FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hrn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hrn » 11 avg 2018, 15:35

Benjolos je napisao/la:Očekujem da večeras Handzić bude u pocetnom sastavu..
Kvačević
Šaban-Dupovac-Mujakić-Pidro
Adukor-Mustafic
Sisic-Velkovski-Resic
Handzic
A što da ne ovako probati večeras..
isti sastav ko protiv Slobode , max jedna izmjena

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 avg 2018, 15:37

Ovaj Haris Handzic mi je bruku drag momak, pojma nemam sto, vidi se da cijeni i poštuje klub i ono najbitnije, zna da je FKS najveći i državi i da sve osim titule je loše. Da ne više ovakvih naših momaka, nikad se ne bi derbija pribojavao.

Uh kako bi nam večeras godilo da se situacija odvija kao protiv Mladosti, bez strepnje i sikirancije, al vjerujem da će ici glat i da ce bit pobjeda od 2-3 gola razlike, ako Bog da..

Sretno nam večeras, jedva čekam tekmu..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 11 avg 2018, 15:40

MortemHz je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:dje ste picici :kafa:
Ko nam se to vratio :tokralju: :bow:
lesi :lol:
p.s. sta ima novo kod nas? jel i dalje STA JE TU JE

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 11 avg 2018, 15:43

Kvačević
Adukor-Mustafic
Sisic-Velkovski-Resic
Handzic
Handzic je na klupi opet..Sj.ebase mu formu steta !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 avg 2018, 15:45

Iskren je napisao/la:
Kvačević
Adukor-Mustafic
Sisic-Velkovski-Resic
Handzic
Gdje to ima sastav?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 avg 2018, 15:45

Iskren je napisao/la:
Kvačević
Adukor-Mustafic
Sisic-Velkovski-Resic
Handzic
Hare mora počinjati utakmice. Ne kažem da Merso mora biti klupiran ali kad već imaš dvojicu odličnih napadača pa uvedi ih jjebo ga ti. Promijeni formaciju jednom u životu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 avg 2018, 15:54

uNbx je napisao/la:
Iskren je napisao/la:
Kvačević
Adukor-Mustafic
Sisic-Velkovski-Resic
Handzic
Gdje to ima sastav?
Reko je Hus da će biti samo jedna promjena u odnosu na Slobodu, možda Bekić mjesto Pidre ili možda neko umjesto Halilovića, preloš je bio protiv Slobode.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 avg 2018, 15:54

kengur je napisao/la:
@samozdravlje,
Ako je temelj kuce truo dzaba ti pozlacen prvi sprat kuce (Akademija ili 6 pobjeda u nizu). O tome raja govori. Na duze staze stvari ce samo biti gore i pitanje je vremena. Zato je bolje raditi na betoniranju temelja i onda je sve moguce. Za sada akademci su samo izvor jeftinih igraca i garancija da ce uposlenici dobijati dobre i redovne plate.
Kroz tvoja 2-3 zadnja posta skontao sam sve.Kad ti neko objasni ,onda i pogledas iz tog ugla.Probat cu ti pokazati da sad razumijem , a slikovito.
-2.maja 92. najveci mangupi ovog grada su na Skenderiji,dali sansu nama obicnim smrtnicima da pokusamo odbraniti sebe,svoje porodice,grad i drzavu.Da nije bilo tih divova BiH ne bi postojala ni ovakva.Mozda ste vi ti mangupi koji mozete donijeti dobro FKS.Na Skenderiji bi samo smetao(bio na periferiji oko neke kasarne),evo sad zasmeta(poletio).
-@Pantelija rece:Sjedio slino sa nama, kleo se u fks i postenje a prodao nas za par ibrakovih talova.
DA SAM OVO ZNAO NIKAD NE BIH NAPISAO NESTO STO SAM NAPISAO(zaletio se ebiga,obicnim se desava)
-@Pantelija rece:A i idem iz ove bijedne zemlje jer su je upravo ti sto pricaju " ti kao ne bi" sjebali i doveli nas ovdje gdje jesmo , u pm
Upravo sam nesto slicno napisao,ne znajuci da ima jos onih sa "Skenderije".Boze sacuvaj da nekog nagovaram,niti mogu niti zelim.Lako je reci:hajmo svi u Titovu i ostati kuci."LAKO JE TUDJIM QRCEM GLOGINJE MLATITI"
-Evo zasto vjerujem @Panteliji:Ne bi, nisam tako odgojen, ne mogh to raditk, ne bi ocu sutra mogao pogledati u oci koji mw drugacije odgojio Ne mogu ni zbog toga sto mi je sva raja sa koseva, pa ni zbog njih, niti bi sebe mogao u ogledalo pogledati
Zasmetao sam jarane(ako dozvolis da te tako oslovim,a bas me intersuje koliko god. imas -bar orjentaciono).Sad bi se vratio na tvoj post.Mozda je i Akademija rezultat vaseg pritiska,govorim to jer Husref(imam neki respekt prema njemu,nadam se da nece izdati) nije neko ko gotivi mlade igrace.Ja bih tesko podnio da neko obruka porodicu Musemic(Vahidin je heroj mog djetinstva).
Na kraju @kengur znas onu:NIJE MAJKA KARALA MUJU STO KOCKA ,NEGO STO SE VADI.Da vam vise ne bih smetao i nesvjesno pravio probleme necu vise pisati na formu.Iz najboljih namjera se desavaju najvece greske.Pozdrav tebi i raji oko tebe.Sretno.@Akademija.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 11 avg 2018, 16:17

usref nam jos uvjek trener? minimalan poraz od goska na kosevu bi bio uspjeh

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 avg 2018, 16:20

BordoSarajevo je napisao/la:Ovaj Haris Handzic mi je bruku drag momak, pojma nemam sto, vidi se da cijeni i poštuje klub i ono najbitnije, zna da je FKS najveći i državi i da sve osim titule je loše. Da ne više ovakvih naših momaka, nikad se ne bi derbija pribojavao.
Jbg normalno da Hare zna gdje je i sta je,momku je klub tu u mahali,Hare je djete odraslo na Jezeru ,prvi put tu loptu sutnuo,sjecam ga se kad je skupljao lopte po utakmicama.Nemas takvih igraca vise u klubu koji su odrasli tu i kojima je to "urodjeno" tako sve ,a i u globalu ih je malo bilo koji su bas iz te mahale pored stadiona uspjeli da urade nesto u klubu uz koji su rasli.Imao si tu uz njega Adisa Kapetanovica(ovaj momak je najtalentovaniji igrac kojeg sam ja ikad gledao, u svom zivotu i dan danas boljeg nisam gledao,sjeca ga se mozda neko,ali nije uspio nazalost u karijeri,ima par nastupa za nas tim mislim da je kod Husrefa igrao).Imao si dvojicu Calinih ovih Emira i Aldina,i imao si Ledeta Muharemovica mada je on iz Nahoreva al eto.Sto je zaninljivo Hare ja takodjer debitovao kod Husrefa koji ga je gurnuo u prvi tim kada je imao 17 godina(to spominje i u ovom intervju).

Sta hocu reci imas ti puno te nase djece koja se danas tako zovu kao djeca kluba bla.bla pa isti epitet ima i onaj sto smo ga doveli iz Trebinja i onaj lupam sa Ciglana a u sustini to nije ni blizu jel onaj sa strane nemoze imati to u dusi nikako to znacenje kluba.Ali specificna je ta Harisova prica uz Sarajevo jel je bas rastao tu pored stadiona i sve to sto je vec islo uz to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 11 avg 2018, 16:36

Samozdravlje je napisao/la:
kengur je napisao/la:
@samozdravlje,
Ako je temelj kuce truo dzaba ti pozlacen prvi sprat kuce (Akademija ili 6 pobjeda u nizu). O tome raja govori. Na duze staze stvari ce samo biti gore i pitanje je vremena. Zato je bolje raditi na betoniranju temelja i onda je sve moguce. Za sada akademci su samo izvor jeftinih igraca i garancija da ce uposlenici dobijati dobre i redovne plate.
Kroz tvoja 2-3 zadnja posta skontao sam sve.Kad ti neko objasni ,onda i pogledas iz tog ugla.Probat cu ti pokazati da sad razumijem , a slikovito.
-2.maja 92. najveci mangupi ovog grada su na Skenderiji,dali sansu nama obicnim smrtnicima da pokusamo odbraniti sebe,svoje porodice,grad i drzavu.Da nije bilo tih divova BiH ne bi postojala ni ovakva.Mozda ste vi ti mangupi koji mozete donijeti dobro FKS.Na Skenderiji bi samo smetao(bio na periferiji oko neke kasarne),evo sad zasmeta(poletio).
-@Pantelija rece:Sjedio slino sa nama, kleo se u fks i postenje a prodao nas za par ibrakovih talova.
DA SAM OVO ZNAO NIKAD NE BIH NAPISAO NESTO STO SAM NAPISAO(zaletio se ebiga,obicnim se desava)
-@Pantelija rece:A i idem iz ove bijedne zemlje jer su je upravo ti sto pricaju " ti kao ne bi" sjebali i doveli nas ovdje gdje jesmo , u pm
Upravo sam nesto slicno napisao,ne znajuci da ima jos onih sa "Skenderije".Boze sacuvaj da nekog nagovaram,niti mogu niti zelim.Lako je reci:hajmo svi u Titovu i ostati kuci."LAKO JE TUDJIM QRCEM GLOGINJE MLATITI"
-Evo zasto vjerujem @Panteliji:Ne bi, nisam tako odgojen, ne mogh to raditk, ne bi ocu sutra mogao pogledati u oci koji mw drugacije odgojio Ne mogu ni zbog toga sto mi je sva raja sa koseva, pa ni zbog njih, niti bi sebe mogao u ogledalo pogledati
Zasmetao sam jarane(ako dozvolis da te tako oslovim,a bas me intersuje koliko god. imas -bar orjentaciono).Sad bi se vratio na tvoj post.Mozda je i Akademija rezultat vaseg pritiska,govorim to jer Husref(imam neki respekt prema njemu,nadam se da nece izdati) nije neko ko gotivi mlade igrace.Ja bih tesko podnio da neko obruka porodicu Musemic(Vahidin je heroj mog djetinstva).
Na kraju @kengur znas onu:NIJE MAJKA KARALA MUJU STO KOCKA ,NEGO STO SE VADI.Da vam vise ne bih smetao i nesvjesno pravio probleme necu vise pisati na formu.Iz najboljih namjera se desavaju najvece greske.Pozdrav tebi i raji oko tebe.Sretno.@Akademija.
Ako nekom smetaš, ili misli da mu praviš probleme, on ima na raspolaganju opciju ignore. Opcija samoignore, niđe veze. :nene:
Da si nam zdrav i debeo, nastavi ti kucati i dalje, i nemoj dozvoliti da te neke samodestruktivne osobe povuku u PM.
Sve nas ponekada ponesu emocije, a to treba tako da bude, nismo roboti.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 avg 2018, 17:13

Gdje su ovi sto se bave vremenskom prognozom,kakva nas situacija ceka.Cujem neke udare gromova :think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 11 avg 2018, 17:28

Hocel nas biti 2 milje ? :hmmmmm:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 11 avg 2018, 17:31

@samozdravlje,
Neka tebe, ovo je forum, samo razmjenjujemo misljenja i svi nesto saznamo. A svi volimo isto.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 avg 2018, 17:33

Evo goedam Cardif i nemogu da vjerujem da onaj cigoie iz Makezije nije odveo Harisa u Cardif, Haris je za ove crncuge i levate christina ronaldo i devid beckam

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 avg 2018, 17:39

Pisam mu se na VISIT MALEZIJU

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 11 avg 2018, 17:43

Premier liga je tek počela, a navijači već traže promjene

Newcastle je poražen s 2:1 od Tottenhama i ne može se reći da je kiksao s obzirom na snagu rivala, ali je činjenica su navijači popularnih Svraka nezadovoljni situacijom u klubu.

Oni su se okupili ispred firme Sports Direct kako bi iskazali nezadovoljstvo i još jednom zatražili odlazak iz kluba predsjednika i vlasnika Mikea Ashleyja.

Smatraju da je engleski biznismen, čije se bogatstvo procjenjuje na 1.5 milijardi funta, ne radi ništa da unaprijedi tim Newcastlea i nije obezbijedio Rafi Benitezu nikakva pojačanja tokom ljeta.

"On je samo jedan čovjek, mi smo čitav grad", poručili su bijesni navijači Newcastlea pred duel s Tottenhamom, zatraživšiu od Mikea Ashleyja da napusti Newcastle ukoliko nema namjeru da teži ka uspjehu ovog nekad slavnog tima.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 11 avg 2018, 17:45

Lik je napisao/la:Hocel nas biti 2 milje ? :hmmmmm:
Tesko, vidis ovo vrijeme, kao po tradiciji kad igramo kuci neka se kisa sprema, dodaj pored eventualne kise i bezobrazne cijene ulaznica za tekmu protiv GOSKA, a jos imas SFF u gradu, tako da ocekujem nas standardne na Kosevu.
Sto se tekme tice ocekujem pobjedu bilo kakvu i uz bilo kakvu igru, bodovi su bitni.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 avg 2018, 17:49

Jbt onaj Koljić opet pogodio :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 avg 2018, 17:51

Stara pita s kim to danas igra Saraj'vo... :opaopa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Herpes, kogmagie46, napoleon72, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, sekac i 38 gostiju.