FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vedrana ubili,jednog momka ranili u pluca,vise njih isto ranjeno iz vatrenog oruzija a rekli su da smo dosli naoruzani do zuba,cak su i svog sugradjanina ranili a na nas su pokusali da svale taj bijedni cin! Zanimljiva stvar je ta kako oni kazu da smo do zuba bili naoruzani pa kako da 400 ljudi i vise nije nikog teze povrijedilo kad su imali oruzije? Zanimljivo da isti ovi koji ovo pisu nakon ubistva prave nekakve skupove podrske i pisu neke parole Siroki nije pao! Zasto niste stali u svom gradu pa se pobili kao ljudi a ne da pucate iz pistolja,mitraljeza itd. zamisli da dodjete ovdje i da pocnete neki problem i da neko kao slucajno uzme policiji 2-3 pistolja i rani vise SB navijaca i jednog ubije,pa kod vas bi bila pobuna ne samo SB nego i ostalih mjesta bili bi ugrozeni itd. al kad ste vi u pitanju onda je sve uredu!
nadam se da strumfovi slusaju prenos ove utakmice da ne bude poslije...
komentator kaze da UZIVA u igri na stadionu, pa eto 
ma jok, nama Blekic kupuje sve, i ovo je vjerovatno potplatio komentatora da kaze kako uziva u otvorenoj i dopadljivoj igriUPS je napisao/la:nadam se da strumfovi slusaju prenos ove utakmice da ne bude poslije...komentator kaze da UZIVA u igri na stadionu, pa eto
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Ma mi i kad izgubimo kupili smo tekmu,i kad leprsavo igramo i to smo kupili 
ako ko ima info kako se momci iz vogosce koji su imali udes,molim nekog sa tacnim informacijama da javi,na mobitele se ne javljaju... 
Igrac utakmice za sada golman Zvijezda ako je vjerovati ovome reporteru,hajmo jos jace aBd probat zabit jedan do poluvremene
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
shevchenko 88
- Kontakt:
1-0 gubimo 
tako to biva kad fulis 3 zicera
klasika i ja bih rekao nista cudno za nas
Kontra napad
bolna tacka
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Alen Škoro
- Kontakt:
Steta, ajmo momci , aBd da se ponovi Olimpik !!!
Zadnja izmjena: Alen Škoro, dana/u 05 okt 2010, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI
a prije toga, lopta iz kornera nije ni dosla do prve stative, standardno
maa sad ce preokret aBd 1 : 2 na kraju

Momci jel' 2:0 ili je neka greska?
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
ma sace kojasevic dati 2 gola 
-
samo sarajevo
- Kontakt:
100 prilika nigdje gola koji smo pehovi boze sacuvaj!
Nesto su sada javili za neki veliki sudar sa tragicnim posljedica, ali ne znam da li ima veze sa tim sto govoris...nadam se da nemapastore je napisao/la:ako ko ima info kako se momci iz vogosce koji su imali udes,molim nekog sa tacnim informacijama da javi,na mobitele se ne javljaju...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /101005097Gigant je napisao/la:Nesto su sada javili za neki veliki sudar sa tragicnim posljedica, ali ne znam da li ima veze sa tim sto govoris...nadam se da nemapastore je napisao/la:ako ko ima info kako se momci iz vogosce koji su imali udes,molim nekog sa tacnim informacijama da javi,na mobitele se ne javljaju...
molim boga samo da ovo nije vezano za nase momke...u pm sve po nama...
Mi nemamo napadaca, nekoga ko ce te prilike pretvoriti u golove!!!!samo sarajevo je napisao/la:100 prilika nigdje gola koji smo pehovi boze sacuvaj!
- Megamon
- Kontakt:
Opusitite se ba,imamo mi perspektivnog trenera.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Daj Bože da je sve u redu s momcima, rezultat utakmice je apsolutno nebitan u poređenju sa životima!
A đe da znam?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.