PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
smijesni ste.
uz vas pite najmrza ekipa. i uz simin han i sad celik i zrisnjki.
samo sto niko ovde ne provocira ko vi.i zato bzksampinjon.
uz vas pite najmrza ekipa. i uz simin han i sad celik i zrisnjki.
samo sto niko ovde ne provocira ko vi.i zato bzksampinjon.
Malo si se/vas precijenio. Željo je odigrao dobro jer je smijenio ublehu od trenera, nema to nikakve veze sa vama.bordobijeli je napisao/la:Zamimljivo je koliko Sarajevo i Zeljeznicar uticu jedni na druge evo mi kako smo popili 8 komada zeljo se prrporodio u svim segmentima nema nervoze ,ekipa proigrala ,navijaci zadovoljni . nevjrovatno
A to što ste popili osam komada utiče samo na nas, ova tema je najbolji dokaz.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakva radost na forumu danas, pobjede najveći klub u državi, i kontaju da su titulu uzeli

Daj mi furadana!
Ko je ovaj isprdak iz ruralnog Mostara? Nisam ga ranije primjećivao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ime mi je Mladen Voijčić Tifa i prava sam fina gracka sarajevska rajaVirtu4l je napisao/la:Ko je ovaj isprdak iz ruralnog Mostara? Nisam ga ranije primjećivao.
Daj mi furadana!
-
- Kontakt:
Mi da smo prosli Atalantu vi bi od nervoze izgubili i od zrinjskog . kad bi nekim slucajem mogli birat da Atalanta pobjedi Sarajevo 8-0 ili da zeljo dobije zrinjskog 80. % navijaca bi izabralo prvu opciju da komsiji crkne krava, tako je i s nase strane isto . razumijem rivalitet i sve to al peevise se gleda u komsijnu avliju .Virtu4l je napisao/la:Malo si se/vas precijenio. Željo je odigrao dobro jer je smijenio ublehu od trenera, nema to nikakve veze sa vama.bordobijeli je napisao/la:Zamimljivo je koliko Sarajevo i Zeljeznicar uticu jedni na druge evo mi kako smo popili 8 komada zeljo se prrporodio u svim segmentima nema nervoze ,ekipa proigrala ,navijaci zadovoljni . nevjrovatno
A to što ste popili osam komada utiče samo na nas, ova tema je najbolji dokaz.
-
- Kontakt:
pitee kakvo je ono bilo tabananje posle utakmice?? 

Ruralac ne blamiraj se više.
Stani malo, hoćeš da kažeš da mi prije izabrali poraz Sarajeva, nego pobjedu Želje? Možda je kod tebe tako, ali za nas si se malo preračunao.bordobijeli je napisao/la:kad bi nekim slucajem mogli birat da Atalanta pobjedi Sarajevo 8-0 ili da zeljo dobije zrinjskog 80. % navijaca bi izabralo prvu opciju da komsiji crkne krava, tako je i s nase strane isto .
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E čuj preporodili se zbog njihovog rekordnog blama kakvog Europa ne pamti.
De nek uđe i ovaj post među bisere sa kombinatorikom i "iznad smo ove lige"

De nek uđe i ovaj post među bisere sa kombinatorikom i "iznad smo ove lige"

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ok brato, samo urbano po sarajevskiVirtu4l je napisao/la:Ruralac ne blamiraj se više.

Sejo Brajlović iskasapio jagnje u VIP salonu na Grbavici VIDEO
Daj mi furadana!
-
- Kontakt:
Ne svi rekao sam80% posebno u ovom slucaju s Atalantom vidi se kako ste vi prodisali punim plucima ,bili ste se stisli prosle sedmice od straha da ne prodjemoVirtu4l je napisao/la:Ruralac ne blamiraj se više.
Stani malo, hoćeš da kažeš da mi prije izabrali poraz Sarajeva, nego pobjedu Želje? Možda je kod tebe tako, ali za nas si se malo preračunao.bordobijeli je napisao/la:kad bi nekim slucajem mogli birat da Atalanta pobjedi Sarajevo 8-0 ili da zeljo dobije zrinjskog 80. % navijaca bi izabralo prvu opciju da komsiji crkne krava, tako je i s nase strane isto .

sta fali srpskom drzavnom grbu, ustaso jedna fasisticka? ako nisi upratio, lik ima i drzavne grbove bosne i hrvatske... ali to u tvoju fasisticku tomsonsku glavu ne moze uci...Shullenta je napisao/la:Ime mi je Mladen Voijčić Tifa i prava sam fina gracka sarajevska raja
45515
Ja sam reinkarnacija jagnjeta i VIP salona, Sejo me satarom iskapasapio, došao sam da vam se osvetimOsim13 je napisao/la:Ko je ovaj bot
Daj mi furadana!
Novo pravilo u BH nogometu.. penal za želju se sudi za svaki kontakt nad njegovim igračem na protivničkoj polovici.. a sve s ciljem da unatoč manjku talenta konačno osvoje ligu..
Uvijek objektivni Sarajevski portali se još nisu oćitovali
HŠKZ!
-
- Kontakt:
izjeba vam Sejo Udovice iz SretnicaShullenta je napisao/la:Ok brato, samo urbano po sarajevskiVirtu4l je napisao/la:Ruralac ne blamiraj se više.![]()

Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Šaku soli u labrnje da izvučemara1905 je napisao/la:Novo pravilo u BH nogometu.. penal za želju se sudi za svaki kontakt nad njegovim igračem na protivničkoj polovici.. a sve s ciljem da unatoč manjku talenta konačno osvoje ligu..

Mara ko u kriv qracz
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Na Sretnicama se janje jede viljuškom i nožem, ovdje na videu vidimo primitivno hranjenje rukama. Čevljanovići u VIP salonu...za_zivot_cijeli je napisao/la:izjeba vam Sejo Udovice iz SretnicaShullenta je napisao/la:Ok brato, samo urbano po sarajevskiVirtu4l je napisao/la:Ruralac ne blamiraj se više.![]()
Daj mi furadana!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, HariTz, NazorUso, nedimmmm1337 i 27 gostiju.