FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kovačević izgleda previše nervozan.
MojaTv web, uplata 1,99 KM.Surreal je napisao/la:Raja ima li kakav stream?
-
- Kontakt:
Oba posta govore istinu . Ima i ona:kakvi narodi ,takva drzava.......Onaj buddzet koji ima Akademija,pozeljeli bi mnogi klubovi u PL. To je put Akademija. Ko te nije volio , nije ni kakav cova .esprit24 je napisao/la:Bravo DOKTORE !!!! Najaci post u zadnjih tri mjeseca.Pitar6785 je napisao/la:Stante ljudi samo neka negativa, ja da sam trener FK SARAJEVA ja bi totalno ignorirao sta dolazi svana i furo svoje i gotovo. Taman niko ne doso nikad na utakmicu.
Ok izgubili od atlante al smo igrali nerjeseno u prvoj utakmici a prije 12 mjeseci ispalo od zarije. Skretnica dva puta kitu dobili znaci 2 poraza od 5x slabije ekipe i njima ok.
Pa prije 15 dana su svi govorili kako Handzic razvaljuje kako ahmet igra ko ibrahimovic kako adukor trga, kako mujakic ovo pidro ovo resic sad niko nevalja. Ne mozemo mi bit prvaci ako vec nakon dvije utakmice pravimo tu neku negativu kao mi nismo zadovoljni ovim il onim. Jedino gdje zrinjski i mozda prosjaci sa socijalnog su bolji upravo u ovom jer nisu vjeciti pesimisti i placonje mozda imaju boljeg golmana i to je to. Prosle godine nas jeste skretnica dobioa 3 od 4 utakmice al posteno receno jedino su bili bolji po snijegu ( kad je utakmica bila pomaknuta) one 3 utakmice smo cak bili i bolji. Zrinjski smo 2 puta tukli itd. Sta hocu da kazem sta je tu je nemozemo svake sezone crnjacit moramo podrzat bit pozitivni pomoc igracima i strucnom stabu da donesu bodove na svakoj utakmici a ako nemozes bit pozitivan baj budi neutralan nemoj svoj tim unistavat stavam je ljudi. VOLIM TE SARAJEVO
P.S da se mene pita ja bih isforsirao tog Vladana na golu do polusezone, pa ako ne bude dobar, nista klupa nego odmah ispisnica
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
idemo momci
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Ama **** 1.99KM ne ide iz inostranstvaVratnik10 je napisao/la:MojaTv web, uplata 1,99 KM.Surreal je napisao/la:Raja ima li kakav stream?

I moraš imati telecomov internetVratnik10 je napisao/la:MojaTv web, uplata 1,99 KM.Surreal je napisao/la:Raja ima li kakav stream?
Ne moraš,ja na telemachu uplatio i gledamTRIP je napisao/la:I moraš imati telecomov internetVratnik10 je napisao/la:MojaTv web, uplata 1,99 KM.Surreal je napisao/la:Raja ima li kakav stream?
-
- Kontakt:
A sta nam preostaje ? Sta predlazes , samo ne psovke na forumu ,to nije dalo neke rezultate? Da dignemo ruke od kluba , kako bi se dusmani obradovali . Izvini ,ali zaista ne zelim da ti samo protivrijecim ,nego raspravljamo.Pozdrav tebi.Vratnik10 je napisao/la:Znači ako i danas omanu ne treba reagovat, treba ih pustit još jedno desetak utakmica da se oporave pa će onda valjda konačno zaigrat? Ovim primadonama treba upast na trening ko što su manijaci uradili i objasnit im neke stvari i za koga igraju...Stroj1946 je napisao/la:Bod je danas dovoljan, igramo na strani kod neugodnog protivnika. Ako pobijedimo, odlično, jer ova ekipa sa mentalitetom i karakterom kakav ima, plus onaj rezultat, teško će se vratiti oni, ne treba se zavaravati i očekivati previše od njih danas. Šteta što nije Šofranac krenuo, jer je lik dva nivoa bolji od Dupovca. Al ne igra kod nas ko zna i ko je bolji, nego ko mora....

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Oj odbrane 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zbog Dupovca smo mogli gol primiti, Vladan nas izvukao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Glupovac
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
TRIP je napisao/la:I moraš imati telecomov internetVratnik10 je napisao/la:MojaTv web, uplata 1,99 KM.Surreal je napisao/la:Raja ima li kakav stream?
Ne moras ...kad platis ove dvije marke moze sa bilo kojeg ...
ako imas bhtelecom gledanje utakmica je besplatno!!!
JURIŠ
Platis 1.99 km i nije bitno odakle gledas. Ja sam proslu Celika gledao iz Skandinavije tako.Elvir1919 je napisao/la:Ama **** 1.99KM ne ide iz inostranstvaVratnik10 je napisao/la:MojaTv web, uplata 1,99 KM.Surreal je napisao/la:Raja ima li kakav stream?![]()
kucaj moja tv webElvir1919 je napisao/la:Na koji fazon ja ulazio na bht stranu ali nema nista o utakmicama i sl ...samo da kupis na pretplatu i tako to
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Navijači drugih klubova pisanje možete nastaviti na temi Opće diskusije.
Kako izgledamo neorganizovani i razbijeni ....ne mozemo drzari loptu, graditj napad, vec odmah srlja se
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Hvala ziviouNbx je napisao/la:kucaj moja tv webElvir1919 je napisao/la:Na koji fazon ja ulazio na bht stranu ali nema nista o utakmicama i sl ...samo da kupis na pretplatu i tako to
Jel do mene ili sloboda izgleda malo ozbiljnija?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.