Još Eindhoven sanjam.alacious je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Da dobismo Radnika bili bi 100%-tni
Da dobismo Atalantu igrali bi protiv Hapoela
Doduše, to je naknadno izvlačenje bilo...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Još Eindhoven sanjam.alacious je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Da dobismo Radnika bili bi 100%-tni
Cak je nismo ni trebali dobitialacious je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Da dobismo Radnika bili bi 100%-tni
U nedjelju u pola 9.Lik je napisao/la:Kad igramo protiv GOSKA i u koje vrijeme ?
Prosjek 23,3 god. Ako si raspolozen ,da mi kazes svoje misljenje o Velkoskom.Da li si zadovoljan njegovim ucinkom u dosadasnjim utakmicama,a da uzmes u obzir da je stranac,vjerovatno najveca primanja itd...?MortemHz je napisao/la:Vladan Kovačević (20)
Selmir Pidro (20) Nihad Mujakić (20) Aleksandar Šofranac (27) Halid Šabanović (18)
Joachim Adukor (25) Amar Rahmanović (24)
Krste Velkoski (30)
Aladin Šišić (26) Ševkija Resić (18)
Haris Handžić (28)
Ništa specijalno zasad. Sinoć se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme i pogodio je. On mi je nekako više poput zlatne sredine u trenutnoj ekipi Sarajeva. Inače ima dobru statistiku na kraju sezone ali fali tu trke i borbenosti, uglavnom je pristojan igrač za ovu ligu.Samozdravlje je napisao/la:Prosjek 23,3 god. Ako si raspolozen ,da mi kazes svoje misljenje o Velkoskom.Da li si zadovoljan njegovim ucinkom u dosadasnjim utakmicama,a da uzmes u obzir da je stranac,vjerovatno najveca primanja itd...?MortemHz je napisao/la:Vladan Kovačević (20)
Selmir Pidro (20) Nihad Mujakić (20) Aleksandar Šofranac (27) Halid Šabanović (18)
Krste Velkoski (30)
Haris Handžić (28)
MortemHz je napisao/la:Ništa specijalno zasad. Sinoć se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme i pogodio je. On mi je nekako više poput zlatne sredine u trenutnoj ekipi Sarajeva. Inače ima dobru statistiku na kraju sezone ali fali tu trke i borbenosti, uglavnom je pristojan igrač za ovu ligu.Samozdravlje je napisao/la:Prosjek 23,3 god. Ako si raspolozen ,da mi kazes svoje misljenje o Velkoskom.Da li si zadovoljan njegovim ucinkom u dosadasnjim utakmicama,a da uzmes u obzir da je stranac,vjerovatno najveca primanja itd...?MortemHz je napisao/la:Vladan Kovačević (20)
Krste Velkoski (30)
Haris Handžić (28)
Uživa u bogatstvu od raskida ugovora, boli ga qrac.High je napisao/la:Gdje je Lelić?!
Duva crijevo na Otoci.uNbx je napisao/la:Uživa u bogatstvu od raskida ugovora, boli ga qrac.High je napisao/la:Gdje je Lelić?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.