciju da dobije konkurenciju?
Ima li iko na forumu ko podrzava Kapitena(ne kao "covjeka").Kolika primanj ima?Zasluzuje li traku?Je li dominirao u ovih 6.utakmica? Uvijek se bojim one podrske po fb , sem naseg Muse.Kad ce Tatko nazad ?
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Sretno Vam i da uzivate. Koji nck-ovi ce put Tuzle , ali o svom trosku ?MortemHz je napisao/la:Okupljanje navijača koji će krenuti na sutrašnju utakmicu u Tuzli je u 14:30 na benzinskoj pumpi Hifa u Hotonju. Polazak je zakazan u 15:00, te Vas molimo da ne kasnite.
Svi u Tuzlu!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Emir mi je dobar haver, pa moram loma.. Mentalni inavlid u obliku tebe dođe i napsuje čovjeku sve i svašta, nabaca nekakvih gluposti i očekuješ da raja vjeruje u to?brojjedan je napisao/la:Hajvani su ti djecace roditelji, bar bi ti to trebalo biti jasno, evo iz svojih ublehaskih postova se to vidi. Malo braniš Husrefa, malo upravu i evo na Emiru se upeca. Za šta onda prima platu? Da se slika s igracem kojeg dovedu trener i Sabrina!? HahahahaAlfredNobel je napisao/la:@brojjedan
Igra zato što Husref hoće tako, baš kao i za Dupovca. Da znaš trunku o fudbalu i da gledaš malo kako se to radi, znao bi da se dovode oni igrači koji su trenerova želja. Tad stupa Hadžić i ide na pregovore s određenim potecijalnim novajlijama, a ako nađu zajedničku riječ, opet konačnu i glavnu riječ vodi predsjednik kluba ili neka druga nadređena osoba za to polje. I ako on nađe nekog igrača, opet ne može ništa na svoju ruku, jer odlučuje trener i na kraju, predsjednik ili druga osoba, koja to sve aminuje.
I da, doveo je dobre igrače, koji se za sada, dobro pokazuju, pogotovo Handžić koji je izvrstan.
Ali, pošto ti se od spomena Hadžića ježi koža i pošto ti je nabio žestoke komplekse, ti to ne vidiš i tjeraš svoje. Inače, ne bih ulazio u ovoliku raspravu s neznalicama i šlagerima kakav si ti, koji miješa neke lične stvari sa drugim i znam da nema koristi i da ti napišem 5 strana, jer ćeš opet palamuditi isto. Ali, sad baš hoću, pošto sam počeo uživati prcajući hajvane kao što si ti. Pun mi qurac nekakvih mentola, zbog kojih pravi ljudi sa konstruktivnim postovima ne mogu doći do izražaja.
Gdje sam to branio Husrefa i Upravu hahahahah? Nokar ti Hadžić truses, pa si se malo uznervozio. Božija bašta puna tikvana..
Gledaj što je legenda napravila još jedan acc.. Ofiran si sa ovim profilom @thewalkingdead. Isto nepismeni, isti koncept postova, sve isto. kuknjava
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Na press konferenciji održanoj 11.5.2018. godine, javnosti su se obratili tri nova člana upravnog odbroa i direktorica Sabrina Buljubašić, predstavili su sebe, dali svoje viđenje u i oko kluba i najavili su neke novine svojim dolaskom.
Da se vratimo malo na 11.5. i osvrenemo se na ono što su pričali članovi upravnog odbora.
(ništa nije izvučeno iz konteksta/između redova, niti se šta dodavalo i oduzimalo)
Ipak se s razlogom negodovalo kada su novi ljudi došli u UO, dalo im se vremena, nije puno prošlo a pokazali se nisu, znam da čitaju, valjda ih ovo navede da bolje i više rade.
Da se vratimo malo na 11.5. i osvrenemo se na ono što su pričali članovi upravnog odbora.
(ništa nije izvučeno iz konteksta/između redova, niti se šta dodavalo i oduzimalo)
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 04 avg 2018, 23:35, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Sarajevo
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ako dozvolite nesto o Akademcima:
Pidro , dragi Boze hvala Ti.Kako momak prima loptu,kakva samouvjerenost,dobro i pogrijesi , ali kad stekne iskustvo L5 . Mislim da je bas igrac , a ne talent.Dilema "prodati"-ruzan izraz , ja bih ,a neko kaze rano ?
Mujakic , da se ja pitam,ako ima ponudu iz vana dati momku sansu za napredak.Bojim se da mu karijera ne ode kao Dupovcu
Resic,Mustafic,Sabanovic vrlodobri , napredovat ce u FKS ,samo se bojim ko ce im unaprijediti karijere ?
Mislim da ovi momci znaju rijesiti jednacinu sa dvije nepoznate , ostali cisto sumnjam.
Molio bih odgovor ,ako ne precizno ,koliko akademija treba para za jednu sezonu.naravno uracunati plate trenera,pomocnog osoblja,stipendije,skolovanje,turneje,domace prvenstvo i dr. troskovi(mozda se nisam sjetio nekih bitni).Ovi koji mi mogu odgovoriti molim da ne ignorisu samo ovaj post,ostale manje-vise.Hvala i Pozz.
Pidro , dragi Boze hvala Ti.Kako momak prima loptu,kakva samouvjerenost,dobro i pogrijesi , ali kad stekne iskustvo L5 . Mislim da je bas igrac , a ne talent.Dilema "prodati"-ruzan izraz , ja bih ,a neko kaze rano ?
Mujakic , da se ja pitam,ako ima ponudu iz vana dati momku sansu za napredak.Bojim se da mu karijera ne ode kao Dupovcu
Resic,Mustafic,Sabanovic vrlodobri , napredovat ce u FKS ,samo se bojim ko ce im unaprijediti karijere ?
Mislim da ovi momci znaju rijesiti jednacinu sa dvije nepoznate , ostali cisto sumnjam.
Molio bih odgovor ,ako ne precizno ,koliko akademija treba para za jednu sezonu.naravno uracunati plate trenera,pomocnog osoblja,stipendije,skolovanje,turneje,domace prvenstvo i dr. troskovi(mozda se nisam sjetio nekih bitni).Ovi koji mi mogu odgovoriti molim da ne ignorisu samo ovaj post,ostale manje-vise.Hvala i Pozz.
Sta se ovo desava sa OP, vidim da ih kara ko stigne. Ovo nije dobro nimalo nadosam se da ce nastavit usponom i da cemo bit jos uboiti nego proslu sezono.
- AlfredNobel
- Kontakt:
To ti niko odavde ne može reći, niko ko nije dio Uprave.Samozdravlje je napisao/la:Ako dozvolite nesto o Akademcima:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.