FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A majko moja tek sad procita pa ovj tip golman dzafic dolazi kod nas da ozivi karijeru. Kogod ga dovede sve mu yebem
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- StariGrad071
- Kontakt:
Jah, inace smo ranije dovodili igrace u top formi i na vrhuncu snage.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sreća je u malim stvarima i velikom Šerifu Konjeviću.
Samo da se nadovežem na produženje ugovora Selmiru Pidri! Pozdravljam taj potez i siguran sam da ćemo na ovih par transfera u budućnosti dići nivo lige na neki veći nivo, te da ćemo biti putokaz i ostalim klubovima kako je moguće i iz naše lige prodati igrače za dobre pare. Svaka čast na ovom potezu, a Kovačevića obavezno ostaviti kao prvog golmana, Krajišnik je to!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- robertkosar
- Kontakt:
Cude me pojedini komentari . Ispast ce da mrzim trenera Musemica ali ni nakraj pameti mi nije to naprotiv. Kao strucnjak on bira sve igrace koji dodju u nas klub. Antiparmakovski je bio na probi i antitrenerovskihusref ga je ostavio kao pojacanje. Nije ga sabrina testirala u trening centru nego trener. Mozda je sabrina testirala momka u krevetu neznam 
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jah, inače su sve dolazili klasni igrači i igrači koji imaju po nekoliko trofeja u svom CV-ju, tipa Kramar, Simeunović i ostala škavdra, pa se sad nešto čudiš.
Nije da će ispasti da ga mrziš, nego ga i mrziš, a to se vidi iz komentara. I psuješ nešto bez razloga, a čovjek nije zakoračio u šesnaesterac. Taj sklop ne mogu da skapiram, ali možda ti ne gode ove vrućine.. Ali, bitno da ti ebeš, a to što pišeš 'neznam' je nebitno.
Nije da će ispasti da ga mrziš, nego ga i mrziš, a to se vidi iz komentara. I psuješ nešto bez razloga, a čovjek nije zakoračio u šesnaesterac. Taj sklop ne mogu da skapiram, ali možda ti ne gode ove vrućine.. Ali, bitno da ti ebeš, a to što pišeš 'neznam' je nebitno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Husref Musemic nema nikakav uticaj na dovodjenje igraca. To je prepustio drugima i ne mjesa se. Njemu je jedino stalo sto duze da opstane, da pokupi jos koju platu i to je sve. Radi toga je postao najodanija Sabrinina kujica.
Radit ce i pricati apsulutno sve sta mu se naredi i kaze.
-
Pitaristok
- Kontakt:
700k eura godisnjeBenkara21 je napisao/la:Je*o majku, Crvena Zvezda dovela Cafu-a iz Bordoauxa, a mi ovdje kuburimo sa bekovima i hoćemo neku bitnu ulogu da igramo, čisti prosjek lige smo Boga mi dragog, tuga
znas kad cemo mi dovoditi za tu platu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi bi mogli ponuditi 100K eura godišnje i to da se baš napatimo.Pitaristok je napisao/la:700k eura godisnjeBenkara21 je napisao/la:Je*o majku, Crvena Zvezda dovela Cafu-a iz Bordoauxa, a mi ovdje kuburimo sa bekovima i hoćemo neku bitnu ulogu da igramo, čisti prosjek lige smo Boga mi dragog, tuga
znas kad cemo mi dovoditi za tu platu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- robertkosar
- Kontakt:
Reci to ovom inspektoru iznad nasEvander je napisao/la:Husref Musemic nema nikakav uticaj na dovodjenje igraca. To je prepustio drugima i ne mjesa se. Njemu je jedino stalo sto duze da opstane, da pokupi jos koju platu i to je sve. Radi toga je postao najodanija Sabrinina kujica.
Koji to trener u BiH ima uticaj na dovođenje igraca? Ko to smije da se suprostavi nadređenom?Evander je napisao/la:Husref Musemic nema nikakav uticaj na dovodjenje igraca. To je prepustio drugima i ne mjesa se. Njemu je jedino stalo sto duze da opstane, da pokupi jos koju platu i to je sve. Radi toga je postao najodanija Sabrinina kujica.
Ti svom šefu smijes postavljati uslove?
Onog dana kada smo se prodali Tanu, prodali smo i nase igrace i sve trenere. Svaki koji se suprostavi Tanovoj miljenici, ima da leti iz kluba, pa tako i Husref. Znas to i ti i ne vidim cemu ovakav komentar.
Husref kao trener moze samo da da sugestije, a odluke nit moze on donositi, niti bilokoji buduci trener.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jedan Conte nije imao odriješene ruke, a kamoli Musemić. Ali, i ne očekuješ nešto od lika koji piše 'neznam'..emir79 je napisao/la:Koji to trener u BiH ima uticaj na dovođenje igraca? Ko to smije da se suprostavi nadređenom?Evander je napisao/la:Husref Musemic nema nikakav uticaj na dovodjenje igraca. To je prepustio drugima i ne mjesa se. Njemu je jedino stalo sto duze da opstane, da pokupi jos koju platu i to je sve. Radi toga je postao najodanija Sabrinina kujica.
Onog dana kada smo se prodali Tanu, prodali smo i nase igrace i sve trenere. Svaki koji se suprostavi Tanovoj miljenici, ima da leti iz kluba, pa tako i Husref. Znas to i ti i ne vidim cemu ovakav komentar.
Husref kao trener moze samo da da sugestije, a odluke nit moze on donositi, niti bilokoji buduci trener.
1. Ne daje nikakve sugestije niti ga to najmanje zanima.emir79 je napisao/la:Koji to trener u BiH ima uticaj na dovođenje igraca? Ko to smije da se suprostavi nadređenom?Evander je napisao/la:Husref Musemic nema nikakav uticaj na dovodjenje igraca. To je prepustio drugima i ne mjesa se. Njemu je jedino stalo sto duze da opstane, da pokupi jos koju platu i to je sve. Radi toga je postao najodanija Sabrinina kujica.
2. Zasto je prihvatio klupu ako je znao kakva je situacija i ko i kako vodi klub?
3. Je li jedna legenda kluba treba da suruje sa onima koji su klub doveli na najnize grane u istoriji?
4. Sta bi od one vase price "Husref je vojnik kluba, on nece dati ovo i ono"?
5. Zasto ne podnese ostavku?
Za twbe ce biti svi isti, dok ne dodje neko koga ti zelis. Onda taj neko nece valjati nekome drugom i tako u krug. Prihvatite vec jednom da u ovoj drzavi i ligi nece biti bolje. Vidite da je liga sve gora i gora. Mozda je jedino rjesenje da ovoj djeci ne dozvolimo da idu nekoliko godina i da tako nesto napravimo. Ako bi navijaci htjeli da ih istrpe, mada sumnjam.Evander je napisao/la:Husref Musemic nema nikakav uticaj na dovodjenje igraca. To je prepustio drugima i ne mjesa se. Njemu je jedino stalo sto duze da opstane, da pokupi jos koju platu i to je sve. Radi toga je postao najodanija Sabrinina kujica.
- robertkosar
- Kontakt:
Najopasniji su koji misle da znaju a neznaju . A to si ti i tvoj kucni ljubimac usrefAlfredNobel je napisao/la:Jah, inače su sve dolazili klasni igrači i igrači koji imaju po nekoliko trofeja u svom CV-ju, tipa Kramar, Simeunović i ostala škavdra, pa se sad nešto čudiš.
Zna li neko koliku platu ima Ahmet ? Načuo sam da ima veću nego što je Said imao, ali mi nekako teško povjerovati u to.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ja za Husrefa od starta nisam bio, često sam to i govorio. Za mene je istrošen trener čije je vrijeme prošlo. Al ludost bi bila sad ga mijenjat. Sad je dobio svoje igrače, ima akademce, ima sve. Il titula il ništa.
I ne treba zaboravit da je on trener s kojim smo izgubili dva derbija i preživjeli najteži poraz u historiji kluba. Već sad u srijedu je i njegov obraz, a i naš, na dobrom ispitu. Tri u nizu zijanit od gradskog rivala bi bilo previše da je Ferguson lično.
I ne treba zaboravit da je on trener s kojim smo izgubili dva derbija i preživjeli najteži poraz u historiji kluba. Već sad u srijedu je i njegov obraz, a i naš, na dobrom ispitu. Tri u nizu zijanit od gradskog rivala bi bilo previše da je Ferguson lično.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo sebe razotkrivaš tim poštapalicama i uvredama prema Husrefu, meni ništa ne znače ove tvoje riječi, samo se ti džaba blamiraš i pokazuješ dva lica. Kažeš da nikog ne mrziš, ali to je rečeno onako radi reda, jer izvire iz tebe mržnja i neukost. Malo mi te i žao, još tako nepismen, neka ti je bog na pomoći..robertkosar je napisao/la:Najopasniji su koji misle da znaju a neznaju . A to si ti i tvoj kucni ljubimac usrefAlfredNobel je napisao/la:Jah, inače su sve dolazili klasni igrači i igrači koji imaju po nekoliko trofeja u svom CV-ju, tipa Kramar, Simeunović i ostala škavdra, pa se sad nešto čudiš.
@Mokes
Ma kakvi, čisto sumnjam da ima kao Said.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 10 avg 2018, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Remi je došao između 2 poraza, tako da nema brige da će u srijedu biti 3 u nizuskoroalen je napisao/la:Ja za Husrefa od starta nisam bio, često sam to i govorio. Za mene je istrošen trener čije je vrijeme prošlo. Al ludost bi bila sad ga mijenjat. Sad je dobio svoje igrače, ima akademce, ima sve. Il titula il ništa.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- robertkosar
- Kontakt:
Pravopisac fataj se hrvatskosrpskog jezika i ostavi se lopte. Odyebi od mene sa komentarima o pravopisu.AlfredNobel je napisao/la:Samo sebe razotkrivaš tim poštapalicama i uvredama, meni ništa ne znače ove tvoje riječi. Kažeš da nikog ne mrziš, ali to je reče onako radi reda, jer izvire mržnja i neukost. Malo mi te i žao, još tako nepismen, neka ti je bog na pomoći..robertkosar je napisao/la:Najopasniji su koji misle da znaju a neznaju . A to si ti i tvoj kucni ljubimac usrefAlfredNobel je napisao/la:Jah, inače su sve dolazili klasni igrači i igrači koji imaju po nekoliko trofeja u svom CV-ju, tipa Kramar, Simeunović i ostala škavdra, pa se sad nešto čudiš.
@Mokes
Ma kakvi, čisto sumnjam da ima kao Said.
Jah, dobro si. Onda 3/4, kako god mnogo je.Mokes je napisao/la:Remi je došao između 2 poraza, tako da nema brige da će u srijedu biti 3 u nizuskoroalen je napisao/la:Ja za Husrefa od starta nisam bio, često sam to i govorio. Za mene je istrošen trener čije je vrijeme prošlo. Al ludost bi bila sad ga mijenjat. Sad je dobio svoje igrače, ima akademce, ima sve. Il titula il ništa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️