FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Protivnik se nikad ne podcjenjuje, pa makar bila VrbanjušaGigant je napisao/la:Ja ne znam sta ste se vi toliko prepali tog celika...po meni je ovo jedan od sigurnijih keceva danas, a vi se uskukali ko...
Crnac nije zadovoljio a Vasilic i Rus su cekali certifikate, ne znam dali su ih dobiliHamo je napisao/la:Ovako bio sam 10 dana na putu tako da skoro nisam nikako pratio temu.Imam pitanje u vezi nekog Rusa kojeg ste spominjali da li je to onaj Kolobov i ako je šta sa njim i šta je sa onim crncem.
Puric im je najbolji igrac. Dva zadnja vezna ce vjerovatno biti dva momka koja su 1990. godiste, Zahirovic i Gadzo. U napadu Adilovic, koji je spor otprilike kao Vucina Scepanovicčamac je napisao/la:Igrali im onaj Purić? Prošli put nam je po ljevoj strani prolazio kako je htio. Dobili smo ih 4:1, ali je rezultat bio previsok jer nisu uopšte loše odigrali. Bit će teško, ali u tome i jeste draž. Treba nam podrška s tribina pa se nadam da ista neće izostati i da će biti danas fina posjeta bez obzira na kišovito vrijeme i prenos. Jedno 7-8 milja bi bilo pristojno.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
ma dzafic je jednu sezonu odigrao kako treba sad je skroz otanjio ! nemaju specijalno dobar napad !gollum je napisao/la:Puric im je najbolji igrac. Dva zadnja vezna ce vjerovatno biti dva momka koja su 1990. godiste, Zahirovic i Gadzo. U napadu Adilovic, koji je spor otprilike kao Vucina Scepanovicčamac je napisao/la:Igrali im onaj Purić? Prošli put nam je po ljevoj strani prolazio kako je htio. Dobili smo ih 4:1, ali je rezultat bio previsok jer nisu uopšte loše odigrali. Bit će teško, ali u tome i jeste draž. Treba nam podrška s tribina pa se nadam da ista neće izostati i da će biti danas fina posjeta bez obzira na kišovito vrijeme i prenos. Jedno 7-8 milja bi bilo pristojno., lagan zalogaj za Kerlu. I naravno, Adin Dzafic - Mr. "Gdje Ibrakovic, tamo i ja".
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
mislim da će oni pokušati da se nama prilagode (a ne mi njima), a tu nas ne mogu pratiti,
tip 1 ne dolazi u pitanje.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Pa mi smo Željo,fakat da će tako biti.ellaxaz je napisao/la:Iako od 4 ovosezonska gostovanja imaju samo jedan poraz, što ukazuje na to da solidno igraju u gostima,
mislim da će oni pokušati da se nama prilagode (a ne mi njima), a tu nas ne mogu pratiti,
tip 1 ne dolazi u pitanje.
Nego, ka d ćeš na utakmicu, il ću ja gore doći?
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ma ne smanjuje se cijena gleda se ukupan transferčamac je napisao/la:Nije dobro što mu smanjuju cijenu jer vade i nama iz đepa. Izgubismo mi najmanje po miliona. Je.bo Superhika šta rade ovi kapitalisti.
Nakon uspješnog transfera Diega, očekuje se nastavak saradnje između Wolfsburga i Juventusačamac je napisao/la:Nije dobro što mu smanjuju cijenu jer vade i nama iz đepa. Izgubismo mi najmanje po miliona. Je.bo Superhika šta rade ovi kapitalisti.
Neka, neka, samo da nije nama po džepu (smanjivanje cijene je u korist naše štete)
pile87 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Malo dopinga pred tekmu, u vidu ječmenog soka, tek toliko da se zagrijemo, i idemo parati grla. Nadam se da će stadion biti pristojno popunjen, dužni smo to Amaru i igračima. Svi u Dolinu!!
"Mi ćemo učiniti sve da pobijedimo.."
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, ANamelessGhoul, Arma00, avalPacidoroP, b00t, BarbareZeljin, Belito, Bonton, Cwirek, Ejnur, ELDIABLO20, ErosViverosViv, Ferroviere1987, GavranBeli, GIBRA, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Jarodwest, jurisicduska, KimJongEsmer, KrajinaTm87, kraljlavova, lakilone, Laudrup, Levin, Lewy21, LoveFootball1987, Lynx, Mahalasi, mavi, MrkiMedo, nmkdak1ng, Orvel, PeppermintSA, perodeformero, Rauber33, Redfire16, Rule_hz, seha77, Stanceski, StarmoCity, strucnjak9, Tihi, VibeTribeX, zastitaIdentiteta, ZaZelju, Zhustri i 492 gosta.