Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Hertha - Aachen 1
Varese - Novara 0-2 gola
Valladolid - Albacete 1
Guimaraes - Porto 2
Inter T - Haka PIK 1
kvota 8.61 na 2 km 17.22 km
Varese - Novara 0-2 gola
Valladolid - Albacete 1
Guimaraes - Porto 2
Inter T - Haka PIK 1
kvota 8.61 na 2 km 17.22 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hertha Berlin - Alemannia Aachen B I 1 1,50
AaB - OB Hjemmeholdet til at score (1=Ja, 2=Nej) B I 1 1,40 domacin poztise pogodak
kvota 2.10
ulog 100 evra sretno
AaB - OB Hjemmeholdet til at score (1=Ja, 2=Nej) B I 1 1,40 domacin poztise pogodak
kvota 2.10
ulog 100 evra sretno
Hertha-Aachen oba daju 1.70
Sundsvall-Ostrs 1 1.50
Jinkoping-Ljungskile 1 2.10
Valladolid-Albacete 1 1.80
Sundsvall-Ostrs 1 1.50
Jinkoping-Ljungskile 1 2.10
Valladolid-Albacete 1 1.80
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Flash_28 je napisao/la:Hertha Berlin - Alemannia Aachen B I 1 1,50
kvota 2.10
ulog 100 evra sretno
i 1-1 na aalbrog stadionu kakva gooo idemo dalje
Steve je napisao/la:evo da se oprobaju i ova dva tiketa..
Sliven - Levski Sofia
Total Goals Scored 1.5
Under 1.5 3.60
Viking - Strømsgodset
Both Teams to Score (1=Yes, 2=No)
1 1.53
AaB Aalborg - OB
Total Goals Scored 2.5
Under 2.5 1.77
Lokomotiv Sofia - CSKA Sofia
1X 1.40
Total odds 3.79
Sreća pa nisam igrao.
...što je više lome to je volim jače...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Veceras Porto 2, Hertha 1, Valladolid 1, Metz u drugom vise golova, Verona - Cremonese mislim da je to 2 (3 kvota), Cilic 1.. 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
padas na portuBaja_Zvjerka je napisao/la:Veceras Porto 2, Hertha 1, Valladolid 1, Metz u drugom vise golova, Verona - Cremonese mislim da je to 2 (3 kvota), Cilic 1..
Olomouc 0 - 1 Sparta Prague FT

VECERAS GLAVNI SUDIJA DJEVOJKA NA MECU IZMEDU Hertha BSC Berlin vs Alemannia Aachen

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
A de nemoj da padnem na njemu..Flash_28 je napisao/la:padas na portuBaja_Zvjerka je napisao/la:Veceras Porto 2, Hertha 1, Valladolid 1, Metz u drugom vise golova, Verona - Cremonese mislim da je to 2 (3 kvota), Cilic 1..![]()
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
da nije **** OB zabio svoj drugi gol bio bi onaj drugi tiket dobitnicki jbga..
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
- Morecambe
- Kontakt:
Poslije Herta-Achen 0:0 i Beira Mar-Sporting 1:1 ozbiljno razmisljam da se fokusiram na sportove koje nemaju x tj: nerijeseno opciju.Gadi mi se ove nerijesene nakarade 
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ne kladim se vise

🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
a ni manjeFaraon iz Visokog je napisao/la:ne kladim se vise![]()
![]()
Ja sam preko vikenda na 4 listica hekn'o, juce samo na PSG-u. Na pauzi sam makar do iduceg vikenda
U subotu pao na sistemu samo u fiksu na Barseloni (kvota 1.15
). Juče samo na Jeleni Janković. Sad pauziram do petka.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vitkovice - Pardubice 1 (2.05) - Vitkovice u u nevjerovatnoj seriji, kod kuće su bez poraza, prvi su na tabeli, dok ekipa Pardubica nije ušla bajno u sezonu. Vitkovice u prosjeku postižu 4 gola po utakmici, a primaju 2, tako da bi se moglo probati i sa zbrojem golova većim od 5.5. Pardubice u gostima imaju 2 poraza, a kako stvari stoje, danas im se smiješi i treći. Domaćini nemaju nekih bitnijih izostanaka pred današnji meč(barem koliko sam ja upratio).
Augsburg - Wolfsburg 1 (2.05) - Interesantan podatak je da kada igraju ove dvije ekipe(20 susreta), domaćini su samo 2x izgubili. Omjer pobjeda je 10:10. I danas sve miriše na utakmicu u kojoj će biti puno golova, al' u kojoj bi domaćini trebali slaviti. Augsburg je odigrao samo jednu domaću utakmicu u ovom prvenstvu, dok je 7 puta bio gost(4 pobjede i 3 poraza). Dakle, drugi meč pred domaćom publikom bi trebali dobiti. Wolfsburg igra nešto tvrđe u odnosu na prethodnu sezonu(pojačali su odbranu, te igru više baziraju na defanzivi negoli na ofanzivi), a na njihovu sreću, žrijeb ih je mazio pa su čak 6 puta ove sezone bili domaćini(samo 2x gosti). Po meni čista jedinica, a obje ekipe idu u skoro pa najjačim sastavima.
Koln - Eisbaren over 5.5 (1.55) - Gosti imaju najjaču ekipu i najveći budžet u ligi. Ekipa Kolna je tipična domaćinska ekipa, koja u gostima i ne pruža neke partije. Činjenica je da su obje ekipe u sezonu ušle veoma loše, te će morati početi pobjeđivati u kontinuitetu ukoliko žele bolji plasman(prvensteno se odnosi na ekipu Kolna koji se nalazi na posljednjem mjestu). Inače, ekipa Kolna postiže 3, a prima 4 gola po meču, dok su gosti skoro na omjeru 3:3(dali 25, primili 23 u 8 mečeva). U posljednjih 5 međusobnih mečeva, na 4 je postignuto 6 i više golova.
HV 71 - Skelleftea 1 (1.75) - Domaćini su jedni od najvećih favorita za osvajanje lige, ali nisu tako dobro ušli u sezonu. U prvih 6 kola imaju polovičan učinak s tim da su čak 2 pobjede izvojevane na penalima i to na domaćem terenu. No, danas se očekuje rasprodata Kinnarps arena("svega" 8000 navijača), a to znači da će imati podršku sa tribina. Skelleftea je ekipa koja će se boriti za ulazak u Play off, a njihov dobar start (4 pobjede) je iznenadio i njih same. Ne očekuje se utakmica sa velikim brojem pogodaka, ali kec ne bi trebao doći u pitanje.
Kvota 11.07
Uplata 5 KM
Sretno svima.
Augsburg - Wolfsburg 1 (2.05) - Interesantan podatak je da kada igraju ove dvije ekipe(20 susreta), domaćini su samo 2x izgubili. Omjer pobjeda je 10:10. I danas sve miriše na utakmicu u kojoj će biti puno golova, al' u kojoj bi domaćini trebali slaviti. Augsburg je odigrao samo jednu domaću utakmicu u ovom prvenstvu, dok je 7 puta bio gost(4 pobjede i 3 poraza). Dakle, drugi meč pred domaćom publikom bi trebali dobiti. Wolfsburg igra nešto tvrđe u odnosu na prethodnu sezonu(pojačali su odbranu, te igru više baziraju na defanzivi negoli na ofanzivi), a na njihovu sreću, žrijeb ih je mazio pa su čak 6 puta ove sezone bili domaćini(samo 2x gosti). Po meni čista jedinica, a obje ekipe idu u skoro pa najjačim sastavima.
Koln - Eisbaren over 5.5 (1.55) - Gosti imaju najjaču ekipu i najveći budžet u ligi. Ekipa Kolna je tipična domaćinska ekipa, koja u gostima i ne pruža neke partije. Činjenica je da su obje ekipe u sezonu ušle veoma loše, te će morati početi pobjeđivati u kontinuitetu ukoliko žele bolji plasman(prvensteno se odnosi na ekipu Kolna koji se nalazi na posljednjem mjestu). Inače, ekipa Kolna postiže 3, a prima 4 gola po meču, dok su gosti skoro na omjeru 3:3(dali 25, primili 23 u 8 mečeva). U posljednjih 5 međusobnih mečeva, na 4 je postignuto 6 i više golova.
HV 71 - Skelleftea 1 (1.75) - Domaćini su jedni od najvećih favorita za osvajanje lige, ali nisu tako dobro ušli u sezonu. U prvih 6 kola imaju polovičan učinak s tim da su čak 2 pobjede izvojevane na penalima i to na domaćem terenu. No, danas se očekuje rasprodata Kinnarps arena("svega" 8000 navijača), a to znači da će imati podršku sa tribina. Skelleftea je ekipa koja će se boriti za ulazak u Play off, a njihov dobar start (4 pobjede) je iznenadio i njih same. Ne očekuje se utakmica sa velikim brojem pogodaka, ali kec ne bi trebao doći u pitanje.
Kvota 11.07
Uplata 5 KM
Sretno svima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Morecambe
- Kontakt:
Tri para nase lige danas uzivo za kladjenje na bEt365:

PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ma nemogu ljudi,stvarno nemogu:volimliverpool je napisao/la:Bacam kladjenje do Kurban-Bajrama,tako da me do 19.11. vise ovdje nema.![]()
.Tad cu se javiti i citirati ovaj post.
Asa AL-Nautico 1 02:00 1.90
York City-Kettering 1 20:45 1.70
Bury-Shrewsbury (2.5) 2 20:45 1.95
Hereford-Exeter (2.5) 2 20:45 1.95
Sligo Rovers-Bray W. 1 20:45 1.45
KalPa-Ilves 1 17:30 1.50
Avtomobilist-Salavat UFA 2 15:00 1.40
HV 71-Skelleftea (5.5) 1 19:00 1.65
Portland-La Clippers 1 04:00 1.45
Phau-Mertens 1 13:45 1.50
Koef. Ulog Dobitak
134.22 1.9 255.02
You'll never walk alone.
- Morecambe
- Kontakt:
Da vidimo danas hokej ludi moze li se ubostˇ:

Peace

Peace
[youtube][/youtube]Flash_28 je napisao/la:VECERAS GLAVNI SUDIJA DJEVOJKA NA MECU IZMEDU Hertha BSC Berlin vs Alemannia Aachen![]()
![]()
Jos da ima vecu dudanu
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.