FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
2:0 danas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zreo je ovaj gosk za trpanja danas, 3-4 komada, Krste i Ahmet aBd
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
I mislio sam metaforički po kvalitetima. Fizički se i ja slažem da bacaskoroalen je napisao/la:Ja sam rekao za Vladana da je fizički isti Kurtoa. Postavio sam i sliku Kurtoe u crvenom dresu Čelsija sa 13-kom na leđima, znači isti Vladan. Čak i moj stari koji u sezoni gleda ukupno 6 utakmica u svim fudbalskim ligama i takmičenjima je letimično vidio TV i rekao "ovaj mali isti onaj đilgonja što u Čelsiju brani". Niko ga po golmanskim sposobnostima nije proglasio Kurtoom.
I sačuvaj ga Bože od Kurtoinih sposobnosti, ko je gledao Čelsi zadnje tri sezone, zna da frajer brani samo ono što ide direktno u njega, bez mnogo efea, i ako nije jaka. Ostalo prima.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Samo je pitanje sa koliko razlike 
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ovo nije tacno, covjek je prijatelj Memica, predao je njima snimke , ovi predali sudskoj policiji kao dokaz, a snimci su nestali iz sobe za dokazni materijal....ima clanaka o tome....zlo87 je napisao/la:Koliko se sjecam, obrisani su snimci sa njegove kuce koji su mogli pomoci u rasvjetljivanju ubistva, ali to nije tema..AlfredNobel je napisao/la:Kakve ima krivice, nisam upućen, pa ako možeš da kažeš?zlo87 je napisao/la:E cuj Serif Konjevic, covjek koji ima dio krivice sto se ubica Dzenana Memica nije uhapsila, nekima je ovdje veliki covjek.. Kmet obicni.
Ako se Vladan sutra opet pokaze u odlicnom izdanju i ovi ga skinu sa gola, odlicna slika za nadolazece akademce.
@unbx na njega sam konkretno i mislio, ako mu ne kroje sastav, a ako kroje, a on suti, opet je kriv.
Nema potrebe za fabriciranjem i spinovanjem....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Danas, ni manje ni više, ovakvo nešto.
Da mi je dočekat ovakve golove glavom na Koševu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Džafić je jučer trebao šarnuti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Otisao na dzumu, nije se vratio!MortemHz je napisao/la:Džafić je jučer trebao šarnuti.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:
Danas, ni manje ni više, ovakvo nešto.![]()
Da mi je dočekat ovakve golove glavom na Koševu.
Znalo se desit. Iako je Husref birvaktile bolje igro glavom nego neki danas nogom.
Nije to to, nema više onih golova kad centarfor opali lastu tijelom okrenut prema autu, onda je trzne i prikuca u letu ko da je top opalio. Ima puno utakmica iz ove sezone što sam postavio na yt, bruku golova na taj fazon palo. Kad vidiš kako su igrači centrirali nekad, tuga te obuzme. Danas dobar centaršut premija, aplaudira istok minutu i po. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Neko mu nešto opsova, pa se razočaraopasica je napisao/la:Otisao na dzumu, nije se vratio!MortemHz je napisao/la:Džafić je jučer trebao šarnuti.
Večeras pobjeda, a protiv Misketovih kmetova neriješeno, valjda.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vala se nesjecam kad smo mi subotom jedini igrali a ova trojka ostala nedeljom,uglavnom smo mi ti bili koji kolo zatvaramo.Veceras dobiti pa bar ovaj jedan dan da blejimo u tabelu 
P.S ovu sa Hayata treba ubaciti u klub,u manjku smo sa plavusama u klubu
(pri tome je nas navijac strastveni
)
P.S ovu sa Hayata treba ubaciti u klub,u manjku smo sa plavusama u klubu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
to bi bilo finoHigh je napisao/la:Večeras pobjeda, a protiv Misketovih kmetova neriješeno, valjda.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
A zamisli kad u normalnim ligama imaš igrača koji centrira onako kao kod Krletovog gola Radniku, ali to uradi 15 puta tokom utakmice...uNbx je napisao/la:Nije to to, nema više onih golova kad centarfor opali lastu tijelom okrenut prema autu, onda je trzne i prikuca u letu ko da je top opalio. Ima puno utakmica iz ove sezone što sam postavio na yt, bruku golova na taj fazon palo. Kad vidiš kako su igrači centrirali nekad, tuga te obuzme. Danas dobar centaršut premija, aplaudira istok minutu i po.
ko je u pitanju?miky_hz je napisao/la:Vala se nesjecam kad smo mi subotom jedini igrali a ova trojka ostala nedeljom,uglavnom smo mi ti bili koji kolo zatvaramo.Veceras dobiti pa bar ovaj jedan dan da blejimo u tabelu
P.S ovu sa Hayata treba ubaciti u klub,u manjku smo sa plavusama u klubu(pri tome je nas navijac strastveni
)
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Vratnik10 je napisao/la:aBd prvi večeras. Hajmo mi večeras po tri boda protiv graničara.
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
A postavi kolega gore intervju za Haretom koji je radila pa se salim ,treba nam reko plavusaBTX je napisao/la:ko je u pitanju?miky_hz je napisao/la:Vala se nesjecam kad smo mi subotom jedini igrali a ova trojka ostala nedeljom,uglavnom smo mi ti bili koji kolo zatvaramo.Veceras dobiti pa bar ovaj jedan dan da blejimo u tabelu
P.S ovu sa Hayata treba ubaciti u klub,u manjku smo sa plavusama u klubu(pri tome je nas navijac strastveni
)

**** nece slika da prodje
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 11 avg 2018, 15:00, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Poraz od kona, zbog anemicne uprave i sporog rjesavanja situacije sa golmanom....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Haksss, laznokrilo, mavi, misstianopenaldo, nedimmmm1337, rimljanin90, Rule_hz, tutankamon1905 i 50 gostiju.