Sad

Nekad

Sad

Slogasima i izrodima krv na nos. Sanjali su da je Tuzla potonula.
Lijep dan, ali njima tezak. Panonika uzela 50 hiljada.
Moderator/ica: GracanicaAA

Hoces da kazes ako neko navija za Slogu da automatski mrzi Tuzlu? Mene kao rodjenog tuzlaka mnogo takve stvari pogode,kad mi neko kaze da mrzim svoj grad u kojem zivim samo zato sto ne navijam za Slobodu,ali daleko od toga da je mrzim.tuzlak1987 je napisao/la:Nekad
Sad
Nekad
Sad
Slogasima i izrodima krv na nos. Sanjali su da je Tuzla potonula.
Lijep dan, ali njima tezak. Panonika uzela 50 hiljada.
Nisi ti dobar pasa ni sekunde,gledam i ne vjerujem sta covjek piseVi da imate neke principe prvo se ne bi gurali u PL jer to nije Tuzlanski i to ce znati svaki pravi Tuzlak. A on nema pojma o ovom gradu pa se uvalio u PL, pravio bi grad po sebi, mijenjao ono sto se kroz historiju izgradilo kao nacin zivota i ponasanja. Sloga je kao i svi klubovi iz mjesnih zajednica bila klub za kantonalnih liga, a simpatizeri Sloge su u PL podrzavali Slobodu i tako od pamtivjeka. A sada on kao gradi neso "jer voli sport", a samo bi da promjeni situaciju u gradu jer ima pare, a neko ga kontrolise i govori mu sta da radi.
Jeftini pokusaji napada na Tuzlu koji ce opet propasti.
Tuzla premali grad za dvije ekipe,a Mostar nije(Zrinjski,Velez),Sarajevo nije,Banjaluka nije(Borac ali i Krupa koja je ured Banjaluka)..Zasucite rukave i pravite sebi Slobodu onako po mjeri vas navijaca koji je volite i gledate.Treba ugasiti fudbal na kantonu i u gradu da bi Sloboda bila neki faktor,jbte za nepovjerovat.Sarajevo se izborilo s lopovlukom i danas se bori,Zeljo,Zrinjski,Velez..pa svi nesto rade samo u Slobodi kukaju i treba pogasiti svu konkurenciju kako bi oni onako nesposobni u upravi mogli da vode klub jos narednih 100 godina.Pojavom Tz city,moze samo da krene na bolje i u Slobodi,jer ce i oni biti pod pritiskom da moraju vise i bolje raditi da ih sutra ne nabija na Tusnju neki klub koji je skoro usao u PL.U Sarajevu imaju obicaj reci da bez jakog Sarajeva nema ni jakog Zelje i obrnuto..tako da ce i u Tz tako biti.Ali boli me briga pratite ga ali nemojte pricati da u redovima tih Slogasa nema onih koji su se tu ubacili samo zbog politike sada i da preko nje pljuju grad. Eto ti primjer ovih postova sloboda72. Za mene su to lazni Tuzlaci jer ne rade u interesu svog grada Tuzle gdje su rodjeni ili gdje su odrasli vec za necije tudje. U konacnici svi vi i znate da ovo vodi samo ispadanju Slobode jer je Tuzla premali grad za dvije ekipe, a i savezu to nije po volji ali gurate tu pricu kao i Husic. A sa druge strane je prica ne mrzimo Slobodu. Dobro ne mrzite je ali joj fino otezavate situaciju. Od kada on vodi Slogu nece niko doci u Slobodu kvalitetan i voditi je, grad ce manje da se zanima jer eto sada ljudi imaju Slogu da prate..nista pozitivno, grad ce da izgubi jedan od simbola.
Ne pravimo klub,preimenovali ga.Ne pravimo stranku,jer navijaci Sloge nisu navijaci PDA ili Kukica,za koje mi se hladno ebe,Sloga nije na budzetu.PDA je minorna stranka i imate priliku sve privatnike da privucete sebi dok je SDP na vlasti sve ove godine..Sloboda ne treba da bude parazit cijeli ebeni zivot,nego treba da stvara vrijednosti i zaraduje od prodaje igraca.I Zeljeznicar je gradski klub,pa su ispred Slobode u svakom segmentu,a ne dobiju ni peti dio sto dobije Sloboda od grada.Da sumiramo, pravite novi klub, pravite stranku. Dolazite na vlast u kantonu, stavljate Slogu na budzet preko Kuke, onda napadate na grad za 2 godine i tu se ubacujete na budzet. Privlacite privatnike sebi zbog interesa, dovodite ih u stranku i onda oni ne mogu biti sponzori Slobodi. Prisvajate Tusanj. I to je taj modus operandi. Eto Tuzlaka i qrca. Ovo sto Sloboda moze da prezivi je onda dok grad daje neki novac, drugog nacina nema jer za PL treba 1-2 mil godisnje. Da ce neko doci i preuzeti je nece jer niko ne zeli ulagati. Da je Azmir otisao, dobro otisao je ali se kleo u ljubav i nije trebao preuzeti drugi klub jer ce ovako polahko ali sigurno da isusi Slobodu kroz koju godinu.
Slažem se s tobom.Mi ne moramo srljati na pobjedu.Ipak imamo 3 boda više.Golove teško primamo.Sloboda ih teško daje ali i TuzlaCity.BosanacGorstak je napisao/la:Opste diskusije za raspravu o problemima unutar rivala![]()
![]()
Sto se tice predstojece utakmice,bio bi zadovoljan i sa remijem..Ipak ce Sloboda imati veci broj navijaca kao iveci motiv da poginu da ne izgube od novajlije i obrukaju se.Nama treba jako mnogo igraca za ovu tekmu,ozljede su nas bas osakatile i ocekujem da momci koji budu igrali,pruze igru koja obecava.Ono protiv Radnika je bilo ocajno,stoga i nisam bas preveliki optimista.Mislim da je i Azmir licno nekako toplo hladno u takmama sa Slobodom i da mu poraz nebi bas prijao ali bi ga lakse podnijeo nego od nekog drugog tako da stimulacije izbacujem iz racunice..Prodani,raspali,cirkus od kluba,neozbiljni,predsjednik im lokalni krkan,..ma toliko toga im se moze zamjerit al et nek utakmica ponudi dobar fudbal i remi bi bio mjera po meni
Stari,ti da se liječiš....sad se ne zezam....pa ti fakat nisi tacan,jbt.....a ja sve kontam ti za dnevnicu pisestuzlak1987 je napisao/la:Pa odlazak njega nije nikakav minus, samo su se otvorile karte. Vi da imate neke principe prvo se ne bi gurali u PL jer to nije Tuzlanski i to ce znati svaki pravi Tuzlak. A on nema pojma o ovom gradu pa se uvalio u PL, pravio bi grad po sebi, mijenjao ono sto se kroz historiju izgradilo kao nacin zivota i ponasanja. Sloga je kao i svi klubovi iz mjesnih zajednica bila klub za kantonalnih liga, a simpatizeri Sloge su u PL podrzavali Slobodu i tako od pamtivjeka. A sada on kao gradi neso "jer voli sport", a samo bi da promjeni situaciju u gradu jer ima pare, a neko ga kontrolise i govori mu sta da radi.
Jeftini pokusaji napada na Tuzlu koji ce opet propasti.
Ali boli me briga pratite ga ali nemojte pricati da u redovima tih Slogasa nema onih koji su se tu ubacili samo zbog politike sada i da preko nje pljuju grad. Eto ti primjer ovih postova sloboda72. Za mene su to lazni Tuzlaci jer ne rade u interesu svog grada Tuzle gdje su rodjeni ili gdje su odrasli vec za necije tudje. U konacnici svi vi i znate da ovo vodi samo ispadanju Slobode jer je Tuzla premali grad za dvije ekipe, a i savezu to nije po volji ali gurate tu pricu kao i Husic. A sa druge strane je prica ne mrzimo Slobodu. Dobro ne mrzite je ali joj fino otezavate situaciju. Od kada on vodi Slogu nece niko doci u Slobodu kvalitetan i voditi je, grad ce manje da se zanima jer eto sada ljudi imaju Slogu da prate..nista pozitivno, grad ce da izgubi jedan od simbola.
Da sumiramo, pravite novi klub, pravite stranku. Dolazite na vlast u kantonu, stavljate Slogu na budzet preko Kuke, onda napadate na grad za 2 godine i tu se ubacujete na budzet. Privlacite privatnike sebi zbog interesa, dovodite ih u stranku i onda oni ne mogu biti sponzori Slobodi. Prisvajate Tusanj. I to je taj modus operandi. Eto Tuzlaka i qrca. Ovo sto Sloboda moze da prezivi je onda dok grad daje neki novac, drugog nacina nema jer za PL treba 1-2 mil godisnje. Da ce neko doci i preuzeti je nece jer niko ne zeli ulagati. Da je Azmir otisao, dobro otisao je ali se kleo u ljubav i nije trebao preuzeti drugi klub jer ce ovako polahko ali sigurno da isusi Slobodu kroz koju godinu.
Ti ni jedne. Znas i sam sta si pricao 2016, oplakivao Batu. Eto imas sada klub po volji. Eto ostali obozavaju i Jasmina i Mujkanovica i bambuca bojse i Karica i sve ostalo pa zato navijaju za Slobodu. Vase velicanstvo, vi ne mozete da trpite pa se mijenja klub, a ostali mogu.staragarda je napisao/la: Stari,ti da se liječiš....sad se ne zezam....pa ti fakat nisi tacan,jbt.....a ja sve kontam ti za dnevnicu pises
Ne bih sa tobom ulazio u neka daljnja objasnjavanjatuzlak1987 je napisao/la:Ti ni jedne. Znas i sam sta si pricao 2016, oplakivao Batu. Eto imas sada klub po volji. Eto ostali obozavaju i Jasmina i Mujkanovica i bambuca bojse i Karica i sve ostalo pa zato navijaju za Slobodu. Vase velicanstvo, vi ne mozete da trpite pa se mijenja klub, a ostali mogu.staragarda je napisao/la: Stari,ti da se liječiš....sad se ne zezam....pa ti fakat nisi tacan,jbt.....a ja sve kontam ti za dnevnicu pises
staragarda je napisao/la: Ne bih sa tobom ulazio u neka daljnja objasnjavanja

Možes pod ruku sa ovim "tuzlakom"drakensang je napisao/la:Nikad Sloga nece imati prave iskrene navijace koji vole klub, zato jer samo jedan pritisak dugmeta na daljinskom Azmira Husica vraca sve na fabricke postavke. Zato nece nikad biti respekta i od jednog navijaca kluba koji je nastao iz ljubavi prema sportu. Znaci Azmir klikne Turn Off, prebaci se recimo na rukomet, Gorstak, staragarda, sloga72 poataju veliki stovaoci tog drevnog sporta iz ciste "ljubavi".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.