FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

BosanacGorstak
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la BosanacGorstak » 10 avg 2018, 22:31

sloboda72 je napisao/la:
BosanacGorstak je napisao/la:Opste diskusije za raspravu o problemima unutar rivala :arrow: :mrgreen:
Sto se tice predstojece utakmice,bio bi zadovoljan i sa remijem..Ipak ce Sloboda imati veci broj navijaca kao iveci motiv da poginu da ne izgube od novajlije i obrukaju se.Nama treba jako mnogo igraca za ovu tekmu,ozljede su nas bas osakatile i ocekujem da momci koji budu igrali,pruze igru koja obecava.Ono protiv Radnika je bilo ocajno,stoga i nisam bas preveliki optimista.Mislim da je i Azmir licno nekako toplo hladno u takmama sa Slobodom i da mu poraz nebi bas prijao ali bi ga lakse podnijeo nego od nekog drugog tako da stimulacije izbacujem iz racunice.. :mrgreen: Prodani,raspali,cirkus od kluba,neozbiljni,predsjednik im lokalni krkan,..ma toliko toga im se moze zamjerit al et nek utakmica ponudi dobar fudbal i remi bi bio mjera po meni :D
Slažem se s tobom.Mi ne moramo srljati na pobjedu.Ipak imamo 3 boda više.Golove teško primamo.Sloboda ih teško daje ali i TuzlaCity.
Već u srijedu se igra iduće kolo.Mi idemo Gošku.Narednog vikenda domaćini smo selji.Treba rasporediti snagu i igrati utakmicu po utakmicu bez opterećenja.Naravno ako se protiv Slobode ukaže prilika da Tuzla City pobijedi ,pobijedit će.Ali i tada valja ostati čvrsto na nogama jer dug je put.Zato je važno ne sagoriti u ovoj utakmici i prije nego ona počne.Samo hladne glave i maksimalnim zalaganjem.
Cini se da se i Starcevic slaze s nama :thumbup:
"Ova utakmica veoma bitna i za jedan i za drugi tim, a i za grad Tuzlu, mali je broj gradova da se može pohvaliti gradskim derbijem. Mislim da ni mi ni Sloboda ne možemo biti upotpunosti zadovoljni bodovnim saldom, ali i jedni i drugi igramo jako fino, te u subotu sam siguran da biće jedna jako kvalitetna utakmica. Mi nismo opterećeni bodovima, imamo četiri boda dok se ekipa Slobode sa samo jednim bodom, nalaze pod moranjem pobjede za bolji nastavak prvenstva. Nurković i Milaković imaju problema, sada smo što se tiče kadra na 25 fudbalera, koji su na zavidnom novu forme, te kroz treninge načemo početnih 11, a ja sam sigurno kao šef na slatkim mukama. Mi u ovu utakmicu ćemo ući neopterećeni, te kroz takav pristup, protiv jedne kvalitetne ekipe kao što je Sloboda doći do pozitivnog rezultata. ", rekao je Starčević
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Re: Opste diskusije

Post Postao/la BosanacGorstak » 10 avg 2018, 22:46

drakensang je napisao/la:Nikad Sloga nece imati prave iskrene navijace koji vole klub, zato jer samo jedan pritisak dugmeta na daljinskom Azmira Husica vraca sve na fabricke postavke. Zato nece nikad biti respekta i od jednog navijaca kluba koji je nastao iz ljubavi prema sportu. Znaci Azmir klikne Turn Off, prebaci se recimo na rukomet, Gorstak, staragarda, sloga72 poataju veliki stovaoci tog drevnog sporta iz ciste "ljubavi".
Navijamo za fudbal,dobre akcije,uzivanciju,..navijamo jer podrzavamo ono sto ovaj klub predstavlja i jer podrzavamo covjeka koji je na celu ovog kluba..navijam za Izbjeglice i normalan narod koji ce doci pogledati ovaj klub,za klub koji ce mozda nesto napraviti po pitanju nase omladine da imaju priliku zbog kvaliteta igrati u ovom klubu a ne sto su babini sinovi kao sto je godinama bilo u Slobodi.Navijam zbog ljiljana na grbu,navijam zbog cvijeta Srebrenice,iz inata..imam milion razloga da navijam..Mi ili ja licno nisam nikakav navijac jer ne osjecam potrebu da sutra zapalim baklju iz ljubavi i nanesem stetu klubu,nisam nikakav navijac jer zbog promasene sanse ili izgubljene utakmice ne psujem igracima mrtve i zive,prijetim po gradu,maltretiram i sve ono sto radi vecina tih "pravih" navijaca iz ljubavi.Ovo je fudbal,jednostavno igra na koje covjek ne smije previse da trosi neurone koje su jedine stanice u ljudskom tijelu koje se ne obnavljaju :mrgreen: Fudbal je,neki ce reci,najvaznija sporedna stvar na svijetu,ali je ipak sporedna.U slobodno vrijeme odem pogledati tekmu kad obaveze dopuste,podrzavam taj klub jer se na neki svoj nacin idenfikujem sa njim i ne vidim na koji tacno nacin neko misli da izmjeri moju lojalnost ili ljubav prema necemu :roll:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 avg 2018, 23:45

Ne može se mjeriti jer defakto ne postoji. Ljubav prema klubu se rađa dok si dijete, dok još nisi svjestan ljubavi kao takve uopšte, poslije roditelja i najuže familije, ljubav se osjeti najprije prema klubu ako te stari ili ko već vodi na stadion. Te sve simpatije u neka doba su samo simpatije ili nešto treće, nema tu sirove, istinske emocije.

"Eto ja odabrao da volim taj i taj klub jer mi se to to i to sviđa."
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 11 avg 2018, 00:04

slika
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 11 avg 2018, 00:13

.........................slika

slika
..........................................BAROK IZ PILOTSKE KABINE.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 11 avg 2018, 00:16

slika

slika
.......................................PANONICA IZ PILOTSKE KABINE

slika
...........................................STIŽU HOLANĐANI

slika
.................................GUŽVA U VODI I ZRAKU ,PANONICA
Ja volim FK Tuzla City

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 11 avg 2018, 00:26

@sloboda72 sta se ba vadis. Nabo te @tuzlak1987 pokrij se po ušima, provaljujes se u tim godinama. Zasto ti to treba?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 11 avg 2018, 00:41

BosanacGorstak je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
BosanacGorstak je napisao/la:Opste diskusije za raspravu o problemima unutar rivala :arrow: :mrgreen:
Sto se tice predstojece utakmice,bio bi zadovoljan i sa remijem..Ipak ce Sloboda imati veci broj navijaca kao iveci motiv da poginu da ne izgube od novajlije i obrukaju se.Nama treba jako mnogo igraca za ovu tekmu,ozljede su nas bas osakatile i ocekujem da momci koji budu igrali,pruze igru koja obecava.Ono protiv Radnika je bilo ocajno,stoga i nisam bas preveliki optimista.Mislim da je i Azmir licno nekako toplo hladno u takmama sa Slobodom i da mu poraz nebi bas prijao ali bi ga lakse podnijeo nego od nekog drugog tako da stimulacije izbacujem iz racunice.. :mrgreen: Prodani,raspali,cirkus od kluba,neozbiljni,predsjednik im lokalni krkan,..ma toliko toga im se moze zamjerit al et nek utakmica ponudi dobar fudbal i remi bi bio mjera po meni :D
Slažem se s tobom.Mi ne moramo srljati na pobjedu.Ipak imamo 3 boda više.Golove teško primamo.Sloboda ih teško daje ali i TuzlaCity.
Već u srijedu se igra iduće kolo.Mi idemo Gošku.Narednog vikenda domaćini smo selji.Treba rasporediti snagu i igrati utakmicu po utakmicu bez opterećenja.Naravno ako se protiv Slobode ukaže prilika da Tuzla City pobijedi ,pobijedit će.Ali i tada valja ostati čvrsto na nogama jer dug je put.Zato je važno ne sagoriti u ovoj utakmici i prije nego ona počne.Samo hladne glave i maksimalnim zalaganjem.
Cini se da se i Starcevic slaze s nama :thumbup:
"Ova utakmica veoma bitna i za jedan i za drugi tim, a i za grad Tuzlu, mali je broj gradova da se može pohvaliti gradskim derbijem. Mislim da ni mi ni Sloboda ne možemo biti upotpunosti zadovoljni bodovnim saldom, ali i jedni i drugi igramo jako fino, te u subotu sam siguran da biće jedna jako kvalitetna utakmica. Mi nismo opterećeni bodovima, imamo četiri boda dok se ekipa Slobode sa samo jednim bodom, nalaze pod moranjem pobjede za bolji nastavak prvenstva. Nurković i Milaković imaju problema, sada smo što se tiče kadra na 25 fudbalera, koji su na zavidnom novu forme, te kroz treninge načemo početnih 11, a ja sam sigurno kao šef na slatkim mukama. Mi u ovu utakmicu ćemo ući neopterećeni, te kroz takav pristup, protiv jedne kvalitetne ekipe kao što je Sloboda doći do pozitivnog rezultata. ", rekao je Starčević
I opet se slažem i sa tobom Gorštak i Barba - Starčevićem.Ovo je rezonsko razmišljanje , hladne glave i realno.
................................NEKA BUDE S BOŽIJOM POMOĆI.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 11 avg 2018, 08:20

klikni da vidiš i ostalo
http://www.dnevno.ba/sport/video-foto-r ... cu-145494/
stadion u LipnicI -satelit
http://www.maplandia.com/bosnia-and-her ... ine/tuzla/

...............................JOŠEVICA I RADNIK SU ZAKLETVA LIPNIČANA

Radnik iz Lipnice se diže iz ponora zahvaljujući Azmiru Husiću

Autor: Anto Šimić Čiko / Dnevno.baSrijeda, 08. kolovoz 2018. u 09:24

- LIPNICA - Prvu prozivku FK Radnik iz Lipnice za novu sezonu je izveo novi trener Emir Brzović na stadionu Joševica na kojemu će se i odvijati pripreme za predstojeće prvenstvo Treće lige NS TK Istok za sezonu 2018/2019., kada je odziv igrača bio na zavidnom nivou, što je ohrabrujuće s obzirom da se zna da je Radnik zbog nemogućnosti nastavka natjecanja bio pred gašenjem, no, zahvaljujući Upravi FK Tuzla City na čelu s predsjednikom Azmirom Husićem prepoznali su predispozicije koje posjeduje FK Radnik Lipnica, prvenstveno se misli na infrastrukturu stadiona Joševica (teren, tribine, službene prostorije, svlačionice i ostalo), ustupio svog trenera i vrsnog nogometaša bivšeg kluba „Sloga“ Simn Han, kojega je upravo Husić doveo do BH Telecom Premijer lige.

Emir Brzović trener FK Tuzla City iz Simin Hana naglašava: „Došli smo u Lipnicu sa zdravom idejom da oživimo FK Radnik iz Lipnice i klubu vratimo staru slavu koji će, tvrdim, ubrzo igrati veoma bitnu ulogu u viteškom nadmetanju na travnatim terenima F/BiH i ponovo puniti tribine stadiona Joševica, gdje su mnogi respektabilni timovi doživjeli brodolom. Nastojat ćemo od ove momčadi napraviti „B“ tim FK Tuzla City i time Lipničane vratiti u vrh BH nogometa gdje su donedavno i kotirali“.

Lijepo zvuči, nema šta, no, ako se tako izjasnio predsjednik FK Tuzla City Azmir Husić, onda popularnim navijačima Radnika „Sokolovi sa sjevera“ daje za pravo razmišljati da Radniku dolaze bolji dani i da će tribine stadiona Joševica ponovo biti pune i odjekivati navijačka pjesma „ole, ole, najbolji smo najbolji“.

Jedan od najvećih entuzijasta i boraca za opstanak FK Radnik Lipnica, ujedno i član UO kluba Jozo Kolanović ne krije zadovoljstvo i zahvalnost: „U ime FK Radnik iz Lipnice, njegovih navijača i moje osobno ime upućujem zahvalnost FK Tuzla City i njegovom predsjedniku Azmiru Husiću, to jest našim prijateljima koji su osjetili potrebu i vrijeme vratiti slavu Radniku, odnosno preuzeti na sebe odgovornost i teret te Lipničanima vratiti najdraže, a to je, sportsko nadmetanje i druženje. Joševica i Radnik su zakletva Lipničana“.

..................
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 dec 2018, 21:09, ukupno mijenjano 16 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 11 avg 2018, 09:39

............................
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 11 avg 2018, 10:12

sviunapad1010 je napisao/la:@sloboda72 sta se ba vadis. Nabo te @tuzlak1987 pokrij se po ušima, provaljujes se u tim godinama. Zasto ti to treba?
OVO SAM UZAJMIO OD ČOVJEKA KOJI JE VELIKO IME FUDBALA U TUZLI I ŠIRE.STARIJI JE OD MENE JOŠ 10 GODINA.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 11 avg 2018, 10:21

uNbx je napisao/la:Ne može se mjeriti jer defakto ne postoji. Ljubav prema klubu se rađa dok si dijete, dok još nisi svjestan ljubavi kao takve uopšte, poslije roditelja i najuže familije, ljubav se osjeti najprije prema klubu ako te stari ili ko već vodi na stadion. Te sve simpatije u neka doba su samo simpatije ili nešto treće, nema tu sirove, istinske emocije.

- RECI TI NAMA ,JESU LI TI PRIČALI STARI,KAKO SU ZAVOLILI KLUB OD KOJEG SU BILI STARIJI 15 ILI 25 ILI VIŠE GODINA?
RECIMO KAKO SU ONI ZAVOLILI KLUB "TORPEDO",(KASNIJE SARAJEVO) KAD JE ON PARTIJSKIM , DEKRETOM FORMIRAN 1946 ?
KAKO IM JE UŠAO U SRCA A NISU BILI DJECA? ČAK IM MOŽDA NI RODITELJI NISU BILI ŽIVI DA IH POVEDU NA STADION.
Ja volim FK Tuzla City

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 avg 2018, 11:28

sloboda72 je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Ne može se mjeriti jer defakto ne postoji. Ljubav prema klubu se rađa dok si dijete, dok još nisi svjestan ljubavi kao takve uopšte, poslije roditelja i najuže familije, ljubav se osjeti najprije prema klubu ako te stari ili ko već vodi na stadion. Te sve simpatije u neka doba su samo simpatije ili nešto treće, nema tu sirove, istinske emocije.

- RECI TI NAMA ,JESU LI TI PRIČALI STARI,KAKO SU ZAVOLILI KLUB OD KOJEG SU BILI STARIJI 15 ILI 25 ILI VIŠE GODINA?
RECIMO KAKO SU ONI ZAVOLILI KLUB "TORPEDO",(KASNIJE SARAJEVO) KAD JE ON PARTIJSKIM , DEKRETOM FORMIRAN 1946 ?
KAKO IM JE UŠAO U SRCA A NISU BILI DJECA? ČAK IM MOŽDA NI RODITELJI NISU BILI ŽIVI DA IH POVEDU NA STADION.
Ne bih znao. Rahmetli djed imao 15ak godina kad je FKS oformljen. ;) Uostalom, to prastaro vrijeme ne možeš ni porediti sa ovim. Tad fanatizma u fudbalu nije bilo ni blizu kao zadnjih 40ak godina. Fudbal je više važio za razbibrigu.

Reci ti meni, kako kao višedecenijski navijač jednog kluba možeš promijeniti dres, samo jer ti se situacija u (voljenom) klubu ne sviđa. Ne očekujem od tebe ni da razumiješ moj prethodni post, jer ti ljubav ni osjetio nisi čim si u stanju okrenut leđa svom klubu. ;)
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 11 avg 2018, 11:50

tuzlak1987 je napisao/la: Mostar zbog politike isto nece nikada imati dva jaka kluba, ali i to je politika jos veca i Velez je u tom gradu zapostavljen i 60% grada na Velez gleda kao na proslost dok drugi klub Zrinjski dominira.
Odakle ti zakljucak da 60% grada na Velez gleda kao na proslost :crazy: pa Velez ima vise clanskih u drugoj ligi nego Sloboda i taj zrinski zajedno. Dominacija? Ljubav prema klubu nije osvojena titula ove smijesne lige nego borba za svoj klub bez naguzivanja nekoj politickoj strukturi. Velez su krali domaci dusmani zadnjih 20 godina i polako vracamo stvari na svoje mjesto. I nebi se slozio da neki grad ne moze imati dva jaka kluba. Ne donosi zakljucke na osnovu Slobode gdje ko gotovani cekate nekog bogatasa i necete kur.cem da mrdnete za svoj klub
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 avg 2018, 12:34

Mexico je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la: Mostar zbog politike isto nece nikada imati dva jaka kluba, ali i to je politika jos veca i Velez je u tom gradu zapostavljen i 60% grada na Velez gleda kao na proslost dok drugi klub Zrinjski dominira.
Odakle ti zakljucak da 60% grada na Velez gleda kao na proslost :crazy: pa Velez ima vise clanskih u drugoj ligi nego Sloboda i taj zrinski zajedno. Dominacija? Ljubav prema klubu nije osvojena titula ove smijesne lige nego borba za svoj klub bez naguzivanja nekoj politickoj strukturi. Velez su krali domaci dusmani zadnjih 20 godina i polako vracamo stvari na svoje mjesto. I nebi se slozio da neki grad ne moze imati dva jaka kluba. Ne donosi zakljucke na osnovu Slobode gdje ko gotovani cekate nekog bogatasa i necete kur.cem da mrdnete za svoj klub
Pustili su vas na miru dok ste u Federalnoj, kada se dignete na noge i dodjete na radost svih nazad u PL opet ce politika da ubaci svoje prste. Na to kao proslost sam mislio na one koji podrzavaju Zrinjski, oni na Velez tako gledaju, kao tim iz stare drzave i komunizma.
Ne znam eto kakvu borbu ocekuje neko od navijaca Slobode? Od rata Tuzla vise nije onaj stari grad, kao ni Zenica. To su bili industrijski gradovi koji su u Jugoslaviji imali jake firme iza sebe. Od rata je to pola propalo ili privatizovano, imamo novu situaciju u drzavi gdje smo podjeljeni u torove i jos dosta faktora koji nam ne idu u korist kao ni vama. Eto u Zenici si imao visegodisnji bojkot da bi politicar to sve oborio jer mora biti po njegovom, imao si zahtjeve za reprogramom da bi on to obarao dok nije uprava po njegovom pa tek onda ide potpis. Svaki pokusaj je uzaludan jer nije problem preuzeti klub ali onda imas praznu kasu, imas privatnike koji bjeze od tebe jer im se tako naredi. Hajd sada milion raznih razloga, da ne idem dalje.
Nama je reprogram potpisan, u PL smo, jednostavno tako je drzava poslozena i moc je u rukama nekih ljudi koje mozes slusati i imati nesto ili ne slusati i ne imati nista, a nama je preostao samo grad kao najveci oslonac.

Moze i daleko bolje od ovog ali samo ako onaj ko je glavni u gradu odluci da ce biti tako. Plan i program za razvoj kluba i privlacenje sponzora se mogu napraviti, investitor se moze dovesti i milion nekih novih stvari ali uz saglasnost onih koji drze skupstinu i daju novac iz budzeta.
A sada da dobijes neki veci korak tesko, mnogo ljudi zivi od Slobode i oni prvi nece dozvoliti napedak. Sloboda je svakom ko ima veze sa Tuzlom izvor primanja nakon karijere ili pred kraj karijere, stanica na kojoj mogu mnogo da zarade. Kada bi se to poslozilo mnogi vise ne bi imali mjesta, sto bi se reklo uhljebi kao i dosta stvari u drzavi gdje imamo uhljebe. Tako se poslozilo, njima neka je samo zadrzati klub u PL, a kada su u najboljim godinama bjeze od kluba kao od kuge, a onda kada propadnu vrate se odigraju par godina za masne pare i odu u omladinski trenirati.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 11 avg 2018, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 avg 2018, 12:46

Drago mi je da si skontao da je politika odlucila da Slobodu ugasi jer ne mogu dva kluba biti jaka u tuzli i da ne vracaju dugove a da ih tuzla city zamijeni bez marke duga i grbace budzeta grada
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 avg 2018, 12:48

avenija je napisao/la:Drago mi je da si skontao da je politika odlucila da Slobodu ugasi jer ne mogu dva kluba biti jaka u tuzli i da ne vracaju dugove a da ih tuzla city zamijeni bez marke duga i grbace budzeta grada
Nisu glupi da gase klub od kojeg zaradjuju, ali nisu glupi ni da ga prave jakim jer nece onda imati mjesta tu. Znaci nisu u pravu.
Isto tako u ovom gradu RSD Sloboda nije samo FK vec drustvo, ovaj Tuzla City moze postojati ali RSD ce isto postojati, a RSD ne moze bez fudbalske sekcije FK. Isto tako gasenje je lose za politiku SDP-a i ide im na stetu. Niz razloga zbog kojih Sloboda nece nikada biti ugasena.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 avg 2018, 12:53

tuzlak1987 je napisao/la:
avenija je napisao/la:Drago mi je da si skontao da je politika odlucila da Slobodu ugasi jer ne mogu dva kluba biti jaka u tuzli i da ne vracaju dugove a da ih tuzla city zamijeni bez marke duga i grbace budzeta grada
Nisu glupi da gase klub od kojeg zaradjuju, ali nisu glupi ni da ga prave jakim jer nece onda imati mjesta tu. Znaci nisu u pravu.
Isto tako u ovom gradu RSD Sloboda nije samo FK vec drustvo, ovaj Tuzla City moze postojati ali RSD ce isto postojati, a RSD ne moze bez fudbalske sekcije FK. Isto tako gasenje je lose za politiku SDP-a i ide im na stetu. Niz razloga zbog kojih Sloboda nece nikada biti ugasena.
vidjecemo imaju li plan. po meni imaju cilj prvo da tuzla ostane u prvoj ligi a sloboda da ide u drugu ligu.

a mozes li mi reci kako od slobode zaradjuje grad tuzla ? tako sto uleti 800 k godisnje ? rupa bez dna kao i celik

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 avg 2018, 12:56

avenija je napisao/la:
vidjecemo imaju li plan. po meni imaju cilj prvo da tuzla ostane u prvoj ligi a sloboda da ide u drugu ligu.

a mozes li mi reci kako od slobode zaradjuje grad tuzla ? tako sto uleti 800 k godisnje ? rupa bez dna kao i celik
Nemaju od druge lige nista, tu se obicno razbjeze jer onda ova djeca iz omladinskog nisu na radaru drugih. A i manje pare budu u igri, u drugu ako odemo onda ce pustiti nekog da radi normalno i vrati nas.

Pa sigurno da postoji neka sema, cim predsjednik mora biti njihov covjek. A ti predsjednici ne vode samo klub vec i firme. I Tusanj je rupa bez dna jer treba 20 miliona da ga odradis ali opet ga stavljaju u budzet.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 avg 2018, 13:00

tuzlak1987 je napisao/la:
avenija je napisao/la:

Nemaju od druge lige nista, tu se obicno razbjeze jer onda ova djeca iz omladinskog nisu na radaru drugih. A i manje pare budu u igri, u drugu ako odemo onda ce pustiti nekog da radi normalno i vrati nas.

Pa sigurno da postoji neka sema, cim predsjednik mora biti njihov covjek. A ti predsjednici ne vode samo klub vec i firme. I Tusanj je rupa bez dna jer treba 20 miliona da ga odradis ali opet ga stavljaju u budzet.
vas u slucaju poraza veceras ocekuje kriza jos veca nego kad ste ispali zato pametno veceras

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 8 gostiju.