FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Hoće li se Lautaro koristiti iza Icardija po vašem mišljenju? To možda i ne bi bilo loše s obzirom da tu nemamo igrača, a s obzirom da ćelo ne planira očigledno sa 2 napadača igrati ovo je neki kompromis.
Do tekme protiv Sassuola tačno dvije sedmice. Nadam se da će se Periša i Epic brzo vratiti treninzima, kako bi počeli sa full timom.
Do tekme protiv Sassuola tačno dvije sedmice. Nadam se da će se Periša i Epic brzo vratiti treninzima, kako bi počeli sa full timom.
"We need to suffer. And we need to fight."
Internisti pitanje, sta je sa Radjom jel on vama dosao povrijedjen ili?
- PaskalHens
- Kontakt:
Nije. Povrijedio se na odmah na startu pripremnih utakmica.
Viva la France, as they say in Rome.
Pa do kad je van stroja? Nisam nigdje upratio da se povrijedio a vidim da nikako nije bio u kadru
Trebo bi bit spreman za utakmicu protiv atletica, u subotu ja mislim.ronaldo99 je napisao/la:Pa do kad je van stroja? Nisam nigdje upratio da se povrijedio a vidim da nikako nije bio u kadru
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ja se nadam da se nisu vratili vec danas nego da imaju jos barem tjedan odmora.Captain4 je napisao/la:Do tekme protiv Sassuola tačno dvije sedmice. Nadam se da će se Periša i Epic brzo vratiti treninzima, kako bi počeli sa full timom.
Iz kluba na twitteru napisali "Mautaro".Pobjeda

Jos jedna stvar oko Vidala...non EU mjesto kao jos jedan razlog odustajanja uz koljeno.Mjesto koje bi sada moglo otici na Keitu ako se ovo cudo od transfera dogodi.
Ponudjen navodno neki W.Barrios,al je to odbijeno.
Perisic izjavio da bi volio igrat u Engleskoj ili Španjolskoj.
Konacno proper posudbe,nisu mogli u bolju ekipu
Ponudjen navodno neki W.Barrios,al je to odbijeno.
Perisic izjavio da bi volio igrat u Engleskoj ili Španjolskoj.
FC Internazionale Milano officially announces that the following players have moved to Parma Calcio.
- Alessandro Bastoni (year-long loan)
- Jonathan Biabiany (permanent transfer)
- Federico Dimarco (year-long loan with option and counter-option)

Konacno proper posudbe,nisu mogli u bolju ekipu
SiamoNoi je napisao/la:..
Vidim da izbjegavaš komentirati išta vezano za Modrića
#Ausilio OUT
-
mario11111
- Kontakt:
Ovaj Lautaro neodoljivo podsjeća na Maura, ono vrijeme kad je tek došao. Odavno nisam vidio mladog igrača, spremnog, ambicionznog kao njega, neka energija, ne znam točno objasnit vjerojatno.. Ali velika nada, još Argentinac 
1905
Ne sjecam se tko je taj lik uopće.Nadam se da ce dovest nekog ozbiljnog veznjaka.Jericho je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:..
Vidim da izbjegavaš komentirati išta vezano za ModrićaŠta ako dođe kako ćeš se postavit?
SiamoNoi je napisao/la:Ne sjecam se tko je taj lik uopće.Nadam se da ce dovest nekog ozbiljnog veznjaka.Jericho je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:..
Vidim da izbjegavaš komentirati išta vezano za ModrićaŠta ako dođe kako ćeš se postavit?
Kad se sjetim koliko si bio protiv dolaska Brozovica
Kova se povezivao sa nama, trebalo bi da potpise ca Celsijem. Proputili smo jos jednog veznjaka, a to bi i znacilo da Sari nece uzeti Vecina.
Barba halali sto smo sumnjali.
UEFA briljiraSiamoNoi je napisao/la:Trenutna lista za LP ovako nekako izgleda:1. Handanovic
2. Padelli IT
3. Di Gennaro CT
4. Skriniar
5. De vrij
6. Miranda
7. Ranocchia IT
8. Vrsaljko
9. Zappa CT
10. D'ambrosio IT
11. Brozovic
12. Emmers CT
13. Roric CT
14. Nainggolan IT
15. Borja
16. Asamoah
17. Politano IT
18. Perisic
19. Lautaro
20. Icardi
21. Karamoh
22. Candreva IT
A evo jos jedne briljantne vijesti:
According to Sky, Nainggolan is likely to also raise the white flag in the view of season debut versus Sassuolo. His recovery will not be forced and will only return when the player is 100%. This situation is to be monitored day by day.
Vidili da cemo dovest Modrica pa ko vele bolje promijenit pravila nego da ga nema u LP 
A vala i bilo je preglupo pravilo.
A vala i bilo je preglupo pravilo.
Koliko je Borja igrao u prijateljskim?45 minuta?Rekoh odmah prosle godine da mu je prevelik ugovor dan.Totalni je visak trenutno.
Al se opet ne bi cudio da ga Spalletti nekako instalira na trequartistu za prvo kolo.
Al se opet ne bi cudio da ga Spalletti nekako instalira na trequartistu za prvo kolo.
Mogli bi mi vrlo lahko spušit prvu tekmu protiv Sassuola. Kad se sjetim one u maju kad sam inventar po kući oštetio ili kad je Consigli odbranio penal Mauru.
Još ako Consigli opet bude briljirao protiv nas..
Ne znam kakva je situacija sa Perišom i Brozom? Jesu li se vratili i hoće li biti u opticaju za meč?
Ne znam kakva je situacija sa Perišom i Brozom? Jesu li se vratili i hoće li biti u opticaju za meč?
Mislim da će Lautaro tu igrati. Koliko sam ga pratio protiv Lyona na takvoj se poziciji kretao najviše.SiamoNoi je napisao/la:
"We need to suffer. And we need to fight."
Retard se vratio ranije sa odmora.Prije dva dana mislim,a trebao je sutra valjda.
Prodano 37 000 sezonskih.Najvise od sezone 10./11.Četvrta godina u nizu sa konstantnim rastom.
Takodjer u drugom kolu na otvaranju na Meazzi ce se vjerojatno igrati pred punim stadionom.
Ocekujem ove sezone prosjek od preko 60 000.
Takodjer u drugom kolu na otvaranju na Meazzi ce se vjerojatno igrati pred punim stadionom.
Ocekujem ove sezone prosjek od preko 60 000.
S kim igramo prvu kod kuce?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.