Jeste spremni za kombinatoriku s Koševa?Penaltiky je napisao/la:Obrii pićku đipketomOsim13 je napisao/la:Jel ovo đipke govedu nešto?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
De kaci onaj post da Sarajevo nije za ove lige jer previse dobru kombinatoriku ima, igra od noge do noge i to hahahhah
Ono je antologija.
Ono je antologija.

1921
Lako mi je za njih, šta god da bude oni zadovoljni.Osim13 je napisao/la:Jeste spremni za kombinatoriku s Koševa?Penaltiky je napisao/la:Obrii pićku đipketomOsim13 je napisao/la:Jel ovo đipke govedu nešto?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
De vam je budet?Osim13 je napisao/la:Jeste spremni za kombinatoriku s Koševa?Penaltiky je napisao/la:Obrii pićku đipketomOsim13 je napisao/la:Jel ovo đipke govedu nešto?
Nego odo se nalit, ne mogu trijezan gledat Salihovica j kombinatoriku.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ddado je napisao/la:De kaci onaj post da Sarajevo nije za ove lige jer previse dobru kombinatoriku ima, igra od noge do noge i to hahahhah
Ono je antologija.
Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po utakmicama. Ti kad pogledaš našu utakmicu, ti ne možeš vidjeti neko udaranje, divljačku igru, izbijanje lopti i ostale stvari. Kod nas nema nijednog igrača da se ponaša debilski i da je neki orangutan. Tu bi sa nama mogao još i Zrinjski.. Ovo ostalo je mrtvi krkanluk i čobanluk. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo imali uvjete (terene) za ovaj stil koji njeguje Husref. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige..
Ne bi mogao čitavu sezonu gledati onakav jad na terenu, draže mi je pet puta gledati našu brzu igru sa kratkim pasovima i kombinatorikom

Zamjenite Barcu sa Divevima, španska liga nema ništa slično.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
E vala ako ne dobijete pitare nakon najgoreg poraza u povijesti njihovog kluba, sami se izbacite iz lige.
1921
Osim13 je napisao/la:Ddado je napisao/la:De kaci onaj post da Sarajevo nije za ove lige jer previse dobru kombinatoriku ima, igra od noge do noge i to hahahhah
Ono je antologija.Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po utakmicama. Ti kad pogledaš našu utakmicu, ti ne možeš vidjeti neko udaranje, divljačku igru, izbijanje lopti i ostale stvari. Kod nas nema nijednog igrača da se ponaša debilski i da je neki orangutan. Tu bi sa nama mogao još i Zrinjski.. Ovo ostalo je mrtvi krkanluk i čobanluk. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo imali uvjete (terene) za ovaj stil koji njeguje Husref. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige..Ne bi mogao čitavu sezonu gledati onakav jad na terenu, draže mi je pet puta gledati našu brzu igru sa kratkim pasovima i kombinatorikom
Zamjenite Barcu sa Divevima, španska liga nema ništa slično.
Hahahahahhahahahahha
Klanjam ti se Izeteeeeee

1921
Kaže sariel dobar je i iks 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

1921
Kad Sale igra odma hendikep.Ddado je napisao/la:Ljudi izgube 0:8 na vlastitom terenu, dozive najtezi poraz u istoriji kluba, golman srednjake publici pokazuje, raspad sistema, i Slobodi X kuci dobar? Ma hajte molim vas. Pa Braco Gumena Glava bi s Vrbanjusom isao na pobjedu tu.
Bjezi ba, ne dobiju li ih nek se sami izbace iz lige lagano.
Ma stipu to ba, imate dosta njihovih bivsih igraca, bar jedan im go zabija. Tipujem na Saida poslasticara. 

1921
Jes druže al ako je Sale u prvih 11 utakmicu po difoltu počinješ s golom u minusu.Ddado je napisao/la:Ma stipu to ba, imate dosta njihovih bivsih igraca, bar jedan im go zabija. Tipujem na Saida poslasticara.
-
- Kontakt:
Pite dobro nam dosli.
Nek bolji pobijedi. Mada realno i iksom ne bi smjeli biti nezadovoljni.Nek utakmica prodje u fer pleju i bez incidenata.
Nek bolji pobijedi. Mada realno i iksom ne bi smjeli biti nezadovoljni.Nek utakmica prodje u fer pleju i bez incidenata.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja cu licno biti nezadovoljan ali kakva je situacija vjerovatno bi morao prihvatiti to. Bolje vas nasli.Sariel1987 je napisao/la:Pite dobro nam dosli.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja cu licno biti nezadovoljan ali kakva je situacija vjerovatno bi morao prihvatiti to. Bolje vas nasli.Sariel1987 je napisao/la:Pite dobro nam dosli.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
HahahahahahhahhahahahDdado je napisao/la:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Vidi se ko je iz sarajeva a ko nekulturni neprilagodjeni sljeglo
Sta primitivac zna sta je kultura ponasanja. Sramotno .
BZKC
Sta primitivac zna sta je kultura ponasanja. Sramotno .
BZKC
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 23 gosta.