NK Široki Brijeg
- siroki1991
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
odavno na pecari nije bilo navijacke skupine koja je vise provocirala a manje navijala za svoj klub, od 1.minute... kompleksi su veliki i bas mi je drago da smo ih ispratili teniskim rezultatom. kada ce video sa golovima?
Kad ce drugi set?
16.08. Zrinjski - Ludogorec
17.08. Finale LMZ
19.08. Siroki - Sloboda
Na sta li ce nam licit teren posle ovog svega

16.08. Zrinjski - Ludogorec
17.08. Finale LMZ
19.08. Siroki - Sloboda
Na sta li ce nam licit teren posle ovog svega
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Pantarei79
- Kontakt:
Ma kako će pozdraviti Robijaše kad su izišli prije kraja utakmice? Osim toga i oni su njega pozdravili skandiranjem za vrijeme utakmice u prvom poluvremenu. Možda im se čovjek zahvalio samo. Nisam to vidio.since1948 je napisao/la:Pa nije bas tako. Nasi igraci su uvijek,ali uvijek imali bezrezervnu podrsku. I kad smo bili 7.na tabeli, kad smo ispali od Birkirkare...Pantarei79 je napisao/la:Ajde nemojte pizdit sa tim pozdravljanjem. Čelik je njegov klub i Zenica je njegov grad. Što se mene tiče, neka idu svi direkt u svlačionicu posle svake utakmice, samo neka nastave ovako igrati. Nije ni Popović ni Čabraja ni itko od ovih sa strane došao ovdje radi navijača, nago radi plaće.
Znas li ti sta rade navijaci u vecim sredinama,ukljucujuci i Zenicu? Skidaju dresove posle 2 lose utakmice,napadaju svoje igrace fizicki. Kod nas to nikad nece bit slucaj. Sve sto trazimo od njih je da se bore za svaku loptu i da na kraju dođu pozdraviti one koji ih podrzavaju. Kad to mogu Bagaric,Cabraja,Matic,Begonja i svi ti "placenici" moze i on. A ne prvo pozdravi Robiju pa onda utekne u svlacionicu ko pi*da. Svi ostali su bili tu
A to je tebi uredu što ti drugi navijači rade? Pa ja da sam igrač rađe bi se isti sekundi pokupio iz tog kluba, nego dopustio da mi neki "navijači" skidaju dres i da ih slušam kako mi psuju sve živo i mrtvo. Igrače plaća klub, ne navijači i nemaju navijači šta igračima držati prodike.
Na Pecari sam svaku utakmicu, bio sam i u Škriparima prije i uopće me nije briga hoće li me igrači pozdraviti. A i ne pada mi na pamet nekom igraču y.ebavat sve ako je odigrao lošiju utakmicu. A naravno da će moj klub imati uvijek podršku od mene, gubio ili dobivao.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Pantarei79
- Kontakt:
siroki1991 je napisao/la:odavno na pecari nije bilo navijacke skupine koja je vise provocirala a manje navijala za svoj klub, od 1.minute... kompleksi su veliki i bas mi je drago da smo ih ispratili teniskim rezultatom. kada ce video sa golovima?

A najbolje je što niko na sjeveru baš i nije obraćao pažnju na njih. Tako i treba sa svima koji dođu na Pecaru.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
U ovom trenutku se montira razglas na krov sjevera i juga
It's better when it's live
- Evolve
- Kontakt:
hlive je napisao/la:U ovom trenutku se montira razglas na krov sjevera i juga

NK Široki Brijeg
Bas to, trudili se jadni provocirati cijelo vrijeme, ali svi su im ignor bacili...Pantarei79 je napisao/la:siroki1991 je napisao/la:odavno na pecari nije bilo navijacke skupine koja je vise provocirala a manje navijala za svoj klub, od 1.minute... kompleksi su veliki i bas mi je drago da smo ih ispratili teniskim rezultatom. kada ce video sa golovima?![]()
A najbolje je što niko na sjeveru baš i nije obraćao pažnju na njih. Tako i treba sa svima koji dođu na Pecaru.
Utakmica odlicna, Cabraja

Sta je bilo Turcinu zna li netko?
Mogu li se pisati strijelci na semafor? To mi nebi bilo loše.hlive je napisao/la:U ovom trenutku se montira razglas na krov sjevera i juga
...

Imamo stvarno povoljan raspored sljedeća 4 kola,Radnik kući,Mladost gosti,Sloboda kući,GOŠK gosti,eto nam dobre prilike da se odvojimo što više na vrhu.
Igraj Široki ti si najbolji!
-
- Kontakt:
Svakako su poznati kao najveci šabani na sceni!Totalni ignore svakome ko ima istu namjerusiroki1991 je napisao/la:odavno na pecari nije bilo navijacke skupine koja je vise provocirala a manje navijala za svoj klub, od 1.minute... kompleksi su veliki i bas mi je drago da smo ih ispratili teniskim rezultatom. kada ce video sa golovima?
SaMo ŠiRoKi !!!!
Kad se zagrijavao gestikulirao je rukama prema njima, ja sam to uspio vidit, isto kao da je on vodio navijanje. Normalno da to nije uredu, al brate mili Siroki je klub s najmanjim pritiskom igranja i tako nekad kad igraju ko pi*je treba ih malo urazumit da se trznu. E meni, a i vjerujem ostalima je vrlo bitno da nas igraci pozdrave, ako ja njima mogu pljeskat vecinu utakmice mogu oni doc i posle utakmice ostat 2-3min pozdravit i zahvalit navijacima na podršci.Pantarei79 je napisao/la:Ma kako će pozdraviti Robijaše kad su izišli prije kraja utakmice? Osim toga i oni su njega pozdravili skandiranjem za vrijeme utakmice u prvom poluvremenu. Možda im se čovjek zahvalio samo. Nisam to vidio.since1948 je napisao/la:Pa nije bas tako. Nasi igraci su uvijek,ali uvijek imali bezrezervnu podrsku. I kad smo bili 7.na tabeli, kad smo ispali od Birkirkare...Pantarei79 je napisao/la:Ajde nemojte pizdit sa tim pozdravljanjem. Čelik je njegov klub i Zenica je njegov grad. Što se mene tiče, neka idu svi direkt u svlačionicu posle svake utakmice, samo neka nastave ovako igrati. Nije ni Popović ni Čabraja ni itko od ovih sa strane došao ovdje radi navijača, nago radi plaće.
Znas li ti sta rade navijaci u vecim sredinama,ukljucujuci i Zenicu? Skidaju dresove posle 2 lose utakmice,napadaju svoje igrace fizicki. Kod nas to nikad nece bit slucaj. Sve sto trazimo od njih je da se bore za svaku loptu i da na kraju dođu pozdraviti one koji ih podrzavaju. Kad to mogu Bagaric,Cabraja,Matic,Begonja i svi ti "placenici" moze i on. A ne prvo pozdravi Robiju pa onda utekne u svlacionicu ko pi*da. Svi ostali su bili tu
A to je tebi uredu što ti drugi navijači rade? Pa ja da sam igrač rađe bi se isti sekundi pokupio iz tog kluba, nego dopustio da mi neki "navijači" skidaju dres i da ih slušam kako mi psuju sve živo i mrtvo. Igrače plaća klub, ne navijači i nemaju navijači šta igračima držati prodike.
Na Pecari sam svaku utakmicu, bio sam i u Škriparima prije i uopće me nije briga hoće li me igrači pozdraviti. A i ne pada mi na pamet nekom igraču y.ebavat sve ako je odigrao lošiju utakmicu. A naravno da će moj klub imati uvijek podršku od mene, gubio ili dobivao.
Ps. Lešinari su najveca gospoda u ovoj ligi, bas mi je krivo sto je Borac izbačen, a Čelik ostao.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
O Boze, hoce nas sreca ikad pogledatipenke je napisao/la:Turčin ozljeda ipak teže prirode,kost pukla,pauza 6-8 tjedana.

HRHB
HRHB
Da se moglo birati bolje bi bilo da smo izgubili nego što se on ozlijedio. Najbolji igrač našpenke je napisao/la:Turčin ozljeda ipak teže prirode,kost pukla,pauza 6-8 tjedana.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Kaze Bubalo da ce se reflektori popunjavati sa svjetiljkama kako bi se poboljsalo osvjetljenje i kako bi se stekao dio uvjeta za cetvrto pretkolo... Takodjer, doci ce do zamjene umjetne trave na Blatu. Konacno, ona stara vise ne lici na travu
HRHB
HRHB
Dugo smo imali sve igrače na raspolaganju,punih 40 minuta,jbt nakon 10 mjeseci svi zdravi,i mora se nama netko ozljediti ccc.
Igraj Široki ti si najbolji!
Je.bo ga pas vise,pa hoce li ikad bit sve po planu. Ajd da se on ozljedio u duelu,nego pade covjek preko lopte....tuga. A ovo sto je odigrao odradio je za 10.
Bas sam primjetio da su sve sijalice svijetlile na reflektorima sinoc. Nije lose. Sta nam fali od uvjeta za 4.pretkolo
Bas sam primjetio da su sve sijalice svijetlile na reflektorima sinoc. Nije lose. Sta nam fali od uvjeta za 4.pretkolo
SAMO ŠIROKI!
Kako je objasnio direktor širokobriješkog kluba, Europa ima više uvjeta za dobivanje licence za četvrto pretkolo europskih natjecanja. Među njima su prostorije za ekipe hitne pomoći i druge specijalizirane prostorije, brojači na ulazima na stadion, istaknutije mjesto i bolje opremljena VIP loža.since1948 je napisao/la:Je.bo ga pas vise,pa hoce li ikad bit sve po planu. Ajd da se on ozljedio u duelu,nego pade covjek preko lopte....tuga. A ovo sto je odigrao odradio je za 10.
Inače se traži i grijanje terena, ali nama zbog mediteranske klime to možda neće biti potrebno. Ipak, u skorije vrijeme u našem Kampu “Musa-Karačić” planirana je i promjena umjetne trave, što je i svojevrsno ulaganje u omladinski pogon, zaključio je Zoran Bubalo za portal Jabuka.tv.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Za cetvrto pretkolo trebate kapacitet 8.000 sjedecih mjesta. Kako to mislite izvesti?
UEFA hoce ponekad progledati kroz prste po pitanju kapaciteta kada se zadovolje svi ostali uslovi. Gosti u tom slucaju ne dobiju 5% od ukupnog kapaciteta stadiona nego 5% od 8.000. I te iznimke UEFA radi u EL, ali ni tad stadion nema cat4, nego ima cat3 uz dozvolu da se na njemu igra grupna faza EL.
Ipak, bez obzira na kapacitet, pohvalno je da se radi na poboljsanju uslova.

Ipak, bez obzira na kapacitet, pohvalno je da se radi na poboljsanju uslova.
- Evolve
- Kontakt:
Nesreca jao cccc, pa uzas jedan sta je ovo vise....
Realne sanse za Cat4 mi nemamo, neke stvari mozemo poboljsat ali nedovoljno mislim za cat 4.
Travnjak nam ako gledamo da je ljeto, nikad gori bio. Na par djelova neravan gdje vidis kad se lopta posalje po zemlji kako poskakuje. Ima djelova gdje je zuto skroz, bas ruzno izgleda, ali sad se nema niti para niti vremena da se nesto mjenja.
Realne sanse za Cat4 mi nemamo, neke stvari mozemo poboljsat ali nedovoljno mislim za cat 4.
Travnjak nam ako gledamo da je ljeto, nikad gori bio. Na par djelova neravan gdje vidis kad se lopta posalje po zemlji kako poskakuje. Ima djelova gdje je zuto skroz, bas ruzno izgleda, ali sad se nema niti para niti vremena da se nesto mjenja.
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Herpes, mosarajvosa83 i 17 gostiju.