FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

robertkosar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la robertkosar » 10 avg 2018, 20:10

A majko moja tek sad procita pa ovj tip golman dzafic dolazi kod nas da ozivi karijeru. Kogod ga dovede sve mu yebem
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 10 avg 2018, 20:14

Jah, inace smo ranije dovodili igrace u top formi i na vrhuncu snage.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 10 avg 2018, 20:15

miky_hz je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Vala ako Serif Konjevic kaze da je momak dobar golman, onda nema sumnje...
slika

:kafa:
Sreća je u malim stvarima i velikom Šerifu Konjeviću. :bih:

Samo da se nadovežem na produženje ugovora Selmiru Pidri! Pozdravljam taj potez i siguran sam da ćemo na ovih par transfera u budućnosti dići nivo lige na neki veći nivo, te da ćemo biti putokaz i ostalim klubovima kako je moguće i iz naše lige prodati igrače za dobre pare. Svaka čast na ovom potezu, a Kovačevića obavezno ostaviti kao prvog golmana, Krajišnik je to! :kralj:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 10 avg 2018, 20:23

Cude me pojedini komentari . Ispast ce da mrzim trenera Musemica ali ni nakraj pameti mi nije to naprotiv. Kao strucnjak on bira sve igrace koji dodju u nas klub. Antiparmakovski je bio na probi i antitrenerovskihusref ga je ostavio kao pojacanje. Nije ga sabrina testirala u trening centru nego trener. Mozda je sabrina testirala momka u krevetu neznam :mrgreen:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 avg 2018, 20:31

Jah, inače su sve dolazili klasni igrači i igrači koji imaju po nekoliko trofeja u svom CV-ju, tipa Kramar, Simeunović i ostala škavdra, pa se sad nešto čudiš.

Nije da će ispasti da ga mrziš, nego ga i mrziš, a to se vidi iz komentara. I psuješ nešto bez razloga, a čovjek nije zakoračio u šesnaesterac. Taj sklop ne mogu da skapiram, ali možda ti ne gode ove vrućine.. Ali, bitno da ti ebeš, a to što pišeš 'neznam' je nebitno. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 avg 2018, 20:50

Husref Musemic nema nikakav uticaj na dovodjenje igraca. To je prepustio drugima i ne mjesa se. Njemu je jedino stalo sto duze da opstane, da pokupi jos koju platu i to je sve. Radi toga je postao najodanija Sabrinina kujica.
Radit ce i pricati apsulutno sve sta mu se naredi i kaze.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 10 avg 2018, 20:52

Benkara21 je napisao/la:Je*o majku, Crvena Zvezda dovela Cafu-a iz Bordoauxa, a mi ovdje kuburimo sa bekovima i hoćemo neku bitnu ulogu da igramo, čisti prosjek lige smo Boga mi dragog, tuga
700k eura godisnje
znas kad cemo mi dovoditi za tu platu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 avg 2018, 21:00

Pitaristok je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:Je*o majku, Crvena Zvezda dovela Cafu-a iz Bordoauxa, a mi ovdje kuburimo sa bekovima i hoćemo neku bitnu ulogu da igramo, čisti prosjek lige smo Boga mi dragog, tuga
700k eura godisnje
znas kad cemo mi dovoditi za tu platu
Mi bi mogli ponuditi 100K eura godišnje i to da se baš napatimo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 10 avg 2018, 21:14

Evander je napisao/la:Husref Musemic nema nikakav uticaj na dovodjenje igraca. To je prepustio drugima i ne mjesa se. Njemu je jedino stalo sto duze da opstane, da pokupi jos koju platu i to je sve. Radi toga je postao najodanija Sabrinina kujica.
Reci to ovom inspektoru iznad nas :mrgreen:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 10 avg 2018, 21:15

Evander je napisao/la:Husref Musemic nema nikakav uticaj na dovodjenje igraca. To je prepustio drugima i ne mjesa se. Njemu je jedino stalo sto duze da opstane, da pokupi jos koju platu i to je sve. Radi toga je postao najodanija Sabrinina kujica.
Koji to trener u BiH ima uticaj na dovođenje igraca? Ko to smije da se suprostavi nadređenom?
Ti svom šefu smijes postavljati uslove?

Onog dana kada smo se prodali Tanu, prodali smo i nase igrace i sve trenere. Svaki koji se suprostavi Tanovoj miljenici, ima da leti iz kluba, pa tako i Husref. Znas to i ti i ne vidim cemu ovakav komentar.

Husref kao trener moze samo da da sugestije, a odluke nit moze on donositi, niti bilokoji buduci trener.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 avg 2018, 21:21

emir79 je napisao/la:
Koji to trener u BiH ima uticaj na dovođenje igraca? Ko to smije da se suprostavi nadređenom?

Onog dana kada smo se prodali Tanu, prodali smo i nase igrace i sve trenere. Svaki koji se suprostavi Tanovoj miljenici, ima da leti iz kluba, pa tako i Husref. Znas to i ti i ne vidim cemu ovakav komentar.

Husref kao trener moze samo da da sugestije, a odluke nit moze on donositi, niti bilokoji buduci trener.
Jedan Conte nije imao odriješene ruke, a kamoli Musemić. Ali, i ne očekuješ nešto od lika koji piše 'neznam'.. :lol:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 avg 2018, 21:25

emir79 je napisao/la:

1. Ne daje nikakve sugestije niti ga to najmanje zanima.
2. Zasto je prihvatio klupu ako je znao kakva je situacija i ko i kako vodi klub?
3. Je li jedna legenda kluba treba da suruje sa onima koji su klub doveli na najnize grane u istoriji?
4. Sta bi od one vase price "Husref je vojnik kluba, on nece dati ovo i ono"?
5. Zasto ne podnese ostavku?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 10 avg 2018, 21:29

Za twbe ce biti svi isti, dok ne dodje neko koga ti zelis. Onda taj neko nece valjati nekome drugom i tako u krug. Prihvatite vec jednom da u ovoj drzavi i ligi nece biti bolje. Vidite da je liga sve gora i gora. Mozda je jedino rjesenje da ovoj djeci ne dozvolimo da idu nekoliko godina i da tako nesto napravimo. Ako bi navijaci htjeli da ih istrpe, mada sumnjam.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 10 avg 2018, 21:35

AlfredNobel je napisao/la:Jah, inače su sve dolazili klasni igrači i igrači koji imaju po nekoliko trofeja u svom CV-ju, tipa Kramar, Simeunović i ostala škavdra, pa se sad nešto čudiš.

Nije da će ispasti da ga mrziš, nego ga i mrziš, a to se vidi iz komentara. I psuješ nešto bez razloga, a čovjek nije zakoračio u šesnaesterac. Taj sklop ne mogu da skapiram, ali možda ti ne gode ove vrućine.. Ali, bitno da ti ebeš, a to što pišeš 'neznam' je nebitno. :lol:
Najopasniji su koji misle da znaju a neznaju . A to si ti i tvoj kucni ljubimac usref

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 10 avg 2018, 21:39

Zna li neko koliku platu ima Ahmet ? Načuo sam da ima veću nego što je Said imao, ali mi nekako teško povjerovati u to.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 avg 2018, 21:40

Ja za Husrefa od starta nisam bio, često sam to i govorio. Za mene je istrošen trener čije je vrijeme prošlo. Al ludost bi bila sad ga mijenjat. Sad je dobio svoje igrače, ima akademce, ima sve. Il titula il ništa.
I ne treba zaboravit da je on trener s kojim smo izgubili dva derbija i preživjeli najteži poraz u historiji kluba. Već sad u srijedu je i njegov obraz, a i naš, na dobrom ispitu. Tri u nizu zijanit od gradskog rivala bi bilo previše da je Ferguson lično.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 avg 2018, 21:43

robertkosar je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Jah, inače su sve dolazili klasni igrači i igrači koji imaju po nekoliko trofeja u svom CV-ju, tipa Kramar, Simeunović i ostala škavdra, pa se sad nešto čudiš.

Najopasniji su koji misle da znaju a neznaju . A to si ti i tvoj kucni ljubimac usref
Samo sebe razotkrivaš tim poštapalicama i uvredama prema Husrefu, meni ništa ne znače ove tvoje riječi, samo se ti džaba blamiraš i pokazuješ dva lica. Kažeš da nikog ne mrziš, ali to je rečeno onako radi reda, jer izvire iz tebe mržnja i neukost. Malo mi te i žao, još tako nepismen, neka ti je bog na pomoći..

@Mokes
Ma kakvi, čisto sumnjam da ima kao Said.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 10 avg 2018, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 10 avg 2018, 21:43

skoroalen je napisao/la:Ja za Husrefa od starta nisam bio, često sam to i govorio. Za mene je istrošen trener čije je vrijeme prošlo. Al ludost bi bila sad ga mijenjat. Sad je dobio svoje igrače, ima akademce, ima sve. Il titula il ništa.
I ne treba zaboravit da je on trener s kojim smo izgubili dva derbija i preživjeli najteži poraz u historiji kluba. Već sad u srijedu je i njegov obraz, a i naš, na dobrom ispitu. Tri u nizu zijanit od gradskog rivala bi bilo previše da je Ferguson lično.
Remi je došao između 2 poraza, tako da nema brige da će u srijedu biti 3 u nizu :cool:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 10 avg 2018, 21:46

AlfredNobel je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:

Samo sebe razotkrivaš tim poštapalicama i uvredama, meni ništa ne znače ove tvoje riječi. Kažeš da nikog ne mrziš, ali to je reče onako radi reda, jer izvire mržnja i neukost. Malo mi te i žao, još tako nepismen, neka ti je bog na pomoći..

@Mokes
Ma kakvi, čisto sumnjam da ima kao Said.
Pravopisac fataj se hrvatskosrpskog jezika i ostavi se lopte. Odyebi od mene sa komentarima o pravopisu.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 avg 2018, 21:51

Mokes je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ja za Husrefa od starta nisam bio, često sam to i govorio. Za mene je istrošen trener čije je vrijeme prošlo. Al ludost bi bila sad ga mijenjat. Sad je dobio svoje igrače, ima akademce, ima sve. Il titula il ništa.
Remi je došao između 2 poraza, tako da nema brige da će u srijedu biti 3 u nizu :cool:
Jah, dobro si. Onda 3/4, kako god mnogo je.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.