Jbg Sabovic nije SDP,vec SBB,teskoo da ce nesto se napravit..Urban Batalion je napisao/la:Pa jbg dobio je eto taj vas SDP ocekivao sam pobjedu.harry_90 je napisao/la:Vec 2:0 za Borac,haman ce nas ljudi pojesti... SRAMOTA !!!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Polako bolan, nisu rezultati jos zvanicniUrban Batalion je napisao/la:Pa jbg dobio je eto taj vas SDP ocekivao sam pobjedu.harry_90 je napisao/la:Vec 2:0 za Borac,haman ce nas ljudi pojesti... SRAMOTA !!!
Salu na stranu, nije niko rekao da ce rezultati postati bolji nego neke druge stvari
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Urban Batalion
- Kontakt:
Pa eto onda.Sta pricate kad znate da cemo bit bjeda ko i dosad.harry_90 je napisao/la:Jbg Sabovic nije SDP,vec SBB,teskoo da ce nesto se napravit..Urban Batalion je napisao/la:Pa jbg dobio je eto taj vas SDP ocekivao sam pobjedu.harry_90 je napisao/la:Vec 2:0 za Borac,haman ce nas ljudi pojesti... SRAMOTA !!!
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
sta vam je pa ne znaci to ako stranka neka pobjedi da ce sloboda sad davati golove...daj ba malo razmisljaj te logicki...nece biti bolje po golovima ili pobjedama...ali kazem vam prvi primjer ako stranka pobjedi jeste da ce se izboriti da naprave stadion, kakve oni veze imaju s napadacima i golovima dajte molim vasss....cccc....Nikakve veze nema SDP ili neka druga stranka s fudbalom(oni imaju samo veze s upravom kad je upitanju uzeti koju hiljadarku)...stvarno vas ne razumijem...Urban Batalion je napisao/la:Pa jbg dobio je eto taj vas SDP ocekivao sam pobjedu.harry_90 je napisao/la:Vec 2:0 za Borac,haman ce nas ljudi pojesti... SRAMOTA !!!
Zadnja izmjena: FKR_ajla_TZ, dana/u 05 okt 2010, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
- Urban Batalion
- Kontakt:
Navalili su odma kako ce sve biti bolje zato kazem.FKR_ajla_TZ je napisao/la:sta vam je pa ne znaci to ako stranka neka pobjedi da ce sloboda sad davati golove...daj ba malo razmisljaj te logicki...nece biti bolje po golovima ili pobjedama...ali kazem vam prvi primjer ako stranka pobjedi jeste da ce se izboriti da naprave stadion, kakve oni veze imaju s napadacima i golovima dajte molim vasss....cccc....Nikakve veze nema SDP ili neka druga stranka s fudbalom(oni imaju samo veze s upravom kad je upitanju uzeti koje pare)...stvarno vas ne razumijem...Urban Batalion je napisao/la:Pa jbg dobio je eto taj vas SDP ocekivao sam pobjedu.harry_90 je napisao/la:Vec 2:0 za Borac,haman ce nas ljudi pojesti... SRAMOTA !!!![]()
![]()
![]()
Jest, al da nam bi da budemo bjeda sa stadionom i sa onih 20 hiljada godisnje od vlade TK, nesto mi ljepse biti takva bjeda, ali kako je krenuli mogli bi mi biti bjeda iz 2. ligeUrban Batalion je napisao/la: Pa eto onda.Sta pricate kad znate da cemo bit bjeda ko i dosad.
- Urban Batalion
- Kontakt:
Kako ces dobiti taj stadion kad Sabovic nije u SDP.Svi znate da ce nam stavit k.urac usta ponovo.guber90 je napisao/la:Jest, al da nam bi da budemo bjeda sa stadionom i sa onih 20 hiljada godisnje od vlade TK, nesto mi ljepse biti takva bjeda, ali kako je krenuli mogli bi mi biti bjeda iz 2. ligeUrban Batalion je napisao/la: Pa eto onda.Sta pricate kad znate da cemo bit bjeda ko i dosad.. Takodjer ako ti gotivis SDA to je tvoje, iznio si misljenje i dure
, ali ne moras pricati i stavljati nam rijeci u usta, koje mi nismo izgovorili, odnosno napisali
.
Ne gotivim SDA.Al ovi zaključci me nerviraju.Kao i ovo vrijedjanje ljudi koji glasaju za SDA.
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
Navalili su odma kako ce sve biti bolje zato kazem.Urban Batalion je napisao/la:
sta vam je pa ne znaci to ako stranka neka pobjedi da ce sloboda sad davati golove...daj ba malo razmisljaj te logicki...nece biti bolje po golovima ili pobjedama...ali kazem vam prvi primjer ako stranka pobjedi jeste da ce se izboriti da naprave stadion, kakve oni veze imaju s napadacima i golovima dajte molim vasss....cccc....Nikakve veze nema SDP ili neka druga stranka s fudbalom(oni imaju samo veze s upravom kad je upitanju uzeti koje pare)...stvarno vas ne razumijem...![]()
![]()
![]()
pa to sve ne podrazumjeva golove koje bi mi trebali davati...ili o postavi koju bi trebali imati ili odbranu napad neam pojma sta vise....stranke nikakve vezez s fudbalom nemajuu...
pa j.bemu mu sve zar se mora pisati i ovdje o politiciUrban Batalion je napisao/la:Kako ces dobiti taj stadion kad Sabovic nije u SDP.Svi znate da ce nam stavit k.urac usta ponovo.guber90 je napisao/la:Jest, al da nam bi da budemo bjeda sa stadionom i sa onih 20 hiljada godisnje od vlade TK, nesto mi ljepse biti takva bjeda, ali kako je krenuli mogli bi mi biti bjeda iz 2. ligeUrban Batalion je napisao/la: Pa eto onda.Sta pricate kad znate da cemo bit bjeda ko i dosad.. Takodjer ako ti gotivis SDA to je tvoje, iznio si misljenje i dure
, ali ne moras pricati i stavljati nam rijeci u usta, koje mi nismo izgovorili, odnosno napisali
.
![]()
![]()
Ne gotivim SDA.Al ovi zaključci me nerviraju.Kao i ovo vrijedjanje ljudi koji glasaju za SDA.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Urban Batalion
- Kontakt:
pa to sve ne podrazumjeva golove koje bi mi trebali davati...ili o postavi koju bi trebali imati ili odbranu napad neam pojma sta vise....stranke nikakve vezez s fudbalom nemajuu...FKR_ajla_TZ je napisao/la:Navalili su odma kako ce sve biti bolje zato kazem.Urban Batalion je napisao/la:
sta vam je pa ne znaci to ako stranka neka pobjedi da ce sloboda sad davati golove...daj ba malo razmisljaj te logicki...nece biti bolje po golovima ili pobjedama...ali kazem vam prvi primjer ako stranka pobjedi jeste da ce se izboriti da naprave stadion, kakve oni veze imaju s napadacima i golovima dajte molim vasss....cccc....Nikakve veze nema SDP ili neka druga stranka s fudbalom(oni imaju samo veze s upravom kad je upitanju uzeti koje pare)...stvarno vas ne razumijem...![]()
![]()
![]()
Grijesis, financije su usko povezane sa kvalitetom igre ukratko ako nema para na terenu kara.
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
Grijesis, financije su usko povezane sa kvalitetom igre ukratko ako nema para na terenu kara.[/quote]Urban Batalion je napisao/la:pa to sve ne podrazumjeva golove koje bi mi trebali davati...ili o postavi koju bi trebali imati ili odbranu napad neam pojma sta vise....stranke nikakve vezez s fudbalom nemajuu...FKR_ajla_TZ je napisao/la:Navalili su odma kako ce sve biti bolje zato kazem.Urban Batalion je napisao/la:
![]()
![]()
i sad ja tebe pitam kakve veze stranka ima s tim spominjes SDP a veze s vezom nema...mislic da ce stranka neka tek tako dati pare (ulagati)to niko nece...dosta vise o stranci...ukratko SDP nema niss sto smo mi izgubili u BL...jednostavno nesto ne stima i to je tooo.....
- Urban Batalion
- Kontakt:
i sad ja tebe pitam kakve veze stranka ima s tim spominjes SDP a veze s vezom nema...mislic da ce stranka neka tek tako dati pare (ulagati)to niko nece...dosta vise o stranci...ukratko SDP nema niss sto smo mi izgubili u BL...jednostavno nesto ne stima i to je tooo.....FKR_ajla_TZ je napisao/la:Grijesis, financije su usko povezane sa kvalitetom igre ukratko ako nema para na terenu kara.Urban Batalion je napisao/la:pa to sve ne podrazumjeva golove koje bi mi trebali davati...ili o postavi koju bi trebali imati ili odbranu napad neam pojma sta vise....stranke nikakve vezez s fudbalom nemajuu...FKR_ajla_TZ je napisao/la:
Navalili su odma kako ce sve biti bolje zato kazem.
Kako ne kontas.Ukoliko bi se podudarala vlast u klubu sa vlascu na kantonu klub bi dobivao vise para nego dosad.
AJDE DA MJENJAMO TEMU (JESAM JE POCEO PRIZNAJEM PA EVO DA JE ZAVRSIM
).
Uglavnom sta mislite o novom porazu Slobode, ja bolje nisam ni ocekivao, nadao sam se da cemo je utjerati nekako u go al nece nas
.
Uglavnom sta mislite o novom porazu Slobode, ja bolje nisam ni ocekivao, nadao sam se da cemo je utjerati nekako u go al nece nas
U omladincu iz Mionice pola igrača iz Slobode. Sad bi pobijedili ovakvu Slobodu. Treba djecu vratit a "najskuplji napad u PL" treba prodat s velikim popustom. Rasprodaja, navali narode!
Zadnja izmjena: Raz_ba, dana/u 06 okt 2010, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
A đe da znam?!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tek ce pocet da ne stima ..od Slobode su svi dignuli ruke, pa haman i Sabovic koji je do sad koliko-toliko ulagao, a sad je ulagao u kampanju..rezultati za njeg nisu toliko losi ali nisu ni bas onakvi kako se nadao... fazon je sto sad ne postoji niko zainteresiran da ulozi pare u Slobodu, a ovaj sto je do sad ulagao nasao je nesto prece( izbori), tako da bojim se da je ovo pocetak i da tek nista nece stimat u narednom periodu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
U potpunosti se slazem sa tobom sto se tice toga, ali vidjet cemo ocel ovi nasi doci sebiRaz_ba je napisao/la:U omladincu iz Mionica pola igrača iz Slobode. Sad bi pobijedili ovakvu Slobodu. Treba djecu vratit a "najskuplji napad u PL" treba prodat s velikim popustom. Rasprodaja, navali narode!
- Urban Batalion
- Kontakt:
To i pricam.ultrasstyle_tz je napisao/la:tek ce pocet da ne stima ..od Slobode su svi dignuli ruke, pa haman i Sabovic koji je do sad koliko-toliko ulagao, a sad je ulagao u kampanju..rezultati za njeg nisu toliko losi ali nisu ni bas onakvi kako se nadao... fazon je sto sad ne postoji niko zainteresiran da ulozi pare u Slobodu, a ovaj sto je do sad ulagao nasao je nesto prece( izbori), tako da bojim se da je ovo pocetak i da tek nista nece stimat u narednom periodu
Ja predlazem da se ti kandidujes pa da glasamo za tebe!
Vlast na Kantonu i Opstini ce biti sada ista pa ce se novac i iz kantona poceti davati za stadion 
Glavas najavljuje ofanzivu i promjene protiv Drine! 
- Slatinash_7
- Kontakt:
kakav ovaj Glavas ne znam sta on vise radi ovdje,nismo gola dali kako treba,promjene na svakoj utakmici i one se i rade al sve se mijenja na gore nazalost.Do polu sezone max da ostane ako ne napravi nista sut karta Sakibe vracaj se i izbori opstanak ko sto i biva skoro svake godine izuzev one kad smo bili 3. I u kupu su nam slabe sanse bez golova na strani i loseg bunkera sa ovim tuhlibima u odbrani.Ne znam do kada vise ovako zamajavanje naroda guranje kluba u propast itd itd
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 4 gosta.