PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: PL prepucavanja
Ja ne znam sto su navijaci Sarajeva toliko za odlazak Husrefa. Pa trenutno dijele prvo mjesto sa Sirokim. Prosle sezone izgubili od Goska, a sad uzeli bod.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Husref voli Sarajevo. Dokaz, ovdje u Tuzli smo mu gladili muda, a on nama psovao. Dole u Sarajevu on gladi navijacima muda, a oni ga 5 puta otjeraju. Jbg ne moze on iz temelja graditi klub, mora i on od neceg da zivi, a uz to izvlaci guzice citavoj upravi svaki put kada mora da dodje i gasi pozar.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Apel da se komsijama da bod jer su u ljepsoj opremi igrali i jos jedan jer su skuplji na transfermarktu.
Životni saputnik! 1921
-
Sariel1987
- Kontakt:
I treba da gladi.nek ga opet poCeraju bolje i ne zasluzuje.nema oprosta.ni zaborava.husrefe kupusaru
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Potvrdio je da je ćoravi špijunĆoravi špijun je napisao/la: Sto se tice Slobode,Fukare se rasirile po sjeveru,da nisu ni pola sjevera nebi bilo puno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Najjači su mi ovi botovi na temi FK Sarajevo. Kako oni iskusno pljuju po Husrefu, samo da neko ne bi spomenuo Upravu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Joj onaj brat je sjedio pored mene, citavu tekmu sutio ko zaliven pa puce ko kokica

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Car. emocije ga poderale. nije ko ostali
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 11 avg 2018, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Dinu je mescini neko zvao sa istoka i on doso da se pozdravi.
-
Sariel1987
- Kontakt:
A jeko ono gnu govesce sto htjede starca udarat?
pretila patriota

Mislim da se sa onom ribom htio pozdraviti pa ga obezbjeđenje vrati nazad.ZaZelju je napisao/la:Dinu je mescini neko zvao sa istoka i on doso da se pozdravi.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Jes', zvale ga neke ribe da se pozdrave s njim, i kad je prišao počela mu raja psovat, pa i on nekim uzvratio psovke. Sad mi napisa drug koji je bio odmah do ovog nindža ratnika na istoku.Virtu4l je napisao/la:Mislim da se sa onom ribom htio pozdraviti pa ga obezbjeđenje vrati nazad.ZaZelju je napisao/la:Dinu je mescini neko zvao sa istoka i on doso da se pozdravi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Mislio granicni prelaz odnijeti puni plijen sa Koseva.. E hocete kur.ac.
Životni saputnik! 1921
- MocMahale444
Mlito mlitavi
tesko mu preskociti. Samo se snašao žestoko.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kakav napredak Sarajeva u odnosu na proslu sezonu. Cak su danas u jednom momentu vodili. Ipak su trenutno prvi na tabeli - sa Sirokim dijele prvu poziciju.
Al kako brat napravi neki kolut i samo nastavi.MocMahale444 je napisao/la:Mlito mlitavitesko mu preskociti. Samo se snašao žestoko.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ljiljan je moj simbol nacionalisto jedna.al i petokraka.al se sjaji veceras hejejejeVolimTz je napisao/la:Naravno, ljiljan je za komuniste uvijek bio nacionalisticki simbol. Da citiram sjever "bolje udba nego hudba", onako od srca antifasisticki, islamofobija prijateljusviunapad1010 je napisao/la:Slogash sta bulaznis.VolimTz je napisao/la:Borba ljiljana i petokrake.
Borba nacionalista i antifašista.
Koliko je poznato ni liljani ni petokrake nikada nisu bili nacionalisti u Tuzli.
a vas sam pljuvo i pljuvacu ebala vas i udba i hutba
Smao tuzla je samo tuzla je pjesme pjevala
Drop ded nat so bjutiful
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.