FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Debili hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ko vas ba yebe
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
polahko ba, cekaj nek izgubi i derbiBenjolos je napisao/la:Samo me interesuje hoce li ovo biti zadnja utakmica Husrefa
Pyro is not a crime !
ovo je veca sramota od Atalante fuuuuuj bijednici od uprave do cistacice,ako degenerik tvrdoglavi ima I malo obraza neka odstupi
Nemamo kondicije i nemamo kreativca u ekipi
Cuvaj 1-0 i dalje **** te u usta zvaljava. Picke...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Šta ima nas on vodit na derbiju i čekat da ga nogiraju, kad će svakako ko i svaki izgubiiti
- akisarajevo92
- Kontakt:
shvatite da Musemic nije glavni problem
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 11 avg 2018, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
museremic: PIDRO JE KRIV!!!!

Ma ljudi, Husref jest glup, al koga biste vi? Ko će naučit Tatara da puca na prazan gol a Šišića da raspali po lopti odmah a ne da čeka da sunce izađe. Naumpade mi gol Resića protiv Mladosti, momak odmah spiči po lopti, a Šišić je prima pa čeka pola sata. Razlika između školovanog fudbalera i bezglave kokoši. Handžić k'o po jajima puca, pravi napadač ono rutinski mora riješit da je 94. minuta u finalu Lige šampiona. Naši se useru prilika, do 45. minute su glavom u utakmici, već poslije se sami sapliću jer ih je strah neuspjeha.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dobar eksperiment, neophodan...
Husref "vazno je dobro početi" Musemić
Obaramo rekord na derbiju poraz od 9 komada....
Ovo je selo nas rutinski uzelo po ko zna koji put majstorski odradjuju zadnjih 15 minuta koskanjem , odbrana timska iza lopte, provociranje, lezanje....a mentalni kepeci padaju na to, zasto se nije cuo trener ovu tekmu uz liniju??? A prije atalante jeste?
Husref "vazno je dobro početi" Musemić
Obaramo rekord na derbiju poraz od 9 komada....
Ovo je selo nas rutinski uzelo po ko zna koji put majstorski odradjuju zadnjih 15 minuta koskanjem , odbrana timska iza lopte, provociranje, lezanje....a mentalni kepeci padaju na to, zasto se nije cuo trener ovu tekmu uz liniju??? A prije atalante jeste?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Osto ne mogu da vjerujem sta covjek izvalibihuzur je napisao/la:museremic: PIDRO JE KRIV!!!!![]()
![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Husrefe jel te stid prozivati dijete?
Joj jesu mu se pare omilile, puskom ga se ne moze otjerati
Joj jesu mu se pare omilile, puskom ga se ne moze otjerati
Dabogda svi izginuli sram vas bilo
Retorika je malo promijenjena,"Sta je tu je" ide u "STO je tu je"..
Svaka cast konju kad ti nemas testise odigrati s dva spica protiv cirkus tima.
Dabogda svi karcinom dobili,od uprave do vas dole na klupi.
Svaka cast konju kad ti nemas testise odigrati s dva spica protiv cirkus tima.
Dabogda svi karcinom dobili,od uprave do vas dole na klupi.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ito hladno rece ...bihuzur je napisao/la:museremic: PIDRO JE KRIV!!!!![]()
![]()
A lik prosao po desnoj strani nasoj, prespišao hebiba, a gol zabio napadac izmmedju dva stopera... znaci, alibi trener kojem su svi krivi samo on nije ! A zna da je hebib kojeg siluje kriv!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Za ovo “Pidro je kriv” ti Husrefe yebem gdje god sta imas! Pic.kurino ona raspala! Nemas sekunde obraza yebo te ko te dovede!
Pa onaj Krcmar sto je Vasu vodio je imao obraza da odstupi nakon Celika! Ti pic.ko svaljujes krivicu na dijete sto nisi u stanju nadigrati selo na Kosevu! Fuj gnjido retardirana!
Pa onaj Krcmar sto je Vasu vodio je imao obraza da odstupi nakon Celika! Ti pic.ko svaljujes krivicu na dijete sto nisi u stanju nadigrati selo na Kosevu! Fuj gnjido retardirana!
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 11 avg 2018, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Tatar promasi prazan gol, Handzic sam na golmana ne pogađa, Šišic otvoren sut na gol stopa loptu, Rahmanovic otvoren sut salje u pm... 15-3 sut na gol, 67%-33% posjed lopte.akisarajevo92 je napisao/la:pazi pitara koji misle da im je trener glavni problem
Ovdje pola nije ni gledalo utakmicu , nego jedva cekalo negativan rezultat da se svali na Husrefa.
Jedva cekam da Husref ode, samo da se uvjere ove sveznalice koliko su u krivu i kakva drva mi od igraca imamo.
Znaci, molim te Husrefe napusti klub.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
belosevic28
- Kontakt:
Pidro kriv jel oyebino stara? Isti Pidro ti je ''namjestio'' gol kojeg drugacije nbi dali do Bajrama. E moja uhljebljena oyebino da imas iole stida otisao bi vec u 21:52...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- robertkosar
- Kontakt:
Ako mislis da ce ovaj fosil odstupiti debelo si se zezno. Covjek koji nema ni trunke samokritike. I covjek kome je i jadni golub na carsiji kriv za lose igre kluba samo on nije eto kriv.Anex je napisao/la:ovo je veca sramota od Atalante fuuuuuj bijednici od uprave do cistacice,ako degenerik tvrdoglavi ima I malo obraza neka odstupi
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, Bordo10, bvsic, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Lavcina, nedimmmm1337 i 72 gosta.