Moramo se sad okrenuti ovome, necemo valjda razmisljati o europskoj avanturi i zaredati 5 poraza.. samo se okrenuti ligi sada i pokusati uraditi nesto znacajno.ElCartel11 je napisao/la:Meni nikakva pobjeda danas ne moze saprati jos uvijek gorak ukus i brukanje u Evropi, halo ba 8:0 na domacem terenu amatercine jedne yebene. Jedino jih titula moze oprati, ali nemojte zaboraviti da su to moralni patuljci tako, da danas remi plafon.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ja ne znam što ali me ne dotiče taj rezultat toliko, jest poraz i žao mi je što smo izgubili i da smo odmah dobili jaču ekipu u 2. pretkolu....ali mi je 100put gore prst pavlovića i šutnja iz uprave, pa ovo prozivanje ovog malog pizduna....ElCartel11 je napisao/la:Meni nikakva pobjeda danas ne moze saprati jos uvijek gorak ukus i brukanje u Evropi, halo ba 8:0 na domacem terenu amatercine jedne yebene. Jedino jih titula moze oprati, ali nemojte zaboraviti da su to moralni patuljci tako, da danas remi plafon.
ako ćemo vjerovat ovima sa ss.ba ova atalanta je nekad digla inter 7-1, znači samo da ga je Merso mjesto u našu u njihovu složio mi i inter bare-bare
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Reagy Ofosu i dalje nema klub?
i mnogi drugiMortemHz je napisao/la:Reagy Ofosu i dalje nema klub?
izgleda neće ni Vukušić u Mostar
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Danas nek pobjede kako znaju i umiju, tamam ga Sabrina popusila cijeloj tuzli a i siminom hanu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Perica Ivetic (jos jedan u nizu
)
Tesko ce danas stvarno biti,tesko je psihicki dici ekipu,jos ovi dole promjenili trenera kod njih je upravo suprotno,u 90% slucajeva promjena trenera bar ono prvo kolo donese pozitivan sok na ekipu.Nezgodno jako nezgodno,ali moraju da znaju da ih isto tako samo pobjeda moze podici i ispraviti stvari,sve ostalo pravi jos veci problem njima samim.Moje je da vjerujem u pobjedu i nadam se istoj,iako kazem gledano po cinjenicama i svim ovim faktorima nismo blizu iste.
Ali hajde momci skupite se nekako.Zadnja dva gostovanja u Tuzli smo dobili,daj i trece da uzmemo
Žao mi je tih igrača i znam u kakvom se stanju nalaze. Znam da je jako teško igrati u Sarajevu, veliki je pritisak od strane navijača i ljudi u klubu
Tesko ce danas stvarno biti,tesko je psihicki dici ekipu,jos ovi dole promjenili trenera kod njih je upravo suprotno,u 90% slucajeva promjena trenera bar ono prvo kolo donese pozitivan sok na ekipu.Nezgodno jako nezgodno,ali moraju da znaju da ih isto tako samo pobjeda moze podici i ispraviti stvari,sve ostalo pravi jos veci problem njima samim.Moje je da vjerujem u pobjedu i nadam se istoj,iako kazem gledano po cinjenicama i svim ovim faktorima nismo blizu iste.
Ali hajde momci skupite se nekako.Zadnja dva gostovanja u Tuzli smo dobili,daj i trece da uzmemo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce pretesko protiv Tuzlaka ali MORAMO nekako uvaliti taj jedan jedini gol i pobijediti, IGRAJ BORDO-BIJELI!
Samo da prodje prvih 30 tak minuta bez golova ,kako vrijeme bude odmicalo bice nam sve lakse igrati.
Jbg samo da nam je probiti tu psiholosku barijeru.
Ovo je sansa i Kovacevicu,ako se pokaze novi golman se vjerovatno nece dovoditi.Samo da ne stave onog amerikosa na gol.
Sto Sofranac opet nije otisao??
Bilo kako bilo,ja aBd ocekujem danas pobjedu nakon koje ce sve biti lakse.Ovo nam je jedna od prekretnica za sezonu aBd.
Ponavljam raja sto prije zaboraviti Atalantu,kao da se nije ni desila nazalost.
Nadam se da ce danas poceti :
Kovacevic
Sabanovic Dupovac Mujakic Pidro
Adukor Crepulja
Sisic Krste Halilovic
Handzic
Idemo bordo bijeli da slavimo aBd.
Jbg samo da nam je probiti tu psiholosku barijeru.
Ovo je sansa i Kovacevicu,ako se pokaze novi golman se vjerovatno nece dovoditi.Samo da ne stave onog amerikosa na gol.
Sto Sofranac opet nije otisao??
Bilo kako bilo,ja aBd ocekujem danas pobjedu nakon koje ce sve biti lakse.Ovo nam je jedna od prekretnica za sezonu aBd.
Ponavljam raja sto prije zaboraviti Atalantu,kao da se nije ni desila nazalost.
Nadam se da ce danas poceti :
Kovacevic
Sabanovic Dupovac Mujakic Pidro
Adukor Crepulja
Sisic Krste Halilovic
Handzic
Idemo bordo bijeli da slavimo aBd.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čokorilo
Ivetić Vasiljević Salihović Terzić
Hadžanović Alispahić
Baraban Husejinović Livančić
Vidović
Nimalo naivan sastav Slobode, ne znam hoce li sta mijenjati. Mozda ubace Civica u prvu postavu jer je on i zabio gol Zvijezdi proslo kolo kada je usao sa klupe.
Hadžanović Alispahić
Vidović
Nimalo naivan sastav Slobode, ne znam hoce li sta mijenjati. Mozda ubace Civica u prvu postavu jer je on i zabio gol Zvijezdi proslo kolo kada je usao sa klupe.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Terzić im je povrijeđen, neće igrati. Salihović je rupa, jedan od najlošijih stopera lige. Sa Husejnovićem ni oni nisu zadovoljni, i oni ga zovu invalidom. Ivetić prosjek, to svi znamo. Vidović došao iz federalke, Livančić iz Viteza..Čitajući njihov forum, kao zadovoljni su Alispahićem, Barabanom i Hadžanovićem..
Mi ih moramo pobijedit, meni je i bod ravan porazu. Bolji smo dosta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref ne zna motivisat
bod = svi u titovu
bod = svi u titovu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala, nisam upratio to za Terzića. Slažem se sa navedenim. Moramo ući otvoreno u utakmicu i napasti ih od prve minute a čuvati se Barabana najviše, grize teren.BordoSarajevo je napisao/la:Terzić im je povrijeđen, neće igrati. Salihović je rupa, jedan od najlošijih stopera lige. Sa Husejnovićem ni oni nisu zadovoljni, i oni ga zovu invalidom. Ivetić prosjek, to svi znamo. Vidović došao iz federalke, Livančić iz Viteza..Čitajući njihov forum, kao zadovoljni su Alispahićem, Barabanom i Hadžanovićem..
Ruku dajem da ce nas Said yebati danas...
dobra je sloboda ali trebamo veceras pobijediti da se psiholoski vratimo
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Ako ćemo realno ovo je qurton, jadan i smiješan sastav. Sloboda nikad gora i za mene je kandidat za ispadanje. Naravno i kao takvi će nas pobjediti.MortemHz je napisao/la:Čokorilo
Hadžanović Alispahić
Vidović
- StariGrad071
- Kontakt:
Ma ako ne dobijemo od sezone nema nista i odma treba rukovodstvo da dadne ostavku kao i sportski koordinator i sef strucnog staba sa pomocnicima. Zahvalit se stanojevicu, hodzicu, halilovicu, sofrancu, bekicu, ahmetovicu, hebibovicu, gurnut djecu izborit opstanak pq dogodine uz pojacanja u upravi dovesti i pojacanja na terenu. Necu reci da au ovi igraci losi jer nisu ali nisu karakterni i nisu pobjednici u glavi, srcu, mudima i nisu dostojni dresa kojeg nose.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nalože se protiv nas uvijek a još imaju 2-3 dosta iskusna igrača, Zrinjski ih je jedva dobio, izvukli bod sa gostovanja. Jesmo mi jači ali fakat ne znam kako će ovo danas izgledati na terenu s obzirom na dešavanja. Zato i kažem da ih treba napasti od prve minute, nemaš ti tu šta čekati. Brani nam golman kojem će ovo biti prva utakmica u karijeri u prvoj ligi i to me brine ali nadam se da će se pokazati koliko-toliko.Memara je napisao/la:Ako ćemo realno ovo je qurton, jadan i smiješan sastav. Sloboda nikad gora i za mene je kandidat za ispadanje. Naravno i kao takvi će nas pobjediti.MortemHz je napisao/la:Čokorilo
Hadžanović Alispahić
Vidović
Puno je tu loših stvari zato i očekujem poraz.MortemHz je napisao/la: Nalože se protiv nas uvijek a još imaju 2-3 dosta iskusna igrača, Zrinjski ih je jedva dobio, izvukli bod sa gostovanja. Jesmo mi jači ali fakat ne znam kako će ovo danas izgledati na terenu s obzirom na dešavanja. Zato i kažem da ih treba napasti od prve minute, nemaš ti tu šta čekati. Brani nam golman kojem će ovo biti prva utakmica u karijeri u prvoj ligi i to me brine ali nadam se da će se pokazati koliko-toliko.
Vrlo jednostavna motivacija, pobijedite Slobodu i dobit ce te platu za ovaj mjesec i 8% premijeDenchiNL je napisao/la:Husref ne zna motivisat
bod = svi u titovu
ako zijanite dobit ce te za stanarinu, gorivo i hranu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: Uvijeknapravojstrani i 11 gostiju.