FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 08 avg 2018, 00:20

Samozdravlje je napisao/la:
Evander je napisao/la:Kako se laganini usutise oko ovog Sovsica.
Momka izlagali ko zadnjeg levata. Fakat bih volio da prekuca ligu i da pokaze grobarima kluba kakve su neznalice.
Ako mogu pitao bih te :Koga bi ti volio vidjeti u upravi kluba-imena i referense?".Ja bih volio da ligu prekucamo mi ,a da glavnu rolu odigraju Akademci(Pidro,Mujakic,Kovacevic i dr.Pozdrav
Ja bih prije svega zelio drugog vlasnika kluba. Dok je ovaj, moje zelje za upravom su nebitne. Dok je Tan vlasnik, nesposobni uhljebi ce biti u klubu.

Ovakvim poslovanje i bezobrazlukom, kao u slicaju sa ovim momkom kojeg su izlagali kao da je dosao ko zna gdje, samo narasavaju ugled kluba. Postajemo lagano najmanje pozeljna destinacija igracima u ligi. Apsulutno sa razlogom.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 08 avg 2018, 00:26

Ja da sam fudbaler ne bih potpisao za Sarajevo isključivo zbog ovakvog lopovluka u Klubu, prevelikih očekivanja navijača, a osrednjeg igračkog kadra. Zrinjski je najbolja opcija u našoj ligi u ovom momentu. Tamo idu igrači, igraju bez velikog pritiska, a osvajaju trofeje. Na radaru su većih klubova, pokažeš se dobro zagarantovan ti je transfer. Zrinjski je trenutno definitivno opcija br. 1, najstabilniji klub. Dolaskom Tana svi su se klubovi stabilizovali, vidljivi su pomaci, ali kako god naši klubovi ne pokazuju puno u Evropi isključivo jer su sve nekad lošije lige mnogo, mnogo napredovale. Čitava Evropa ide naprijed.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

High

Post Postao/la High » 08 avg 2018, 00:31

GOŠK mora pasti!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 avg 2018, 00:38

Evander je napisao/la:
Evander je napisao/la:Kako se laganini usutise oko ovog Sovsica.
Momka izlagali ko zadnjeg levata. Fakat bih volio da prekuca ligu i da pokaze grobarima kluba kakve su neznalice.
Ako mogu pitao bih te :Koga bi ti volio vidjeti u upravi kluba-imena i referense?".Ja bih volio da ligu prekucamo mi ,a da glavnu rolu odigraju Akademci(Pidro,Mujakic,Kovacevic i dr.Pozdrav
Ja bih prije svega zelio drugog vlasnika kluba. Dok je ovaj, moje zelje za upravom su nebitne. Dok je Tan vlasnik, nesposobni uhljebi ce biti u klubu.

Ovakvim poslovanje i bezobrazlukom, kao u slicaju sa ovim momkom kojeg su izlagali kao da je dosao ko zna gdje, samo narasavaju ugled kluba. Postajemo lagano najmanje pozeljna destinacija igracima u ligi. Apsulutno sa razlogom.
Hvala,na korektnom odgovoru.@Evander da li se slazes da bi FKS ,da nije bilo Tana bilo u situaciji Veleza i Borca.Koliko se sjecam i koliko vidim vizija Tana je bila Akademija i samoodrziv klub.Prijatelju ide u tom smjeru,a mozda si u pravu sto se tice uprave.I ja bi volio da imamo neku narodnu bordo vlast ,sastavljenu od legendi i Vas mladih ljudi koji bas volite klub.No nazalost ovo vrijeme nije vrijeme kokuza i dobrih naavijaca.Ne branim nikog Allahami,ali kad smo mogli dati 90 K za juniora(sto je ok?) moglo se i za Sovsica(?),ali meni sve mirise na uzdurmu,vrijeme ce pokazati.Nekad i dobar igrac moze narusiti dobru atmosveru u svlacionici.Sovsic bi vjerovatno bio konkurencija Velkvskom.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 avg 2018, 01:17

Uprava - Baljak, Ibraković, Kantardžić i Sabrina.

Stručni štab - Ješić (šef struke), Jarni, Hurtić i Samer Naser (pomoćnici), Oruč (kondicioni) i Agim Nikolić (video-analitičar).

Početna postava - Oštraković, Radulović, Gutić, Kramar, Protić, Šunjevarić, Krajišnik, Nuhanović , Jevtić, Karamatić, Melunović.

Klupa: Pantić, Plakalo, Ademović, Simeunović, Karić, Todorović, Osmanagić, Purić.

Kakav bi ovo bio klub bio, organizacija bi pucala. A o tim da ne govorim.. Bila bi nestašica vitrina u klupskim prostorijama. Šta smo imali, a prokockali... :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 avg 2018, 01:19

@KrajisnikBosnjak
Postoji nešto što se zove reputacija i ugled.. Zrinjski je najkonstatniji ovih par godina, ali za tri života neće steći reputaciju kakvu ima FKS. To ti je jedan od glavnih razloga dolaska igrača, kakva god da je situacija, opet će htjeti doći. Kad neki igrač čuje za našu ligu i klubove, odmah FKS iskače. To je nešto što se stiče decenijama i decenijama, koliko god da bilo loših stvari, opet je velika čast zaigrati za FKS.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 avg 2018, 01:24

AlfredNobel je napisao/la:Uprava - Baljak, Ibraković, Kantardžić i Sabrina.

Stručni štab - Ješić (šef struke), Jarni, Hurtić i Samer Naser (pomoćnici), Oruč (kondicioni) i Agim Nikolić (video-analitičar).

Početna postava - Oštraković, Radulović, Gutić, Kramar, Protić, Šunjevarić, Krajišnik, Nuhanović , Jevtić, Karamatić, Melunović.

Klupa: Pantić, Plakalo, Ademović, Simeunović, Karić, Todorović, Osmanagić, Purić.

Kakav bi ovo bio klub bio, organizacija bi pucala. A o tim da ne govorim.. Bila bi nestašica vitrina u klupskim prostorijama. Šta smo imali, a prokockali... :D
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: KAPA DO PODA MAJSTORE .TI BI BIO TAN I SVE POTJERO:BRAVO:VRH;NEMA DALJE.A JEST SE U TEBI CEMERA NAKUPILO.ODAKLE TI IMENA.SVAKA CAST. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 avg 2018, 01:33

AlfredNobel je napisao/la:@KrajisnikBosnjak
Postoji nešto što se zove reputacija i ugled.. Zrinjski je najkonstatniji ovih par godina, ali za tri života neće steći reputaciju kakvu ima FKS. To ti je jedan od glavnih razloga dolaska igrača, kakva god da je situacija, opet će htjeti doći. Kad neki igrač čuje za našu ligu i klubove, odmah FKS iskače. To je nešto što se stiče decenijama i decenijama, koliko god da bilo loših stvari, opet je velika čast zaigrati za FKS.
Vala bas si pravi momak.Kako Sovsic nije nasao mjesta u Hajduku,Osijeku,Rijeci,Rudesu..Najbolju ponudu imao iz Kazahstana ,pa odbio. Nije on ni htjeo u FKS .Mozda je on i prije Sarajeva bio u Zrinjskom ,a ovo malo igre i igrice . Na klipu je sjajan , bili narusio atmosveru(Velkoski),nikad necemo znat.U cetvrtak do 22 sata bio u Sarajevu u petak osvanuo u Mostaru?

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 avg 2018, 02:03

Ma u to ne bio ulazio.. Kakve su me igračke kvalitete, ne znam, jer ga nisam nikad pratio. Samo znam da ga bije glas cirkusanta van terena.. Ako su je istina da su ga izradili kao što je izjavio, onda supacki od naših.
Govorim za neku drugu stvar, stvar reputacije, ugleda i historije kluba kakvu ima FKS. To se može vidjeti i na primjeru Šovšića, koji je rekao da je odbio par klubova zbog nas, a pošto su ga izradili i kad je vidio da mu je zadnja nada Zrinjski, otišao je tamo.

Poenta je da se niko iz ove lige ne može porediti s FKS na tom polju ugleda i veličine. Jedna velika porodica je to, a to se može vidjeti i po tome kad igrači odu dalje, da su oprt tu uz klub, da gledaju tekme, a primjeri su Dulja, Tatomirović, Kovačević, Delač, Komazec itd.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 08 avg 2018, 02:11

AlfredNobel je napisao/la:Ma u to ne bio ulazio.. Kakve su me igračke kvalitete, ne znam, jer ga nisam nikad pratio. Samo znam da ga bije glas cirkusanta van terena.. Ako su je istina da su ga izradili kao što je izjavio, onda supacki od naših.
Govorim za neku drugu stvar, stvar reputacije, ugleda i historije kluba kakvu ima FKS. To se može vidjeti i na primjeru Šovšića, koji je rekao da je odbio par klubova zbog nas, a pošto su ga izradili i kad je vidio da mu je zadnja nada Zrinjski, otišao je tamo.

Poenta je da se niko iz ove lige ne može porediti s FKS na tom polju ugleda i veličine. Jedna velika porodica je to, a to se može vidjeti i po tome kad igrači odu dalje, da su oprt tu uz klub, da gledaju tekme, a primjeri su Dulja, Tatomirović, Kovačević, Delač, Komazec itd.
Bogami kako rade unazad par sezona,srozace velicinu i ugled kluba u ocima mnogih. Sabrina i ekipa u upravi su na dobrom putu da se tako nesto u buducnosti i desi.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 avg 2018, 02:43

AlfredNobel je napisao/la:Uprava - Baljak, Ibraković, Kantardžić i Sabrina.

Nemoj Jarnija s njima, nije toliko grozan. :lol:
Izbacio je kone u kupu i imao nekih lijepih utakmica. Puno remija al baš malo poraza. :kafa: Radije bih tu ubacio Šenera Bajramovića.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 avg 2018, 08:08

Šovšića su izlevatili da ne bi uzeo mjesto nekom u ekipi. Kako rekoh, kod nas ne igra ko zna, nego ko mora. A to je mjesto ofanzivnog veznog

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 08 avg 2018, 08:26

Cuj zrinjski i reputacija, SARAJEVO GA IZRADILO i onda otiso u zrinjski i zrinjski ima bolju reputaciju. Nemanja todor vucina istjerani iz kluba i tek tad u zrinjskom i to bolja reputacija.

Tog istog zrinjskog guzimo redovno i kakva reputacija

Kvalitet igraca koji kruze pl bih je takav da im naj bolje odgovara ambijent u zrinjskom, mali klub bez ambicija (znaci nikakav problem bio prvi il 4) bez navijaca visa pola ljudi u tom gradu mrzi taj klub vrlo malo pumpe a politika gura klub i plate su na vrijeme.

Nermin i todor su imali minimu po 3 do 4 hiljade maraka MJESECNO vecu platu u SARAJEVU nego u zrinjskom, al u SARAJEVU NIJE ISTO BIT PRVI IL 4 ti, drugo u nas 30000 ljudi dode na zadnju utakmicu kad smo titulu uzeli u zapadno cjelom mostaru nema 30000 ljudi. Nikad im nema vise od 7-8 ljudi. Nas protiv **** zarije kod sranja od sezone i prvog susreta dode 12-13 holjada.

Sabrina treba da se pita u **** interviu sta je tacno bilo sa ovim tipom sto je javno izaso i oblatio klub. Posto ovakve stvari igrac i ako su se desile nesmije iznosit u javnost.

Akademija je ispravan put, al na nacin kako tan zeli da akademija klub radi je pogresno. Znaci pusti djeci da igraju koji se dokaze prodat ga obezbjedit budzet da on nemora davat nista iz svig dzepa a ako sta ostane preko sebi udzep da kao sto je i sam rekao da picne investicija njemu vracat pare. Onda **** akademiju i taj koncept.

Prokontajte gdje Visit maleysia, odma je to skino ko neka pucka teska.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 avg 2018, 09:01

AlfredNobel je napisao/la:@KrajisnikBosnjak
Vala bas si pravi momak.Kako Sovsic nije nasao mjesta u Hajduku,Osijeku,Rijeci,Rudesu..Najbolju ponudu imao iz Kazahstana ,pa odbio. Nije on ni htjeo u FKS .Mozda je on i prije Sarajeva bio u Zrinjskom ,a ovo malo igre i igrice . Na klipu je sjajan , bili narusio atmosveru(Velkoski),nikad necemo znat.U cetvrtak do 22 sata bio u Sarajevu u petak osvanuo u Mostaru?
Drug dozvoli mi da kazem da tvoj nick nikako ne ide sa klubom za koji navijas.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 08 avg 2018, 09:27

Ispravka ispravke! Pok. Vuja nikada i ni jednu utakmicu za repku nije odigrao u half liniji, nego uvijek na mjestu lijevog beka. Uostalom i za nas je, kao mlađi igrao lijevog beka, a u poznijim igračkim godinama na mjestu lijevog halfa, desnog "Lav" (Jasenković) a centarhalfa pok. Milenko Bajić. Da, gol nam je dao Janković na sjevernoj strani, ja sjedio na zapadu i baš nekako predamnom se odvijao taj njihov duel. Jedno vrijeme idealan bekovski par bio Fazlagić - Vujović.[/quote]

Izvini.Sve sto ja znam znas i ti.Puno je onoga sto ti znas,a ja ne znam.Covjek uci dok je ziv. :thumbup: Koliko se sjecam u to vrijeme se po brojevima znalo ko sta igra.Sve bilo od 1 do 11.Halali jos jednom.Puno zdravlja.Selam. :bih:[/quote]

Prijatelju dragi nemaš mi se za što izvinjavati, zaista. Halalosum, izvini i ti, ako sam u svom postu možda bio netaktičan. Nije mi namjera da se takmičim ko više zna, vidim da si i ti od stare garde i da si dugo godina pratio naš klub i da znaš mnogo, mnogo, vezano za isti. Namjera mi je bila samo da napišem ono što sam gledao i čega sam bio savremenik. Pok. Vuja je u početku karijere u našem klubu igrao lijevog beka, kasnije je prešao na mjesto lijevog halfa, nije igrao c.halfa jer su obično ti igrači robusniji i grublji što nije "išlo" uz njegovu suptilnost i prefinjenost. I za reprezentaciju je igrao l.beka, a njegovu zapaženiju reprezentativnu karijeru, kao što pisah, zaustavio je njegov strah od letenja. Kada je prešao u half liniju, mjesto na l.beku je zauzeo Fudo Muzurović. Živ i zdrav bio.
P.S. Na zelenu granu možemo samo sa našom djecom.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 avg 2018, 10:23

Čuj mi Zrinjskog redovno guz.imo. :rol:
Dobijemo bitku a izgubimo rat. DaBogda nam oni svake sezone pet davali a da mi titule osvajamo. Taj Zrinjski potuče i kod nas i kod kona redovno, ni kući nemaju neki aman skor s nama (kao Lištica npr), al oni na malim utakmicama nemaju kiksa a tu se titule osvajaju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 08 avg 2018, 11:05

Poslije brazilaca i jesica nece se davati pare na ruke. Plata i izvoli. U crno su nas zavili.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 08 avg 2018, 11:28

AlfredNobel je napisao/la:Ma u to ne bio ulazio.. Kakve su me igračke kvalitete, ne znam, jer ga nisam nikad pratio. Samo znam da ga bije glas cirkusanta van terena.. Ako su je istina da su ga izradili kao što je izjavio, onda supacki od naših.

Po meni sovsic nije neki kvalitet igraca. Trci okolo i nabija sebi cjenu ko da vise tu sam :kafa: :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 avg 2018, 11:34

Trrba biti oprezan s goskom ,nezgodni su . lose su startali probat ce sve da nam otkinu neki bod a kako nasi znaju biti izgubljeni na kosevu, nista vise nije cudno moramo se bojati i Goska. Volio bi vidjeti Ahmeta i Handzica zajedno u spicu

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 08 avg 2018, 11:35

Ma mi ne smijemo kiksati na Koševu nikako. To je odmah izgubljena trka za titulu ;)
I am coming

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis i 5 gostiju.