BosanacGorstak je napisao/la:
Cijene karata mogu biti razlicite od tribine do tribine.
Mogao je jednostavno za navijace svog kluba odrediti jednu tribinu(navijackoj grupi)a za sve ostale staviti po 20 maraka.
Mogao je recimo da kaze da ko ima ulaznicu za neku od predhodnih Sloginih utakmica da moze doci na tu tribinu i smatrat ce se navijacem njegovog kluba,ako ima clansku njegovog kluba,ako je clan grupe Divizija il na milion nacina..gdje postoji volja postoji i nacin.
edit..mogao je jednostavno staviti 20 km za sve jer mi trenutno i onako nemamo mnogo navijaca

Editovala sam svoj post prije nego sam vidjela da si odgovorio.
Ima tu mnogo rupa i problema po kojima bi i navijači Sloge bili primorani platiti punu ulaznicu.
Jeste li imali članske prethodnih sezona u Slogi? Fakat ovo ne znam. Možda bi jedino tako mogao, ali i to nije fer jer možda ima novih navijača koji prije nisu bili tu i onda moraju platiti, pa opet rupa.
Kako se određuje ko pripada navijačkoj grupi, imate li kakav spisak ljudi koji su tu? Ako nemate, i to bi značilo i da svaki simpatizer Sloge, koji nije član skupine, opet mora platiti kartu, a uz to još i ići na drugu tribinu među "neprijatelje".
Ima fakat puno problema vezano za to odvajanje i naplaćivanje jednima ovako, drugima onako.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.