BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
Ovo je najtužnijih i ujedno nasmješnijih nekoliko stranica u historiji ovog foruma.
Nisam siguran da sam ikada ranije čitao sličnu raspravu.
Nisam siguran da sam ikada ranije čitao sličnu raspravu.
Kasno viDZohLAZARUS2000 je napisao/la:On ti je rom bolanChoose je napisao/la:Svoj ti pos'omarconato je napisao/la:Fasovao je i Željo 2001. od Partizana 0-6, jeste da je prijateljska, ali opet...
PUKLA JE I TIKVA![]()
Partizan-Macabi Petah Tikva 2:5
Jeste bilo 2 - 5 i to nakon što ih dobili tamo 2-0.
Nista onda...Zakaricu dBd slomio nokat na palcu lijeve noge
Voli Bog Zelju svog
Da gledam il da uzmem učešće. Mislim meni svaka opcija odgovaraPenaltiky je napisao/la:I ja kad budem karo Elsu Jean zvacu vas.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
posalji u vortex želja ane bucevicLAZARUS2000 je napisao/la:Moć podsvijestiRigoletto je napisao/la:Trebas samo jako jako vjerovati u toPenaltiky je napisao/la:I ja kad budem karo Elsu Jean zvacu vas.
Zarathustra
Ako sam dobro razumio, Zrinjski bi mogao dobiti Spartaka za protivnika opet u play-offu ako prodju Ludogoretsa. Ili Shkendiju, MOL Vidi.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ma kakav prolazak, ako uspiju jednu barem nerjeseno odigrat, dobro bi bilo..Mokroguz je napisao/la:Ako sam dobro razumio, Zrinjski bi mogao dobiti Spartaka za protivnika opet u play-offu ako prodju Ludogoretsa. Ili Shkendiju, MOL Vidi.
-
GradKamena2
- Kontakt:
Zrinjski je ispunio neki minimalni cilj sta bude,bude protiv Ludogoreca.
Svijesni smo da smo losiji od njih i da stoje puno bolje od nas ali mi nemamo sta izgubit u ovim utakmicama idemo poginut i skupo prodat kozu.
Svijesni smo da smo losiji od njih i da stoje puno bolje od nas ali mi nemamo sta izgubit u ovim utakmicama idemo poginut i skupo prodat kozu.
Mislim da je Ludogorec u jako slicnoj situaciji kao i UFA, i jedni i drugi su vec sa jednom i po nogom u play offu 
Ponos Torina je napisao/la:Nikic objasnio sve![]()
Neko je rekao da ima kvalitetnih besplatnih igraca koji se mogu dovesti,eh vidis da se mogu dovesti svi bi dovodili..I to kvalitetno sto ima nasi klubovi ne mogu placati,mozda bi se dalo organizovati da neke firme placaju platu nekom kvalitetnom igraca kroz marketing i slicno,ali ti u tom segmentu smo zadnji na svijetu tako da i to pada u vodu...
Pare su danas sve i bez para se nista ne moze..
Nasi igraci prvo moraju nauciti da trce i da mogu trcati 90 minuta pa sve ostalo..
Placati Vranjesu 10 000km da napravi 2 raskoraka u 90 minuta dok se neki igrac lomi citavu utakmicu i trci neprestalno za neku mizeriju i ocekivati neke uspjehe,dovoditi otpad iz Srbije,Hrvatske,Crne gore i slicno dok po 1-2 drugoj ligi federacije ima igraca slicnih kvaiteta koji bi sigurno zapeli 3 puta vise nego te "strane zvijezde"(anti futbaleri)
Kakve bolan ima veze jel igrac placen ili doveden kao slobodan igrac.Isti k hoce li ti igraci tipa Vranjes doci besplatno ili ces platiti stotine hiljada eura ako ce on doci samo da pare skuplja.Mislis da bi rukovodstva nasih klubova dovela neko kvalitetno pojacanje da igra.Ne oni bi opet placali za propalitete iz Cro i Srbije.Najlakse je reci pare su problem.Neces ti potrosit pare i odma da ocekujes iskorak u Europi.Samo jak i kvalitetan skauting moze napraviti taj iskorak, nasi klubovi prvo trebaju da zaborave na polovnjake i dovodite crnce igrace iz J.Amerike,a to da li ce doci kao slobodan igrac ili platit ga je sasvim nebitno.Dzaba ti milioni ako ces fuliti sve igrace dzabe ti tada pare.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja govorim o dovodjenju slobodnih igraca "kvalitetnih" i placanje istih,a sto se tice dovodjenja igraca i placanje obestecenja to je drugi par cipela..Nijedan klub nije platio igraca 300 000-400 000 da bi mogli voditi raspravu oko toga
(mozda nekad za 100 godina bude prvi slucaj)
Sve dok nasi klubovi rade ovo sto rade bice zadnja rupa na sviralu i bicemo zadnja liga na svijetu..
Infrastruktura kriva igracima sto ne moze izdrzati da trci 45 min i sto ne zna trcati uopste,o tehnici necu ni govoriti..
Fildzan liga ce ostati sve dok klubovi posluju ovako,palo im tesko smanjenje broja stranaca pa treba smanjiti na 0..Bolje da domaca djeca igraju nego svakakav otpad iz komsiluka.
Sve dok nasi klubovi rade ovo sto rade bice zadnja rupa na sviralu i bicemo zadnja liga na svijetu..
Infrastruktura kriva igracima sto ne moze izdrzati da trci 45 min i sto ne zna trcati uopste,o tehnici necu ni govoriti..
Fildzan liga ce ostati sve dok klubovi posluju ovako,palo im tesko smanjenje broja stranaca pa treba smanjiti na 0..Bolje da domaca djeca igraju nego svakakav otpad iz komsiluka.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Samuel Eto'o slobodan.Jiestifo je napisao/la:Kada glupani napisu da moras trositi hiljade i hiljade da bi igrao grupnu fazu a ima toliko kvalitetnih igraca koji se mogu uzeti kao besplatni igraci
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Odakle ti ti podaci?Pa vise je bilo Zeljo-Standard nego Sarajevo-AtalantaChoose je napisao/la:Natjera ti mene kralju da se registrujem.Evander je napisao/la:Ali recimo puno vise nego protiv Poljaka. Vise od duplo nego drugi klub iz Sarajeva u istoj fazi takmicenja.akisarajevo92 je napisao/la:Kosevo ni blizu kao protiv Gladbacha
Sto se posjete tice, Sarajevo je veceras dokazalo da jedino moze skupiti ovakav broj navijaca. Zeljeznicar prosle sedmice nije mogao privuci ni 10 000.
Standard Liege(Belgija Jupiler League)
Atalanta(SERIE A)
St.Liege-Zeljeznicar 2:1 (1 tekma)
Atalanta-Sarajevo 2:2 (1 tekma)
Zeljeznicar-St.Liege revans (23 000)
Sarajevo-Atalanta revans (25 000)
23
Fakat bruke ove covjece, ko se vise obrukao ko manje, samo svako godine isto covjece... Koji smo mi rang psotali klubovi nam gube kuci po 8:0???? onda se pise kako je Željo izgubio nekad 1940 i neke o Sarajeva vise golova bilo, znaci ne mozes vjerovat kakav mentalitet...Signore je napisao/la:Kad su svi ocajni pa se prepiru tko je manje ocajan
- ElCartel11
- Kontakt:
Postali smo u Evropi u ovim pretkolima jedna od pozeljnijih liga gdje nas ostali klubovi prizeljkivaju za protivnike. Kad pogledas rezultate nije ni cudno, samo se mi sami zavarovamo da se nas neko peibojava (mozda jedino San Marino i Gibraltar jos da se nas plase).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kolega, 1940. godine oni nisu ni postojali. Nastali su nakon uspostavljanja novog režima koji ih je stvorio.semcho je napisao/la:onda se pise kako je Željo izgubio nekad 1940 i neke o Sarajeva
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Kolega, 1940. godine oni nisu ni postojali. Nastali su nakon uspostavljanja novog režima koji ih je stvorio.semcho je napisao/la:onda se pise kako je Željo izgubio nekad 1940 i neke o Sarajeva
Na Standardu bilo 19.721, a na Atalanti 23.820.
Al koja vam korist, svi zajedno ocajni. Moze vas biti pola milijuna na stadionu, al nema koristi. I navijaci vise ne vjeruju u rezultate. Sarajevo odigra 2-2 u gostima i ne moze napuniti stadion. Sutra ce netko pobjedit u gostima neki vrhunski tim i opet ce se skupiti oko 20.000, jer ljudi vjeruju da ce biti debakl i nece to da gledaju. A i da oce? Sta? Eto Sarajeva gledalo 4.000 ljudi vise pa im to bitnije nego sto su izgubili 8-0. Moj je veci od tvog, nema veze sto se ni jednom ne dize.
Al koja vam korist, svi zajedno ocajni. Moze vas biti pola milijuna na stadionu, al nema koristi. I navijaci vise ne vjeruju u rezultate. Sarajevo odigra 2-2 u gostima i ne moze napuniti stadion. Sutra ce netko pobjedit u gostima neki vrhunski tim i opet ce se skupiti oko 20.000, jer ljudi vjeruju da ce biti debakl i nece to da gledaju. A i da oce? Sta? Eto Sarajeva gledalo 4.000 ljudi vise pa im to bitnije nego sto su izgubili 8-0. Moj je veci od tvog, nema veze sto se ni jednom ne dize.
40 i neka sam napisao, nije ni bitnofks74 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Kolega, 1940. godine oni nisu ni postojali. Nastali su nakon uspostavljanja novog režima koji ih je stvorio.semcho je napisao/la:onda se pise kako je Željo izgubio nekad 1940 i neke o Sarajevastrumf prica o rezimu. Rezim ih i danas hrani.
Uglavnom, ocajno stanje naseg fudbala, godinama...
sva sreca za sarajevo da ovo nije najveci poraz jednog bh kluba u evropskim takmicenjima! 
45515
Ali, ali, Željo je izgubio od Dinama 9:1 p.n.e. kuknjavagrbavicka je napisao/la:sva sreca za sarajevo da ovo nije najveci poraz jednog bh kluba u evropskim takmicenjima!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.