Za koliko bi Thiaga prodali?sljivo je napisao/la:Nisam te doživljavao kao kritičara, otkud odjednom?Bundesliga je napisao/la:Vidim i Dortmund doveo Witsela, e pa fino, samo mi stojimo u mjestu.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Poznavajući upravu... 25mil 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
@budesliga, Počni tražiti satisfakciju u gledanju kako autsajder pokušava da stigne do cilja (autsajder u kontekstu trenutne individualne kvalitete, koja nije kao kod nekih, a koja je bitna da se razvije bolja igra i sistem i da se sa većom vjerovatnoćom dođe do cilja), u onoj romantiziranoj verziji borbe na terenu koja se ovdje često priziva a u kojoj se pokazuju mentalna snaga i, u ovom slučaju timske igre, zajedništvo. Sada će taj navijački gen koji sam smatrao nevažnim ali izgleda da je on veoma bitan nama navijačima Bayerna - pobijediti na silu nekim krompirom u 95. minuti je više cijenjen nego rasturanje od 3, 4 razlike - doći do izražaja prije nego neko mjerenje qrca ko je koliko dao para, ko je koga doveo i ko će imati ljepšu igru. Sve je ovo relativno i sve je ovo igra. Fokusirajmo se na igru i kritikovanje toga (kao što sam već počeo da radim
).
@Kanye, što se mene tiče nipošto, drugih ovdje za 80mil a uprave možda i manje.
@Kanye, što se mene tiče nipošto, drugih ovdje za 80mil a uprave možda i manje.
Nađemo se na 60. Ili Kova za njega ako Kovač želi zemljaka kod sebe.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Naći ćemo se da se ne nađemo. Na šta bi ličio orkestar bez dirigenta? Da neće možda Rudy i Goretzka da organizuju igru iz dubine?
Bar su Švabe. Doduše, nisu plavi, al tog ste već izgubili.sljivo je napisao/la:Naći ćemo se da se ne nađemo. Na šta bi ličio orkestar bez dirigenta? Da neće možda Rudy i Goretzka da organizuju igru iz dubine?
Moze se procitati https://spielverlagerung.com/2018/08/06 ... ck-system/
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- farinelli123
- Kontakt:
Nesto mi govori da bi Real mogao da nam uzme Tijaga nakon sto u pravom trenutku "uvali" Modrica (koji vaistinu satire kao nikad) nekom van Spanije. Eto, ako ne ove, onda sledece, ajde. Oni tako rade, znaju da prepoznaju potencijalni zamor materijala u najavi i na vreme naprave prevrat, a ne vidim drugog igraca koji moze tu da uskoci. Onaj trener gotivi Tijaga i svima dobro. Osim (nama) zaljubljenicima u hereditet jednog fudbalskog radnika.
•
- muhamedhulk
- Kontakt:
imamo jaku ekipu, jedino da trener ne zezne. pojedinacno je ovo ekstra. samo uklopiti. 
ovo da se neko dovede cisto da smo aktivni..nidje veze. gnabry, lav, ostanak robberyja i lewata. sta ces jos?
ovo da se neko dovede cisto da smo aktivni..nidje veze. gnabry, lav, ostanak robberyja i lewata. sta ces jos?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- muhamedhulk
- Kontakt:
p.s. zaboravi sanchesa i malog kanadjanina u januaru.
i previse igraca. treba prodati rudonju.
i previse igraca. treba prodati rudonju.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Utd.nudi 25mil.za Bou 
- muhamedhulk
- Kontakt:
hahaha jes' vidjo jedinstva sto se sili 
kakvih crnih 25m
kakvih crnih 25m
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Pa ne prodajemo Emira Spahica 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Evo Boa Jozu nazvao i kazao da nece kod njegamuhamedhulk je napisao/la:hahaha jes' vidjo jedinstva sto se sili
kakvih crnih 25m
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gospodin čoek, hvala mu gdje čuo i ne čuodirkules je napisao/la:Evo Boa Jozu nazvao i kazao da nece kod njegamuhamedhulk je napisao/la:hahaha jes' vidjo jedinstva sto se sili
kakvih crnih 25m
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jel navijaci Man.Utd-a navijaju za klub il da Jozo sto prije ide?rio_Ferdy88 je napisao/la:Gospodin čoek, hvala mu gdje čuo i ne čuodirkules je napisao/la:Evo Boa Jozu nazvao i kazao da nece kod njegamuhamedhulk je napisao/la:hahaha jes' vidjo jedinstva sto se sili
kakvih crnih 25m
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je većina za odlazak, al ono navijamo za klub time što želimo da on ode, zato bih i volio da ne dovede nikog više, samo bacanje para.dirkules je napisao/la: Jel navijaci Man.Utd-a navijaju za klub il da Jozo sto prije ide?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Steta takvog potencijala kojeg posjedujete, sta bi LvG radio sa ovakvim rosteromrio_Ferdy88 je napisao/la:Mislim da je većina za odlazak, al ono navijamo za klub time što želimo da on ode, zato bih i volio da ne dovede nikog više, samo bacanje para.dirkules je napisao/la: Jel navijaci Man.Utd-a navijaju za klub il da Jozo sto prije ide?
Ako je 25 odmah uzmi i bjezi kuci da se ne predomisle.
Kovacic na posudbu u Chelsea sa opcijom kupovine, znaci eto Reala pred vratima za Thiaga 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.