FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MISKE i ODA =NOVI ŽELJO,OPASAN,LEPRŠAV I LIJEP NOGOMET ĆE SE GLEDAT NA GRBAVICI.
Ne kontam zasto jos uvijek nije kapitenska na Stojanovoj ruciRokoko87 je napisao/la:A Vranješ!?Alipasino je napisao/la:Veceras stavit ovog novog na krilo sa Zecom na drugoj strani,sredina Hajdarevic,Curi i Celo odbrana ista ko na Kipru i uzimamo ovo 2-0.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pr. Dr. Vranjes ako zaigra Remza ce ga opet primit na poluvremenu.Rokoko87 je napisao/la:A Vranješ!?Alipasino je napisao/la:Veceras stavit ovog novog na krilo sa Zecom na drugoj strani,sredina Hajdarevic,Curi i Celo odbrana ista ko na Kipru i uzimamo ovo 2-0.
1921
Slažem se sa tobom u potpunosti, Remzije mi tvoje!Alipasino je napisao/la:Veceras stavit ovog novog na krilo sa Zecom na drugoj strani,sredina Hajdarevic,Curi i Celo odbrana ista ko na Kipru i uzimamo ovo 2-0.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma on 90% da ni u rosteru nece bit. Vidi Oda mali se prokurcio, misli da je igrac - odmah hladjenje, da se malo dozove i provali neke stvari. Nije mu Oda ni Adzem ni Krcma, ne znam sta on konta. Nece to prolazit kod njega.LjoZee je napisao/la:Bolje i Sehic nego Zajmovic

1921
danas cemo ih nakantat nece znat gdje se nalaze, tika taka sitni vez aka pitari vcras na Grbavici!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Zajmovic, Krpic i Zec naprijed je dobitna kombinacija. Njih trojica, plus Saban, su dali sve golove u ovih sest utakmica. Zajmovic ima visinu, prodoran je, igra objema nogama. Smijesno je staviti ga na klupu da bi igrao Veselinovic koji nije u formi.
Je li iko pratio ovog Jazvica na treninzima,ima li hajra od njega ??
Očekujem Hajdarevića u prvih 11 večeras.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Odlican, ali trening je trening, utakmica nesto drugo.Fidelitoo je napisao/la:Je li iko pratio ovog Jazvica na treninzima,ima li hajra od njega ??
1921
Jazvic ce bit nas najbolji igrac.Obeco sam Remzi kolko damo golova toliko ce ga primit,e sad nije vise do mene.U pitara je obrnuto .
Hhahahha samo naprijed, Alipasino kralju. Dabogda mi dobili 4:0, i zbog nas, a i zbog tebe. 

1921
-
- Kontakt:
Koliko ce nas biti veceras
2 hiljadeManijakSaGrbavice je napisao/la:Koliko ce nas biti veceras
Tri milje max.
optimisticna brojkaRaonffa je napisao/la:Tri milje max.
- kontrasviju
- Kontakt:
S obzirom da dolazi Zrinjski( koji nam je najveći rival u zadnje tri godine), iskreno mislim da će biti barem 4 hiljade. 6 max.
1921
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot], Grbavica786, lakilone i 38 gostiju.