Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
I kojekakvi mijachiji i zelalemi pokemoni izgledali su strasno u predaezonama... Nama treba klasa u takmicarakim vodama, ostalo mozes vezati macku o rep. Samo klasa! A od dovedenih mali Terrier se cini kao jedino pojacanje, donekle Lihstajner ostalo sve prinove
Sa vecim optimizmom sam usao u proslu sezonu nego u ovu, nadam se da ce me ekipa demantovati.
Golmani su nam blago receno katastrofa, nema tu klase koja ce vaditi ekipu u **** situacijama, oba golmana ce biti sigurna samo ako se ekipa bude dobro branila i ako odbrana bude donosila tu sigurnostvda golmani nisu pod pritiskom.
Odbrana je najgori dio ekipe, ne vidim ko ce nam iznijeti sezonu u najbitnijem dijelu, nema tu klase i muda da preuzme ulogu vodje i da ostali igraci se osjecaju sigurnije. Od ovog bi ostavio Chambersa da se kali jer ima strasan potencijal i Mustafija kao back up i da se rotiraju na jednoj poziciji dok bih doveo jednu klasu. Bekovi previse tanki bez muda i mozga.
Sredina ocajna, ko da iznese loptu pod pritiskom? Eto taj mali Urugvajac nek bude neka vrsta destruktivca, od ostalih samo Ramsey i Xhaka su ozbiljni a izgledaju smijesno i to svi znaju jos je jedan staklen a drugi kiksara. Nema tu klase da sakrije loptu ili uradi nesto cudesno.
Napad zatrpan, previse igraca koji mogu pokriti sve pozicije, previse igraca koji dave loptu, premalo klase da se rasporedi na svaku poziciju. Osim Ozila nema klasnog igraca, miki je najbolji na amf al tu ga ozil izbacuje iz svih planova a od njega nema nista na krilu. Auba i Laca su katastrofa zajedno kad igraju a obojica ti ne nude neka super rijesenja u špicu, igras bez krila pravog, nista u teoriji povezano nije.
Ostaje nada da se desi neka magija i da ekipno poderemo sve ako bude neke sloge, neki navijacki osjecaj jedino se budi da imamo neke sanse za bilo sta...
Golmani su nam blago receno katastrofa, nema tu klase koja ce vaditi ekipu u **** situacijama, oba golmana ce biti sigurna samo ako se ekipa bude dobro branila i ako odbrana bude donosila tu sigurnostvda golmani nisu pod pritiskom.
Odbrana je najgori dio ekipe, ne vidim ko ce nam iznijeti sezonu u najbitnijem dijelu, nema tu klase i muda da preuzme ulogu vodje i da ostali igraci se osjecaju sigurnije. Od ovog bi ostavio Chambersa da se kali jer ima strasan potencijal i Mustafija kao back up i da se rotiraju na jednoj poziciji dok bih doveo jednu klasu. Bekovi previse tanki bez muda i mozga.
Sredina ocajna, ko da iznese loptu pod pritiskom? Eto taj mali Urugvajac nek bude neka vrsta destruktivca, od ostalih samo Ramsey i Xhaka su ozbiljni a izgledaju smijesno i to svi znaju jos je jedan staklen a drugi kiksara. Nema tu klase da sakrije loptu ili uradi nesto cudesno.
Napad zatrpan, previse igraca koji mogu pokriti sve pozicije, previse igraca koji dave loptu, premalo klase da se rasporedi na svaku poziciju. Osim Ozila nema klasnog igraca, miki je najbolji na amf al tu ga ozil izbacuje iz svih planova a od njega nema nista na krilu. Auba i Laca su katastrofa zajedno kad igraju a obojica ti ne nude neka super rijesenja u špicu, igras bez krila pravog, nista u teoriji povezano nije.
Ostaje nada da se desi neka magija i da ekipno poderemo sve ako bude neke sloge, neki navijacki osjecaj jedino se budi da imamo neke sanse za bilo sta...
Dakle suma sumarum borba za sredinu tabele osim ako se cudo ne desi?
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Ja se slažem sa dark44 
Mislio sam da ću jedva cekat sezonu nakon sto Wenger napusti al sam ju već unaprijed odpiso.
Mislio sam da ću jedva cekat sezonu nakon sto Wenger napusti al sam ju već unaprijed odpiso.
Dobro dark kaze odbrana ocajna onog lihstajnera sinoc lulic bacao na nos a bellerina neki dan malac od 7 godina
Krila nemamo loptu ce daviti u napadu da valja samo se nadati da laca i auba ne igraju zajendo ako i igraju nek to bude s 2 u napadu a ne da jedan ide na krilo.
U sredini bi gurao cupavog prije nego xhaku ne moze gori od njeg biti nikako.
Krila nemamo loptu ce daviti u napadu da valja samo se nadati da laca i auba ne igraju zajendo ako i igraju nek to bude s 2 u napadu a ne da jedan ide na krilo.
U sredini bi gurao cupavog prije nego xhaku ne moze gori od njeg biti nikako.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ako nekim čudom krenemo pobjedom protiv Cityja ili bar ne izgubimo... Ko zna. Problem je što nas je Lazio, koji će tek ući u formu i bez najboljih igrača, mogao rutinski uzeti sinoć.
Ja ne znam što ste vi pesimisti. Ja ipak mislim da ćemo biti bolji nego prošle godine
I am coming
Ne moze gori biti sve i da namjerno hocemo. Kako god okrenes bit ce bolje.Anonjimus je napisao/la:Ja ne znam što ste vi pesimisti. Ja ipak mislim da ćemo biti bolji nego prošle godine
Pa zato vam i govorim. Sad smo "normalan" klub i ako budu loši rezultati trener može dobiti otkaz dok prethodnih godina to nije bio slučaj.
I am coming
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Ni gledao utakmice nisi, haman cijelo vrijeme si nesto po telefonu gledaoArtetitis je napisao/la:Ako nekim čudom krenemo pobjedom protiv Cityja ili bar ne izgubimo... Ko zna. Problem je što nas je Lazio, koji će tek ući u formu i bez najboljih igrača, mogao rutinski uzeti sinoć.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Ni gledao utakmice nisi, haman cijelo vrijeme si nesto po telefonu gledaoArtetitis je napisao/la:Ako nekim čudom krenemo pobjedom protiv Cityja ili bar ne izgubimo... Ko zna. Problem je što nas je Lazio, koji će tek ući u formu i bez najboljih igrača, mogao rutinski uzeti sinoć.![]()
![]()
Mozda covjek ne zna ko je on, ali ocigledno zna ko su ostali.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ja bi vas bez razmišljanja zamislio kao sigurnu ekipu u TOP4 bez nekih problema većih tokom sezone samo da imate malo jaču odbranu. Nije sredina ni toliki problem, može se izgurati. O napadu da ne govorim, trpaćete vi dosta golova ove sezone, ali odbrana vam je...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
bega_afc je napisao/la:ne_znam_ko_sam je napisao/la:Ni gledao utakmice nisi, haman cijelo vrijeme si nesto po telefonu gledaoArtetitis je napisao/la:Ako nekim čudom krenemo pobjedom protiv Cityja ili bar ne izgubimo... Ko zna. Problem je što nas je Lazio, koji će tek ući u formu i bez najboljih igrača, mogao rutinski uzeti sinoć.![]()
![]()
![]()
Mozda covjek ne zna ko je on, ali ocigledno zna ko su ostali.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- Marsal
- Kontakt:
Ma plafon je 5-6 mjesto, mislim šta pričati kad Liverpool potroši 80 miliona na jednog golmana, a mi imamo 70 miliona da zakrpimo 4-5 pozicija
samo se nadam da će se vidjet neki napredak na terenu, borba, želja, htijenje, a mi kandidati za titulu nećemo bit ni narednih 10 godina.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Bio snimak na CNN-u.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Ni gledao utakmice nisi, haman cijelo vrijeme si nesto po telefonu gledaoArtetitis je napisao/la:Ako nekim čudom krenemo pobjedom protiv Cityja ili bar ne izgubimo... Ko zna. Problem je što nas je Lazio, koji će tek ući u formu i bez najboljih igrača, mogao rutinski uzeti sinoć.![]()
![]()
Šta lažeš, mobitel se punio na onoj tvojoj krhljački od punjača.
A yebem mu mater očekujem bar borbu za top4, prošle sezone smo završili 6. sa onim sranjem od igre i oborenim rekordom bez pobjede u gostima.
Znači Arteta ne prati utakmice, dobro da znam za ubuduće.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ja ništa ne očekujem, ovde pročitah da je to jedino ispravnoanell je napisao/la:A yebem mu mater očekujem bar borbu za top4, prošle sezone smo završili 6. sa onim sranjem od igre i oborenim rekordom bez pobjede u gostima.
Arteta ima 53 godine, i da hoće pratit ne vidi
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
53 godine kako pratim fudbal. Prvi potpis na internetu mi je bio: "Trpaj Meeovu prćiju."Jack je napisao/la:Arteta ima 53 godine, i da hoće pratit ne vidi
kakva borba za top4
5. ili 6. mjesto je realnost,jedino ako dvoje od troje, kokoške,chelsea ili united debelo podbace pa se ubacimo kao 4.
ekipa puna rupa i totalnih neravnoteža
gdje je bacano hrpa para na igrače istih ili sličnih karakteristika a neke pozicije amaterski pokrivene,2 pekara i perez 100 milki,gabonac i crni mačak 120
jedino tko će profitirat je autohtoni španjolac jer će dobiti plaću,inače mu je i ovaj raspali Arsenal preko njegovih realnih mogućnosti,sposobnosti i znanja da nešto napravi,spodoba bi trebala popraviti igru na gostovanjima,a lik ima čak čitavu sezonu da nije imao ligaške pobjede
može jedino se moliti da u europskoj ligi mu nezaluta neki atletico kao prošle godine ili neki da igraju 100% 
Bože sakloni (5)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.