Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
aldin-8 je napisao/la:
Šta je s superkupom ?123456 je napisao/la:Zna li se kad starta Serija A?
Premiher liga 11.8.
Liggua1 11.8.
La Liga 18.8.
Bundes liga 25.8.
Po ovome sezona bi mogla startovati 18.8.Al nisam jos provjerio do kraja koliko nam to odgovara za 18. kola.
Edit: Nasao.Aerija A starta 18.8.vjerovatno i mi tada krecemo.Uskoro i tacan raspored.
Biraj u koji ćeš klub, ima mjesta u sljedećim ekipama.HankMoody je napisao/la:Mokes me uputio, hoću da se igram.
Treba još potvrda CROtorius-a da će igrati.kumkalesic je napisao/la:@CROtorious...................................................
Nakon dugotrajne potrage narodni ljekari predstavljaju novog člana![]()
Neka ovi iz saveza to uknjiže
Nisam @arelinho, ali upisano je.Padovan je napisao/la:Može piši @arelinho .LjumanM95 je napisao/la:
Šta ti znaš, možda se oženim iz Cazina.
kumkalesic je napisao/la:@CROtorious...................................................
Nakon dugotrajne potrage narodni ljekari predstavljaju novog člana![]()
Neka ovi iz saveza to uknjiže
Spartans FCMokes je napisao/la:Biraj u koji ćeš klub, ima mjesta u sljedećim ekipama.HankMoody je napisao/la:Mokes me uputio, hoću da se igram.
LA Vecchia Signora
Spratans FC
Crazy Legs
Sezona počinje 18. augusta, a parovi će biti postavljeni 5-6 dana ranije. PA ako n+imaš još nejasnoća pitaj
dobrodosao pozdravHankMoody je napisao/la:Spartans FCMokes je napisao/la:Biraj u koji ćeš klub, ima mjesta u sljedećim ekipama.HankMoody je napisao/la:Mokes me uputio, hoću da se igram.
LA Vecchia Signora
Spratans FC
Crazy Legs
Sezona počinje 18. augusta, a parovi će biti postavljeni 5-6 dana ranije. PA ako n+imaš još nejasnoća pitaj
legenda reala je napisao/la:Ljiljane uvijek ćeš imati mjesto u našim srcima
Novi igrač Green Dragonsa je Aerialsubaci je arelinho
Ko se zadnji smije.. pazi se ti.Belmin6 je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Ljiljane uvijek ćeš imati mjesto u našim srcima
Novi igrač Green Dragonsa je Aerialsubaci je arelinho
![]()
Ja bih rekao šta jedino može tamo osvojiti, ali ne bi to bilo kulturno da kažem.Belmin6 je napisao/la:Neces nista osvojiti u toj ekipi, zato se i smijem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.