Mislio sam u Ligi Sampiona, mala greska, krivo napisao jedan novinarDrape je napisao/la:Od kud ti to? U Europa ligi su prošle sezone izgubili kod kuće od Villareala i Sporting Lisabona. A ovo im je prvi domaći poraz u Ligi prvaka, računajući i kvalifikacije i grupnu fazu.Vucevich je napisao/la:Odlican rezultat Dinama, rijetko ko pobjedi u Astani, kamo li sa dva gola. Zadnji put da je Astana izgubila kod kuce u evropskim utakmicama je bilo prije 11 godina protiv Rosenborga (od tada su igrali 25 utakmica u Evropi kod kuce)
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ta Astana koja je izgubila od Rosenborga nije uopće ista ova Astana, ko Hapeol ovaj i Hapoel onajVucevich je napisao/la:Mislio sam u Ligi Sampiona, mala greska, krivo napisao jedan novinarDrape je napisao/la:Od kud ti to? U Europa ligi su prošle sezone izgubili kod kuće od Villareala i Sporting Lisabona. A ovo im je prvi domaći poraz u Ligi prvaka, računajući i kvalifikacije i grupnu fazu.Vucevich je napisao/la:Odlican rezultat Dinama, rijetko ko pobjedi u Astani, kamo li sa dva gola. Zadnji put da je Astana izgubila kod kuce u evropskim utakmicama je bilo prije 11 godina protiv Rosenborga (od tada su igrali 25 utakmica u Evropi kod kuce)
Kakav je Hamza trkacki? Bio bi veliki plus ako moze puno trcati.Pip je napisao/la:nisam zadivoljan gojakovim pregledom terena
vraca nazad ko da je zahirovic.. nigdje dijagonale
catakovic bolje djeluje
Ja koliko sam uspio vidjeti, on je ljevak koji se dobro sluzi i desnom nogom, sto je takodjer odlicno za jednog napadaca/poluspica.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
za catakovica je upitno je li ga marinovic vidi prvih 11 u21 reprezentacije ,polahko ljudi
vezni red sada vec izgleda obecavajuce pjanic-besic-krunic, cimirot-prcic-gojak, tu je i milosevic itd
za razliku od pocetka ove godine kada nam je kapic bio opcija
vezni red sada vec izgleda obecavajuce pjanic-besic-krunic, cimirot-prcic-gojak, tu je i milosevic itd
Zarathustra
Ako nam je Catakovic igrac za klupe, onda mi imamo odličnu U 21 repku.Moggi je napisao/la:za catakovica je upitno je li ga marinovic vidi prvih 11 u21 reprezentacije ,polahko ljudi
Barba halali sto smo sumnjali.
pa gdje ces gah1a2s3o4 je napisao/la:Ako nam je Catakovic igrac za klupe, onda mi imamo odličnu U 21 repku.Moggi je napisao/la:za catakovica je upitno je li ga marinovic vidi prvih 11 u21 reprezentacije ,polahko ljudi
pored demirovica na napadaca nece a i ne igra napadaca odavno, krilo ako moze igrati lijevo je jukic 100% siguran, desno vagati njega i menala, iza je gojak 100%, a pored loncara i cavara bi mogao jedino ako loncar nastavi sa slabom minutazom i cavar nikako ne igra. a tu je i hadziahmetovic za kojeg ne znamo nista jos do starta turskog prvenstva kakav ce mu biti status ove sezone
Zarathustra
Ne bih se igrao selektora i pravio formacije, ali drago mi je da imamo super generaciju. Nadam se da ce se plasirati na EURO, svima bi im previse znacilo.
A niko vise ne spominje Pecu, po meni je on skroz OK igrac.
od njega sam ocekivao da sada napravi transfer, ima zimu najkasnijeh1a2s3o4 je napisao/la:Ne bih se igrao selektora i pravio formacije, ali drago mi je da imamo super generaciju. Nadam se da ce se plasirati na EURO, svima bi im previse znacilo.
Zarathustra
nakon Feynorda cemo znati vise..kobe24 je napisao/la:Kakav je Hamza trkacki? Bio bi veliki plus ako moze puno trcati.Pip je napisao/la:nisam zadivoljan gojakovim pregledom terena
vraca nazad ko da je zahirovic.. nigdje dijagonale
catakovic bolje djeluje
Ja koliko sam uspio vidjeti, on je ljevak koji se dobro sluzi i desnom nogom, sto je takodjer odlicno za jednog napadaca/poluspica.
Gojak igra Pjanicevu poziciju,Hamza je vise poluspica...kao Olmo u Dinamu.....sto znaci da bi nekad u buducnosti,ako sve islo kako treba,mogli igrat zajedno.....mada trebace mjesta i za malog Hasica
U svim pripremnim utakmicama Konyaspora je proveo 90 minuta na klupi, nije ni dobio priliku, jedini igrac koji nije.Moggi je napisao/la:pa gdje ces gah1a2s3o4 je napisao/la:Ako nam je Catakovic igrac za klupe, onda mi imamo odličnu U 21 repku.Moggi je napisao/la:za catakovica je upitno je li ga marinovic vidi prvih 11 u21 reprezentacije ,polahko ljudi
pored demirovica na napadaca nece a i ne igra napadaca odavno, krilo ako moze igrati lijevo je jukic 100% siguran, desno vagati njega i menala, iza je gojak 100%, a pored loncara i cavara bi mogao jedino ako loncar nastavi sa slabom minutazom i cavar nikako ne igra. a tu je i hadziahmetovic za kojeg ne znamo nista jos do starta turskog prvenstva kakav ce mu biti status ove sezone
Moggi je napisao/la:od njega sam ocekivao da sada napravi transfer, ima zimu najkasnijeh1a2s3o4 je napisao/la:Ne bih se igrao selektora i pravio formacije, ali drago mi je da imamo super generaciju. Nadam se da ce se plasirati na EURO, svima bi im previse znacilo.
Samo da ne zakasni
Vucevich je napisao/la:
U svim pripremnim utakmicama Konyaspora je proveo 90 minuta na klupi, nije ni dobio priliku, jedini igrac koji nije.
Zarathustra
- Bazinga12345
- Kontakt:
Zaboravio si Memisevica.jasmin10 je napisao/la:A umjesto koga da igra Dilaver ? Vranješ, Bičakčić, Zukanovic, Šunjić. Ako želi da bude peti izbor onda bujrum.Moggi je napisao/la:gojak danas partija ala pjanic , robi ako je gledao ovu utakmicu pokrenuce proceduru za dilavera.
gojak i jukic se u ovom trenutku ozbiljan materijal za prosineckog, ako u21 izgubi sanse odmah prekomandovati
EDIT: amer asistencija
Nek Emir sredi papirologiju i čeka red.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
E ako treba čekati u redu iza Bičakčića, nek i ne dolazi.
Šunjić? Po čemu je on bolji? Jedan od najvećih taraba koji je igrao za reprezentaciju.
Kako glup komentar, nevjerovatno.Drape je napisao/la:E ako treba čekati u redu iza Bičakčića, nek i ne dolazi.
Taj Bičakčić, kakav god da je, uvijek može naći klub koji je jači od Dinama.
To valjda govori o njegovoj kvaliteti, odnosno o Dilaverovoj (ne)kvaliteti.
Žalosno je da nam je odbrana spala na Dilavera.
Taj Šunjić je svaku utakmicu odigrao na visokom nivou za reprezentaciju.Vucevich je napisao/la:Šunjić? Po čemu je on bolji? Jedan od najvećih taraba koji je igrao za reprezentaciju.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Da, pogotovo utakmicu protiv Kipra prosle godine.Rokoko87 je napisao/la: Taj Šunjić je svaku utakmicu odigrao na visokom nivou za reprezentaciju.
Nije ni 5% dobro odigrao.Rokoko87 je napisao/la: Taj Šunjić je svaku utakmicu odigrao na visokom nivou za reprezentaciju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Generalni zaključak je da nam je Dilaver nepotreban, ja ga ne bih pozivao isključivo što se nije udostojio srediti papire tolike godine.
Vranješ, Bičakčić, Zukanović, Šunjić i Memišević su u ovom trenutku televizor u boji za ovog kiksera.
U paru sa Spahićem je bio bolji pojedinac, sad koliko je to teško, ne bih ulazio u to.
Vranješ, Bičakčić, Zukanović, Šunjić i Memišević su u ovom trenutku televizor u boji za ovog kiksera.
Itekako jeste, samo što se ovdje nastupi gledaju kroz klub u kojem igra reprezentativac.Cartman je napisao/la:Nije ni 5% dobro odigrao.Rokoko87 je napisao/la: Taj Šunjić je svaku utakmicu odigrao na visokom nivou za reprezentaciju.
U paru sa Spahićem je bio bolji pojedinac, sad koliko je to teško, ne bih ulazio u to.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Goalgetter
- Kontakt:
Da su Zukanovic i Bicakcic priblizno dobrih utakmica odigrali kao Sunjic u repci, imali bi par pobjeda vise na kontu. U ovih zadnjih par godina najbolji stoper repke nakon Spahe.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Goalgetter, torbica i 23 gosta.