PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Kaze husref pripreme pred derbi teku po planu, sve osim 3 boda ce biti iskljuciva krivica pidre.

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
hahahhahhahahahhahahhahahhahahasajo10 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
NINDZA PISES LI NA OVOM FORUMU?
Ovo je onaj sto tvrdi da je Sarajevo BARCELONA BH FUDBALA 100%.
1921
Al nije sramota za ekipu koja izgubi 0:8. Vidiš, popravljamo se. Sa nula-osam na jedan-jedan. Be scared Zrinja, be very scared!tareizo je napisao/la:Sramota drug za ekipu koja odigra 2 2 u italijibihuzur je napisao/la:e sad ga usraste sa slikom napravljenom sat prije utakmice. umjesto da nas prcate vi sami sebe pravite budalama
Ovo su papci, pisao sam na našem pdf-u, šta pljuješ lika koji te razmontir'o na stadionu?
Pitanje za plavuše, je l' istina da je Hasanović pitar? Jaran manijak mi reče tako, on čuo da je momak navijao za nas u vakat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pa to i ja kazem, ne govorim za ovog "Mujketa," sto neko napisa. Mali Hasanovic je prelivoda, ukratko.skoroalen je napisao/la: Al nije sramota za ekipu koja izgubi 0:8. Vidiš, popravljamo se. Sa nula-osam na jedan-jedan. Be scared Zrinja, be very scared!
Ovo su papci, pisao sam na našem pdf-u, šta pljuješ lika koji te razmontir'o na stadionu?
Pitanje za plavuše, je l' istina da je Hasanović pitar? Jaran manijak mi reče tako, on čuo da je momak navijao za nas u vakat.
1921
Ddado je napisao/la:Pa to i ja kazem, ne govorim za ovog "Mujketa," sto neko napisa. Mali Hasanovic je prelivoda, ukratko.skoroalen je napisao/la: Al nije sramota za ekipu koja izgubi 0:8. Vidiš, popravljamo se. Sa nula-osam na jedan-jedan. Be scared Zrinja, be very scared!
Pitanje za plavuše, je l' istina da je Hasanović pitar? Jaran manijak mi reče tako, on čuo da je momak navijao za nas u vakat.Ali jeste, isao na vas sjever. Ima negdje i gif/video.
Mislim da je riječ o ovoj fotki, protiv Levskog.
Ma ja, sjećam se i ja sad prozivki kad je produžio ugovor s vama pa izjavio da navija od malena za Želju, da je neko ovu sliku furao.
Staskoroalen je napisao/la:Al nije sramota za ekipu koja izgubi 0:8. Vidiš, popravljamo se. Sa nula-osam na jedan-jedan. Be scared Zrinja, be very scared!tareizo je napisao/la:Sramota drug za ekipu koja odigra 2 2 u italijibihuzur je napisao/la:e sad ga usraste sa slikom napravljenom sat prije utakmice. umjesto da nas prcate vi sami sebe pravite budalama
Pitanje za plavuše, je l' istina da je Zenici pitar? Jaran manijak mi reče tako, on čuo da je momak navijao za nas u vakat.
Ti bi
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sajo10 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Brat

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Moja greška buraz, tebi sam odgovorio ovo gore za 0:8 itd, dalje je bio odgovor @Ddadi i @COYSu za ovaj video što su postavili. Samo sam ih zaboravio "tagovat". Do mene je, halali.tareizo je napisao/la: Sta
Ti bi
Nista ga pad nije omeo, nastavi brat ko da je od gume.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nije problem ljudi SMOskoroalen je napisao/la:Moja greška buraz, tebi sam odgovorio ovo gore za 0:8 itd, dalje je bio odgovor @Ddadi i @COYSu za ovaj video što su postavili. Samo sam ih zaboravio "tagovat". Do mene je, halali.tareizo je napisao/la: Sta
Ti bi
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
A ne govedatareizo je napisao/la:Nije problem ljudi SMOskoroalen je napisao/la:Moja greška buraz, tebi sam odgovorio ovo gore za 0:8 itd, dalje je bio odgovor @Ddadi i @COYSu za ovaj video što su postavili. Samo sam ih zaboravio "tagovat". Do mene je, halali.tareizo je napisao/la: Sta
Ti bi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ovaj brat ima više dobijenih duela nego Hebibović..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cudi me da nije preletio ovojoker90 je napisao/la:Nista ga pad nije omeo, nastavi brat ko da je od gume..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
sajo10 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Kakav sukob 99% navijači Slobode. Jesi li u vinkloVolimTz je napisao/la:Za mene je ovo stvar ideologije. Kako god, najvaznije je da ne bude sukoba među obicnim svijetom. Da to bude civilizovano. Divizije svakako nema.sviunapad1010 je napisao/la:@volimtz procitaj malo detaljnije i to bar 10 puta. Slabo kontas skroz.
@chosee to ovom @volimtz slogasu reci. Ja sam blizu stadiona.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Sariel1987
- Kontakt:
Kralju to kralju poigravanje sa vasim afrikatima to kralju dvotacka dvotackaRokoko87 je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la:Nije azo bas toliko proracunat.ko
hadjija recimo![]()
![]()
On nekom o pleonazmu piše, koja govedina mati mila.
Filosofija blu dvotacka tokralju dvotacka
Tobe mozda je nama cvajta al vama je uno uno
parkour na kosevu, cestitke izvodjacu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.