cekaj dok jos malo porastuVirtu4l je napisao/la:Ili možda zbog još jedne sezone bez trofeja, ali oni imaju talente, lol...Tarpi do bagro je napisao/la:Ama Lejla,Virtu4l i QUARESMA18 pustite ih,pustite ih da se sekiraju u miru,vidis da su nervozni zbog zasluzenog poraza od velikog Chelsea i Cika Ancelottia
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Arsenal
Hajmo izvršit malo poređenje između "velikog Chelseaja" i malog Arsenala. Inače ne navijam zbog trofeja, ali ovi rusi i ruskinje mi polako ide na živce.
Arsenal
Prvak Engleske : 13 puta
Osvajač FA kupa: 10 puta
Carling Kup: 2 puta
Communitiy Shield: 12 puta
Kup pobjednika kupova: 1 put
Kup velesajamskih gradova: 1 put
Chelsea
Prvak Engleske : 4 puta
Osvajač FA kupa: 6 puta
Carling Kup: 4 puta
Communitiy Shield: 4 puta
Iz ovog je lahko zaključiti ko je dominantan. U poređenju s Arsenalom niste tako veliki, a porediti vas s Man Utd i Liverpoolom bi bila loša ideja jer bi lejla i virtualni dobili moždani udar od muke, a onaj mali Quaresma bi se rasplako jer šta on zna, on je još dijete. A dok je ovako stanje s trofejima vi slobodno nastavite "dominirati dovijeka"
Arsenal
Prvak Engleske : 13 puta
Osvajač FA kupa: 10 puta
Carling Kup: 2 puta
Communitiy Shield: 12 puta
Chelsea
Prvak Engleske : 4 puta
Osvajač FA kupa: 6 puta
Carling Kup: 4 puta
Communitiy Shield: 4 puta
Iz ovog je lahko zaključiti ko je dominantan. U poređenju s Arsenalom niste tako veliki, a porediti vas s Man Utd i Liverpoolom bi bila loša ideja jer bi lejla i virtualni dobili moždani udar od muke, a onaj mali Quaresma bi se rasplako jer šta on zna, on je još dijete. A dok je ovako stanje s trofejima vi slobodno nastavite "dominirati dovijeka"
Da, da, i tako veliki klub nam ne može zabiti gol... a o bodovima da i ne pričam.
Smiješna ste ekipa, u stvari niste nikako ekipa, već plodno tlo za pravljenje novca, zato ćete se načekati na iduću titulu.
Smiješna ste ekipa, u stvari niste nikako ekipa, već plodno tlo za pravljenje novca, zato ćete se načekati na iduću titulu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Da, da, i tako veliki klub nam ne može zabiti gol... a o bodovima da i ne pričam.
Svejedno ćemo prije osvojit mi 14-tu nego vi 13-tu. Velik klub taj Chelsea i riznica vam je puna, skoro ko Liverpoolova. Još malo pa sad će virtual, još malo.
Titule, prepričano bezbroj puta - pravo oružje u nedostatku argumenata.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I to mi kaže čovjek koji stalno stavlja jednu te istu sliku kad vidi da nema argumenata.Virtu4l je napisao/la:Titule, prepričano bezbroj puta - pravo oružje u nedostatku argumenata.
Ne baš, argumenata uvijek imam. Posebno za klubove koje uništavamo posljednjih 7-8 godina kao npr. Arsenal, jedan argument je prošla nedjelja, itd... drugi je prošla sezona, itd... da ne duljim. Sa vama se igramo, kao mačka i miš, nemoćni ste i to je argument, jer brojevi stoje iza njega. Više golova smo primili od Wigana, nego od Arsenala.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bosco je napisao/la:I to mi kaže čovjek koji stalno stavlja jednu te istu sliku kad vidi da nema argumenata.Virtu4l je napisao/la:Titule, prepričano bezbroj puta - pravo oružje u nedostatku argumenata.

Jel ono ova?
Mislim da smo te preduhitrili @Virtu4l
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
E to je ta Lily, ali ni ova mu nije tako "daleka".

Možete li naći neke sa proslave Arsenalovih titula? Ima li google toliku arhivu, jer je posljednja bila poodavno?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Možete li naći neke sa proslave Arsenalovih titula? Ima li google toliku arhivu, jer je posljednja bila poodavno?
FA Cup 79-te. Evo jedna mala starija.

Evo virtualni i titula se diže bogami. Trinaesta.

Zadnja izmjena: Bosco, dana/u 05 okt 2010, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Uokviri je i gledaj. Proći će još mnogo ljeta dok se pojave neke novije.
A do tada, samo hrabro, in West Brom we trust!
A do tada, samo hrabro, in West Brom we trust!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa već rekoh ne navijam zbog titula, one su bonus u kojima uživam. Ali kad si ti navaljivao morao sam ti gore pojasnit stvar-dvije.
Joj kako volim ovako podhebavanja,ma nema nista bolje.
Ne znam sta se zalite na ovu tekmu,zasluzeno smo pobijedili,jel toliko tesko reci:'Cestitam na pobjedi.'
Ali ko gubi ima pravo da se ljuti.
Ne znam sta se zalite na ovu tekmu,zasluzeno smo pobijedili,jel toliko tesko reci:'Cestitam na pobjedi.'
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Pires ponovo u Arsenalu
Francuski krilni nogometaš Robert Pires (36) vratio se u redove svog starog kluba Arsenala, kluba s kojim je ostvario najveće uspjehe u karijeri.
Robert Pires
Robert Pires
Ipak, Pires nije ponovo potpisao ugovor za "topnike", već se tek pridružio njihovim timskim treninzima kako bi očuvao fizičku pripremljenost na nivo u periodu dok je bez kluba.
"Blista na treninzima. Jak je na lopti i fizički izgleda jako dobro. Mislim da može biti od velike pomoći nekom klubu u Le Championnatu", komentirao je za Le Parisien Arsenalov menadžer Arsene Wenger, koji je prošle sezone omogućio Solu Campbellu da trenira s njegovim igračima u trenucima dok je bio bez kluba, prije nego li ga je nakratko angažirao.
Pires je trenutno bez kluba nakon što je tokom ljeta prekinuo saradnju s Villarrealom. U Arsenalu je igrao od 2000. do 2006. godine i u tom je periodu osvojio dva naslova u Premiershipu, tri FA Cupa i dva Community Shielda.
Sa Arsenalovom će ekipom Pires trenirati dok ne pronađe novi angažman, a navodno ima brojne ponude iz SAD-a, Kine i Turske.

Francuski krilni nogometaš Robert Pires (36) vratio se u redove svog starog kluba Arsenala, kluba s kojim je ostvario najveće uspjehe u karijeri.
Robert Pires
Robert Pires
Ipak, Pires nije ponovo potpisao ugovor za "topnike", već se tek pridružio njihovim timskim treninzima kako bi očuvao fizičku pripremljenost na nivo u periodu dok je bez kluba.
"Blista na treninzima. Jak je na lopti i fizički izgleda jako dobro. Mislim da može biti od velike pomoći nekom klubu u Le Championnatu", komentirao je za Le Parisien Arsenalov menadžer Arsene Wenger, koji je prošle sezone omogućio Solu Campbellu da trenira s njegovim igračima u trenucima dok je bio bez kluba, prije nego li ga je nakratko angažirao.
Pires je trenutno bez kluba nakon što je tokom ljeta prekinuo saradnju s Villarrealom. U Arsenalu je igrao od 2000. do 2006. godine i u tom je periodu osvojio dva naslova u Premiershipu, tri FA Cupa i dva Community Shielda.
Sa Arsenalovom će ekipom Pires trenirati dok ne pronađe novi angažman, a navodno ima brojne ponude iz SAD-a, Kine i Turske.
Nikad nisam reko da niste zasluženo pobijedili i istina je da nas karinđate zadnjih 10-15 međusobnih tekmi i pravom navijaču kao tebi ću čestitat pobjedu što upravo radim. Ali ovim cirkusantima što su pobjegli iz cirkusa nikad jer se ne znaju ponašat.Johnyx95 je napisao/la:Joj kako volim ovako podhebavanja,ma nema nista bolje.![]()
Ne znam sta se zalite na ovu tekmu,zasluzeno smo pobijedili,jel toliko tesko reci:'Cestitam na pobjedi.'![]()
Ne znam šta je smiješno Quaresma. Pires je legenda ovog kluba i više je nego dobrodošao nazad. Da se ja pitam, on bi već potpisao za nas.
Ništa ja nisam navaljivao, samo sam rekao da smo vam opet oderali guzove, da se Drogba ponovo iživljavao na tinejdžerima iz sjevernog Londona. Da nemate šanse protiv nas i da sa ovim biznismenom na čelu nećete biti prvaci još 20 godina.
Mislio sam da nam je Arsenal jedini konkurent za titulu ove godine, ali prevario sam se. Ova ekipa nema fond igrača za ritam utorak/srijeda - subota/nedjelja. Samo mi nemoj pričati o povredama, svi ih imaju, ko je kriv biznismenu što ne zna spremiti ekipu na pravi način, već svake godine ista priča - povrede ovo, povrede ono. Mi smo prošlu sezonu odradili bez nekih nezamjenjivih igrača i nismo kukali.
Mislio sam da nam je Arsenal jedini konkurent za titulu ove godine, ali prevario sam se. Ova ekipa nema fond igrača za ritam utorak/srijeda - subota/nedjelja. Samo mi nemoj pričati o povredama, svi ih imaju, ko je kriv biznismenu što ne zna spremiti ekipu na pravi način, već svake godine ista priča - povrede ovo, povrede ono. Mi smo prošlu sezonu odradili bez nekih nezamjenjivih igrača i nismo kukali.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne kukam, povrede su sastavni dio nogometa. Čak sam nedavno rekao da ne bi bilo zanimljivo da nemamo povreda i kad pričam o povredama pričam o tome da me zanima i da mi nije jasno zašto imamo toliki broj povrijeđenih igrača. Ne vadim se na povrede, jedino kad nam ne igra 7 standardnih pa neki pacijenti dođu provocirat.
Ko je konkurent za titulu, ćemo vidjeti poslije 18-og kola, još je prerano za prognoze.
Ko je konkurent za titulu, ćemo vidjeti poslije 18-og kola, još je prerano za prognoze.
Znaš onu staru 'potpuno spremnog igrača je nemoguće povrijediti'.
Biznismen nema pojma, ima dobar skauting i ništa više. Zadnje titule su mu osvojili upravo Pires, Henry, Vieira... poslije toga nula i to ona velika. Svi ga zakivaju u zvijezde, ali kad se sve sabere i oduzme - ništa posebno.
Biznismen nema pojma, ima dobar skauting i ništa više. Zadnje titule su mu osvojili upravo Pires, Henry, Vieira... poslije toga nula i to ona velika. Svi ga zakivaju u zvijezde, ali kad se sve sabere i oduzme - ništa posebno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Znaš onu staru 'potpuno spremnog igrača je nemoguće povrijediti'.
Haj dobro sve i provokacije i podhebavanje. Sto jest jest Arsenal ne moze meda u duelima sa chelsijem . Svaka cast jaci ste. Sve je to uredu, ali ovo podebljano moze izjaviti samo neznalica ili covjek pun ljubomore i zavisti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.