Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ja prosetao 15 metara po suncu oko 1. Mislio da cu umrijeti. Trebalo mi je 10 minuta za to. 
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Isto, samo je ovo bilo oko 3, još gore vrijeme.Kanye je napisao/la:Ja prosetao 15 metara po suncu oko 1. Mislio da cu umrijeti. Trebalo mi je 10 minuta za to.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Čini mi se da je gore bilo prije dva dana nego i danas i jučer. Disat' se nije moglo.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Meni ni blizu kao danas, a kažu sutra još gore. Putine spašavaj. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sekunde ne volim ljeto baš radi ovih vrućina.

Zar nisu rekli sutra u Sarajevu pljuskovi popodne ?uNbx je napisao/la:Meni ni blizu kao danas, a kažu sutra još gore. Putine spašavaj.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Amin, nek ne prestaje do tekme.Derdiyok je napisao/la:Sekunde ne volim ljeto baš radi ovih vrućina.
Zar nisu rekli sutra u Sarajevu pljuskovi popodne ?uNbx je napisao/la:Meni ni blizu kao danas, a kažu sutra još gore. Putine spašavaj.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Idemo vcrs na koncert?Kanye je napisao/la:Ja prosetao 15 metara po suncu oko 1. Mislio da cu umrijeti. Trebalo mi je 10 minuta za to.
Koje mindže 
Loma im skočila temperatura i odma plaču
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Istinasekerbay je napisao/la:Koje mindže
Meni kiša nikad nije smetala. Sasvim normalno hodam.uNbx je napisao/la: Amin, nek ne prestaje do tekme.
Zimu volim više nego ljeto
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Jesi vidio? Sve bih ja to na južni pol pa nek uživajusekerbay je napisao/la:Koje mindže
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Proljeće i jesen.Derdiyok je napisao/la:Meni kiša nikad nije smetala. Sasvim normalno hodam.uNbx je napisao/la: Amin, nek ne prestaje do tekme.![]()
Zimu volim više nego ljeto
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Probajte prošetati negdje oko podne, umjesto što sjedite u autima sa klimom.LAZARUS2000 je napisao/la:Jesi vidio? Sve bih ja to na južni pol pa nek uživajusekerbay je napisao/la:Koje mindže
Nije do temperature koliko je do vlažnosti zraka. Uguši.
Valjda zbog naglog prelaza iz hladnog u toplo.Donnie Darko je napisao/la:Istina
Sad kad sam došo iz bosne u kojoj je bilo 20 stepeni u prosjeku, dočekao me toplotni udar i nevjerovatnih 35, čak i 38 stepeni.
Dva dana ko mrtav.
Koja glupost jbtOsim13 je napisao/la:Da hoće goriti do decembra
I zamisli ti sad tako u po decembra obučeš majicu kratkih rukava i izađeš napolje na 30+ stepeni...
I onda se fino oklizneš na led a nemaš debelu jaknu koja bi ublažila pad
Lomovi, ogrebotine i posjekotine.
Jesam. Al šta drugo očekivat od feminiziranih likova kojima je uzor tamo neki nasljednik berača pamuka - čovjek operisan od talenta u nabrajanju iliti pričanju priča na koje se lože ovi forumski mekušciLAZARUS2000 je napisao/la:Jesi vidio?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Polako mora da izađe ta vlaga. Pa 2 mjeseca je padala kiša. Za 20 dana biće to fina suša bez vlage.Aerials je napisao/la:Probajte prošetati negdje oko podne, umjesto što sjedite u autima sa klimom.LAZARUS2000 je napisao/la:Jesi vidio? Sve bih ja to na južni pol pa nek uživajusekerbay je napisao/la:Koje mindže
Loma im skočila temperatura i odma plaču![]()
Nije do temperature koliko je do vlažnosti zraka. Uguši.
Kapije moćne na putu nek stoje,
Više je do monteveresta na kojem živiš. Valja uznijet guzove uz ono brdo.Aerials je napisao/la:Nije do temperature koliko je do vlažnosti zraka. Uguši.
Zašto bih kad imam autoAerials je napisao/la:Probajte prošetati
Lijek:

Ne budi mindza.sekerbay je napisao/la: Dva dana ko mrtav.
Zamisli kako je Ferdi zadovoljavati na ovoj vrucini.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sve je to meni jasno, ali 32 stepena bez ove vlage, i sa vlagom su, pa mogu slobodno reći i neuporediva, zato se narod i žali. Prošle godine je i toplije bilo ono nekoliko dana, ništa ovo nije što se temperature tiče, ali vlažnost ubija.LAZARUS2000 je napisao/la: Polako mora da izađe ta vlaga. Pa 2 mjeseca je padala kiša. Za 20 dana biće to fina suša bez vlage.
Pa više hodam po ravnom.sekerbay je napisao/la: Više je do monteveresta na kojem živiš. Valja uznijet guzove uz ono brdo.
Zašto bih kad imam auto
Nemaš onda pravo da govoriš kako su ostali mekušci i nazivaš ih kojekakvim imenima, kad ne vadiš svoje guzove iz auta.
Kakva vrućina, Una te ohladi za narednih pet dana :piva:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.