Ovo negdje uokvirit jer najbolje opisuje trenutno stanje. Od A do Ž.Vanja8 je napisao/la:Svi smo mi razočarani,isfrustrirani i to sa pravom...Može Musemić "rigati vatru",ali i lajiku je jasno da vec odavno kod njega igraju isti igrači,igra se ista formacija,apsolutno bez ikakve promijene i načinu taktike.
Ok,može to biti i prednost,ali nesto moras promijeniti,jer i jedan GOŠK,vrsi analizu svog protivnika i kada mu dva dana prije meca izdiktiras sastav jasno je da ce se i postaviti prema Musemicevoj klasičnoj igri.
Priča se kako je Halilović nezadovoljan,kako je Stanojevic nezadovoljan...Pa ok,ko je nezadovoljan neka raskine ugovor i neka ide,šta mi imamo od Halilovića,ovisimo o ispodprosjecnom fudbaleru dok tu poziciju komotno i mnogo kvalitetnije može popuniti i Handžić ,a i akademci.
Nikog Husref jos od ovih nasih djecaka,osim Mujakića ne bi gurnuo u prvu postavu da se nije to desilo silom prilika,a i sami vidimo da su upravo oni najbolji na terenu.
No ono sto bode u oci ,a o cemu se i najmanje pise je da u situacijama kao sto je bila ona sinoc,svi očekuju na terenu malog Resica,medjutim nasem šefu na pamet ne pada da to uradi.
Pa, treba se upitati koji trener ne bi tog momka vise forsirao u igri,osim Husrefa...Onakav talenat se moj Musemicu ne klese kada vodis 3:0,vec mu i u gustim situacijama dajes sansu da dijete osjeti da klub racuna na njega...
I šta ocekivati dalje...
Ništa,jednostavno nista,jer ce nam i dalje zamazivati oci sa ubacivanjem po jednog akademca u igru,dok ostale budu prodavali za džabe po Portugalskoj II ligi i dok se cijeli prelazni rok i dalje bude analizirao samo na to kojeg to fudbalera mogu dovesti bez placanja bilo kakvog obestecenja...
Jad i bijeda uprave,ali jad i bijeda Husrefa Musemića koji se jednostavno priklonio upravi i koji svojim kukavickim potezima samo unosi dodatnu nervozu...
Moj Husrefe,ne želim da te pljujem,ali trener koji ima dignitet ce sigurno podnijeti ostavku kda pod njegovim vodstvom klub dozivi najtezi poraz u svojoj istoriji,jednostavno ce taj kamen sramote preuzeti na sebe i dokazati koliko postuje klub.![]()
![]()
Kaze Hus da je prije sedam danas znao sve a eto danas nista po navijacima i strucnjacima, ispravka Hus, ono 2-2 je sreca i nista vise.
Ljudi moji pogledajte taj nas “strucni stab”, pa sta vise ocekivati!? Pa i njih je neko doveo, svi su oni odgovorni. Nije dovoljna samo promjena trenera.