FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

slogash

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la slogash » 06 avg 2018, 22:32

akisarajevo92 je napisao/la:
slogash je napisao/la:
DaVinci je napisao/la:Kad se ocekuje da ce Azmir poceti pravo keshirati za pojacanja ... nadam se da je svjestan da s ovim kadrom ne moze biti prvak ove sezone vec da valja na zimu odrijesit' kesu pa dovest' prave profesionalce koji ce prekucat' shisha rekreativce iz ostalih klubova ... :kafa:
Pa i nije nam bas cilj titula ove sezone. Sa ovim igracima sredina tabele je tamam.
slika
Ma daj...to je izjavio 5 minuta nakon ulaska u PL pod euforijom. Nije realno ocekivati da ozbiljnije mozemo zaprijetiti "velikoj cetvorci" u prvoj sezoni.

BosanacGorstak
Kontakt:

Re: Opste diskusije

Post Postao/la BosanacGorstak » 06 avg 2018, 22:38

fukaroni je napisao/la: mogli smo se dogovorit da se nadjemo da mi das cvaju da vidis koji sam ja lik jel se meni placa ili ne **** ti azmir guzicu bezobraznu :guz: :guz: :guz:
Mozda i uvratim na kakvo gradiliste Senadovo pa svratim i do mjesalice gdje radis ako imadnem vremena pa cemo se upoznat.To da beres dnevnice od Senada nemam dileme nikakve,iz kojeg razloga mozes podrzavati covjeka koji je u sukobu interesa pred zakonom,koji ucjenjuje,prijeti,potplacuje navijace i jos milion drugih stvari.Ako je dnevnica,nek je i dnevnica lakse bi i to bilo prihvatiti nego zivjeti sa saznanjem da neko ima toliko iskrivljene moralne i ljudske vrijednosti :kafa:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 06 avg 2018, 22:43

U naredne 2-3 sezone mi rezultat nebi bio ni najmanje bitan pod uvjetom da Azmir pocne raditi na stvaranju jakog omladinskog pogona i eventualnoj izgradnji stadiona.To bi udarilo definitivno jake temelje za buducnost ovog kluba i bilo bi garancija da klub nece doci u sitvaciju da se raspadne poslije nekoliko godina.Baciti par stotina hiljada ili eventualno milionski iznos za igrace koji ce izboriti evropu i tamo proci jedno pretkolo je cista budalestina.Za milion km godisnje mozes napraviti skolu fudbala samo takvu.

Sto se tice borbe za vrh tabele,daleko smo mi od toga.Ne treba previse ni bacati pare na igrace bar dok se ne normalizuje trziste nakon nasih nekoliko transfera,jer sad mnogi igraci traze i mnogo vise nego sto vrijede od Azmira.Samo sabur i izgurati ovu sezonu u eliti.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 07 avg 2018, 00:21

BosanacGorstak je napisao/la:U naredne 2-3 sezone mi rezultat nebi bio ni najmanje bitan pod uvjetom da Azmir pocne raditi na stvaranju jakog omladinskog pogona i eventualnoj izgradnji stadiona.To bi udarilo definitivno jake temelje za buducnost ovog kluba i bilo bi garancija da klub nece doci u sitvaciju da se raspadne poslije nekoliko godina.Za milion km godisnje mozes napraviti skolu fudbala samo takvu.
Kad bi to bio neki dugorocan plan i projekat to bi bilo sasvim okej ... samo tesko da neko ko je ostvario 'American Dream' ima ambiciju da mu klub zivotari u 'mediocrity' par sezona zarad nekih visih ciljeva ... ja mislim isto da je glavni plan da se vec ove sezone postigne sto vise tj. instant uspjeh a sljedece sezone sta bude ... a volio bi da Tuzla bude ta koja ce ovaj ucmareni cmar protresti i postaviti neke nove, americke standarde ... :salut:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 07 avg 2018, 03:40

BosanacGorstak je napisao/la:
fukaroni je napisao/la: mogli smo se dogovorit da se nadjemo da mi das cvaju da vidis koji sam ja lik jel se meni placa ili ne **** ti azmir guzicu bezobraznu :guz: :guz: :guz:
Mozda i uvratim na kakvo gradiliste Senadovo pa svratim i do mjesalice gdje radis ako imadnem vremena pa cemo se upoznat.To da beres dnevnice od Senada nemam dileme nikakve,iz kojeg razloga mozes podrzavati covjeka koji je u sukobu interesa pred zakonom,koji ucjenjuje,prijeti,potplacuje navijace i jos milion drugih stvari.Ako je dnevnica,nek je i dnevnica lakse bi i to bilo prihvatiti nego zivjeti sa saznanjem da neko ima toliko iskrivljene moralne i ljudske vrijednosti :kafa:
Pazi da ti covjek ne iskrivi facu,yebo moral :lol:
Bogami ovdje ima momaka sariel,beduin,ja,fukaroni,i jos par njih,koji bi ti rado bez dnevnice dekorisali licni opis....prelazis granice,ali nedaj se ometat,u Tuzli ima samo jedan klub,i jedna navijacka grupa.....zna se ko je gazda....zna to i Azmir,ali sjeti se toga kada klubcic ti sklizne u rupcagu iz koje je izgmizo,a grupa bude ugasena...ako je ima uopste....paa osnovani ste za dnevnice,boga vam poljubim. :crazy: :urnebes:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 avg 2018, 07:31

https://sportsport.ba/fudbal/na-danasnj ... uka/247443

Na današnji dan preminuo je Mustafa Hukić - Huka

Prije 19 godina
Na današnji dan prije 19 godina u saobraćajnoj nesreći život je izgubio Mustafa Hukić – Huka, legendarni fudbaler, kapiten i trener tuzlanske Slobode.

07.08.2018.

slika
EL -FATIHA

--Odrastao je u tuzlanskoj mahali Mejdan gdje je napravio prve fudbalske korake, a bio je član Slobodine zlatne generacije, koja je 1977. godine igrala u Kupu UEFA. Kasnije je igrao za Osijek, Adanu (Turska) i rekreativno za San Jose, a upisao je i nekoliko nastupa za selekciju SFRJ. Za Slobodu je debitovao sa svega 16 godina, i to nakon što je prošao sve selekcija kluba sa Tušnja. Za Slobodu je odigrao čak 281 prvenstveni susret u kojima je postigao 25 golova i bio je istinski vođa i kapiten najbolje generacije tuzlanskih fudbalera svih vremena. Za reprezentaciju nekadašnje Jugoslavije odigrao je pet utakmica. Debitovao je 30. januara 1977. u Bogoti protiv Kolumbije (1:0), a poslednji put za "plave" nastupio 3. jula 1977. u Buenos Airesu protiv Argentine (0:1).

U postratnoj BiH postaje šef stručnog štaba Slobode, a zajedno sa Fuadom Muzurovićem, u ulozi prvog trenera, udara temelje A reprezentacije BiH. Otišao je iznenada, nakon sezone kada je sa Slobodom nanizao devet uzastopnih pobjeda i izborio plasman u play-off, koji nikada nije odigran. Sloboda je te 1999. godine imala šampionske ambicije, ali je pogibija Mustafe Hukića – Huke ostavila neizbrisivu prazninu koja, prema mišljenju mnogih, ni danas nije nadoknađena.

Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.

https://sportsport.ba/fudbal/na-danasnj ... uka/247443
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 avg 2018, 10:02

.............................POBJEDU U DOBOJU KOD KAKNJA KREIRALI 20-GODIŠNJACI

.......................................slika
......................................................5. Avgusta 2018. 546 Pregleda

Iako je za prvu i historijsku pobjedu ekipe Tuzla City u Premijer ligi BiH zaslužna cijela ekipa, kreatori pogotka bili asistent Nukić i realizator Mitrović.

Akcija je krenula od Čomorovog auta koji je odigrao za Stojčeva a ovaj za brzonogog Nukića, nakon čega je uslijedila povratna lopta za Mitrovića koji je zabio za pobjedu Plavih.

Ono što je zanimljivo za ovaj gol da su ga kreirala dva 20-godišnjaka.

Naime, i Nukić i Mitrović rođeni su 1997.godine i nema sumnje kako su njih dvojica budućnost ovoga tima.

Naravno da će njihove igre biti sve bolje uz iskusne fudbalere kao što su Efendić, Kostić, Kojić, Stjepanović, Šećerović, Stojčev…

Starčević je trener koji se ne libi u vatru gurnuti mlade i manje iskusne fudbalere ako oni to zasluže.

Nukić i Mitrović su dobili priliku koju sve više koriste.

press Služba FK Tuzla City
http://fktuzlacity.com/pobjedu-kod-mlad ... odisnjaci/
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 avg 2018, 10:56

akisarajevo92 je napisao/la:
slogash je napisao/la:
DaVinci je napisao/la:Kad se ocekuje da ce Azmir poceti pravo keshirati za pojacanja ... nadam se da je svjestan da s ovim kadrom ne moze biti prvak ove sezone vec da valja na zimu odrijesit' kesu pa dovest' prave profesionalce koji ce prekucat' shisha rekreativce iz ostalih klubova ... :kafa:
Pa i nije nam bas cilj titula ove sezone. Sa ovim igracima sredina tabele je tamam.
slika
- A zašto misliš da se mora keširati na neka imena.Primjer Sarajeva je najbolji(najgori) mogući.Oni su 40 -tak igrača nabavili i Kodru.Titulu su kupilii doveli Amidžu da je vidi.A nakon toga belaji.Nema HUSIĆ potrebu silovati sa nekim milionima i dovođenjem za naše pojmove skupih igrača.Treba sačekati .Mora biti barem 7 klubova u ovoj Ligi iste snage kad je budžet u pitanju.Dakle treba sačekati ostale da se vidi dokle su spremni ići ili koliko su teški.TAKO ĆEMO DOBITI JAKU LIGU SA PUNIM STADIONIMA.
-Suđenje mora postati isto za sve.
- Nije Husiću teško nabildati ekipu za jednu ili dvije godine.Ali čemu to.Kome to.Je li da onda u LE prima 7 ili 8 golova?
Ključna riječ je građenje jakog kluba.Kad izgradiš klub ,onda nemaš turbulencije niti kriješ transfere i slično.Neka ide za sada ovako,oporavkom povrijeđenih igrača i uigravanjem ekipe,i rezultati će biti sve bolji. .........................................................................Istina, bio je jednom jedan klub i zvao se Nottingham Forest FC. U sezoni (1976-77) ušli su iz 2. u 1. diviziju....(1977-1978)U prvoj sezoni osvajaju titulu prvaka Engleske.1979.i 1980. uzastopno osavajaju Tadašnji Kup Šampiona Evrope (danas LigaPrvaka).Usput 1979.osvajaju drugo mjesto u šampionatu Engleske.

Igrači

Piter Shilton
Jim Baxter
Trevor Francis
Stuart Pearce
Ian Storey-Moore
Roy Keane
Viv Anderson
Des Walker
Martin O'Neill
John Robertson
Kenny Burns
Pierre van Hooijdonk

Glavni trener:

Brian Clough (1975–1993)

Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 dec 2018, 21:07, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 avg 2018, 12:22

. - Tuzla je nakon dugo godina dobila gradski derbi! U subotu sa početkom u 17,00h sati na stadionu “Tušanj” igra se 1. ligaški gradski derbi između FK Tuzla City i FK Sloboda Tuzla.
Velika euforija se podigla, pogotovo u “plavom dijelu grada” nakon prve pobjede našeg tima. Prije svega, ovaj derbi treba ostati upamćen po dobroj igri, atmosferi i druženju, a tek onda po gradskom rivalitetu dva kluba.
Uz koga ste vi? Koji rezultat očekujete? Sretno nebesko plavi, obojite Tušanj u naše boje!

.......................................................UZ FK TUZLA CITY
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 dec 2018, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 avg 2018, 13:32

....................GRADSKI DERBI NA TUŠNJU POD REFLEKTORIMA

slika
.........................................................7. Avgusta 2018. 158 Pregleda
U okviru 4.kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine jedan od derbija se igra na Tušnju gdje se sastaju Tuzla City i Sloboda.

U ovome susretu domaćin je Tuzla City, a na radost svih aktera ovoga meča kao i navijača oba kluba, susret će se igrati u noćnom terminu i to od 20 sati i 45 minuta.

Iako je prvobitno bilo predviđeno da se meč igra od 17 sati, zbog velikih vrućina a uz saglasnot oba kluba te Nogometnog saveza BiH usaglašen je i zvanično potvrđen ovaj termin.

S obzirom na značaj utakmice ali i prvi međusobni ogled u prvenstvu, očekuje se da će Gradski stadion “Tušanj” biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

press Služba FK Tuzla City
Ja volim FK Tuzla City

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 07 avg 2018, 17:05

Da vam čestitam sa zakašnjenjem prvu pobjedu u premijer ligi.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 avg 2018, 20:49

.........................................PRED UTAKMICU FK TUZLA CITY - FK SLOBODA

- U subotu pod svjetlima tušanjskih reflektora odigaće svoju prvu prvenstvenu utakmicu FK Tuzla City i FK Sloboda.Prva utakmica ova dva kluba u PL.B i H.Publika će imati priliku da prisustvuju utakmici koja će im ostati u sjećanju.
- Ako se (uslovno) ova utakmica nazove gradski derbi,onda je svakako dobro što je Tuzla City ušla u PL.
-Dobro će biti ako Tuzla City kao domaćin otvori širom kapije Tušnja , neka se stadion napuni i neka ljudi uživaju u dobroj,tuzlanskoj utakmici.
- Kad su derbi utakmice u pitanju tu nema favorita.Sloboda bi po imenu to mogla biti,ali nije.Tuzla City solidno je startovao u prvoj svojoj sezoni u PL,ali nema tu nikakve priče da Tuzla može biti favorit.Još kad se uzme u obzir da će odnos navijača biti daleko u korist Slobode,Tuzla City će ,iako nominalno domaćin, biti kao gost ali ne i bez svojih pristalica sigurno.
- FK Tuzli City ova situacija u neku ruku i odgovara jer nema imperativa i može biti rasterećenija od Slobode.
- FK Sloboda sa novim trenerom Nalićem na klupi tražit će načina da pobijedi i tako popravi bodovno stanje.Istina, bodovno stanje ne odgovara igri koju je Sloboda pružila u prva tri kola.Barem protiv Sarajeva nije trebala biti poražena, jer Sarajevo je i sa igračem više bilo potisnuto na svojoj polovini.
- Ko zna možda se baš u subotu Slobodi vrati ono što je već mogla imati.
- Tuzla City može a i ne mora biti zadovoljna startom u PL.Strah da nakon Širokog ne izgubi i od Radnika je uslovio opreznu igru i zadovoljstvo i remijem protiv jakog protivnika.U Doboju protiv Mladosti na neviđenoj omori TuzlaCity je konačno otpustila "ručnu kočnicu" pod kojom je bila u prva dva kola.Pobjeda i 3 boda došli su u pravo vrijeme.
- Obje ekipe su kad je trčanje u pitanju na nivou i tu nema prigovora igračima.Tehnički gledano i jedna i druga ekipa traže model po kojem će uglavnom igrati narednu polusezonu.Sloboda je promijenila gotovo cijelu ekipu, pa i trenera.Sad je na Naliću da pohvata konce i čim prije iskristališe 11 i plus još 2 ili 3 igrača koji će uglavnom igrati i to na svojim pozicijama.Malo je još vremena za traženje startnih 11.Još 1 kolo ili 2 i osim višom silom,(povrede,kartoni)i teško će biti izboriti se za mjesto u ekipi Slobode.
- FK Tuzla City usljed silnih povreda,Nurkanović,Milaković,Mahmutović,Husejnović,Murga,Stokić nije u boljoj situaciji.
- Treneri će imati najveću odgovornost.Valja prvo prostudirati protivnika , a onda postaviti i nametnuti svoju igru i dominaciju po mogućnosti.Bit će interesantno na sredini terena gdje će defanzivci oba tima potpomognuti ostalim igračima voditi veliku rovovsku borbu za svaku loptu i pedalj prostora.Zatim da li će Nalić postaviti Smajića na špica ili desetku, odnosno ostaviti Vidovića na špicu.Šta će i hoće li igrati Husejnović? Kako će i koji štoperi(crveni Vasiljevića) stizati protivničke kontranapade.Ko će igrati desnog beka kod Slobode,Beganović ili Livančić ili Mehanović.Hoće li Dino Hodžić na desno a Baraban na svoje, lijevo krilo?
- FKTuzlaCity je relativno posložila standardnu ekipu.Zadnja linija se nije mijenjala .Fejzić je iskusan golman i solidno brani.Efendić, Kojić,Kostić,Čomor su zadnja četvorka ispred golmana.Stjepanović i Šećerović drže defanziva mjesta.Mitrović je nekad isključivi igrao defanzivca ali sada kod Starčevića ima slobodu u igri i trči od 16 -16,u Doboju je dao i prvi gol za Tuzlu u PL.Krila:Nukič,Crnkić,Murga,Ziljkić i po potrebi Vukmirović koji igra i veznog igrača ,bilo defanzivno ili prema naprijed uz Stojčeva i Poturalića imaju zadatak stvoriti situaciju za davanje gola.Ai isto tako u suprotnom smijeru podupirati odbranu po bokovima i sredini.Poturalić obavezno dolazi u šesnesterac kod kornera i prekida i pomaže Kojiću ,Kostiću,Fejziću...
- Ne vjerujem da i jedan tener danas ili sutra zna sa kojih 11 će istrčati.Jedno je sigurno,ko god da istrči ili uđe kasnije kao zamjena dat će sve od sebe jer pun stadion i dobra atmosfera su inspiracija za igrače da daju maksimum.
- Neka pobijedi fudbal prije svega.Sva ljepota koju nam on donosi.Neka suđenje bude pošteno.Igra u granicama fer- pleja.
Mišljenja sam da će rezultat na kraju biti neriješen. Samo da ne bude 0:0 .
- Sretno i jednim i drugim.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 dec 2018, 20:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 07 avg 2018, 21:58

Brcanskamalta je napisao/la: Pazi da ti covjek ne iskrivi facu,yebo moral :lol:
Bogami ovdje ima momaka sariel,beduin,ja,fukaroni,i jos par njih,koji bi ti rado bez dnevnice dekorisali licni opis....prelazis granice,ali nedaj se ometat,u Tuzli ima samo jedan klub,i jedna navijacka grupa.....zna se ko je gazda....zna to i Azmir,ali sjeti se toga kada klubcic ti sklizne u rupcagu iz koje je izgmizo,a grupa bude ugasena...ako je ima uopste....paa osnovani ste za dnevnice,boga vam poljubim. :crazy: :urnebes:
Iskrivili facu?Zbog navijackog prepucavanja i zajebancije..Vi Fukare ste stvarno sorta za izucavanje :mrgreen:
Jedna od odlika primitivizma i manjka inteligencije je i fizicki obracun,..al dobro o fukarama pricamo pa se te osobine podrazumijevaju.. :kafa:

Osim primitivizma koji je zajednicki svim gore nabrojanim,izgleda da vam je i velicina IQ zajednicka..svima ukupno ne prelazi jednu polovinu normalno prosjecnog covjeka :mrgreen:

Znaci da se ugasimo,macak je gazda..nece njemu ulica vodit klub :thumbup:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 07 avg 2018, 22:02

slusaj papak jedan bolan pusti se vise komentara o nama gledaj svoj klub ne kenjaj puno o slobodi i ne dizi tenzije to ti je moj savjet a senad ako ti se svidja i njegove mjesalice vodi ga azmiru na gradiliste obojica su supci al ne diraj nam u grupu i klub budi pametan
fukare

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 avg 2018, 22:05

Kakve veze ima Hukic s ovim klubom?

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 08 avg 2018, 00:01

ASD je napisao/la:Kakve veze ima Hukic s ovim klubom?
Nema nikakve,ali to nije razlog da mu se ne oda pocast na neki nacin pa bar i sjecanjem na njega. :thumbup:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 08 avg 2018, 00:06

fukaroni je napisao/la: slusaj papak jedan bolan pusti se vise komentara o nama gledaj svoj klub ne kenjaj puno o slobodi i ne dizi tenzije to ti je moj savjet a senad ako ti se svidja i njegove mjesalice vodi ga azmiru na gradiliste obojica su supci al ne diraj nam u grupu i klub budi pametan
Pa vi ste nam gradski rival jbte,sta hoces da vam tepam i pricam o vama s komplimentima :mrgreen:
Stvarno ste cudna grupa,vas 20ak na sjeveru :kafa:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 08 avg 2018, 01:01

fukaroni je napisao/la: slusaj papak jedan bolan pusti se vise komentara o nama gledaj svoj klub ne kenjaj puno o slobodi i ne dizi tenzije to ti je moj savjet a senad ako ti se svidja i njegove mjesalice vodi ga azmiru na gradiliste obojica su supci al ne diraj nam u grupu i klub budi pametan
Pa vi ste nam gradski rival jbte,sta hoces da vam tepam i pricam o vama s komplimentima :mrgreen:
gradski rivali :urnebes: :tokralju:
jes jeste,koliko i Mladost Solina :urnebes:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 avg 2018, 12:54

Odličan potez ovo za džabalama, al opet pojedincima nije po volji, još misle da ih neko tjera na sjever, teško povezati da se pod tim misli na Fufare.
:roll:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 08 avg 2018, 13:05

Brcanskamalta je napisao/la:
gradski rivali :urnebes: :tokralju:
jes jeste,koliko i Mladost Solina :urnebes:
Pa dobro vise smo bratski klubovi.Evo predsjednik odlucio da ulaz bude besplatan da mogu i fukare napunit sjever :kafa:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.