NK Široki Brijeg

york
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la york » 07 avg 2018, 22:43

Evolve je napisao/la:Slazem se. Nijedan bod netreba prije vremena upisivati. Svak ti moze uzeti bod/ove.

Neznam ima li planova da se popuni onaj prednji dio sjevernog krova, sto je prazno ostalo. Nekakve reklame ubaciti, nebi bilo lose
Ma kakve reklame po krovu, to bi tek bio ciganluk...
Ima i previse reklama po stadionu.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 07 avg 2018, 23:30

york je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Slazem se. Nijedan bod netreba prije vremena upisivati. Svak ti moze uzeti bod/ove.

Neznam ima li planova da se popuni onaj prednji dio sjevernog krova, sto je prazno ostalo. Nekakve reklame ubaciti, nebi bilo lose
Ma kakve reklame po krovu, to bi tek bio ciganluk...
Ima i previse reklama po stadionu.
Zasto, meni to uopce nije tako lose, imas dosta recemo klubova i engleske sto imaju tako nesto :)
NK Široki Brijeg

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 07 avg 2018, 23:48

Na prezentiranju sjeverne tribine,stavili su zamisljene reklame na krovu,meni ovo fino izgleda..
Samo jedno ime

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 07 avg 2018, 23:55

Ma lako je za reklame na krovu,to se postavi za 2 sata. Mene brine teren. Vec je dotrajao i star. Izgleda ko Grbavica u najgorim danima. Pun rupa i žut napola. Još kad dođu 4 utakmice u tjedan dana,pa uzorat ce ga. Znam da je skupo i tesko izvedivo ali mislim da iduci veliki zahvat je promjena terena.
SAMO ŠIROKI!

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 08 avg 2018, 00:17

Bilo bi ljepše sigurno kad bi se nešto postavilo,ako ne reklame onda npr. stih neke pjesme,kao što je u Banja Luci na jednoj od tribina:
slika
Igraj Široki ti si najbolji!

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 08 avg 2018, 00:26

96BadBoy je napisao/la:Bilo bi ljepše sigurno kad bi se nešto postavilo,ako ne reklame onda npr. stih neke pjesme,kao što je u Banja Luci na jednoj od tribina:
slika
O tome sam i ja razmišljao kako bi bilo... Npr. Za ovaj grad i ljude bori se, nemoj nikad predat se? :D
...

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 08 avg 2018, 01:09

96BadBoy je napisao/la:Bilo bi ljepše sigurno kad bi se nešto postavilo,ako ne reklame onda npr. stih neke pjesme,kao što je u Banja Luci na jednoj od tribina:
slika

Nemoj samo da budu stihovi kao one pjesme danas... Otisle mi usi i muka mi dosla kad vidim sta je se pustalo na svetinji (ali samo za neke izgleda)....

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 08 avg 2018, 01:21

sb1996 je napisao/la:
slika

Nemoj samo da budu stihovi kao one pjesme danas... Otisle mi usi i muka mi dosla kad vidim sta je se pustalo na svetinji (ali samo za neke izgleda)....
Kad vidiš ili čuješ šta je se puštalo :mrgreen: hahahaha.
Baš me zanima kakva će glazba biti puštana kad Ludogorec bude gostovao Zrinjskom :think:
Šta je ovo ovako braćo moja mila,ima 300 stupnjeva nemože se spavat nema šanse :oops:
Igraj Široki ti si najbolji!

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 08 avg 2018, 01:26

Orjuna je napisao/la:
slika
O tome sam i ja razmišljao kako bi bilo... Npr. Za ovaj grad i ljude bori se, nemoj nikad predat se? :D
Mocno bi izgledalo :D
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 08 avg 2018, 07:35

Kakave pjesme, sta se pustalo? To vjerovatno da se testiraju zuvucnici novi.
NK Široki Brijeg

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 08 avg 2018, 08:57

Evolve je napisao/la:Kakave pjesme, sta se pustalo? To vjerovatno da se testiraju zuvucnici novi.
Neke cajke

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 08 avg 2018, 09:57

Danas u 18h protiv druge momcadi Hajduka
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 08 avg 2018, 10:30

Evolve je napisao/la:Kakave pjesme, sta se pustalo? To vjerovatno da se testiraju zuvucnici novi.
Testirali ih izgleda za europsku utakmicu po izboru pjesama ;)

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 08 avg 2018, 18:46

Je li iko na blatu? Kakvi su nasi?
SAMO ŠIROKI!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 08 avg 2018, 20:01

0:3 Izgubili.
NK Široki Brijeg

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 08 avg 2018, 20:40

Wow,pomalo boli da nas hrvatski drugoligas tambura ovako...
SAMO ŠIROKI!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 08 avg 2018, 23:01

since1948 je napisao/la:Wow,pomalo boli da nas hrvatski drugoligas tambura ovako...
Igrala je vecinom druga postava i neki od juniora, a budi siguran da u ovoj ekipi Hajduka ima par igraca koji bi bili od velike pomoci Sirokom, prije svega Dario Spikic koji je izmislio nogomet za ovog naseg brazilca...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 08 avg 2018, 23:59

Android je napisao/la:
since1948 je napisao/la:Wow,pomalo boli da nas hrvatski drugoligas tambura ovako...
Igrala je vecinom druga postava i neki od juniora, a budi siguran da u ovoj ekipi Hajduka ima par igraca koji bi bili od velike pomoci Sirokom, prije svega Dario Spikic koji je izmislio nogomet za ovog naseg brazilca...
Ma znam sve to,nego ruzno zvuci kad pise Siroki-Hajduk 2 0-3. Inace u toj ekipi ima materijala za prvi sastav Hajduka kamoli za nas. Eliomara nogom u dupe odakle je i dosao
SAMO ŠIROKI!

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 09 avg 2018, 01:31

DOBRO SMO PROŠLI: IGRALI SMO SA NEKOLIKO IGRAČA MANJE NA TERENU
[PRIJATELJSKA UTAKMICA] NK Široki Brijeg - HNK Hajduk Split II 0:3 (0:2)

Može se oprostiti mladim igračima ovako loša igra, ali da cijelu utakmicu Babić,Popović ili Eliomar ne naprave niti jedan kvalitetan potez je velika sramota.
Borisu Paviću su dovedena pojačanja, koja nisu za Posušje koje igra u trećoj ligi.
Pa mali Jure Glavina je za njih izmislio nogomet ili sad već veteran naš bivši igrač Davor Landeka.
Široki je počeo u sastavu Bandić-Pušić-Kvesić-Nikić-Kožul-Mašić-Z Vukoja-B Vukoja-Jurić-Eliomar-Babić.
Niti jedan od navedenih igrača nije bio u početnom sastavu protiv Čelika tek su s klupe ušli Babić i Jurić.
0-1 Dario Špikić prolazi Božu Vukoju dodaje za Leon Krekovića koji majstorski lomi Danu Kožula za vodstvo gostiju.
0-2 Pušić gubi loptu uzima odlični veznjak Pasariček i sjajnom loptom upošljava Krekovića koji pored Josipa Kvesića zabija gol u same rašlje nemoćnog Bandića.
0-3 Velika greška Dominik Kovačića koji loše vraća golmanu Zlomisliću, što koristi Špikić i postiže majstorskim gol za uvjerljivo vodstvo druge momčadi Hajduka.
Od sastava iz prvog poluvremena neću izdvajati loše, ali hoću momke koji su odigrali pozitivno to su u obrani Toni Nikić u vezi Ilija Mašić i napadu Stipe Jurić.
Zanimljivo sva trojica nisu igrali u drugom poluvremenu.
Što reći za drugo poluvrijeme nego da Dino Čorić i Dejan Čabraja nisu mogli sami ništa napraviti pored indisponiranog ostatka momčadi.
Brine me izlazak Luke Begonje nakon samo par minuta igre.
Od standardnih iz prvog sastava nisu igrali Luka Bilobrk,Josip Barišić,Josip Ćorluka,Stipo Marković,Dražen,Bagarić,Mateo Marić i ozlijeđeni Tomislav Turčin.
Kada dodamo Begonju igrali smo bez osam standardnih igrača sa smanjenom minutažom Ćorića,Kovačića i Čabraje.
Većina igrača s klupe nije iskoristila ukazanu priliku, i to Pavić dobro vidi.
Mi smo pehisti jer nam se najveće pojačanje ozlijedilo Tomislav Turčin, dok ostali za sada nisu vrijedni spomena.
Što će se desiti kada nam bude falilo više igrača, Bog dragi samo zna.
Da sam na mjestu Pavića ne bi se sekunde mislio za Iliju Mašića, odmah bi ga povukao s posudbe jer takav borben igrač na sredini nam treba.
Isto morat će probati u obrani s Tonijem Nikićem koji je danas svojom igrom to zaslužio.
Naravno da Stipe Jurić već igra i igrat će jer je on ogromni naš potencijal, s već dva postignuta gola u dva meča.
Ovaj poraz nam je dobro došao da vidimo gdje smo i siguran sam da ćemo iz njega izvući pouke.
Jeli itko ikada otišao gledati ove mlade igrače Hajduka i pregovarati o posudbi.
Otac od jednog od najboljih igrača ovog Hajduka Dario Špikić mi je potvrdio da bi njegov sin vrlo rado došao u Široki, plus nije stranac.

S one stranice Široki Brijeg fans..
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 09 avg 2018, 11:37

Molim jos jednom da skužite razliku između prijateljskih i natjecateljskih utakmica...
Sto se tiče nekih pojedinaca koji daju svoj opservacije i komentiraju utakmice, rezultate... Mogu hvala Bogu da je slobodno imati svoje mišljenje. Ali me neopisivo nervira sto si takvi daju za pravo da sami sebe posatavljaju za kriterij, ko je dobar a ko nije. Ko je extra igrač a ko nije.
Jedan primjer. Sjećam se kad smo igrali protiv Sloge iz Ljubuškog prijateljsku. Utakmica u pripremnom razdoblju. Pola sastava juniori. I onda izgubimo 4-2. Koliko me sjećanje sluzi. Bilo drvlje i kamenje. "Ispast ćemo iz lige", "ko dovede pojačanja" , "jao trenera" itd.
Proslo dva mjeseca ponovo prijateljska- 5-0 poluvrijeme. Mi zavrslili na 2 mjestu a oni ispali u 3 ligu.
Ovo je samo primjer da ovakve utakmice treba gledati kao na trening a ne na osnovu njih donosti zaključak ko je dobar ako nije.
Možda su ujutro imali trening. Možda su neki a jesu igrali prvi put skupa.
Možda, možda :crazy:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: rishovski, worchester i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []