Je li ti/vam još uvijek drago?marconato je napisao/la:Pazi, za 90 % navijaca Partizana on nije pojacanje, a i meni kao zvezdasu je drago sto takvi "pojacavaju" najveceg rivala...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- svrakino1921
- Kontakt:
VirtoVirtu4l je napisao/la:Je li ti/vam još uvijek drago?marconato je napisao/la:Pazi, za 90 % navijaca Partizana on nije pojacanje, a i meni kao zvezdasu je drago sto takvi "pojacavaju" najveceg rivala...![]()
Ako se proda Zaka koliko nama ide
Koliki je ugovoren procenat
Nemam pojma, ali ne vjerujem da je ispod 20%. Iako generalno ovo ništa ne znači, jer dovoljno je da se pojavi samo jedan menadžerski igrač da se Zakarić preseli na klupu, to je normalno kod njih.svrakino1921 je napisao/la:Virto
- svrakino1921
- Kontakt:
Ok.Virtu4l je napisao/la:Nemam pojma, ali ne vjerujem da je ispod 20%. Iako generalno ovo ništa ne znači, jer dovoljno je da se pojavi samo jedan menadžerski igrač da se Zakarić preseli na klupu, to je normalno kod njih.svrakino1921 je napisao/la:Virto
Hvala
sta mislite, cijih se navijaca biti vise u tuzli? tuzlaka ili fukara?
45515
Mislim da ce fukara biti malo, a gradana jos manjegrbavicka je napisao/la:sta mislite, cijih se navijaca biti vise u tuzli? tuzlaka ili fukara?
Zar City ima navijace ? Mada bi na njihovoj strani mogli biti oni sto su protiv trenutne vlasti Slobode.grbavicka je napisao/la:sta mislite, cijih se navijaca biti vise u tuzli? tuzlaka ili fukara?
Kao na svim utakmicama puno fukare malo građanatale07 je napisao/la:Mislim da ce fukara biti malo, a gradana jos manjegrbavicka je napisao/la:sta mislite, cijih se navijaca biti vise u tuzli? tuzlaka ili fukara?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako oni sve to rade linijom manjeg otpora, besplatan ulaz, traze zajednicku konferenciju za novinare. Samo da postaju simpaticni ljudima. Dobrice Simin Han 
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 10 avg 2018, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste, mi Cafua, oni Zakarića..Virtu4l je napisao/la:Je li ti/vam još uvijek drago?marconato je napisao/la:Pazi, za 90 % navijaca Partizana on nije pojacanje, a i meni kao zvezdasu je drago sto takvi "pojacavaju" najveceg rivala...![]()
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ti iz Svrakina trazis informacije o nasem Zelji od albanca iz CG?svrakino1921 je napisao/la:VirtoVirtu4l je napisao/la:Je li ti/vam još uvijek drago?marconato je napisao/la:Pazi, za 90 % navijaca Partizana on nije pojacanje, a i meni kao zvezdasu je drago sto takvi "pojacavaju" najveceg rivala...![]()
BTW nama ide 5% i to pod uslovom da Zaka odigra minimalno 90% utakmica za FCP.
Dobili smo i 100 000 u kesu ali niko ne zna gdje su te pare zavrsile.
U medjuvremenu Zulic je od kluba dobio poklon od 11 000 eura.
To je taj smisao za humor sa lobotomije. 
Oplakali ste od smijeha, priznajte.
Oplakali ste od smijeha, priznajte.
Humor?
Ne nije humor, ovo je tragedija i zalost.
Lobotomija?
Da bi se nekom uradila lobotomija potreban je mozak.
Nazalost mnogi nasi navijaci to nemaju.
Ne nije humor, ovo je tragedija i zalost.
Lobotomija?
Da bi se nekom uradila lobotomija potreban je mozak.
Nazalost mnogi nasi navijaci to nemaju.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Trebali ste i vi pokazati minimum ljudskosti i lijepo se dogovorit za konferenciju.tuzlak1987 je napisao/la:Kako oni sve to rade linijom manjeg otpora, besplatan ulaz, traze zajednicku konferenciju za novinare. Samo da postaju simpaticni ljudima. Dobrice Simin Han
Azmir vas gospodski ispostovao,mogao vam je zavalit cijenu koliko je htjeo jer ce navijaci Slobode bez sumnje biti puno brojniji,ali covjek i unatoc tome odlucio da bude besplatno i da Fukare budu na sjeveru gdje su i dosad bile.U suprotnom je mogao stampati 2000 ulaznica i zdravo.
Nego kad vam je skupstina,jesu li Fukare uspjele naci Kurovica posto je Senad sa Bonijem i Alicem obrisao cipele,onim istinskim Slobodasima
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi bi platili koliko god da je, ovo on pravi zbog svojih. Trebao je staviti 10 halal mu bilo, svakako mu je Sloboda bila unosan biznis 3 godine.BosanacGorstak je napisao/la: Trebali ste i vi pokazati minimum ljudskosti i lijepo se dogovorit za konferenciju.
Azmir vas gospodski ispostovao,mogao vam je zavalit cijenu koliko je htjeo jer ce navijaci Slobode bez sumnje biti puno brojniji,ali covjek i unatoc tome odlucio da bude besplatno i da Fukare budu na sjeveru gdje su i dosad bile.U suprotnom je mogao stampati 2000 ulaznica i zdravo.
Sto bi bio zajednicki pres kada Sloga nije iz Tuzle? Da je Proleter, Mladost, OFK Tuzla ili neko drugi bila bi.
Kako on može znati ko će doći i navijati za Slobodu, a ko za Slogu pa da nama diže cijenu? 
Mogao je jedino dati isključivo navijačkoj grupi određeni broj ulaznica i naplatiti ih, za ostale ništa ne može dokazati.
Mogao je jedino dati isključivo navijačkoj grupi određeni broj ulaznica i naplatiti ih, za ostale ništa ne može dokazati.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Dok je bio u Slobodi,podigao je jedno vrijeme cijenu ulaznice sa 3 na 5 i skoro vam ugasio grupu.Poslije toga se nikad niste oporavili,kasnije je Senad sa nekoliko dnevnica vratio par njih na sjever.Oni najlojalniji su sad dobili nagradu za vjernost u vidu 5000 maraka.Al doduse vasa ljubav nema cijenu..jednom se prodali za bambuce,jednom za cugu i cvaju u kaficu i na kraju ste konacno odredili zadnju cijenu vase ljubavituzlak1987 je napisao/la:Mi bi platili koliko god da je, ovo on pravi zbog svojih. Trebao je staviti 10 halal mu bilo, svakako mu je Sloboda bila unosan biznis 3 godine.BosanacGorstak je napisao/la: Trebali ste i vi pokazati minimum ljudskosti i lijepo se dogovorit za konferenciju.
Sto bi bio zajednicki pres kada Sloga nije iz Tuzle? Da je Proleter, Mladost, OFK Tuzla ili neko drugi bila bi.
Sloga nije iz Tz,iz Simin Hana je..ali Tuzla city jest i pogledaj adresu na kojoj je registovan klub posto se meni neda traziti
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Digao je on za simpatizere na 10, a sa Slogom je u Federalnoj i PL udario na besplatno. Bas se pitam zasto to radi ta dobrica od covjeka.BosanacGorstak je napisao/la: Dok je bio u Slobodi,podigao je jedno vrijeme cijenu ulaznice sa 3 na 5 i skoro vam ugasio grupu.Poslije toga se nikad niste oporavili,kasnije je Senad sa nekoliko dnevnica vratio par njih na sjever.Oni najlojalniji su sad dobili nagradu za vjernost u vidu 5000 maraka.Al doduse vasa ljubav nema cijenu..jednom se prodali za bambuce,jednom za cugu i cvaju u kaficu i na kraju ste konacno odredili zadnju cijenu vase ljubavi![]()
Sloga nije iz Tz,iz Simin Hana je..ali Tuzla city jest i pogledaj adresu na kojoj je registovan klub posto se meni neda traziti
Registrovana je u Simin Hanu, opstina Tuzla. Sto opet nije gradska zona u koju Simin Han ne spada. Ali hajde nije ni to problem. Da je to sve islo prirodnim putem i da je SH prirodno dosla tu gdje jeste ne bi nista niko rekao. A drugo ne znam cemu stid zbog historije i imena kluba.
Gdje se može provjeriti? Google mi ne izbacuje, čak ima slabo i članaka sa FK Tuzla City, dosta članaka izbacuje sa nazivom FK Sloga Simin Han.BosanacGorstak je napisao/la: Sloga nije iz Tz,iz Simin Hana je..ali Tuzla city jest i pogledaj adresu na kojoj je registovan klub posto se meni neda traziti
Usput, zašto mi ne odgovoriš na pitanje?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.