PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

sviunapad1010
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la sviunapad1010 » 12 avg 2018, 10:19

Pitari htjeli dobar rezultat pa nisu dosli da ne prave pritisak na usrefa i ekipu :lol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 12 avg 2018, 10:22

Sariele govedino mrtva
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

PticaSelica1921
Kontakt:

Post Postao/la PticaSelica1921 » 12 avg 2018, 10:23

sajo10 je napisao/la:slika

Gif koji ide u istoriju.. :urnebes: FK Nindze 08 :kafa:
Fk Mindze hahahaha
U srcu nosim te ja ! 1921

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 avg 2018, 10:27

Sariele kakva je situacija jutros u pitarskom shupku, pazi da te ne iskenjaju od muke.

Sariel sudžuka!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 12 avg 2018, 10:32

Psuj Usrefe boli te qrc, i ja bih za 10 milja!
Pa i treba im psovati. Pusti tu pricu. Cuj psovanje. Ne psuje im 90 minuta.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 12 avg 2018, 10:38

Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po utakmicama. Ti kad pogledaš našu utakmicu, ti ne možeš vidjeti neko udaranje, divljačku igru, izbijanje lopti i ostale stvari. Kod nas nema nijednog igrača da se ponaša debilski i da je neki orangutan. Tu bi sa nama mogao još i Zrinjski.. Ovo ostalo je mrtvi krkanluk i čobanluk. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo imali uvjete (terene) za ovaj stil koji njeguje Husref. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige..

Ne bi mogao čitavu sezonu gledati onakav jad na terenu, draže mi je pet puta gledati našu brzu igru sa kratkim pasovima i kombinatorikom.
Da se nikad ne zaboravi..
Životni saputnik! 1921

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 avg 2018, 10:44

Da im je psovo 90 minuta uzeli bi oni glat!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 avg 2018, 11:26

Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po utakmicama. Ti kad pogledaš našu utakmicu, ti ne možeš vidjeti neko udaranje, divljačku igru, izbijanje lopti i ostale stvari. Kod nas nema nijednog igrača da se ponaša debilski i da je neki orangutan. Tu bi sa nama mogao još i Zrinjski.. Ovo ostalo je mrtvi krkanluk i čobanluk. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo imali uvjete (terene) za ovaj stil koji njeguje Husref. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige..

Ne bi mogao čitavu sezonu gledati onakav jad na terenu, draže mi je pet puta gledati našu brzu igru sa kratkim pasovima i kombinatorikom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 12 avg 2018, 11:35

Hocel dobit kaznu od saveza za ovo riganje vatre ?
Propust u organizaciji !
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 avg 2018, 11:35

Alipasino je napisao/la:Treba upozorit rigaca vatre da nepsuje na nasoj ljepotici,jer to se ne uklapa u nas ambijent.
Sačekaj da dovedemo nekog ko je prodavao tekme, bio suspendovan i da je legenda. Takav ce se uklopiti u vas ambijent.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 avg 2018, 11:39

SarajevoJeBordo je napisao/la:Sačekaj da dovedemo nekog ko je prodavao tekme, bio suspendovan i da je legenda. Takav ce se uklopiti u vas ambijent.
Može ovaj?
Da li se Vama desilo da Vam neko donese kofer para i kaže da treba da malo češće ulijećete u ofsajd, popravljate opremu i budete neprecizni?

PAŠIĆ: Na svu sreću, nikad mi se to nije desilo. Mi smo igrali tri namještene utakmice za koje sam ja znao: jednu prijateljsku na finalu turnira u Španiji protiv Vašaša i dvije u prvenstvu kad smo osvojili šampionsku titulu.

U Skoplju i u Mostaru, obje su završene neriješeno?

PAŠIĆ: Jeste. Bila je i treća utakmica koja se trebala na Koševu namjestiti sa Zvijezdom. Te dvije utakmice su bile smiješne: ja sam pet puta izlazio sâm pred Envera Marića (golman Veleža, op.ur.) i, znajući da je utakmica namještena, šutao loptu nebu pod oblake. Protiv Vardara je isto bila namještena utakmica i ona je bila malo teža. Ja sam bio ubijeđen da smo na obje te utakmice mogli postići minimalno ono što je bilo dogovoreno - neriješen rezultat. Treća utakmica je ona sa Zvijezdom na Koševu, kad je rukovodstvo Zvijezde molilo da namjestimo utakmicu jer bi ih taj bod stavio ispred Partizana, što ja kao kapiten nisam htio. Rekao sam pokojnom Svetozaru Vujoviću: "Ako nismo u stanju da pobijedimo Zvijezdu na Koševu u zadnjem kolu, ne trebamo ni biti šampioni." I pobijedili smo.
Samo što niko nije bio suspendovan i kažnjen, jer govorimo o miljenicima tadašnjeg režima.

:wave: :wave:
Voli te tvoje Sarajevo.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 12 avg 2018, 11:46

slika

Azmire, za koga si? :lol:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 avg 2018, 11:48

Virtu4l je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Sačekaj da dovedemo nekog ko je prodavao tekme, bio suspendovan i da je legenda. Takav ce se uklopiti u vas ambijent.
Može ovaj?
Da li se Vama desilo da Vam neko donese kofer para i kaže da treba da malo češće ulijećete u ofsajd, popravljate opremu i budete neprecizni?

PAŠIĆ: Na svu sreću, nikad mi se to nije desilo. Mi smo igrali tri namještene utakmice za koje sam ja znao: jednu prijateljsku na finalu turnira u Španiji protiv Vašaša i dvije u prvenstvu kad smo osvojili šampionsku titulu.

PAŠIĆ: Jeste. Bila je i treća utakmica koja se trebala na Koševu namjestiti sa Zvijezdom. Te dvije utakmice su bile smiješne: ja sam pet puta izlazio sâm pred Envera Marića (golman Veleža, op.ur.) i, znajući da je utakmica namještena, šutao loptu nebu pod oblake. Protiv Vardara je isto bila namještena utakmica i ona je bila malo teža. Ja sam bio ubijeđen da smo na obje te utakmice mogli postići minimalno ono što je bilo dogovoreno - neriješen rezultat. Treća utakmica je ona sa Zvijezdom na Koševu, kad je rukovodstvo Zvijezde molilo da namjestimo utakmicu jer bi ih taj bod stavio ispred Partizana, što ja kao kapiten nisam htio. Rekao sam pokojnom Svetozaru Vujoviću: "Ako nismo u stanju da pobijedimo Zvijezdu na Koševu u zadnjem kolu, ne trebamo ni biti šampioni." I pobijedili smo.
Samo što niko nije bio suspendovan i kažnjen, jer govorimo o miljenicima tadašnjeg režima.

Ja bi samo i ovo da dodam:
- Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 avg 2018, 11:51

Opet ne kontate šta se misli pod reputacijom i ugledom, ali hajde.. Imaju više titula i to stoji, ali govorim za nešto drugo. Recimo, zainteresovan si nekog igrača, znate li koliku ulogu igra taj ugled samog kluba? Koliko bi se njih rado uvalilo kod nas.. Zato kažem da je FKS najzvučniji klub i najveći brend u BiH. Nikakve prijašnje titule, posljednji rezultati, omjeri i slične stvari ne igraju ulogu, niti se to nešto gleda iz ugla potencijalnih pojačanja. Opet kažem i stojim iza svojih riječi, Zrinjski, Željo, Široki za tri života ne bi stekli to što FKS ima, niti će se kad moći porediti recimo jedan Zrinjski s FKS na tom polju. Nije to da govorim zato što sam pitar, uvijek ću biti objektivan a neki mitoman zaslijepljen fanatizmom.

Najbolji primjer vam je taj koji sam gore spomenuo.. Svaki igrač koji bi došao u ovu ligu, naravno regionalni, zna šta nosi ime Sarajevo. Zato i kada dolaze, gledaju da srede angažman kod nas. To znam jer sam se u nekoliko navrata dopisivao s igračima koji su se dovodili u naš kontekst i mogao sam vidjeti koliko se cijeni FKS. Između ostalih, Ivušić za kojeg sam već stavljao onaj screenshot i Komazec, koji bi se vratio samo kad bi postojao interes naših. Neće ti ista čast biti zaigrati za Zrinjski nego za FKS, uz poštovanje Zrinjskom. Tu je i Šovšić.. Došao potpisati i kao što je rekao, odbio par klubova zbog FKS. I onda kad je to propalo, otišao put Mostara. A da ne spominjem koliko se igrača nudilo svih ovih godina, a ostao mi je u sjećanju Simon Vukčević.

Tako ja vidim stvari, imate bruku takvih primjera. To je jednostavno tako i u drugim jačim ligama. United je od odlaska Fergusona jedna velika qarina, ali opet je privlačan za 90% igrača, zato što imaju šta? Reputaciju i ugled. Milanu se to već počelo 'izlizivati', ali oni imaju drugi tip problema. :bih:

Recimo, meni se gadi naša zadnja titula koja je došla na jedvite jade. Nisi pokazao dominaciju, već si u zadnji tren došao do nje. Tako da, što se mene tiče, ne moramo je nikad osvajati ako će biti na takav način. Hoću da prikažemo dobre igre, konstantne rezultate da imamo i onda će i titula biti zaslužena. A ovako, to povuci potegni, navlači, lobiraj, namjesti, ma pišam se ja na takve titule. Zato naše klubove i trpaju u Evropi, ali FKS se izdigao iz tog jada. Ako će se kaljati obraz kluba kao što je bio onaj slučaj s Husićem, onda da i mi postanemo kriminalan klub, pa neka se svaki meč i titula završava u "Parku Prinčeva". Meni bi bio blam kurciti se titulama Osima, a časne su kao kurave na Stupskoj petlji.
Uzeli su bod na reputaciju!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 avg 2018, 11:54

A K A D E M I J A
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 avg 2018, 11:58

Zato kažem da je FKS najzvučniji klub i najveći brend u BiH!
slika
Voli te tvoje Sarajevo.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 avg 2018, 12:00

Kako saznaje portal Vatra,u srijedu za derbi ce bit i jedna vatrogasna brigada koja ce nadgledat situaciju ako bi u slucaju promasenih zicera trener divova poceo da riga vatru.Upozorenje je stiglo i od Uefe nakon izvjestaja sa utakmice protiv Goska.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 avg 2018, 12:07

Osim13 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Može ovaj?

Ja bi samo i ovo da dodam:
- Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski.
Vi ste glupani koji konkurišu za poziciju br. 3 i 4 iza Goosmana i biceDUPLA.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 12 avg 2018, 12:07

Alipasino je napisao/la:Kako saznaje portal Vatra,u srijedu za derbi ce bit i jedna vatrogasna brigada koja ce nadgledat situaciju ako bi u slucaju promasenih zicera trener divova poceo da riga vatru.Upozorenje je stiglo i od Uefe nakon izvjestaja sa utakmice protiv Goska.
Zmaj od Janje :urnebes: hebat ce mu onaj salto mortale pitar nanu naninu :rol:

Jel to odgođena utakmica u Ugljeviku štrumfovi?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 avg 2018, 12:10

SarajevoJeBordo je napisao/la: Vi ste glupani koji konkurišu za poziciju br. 3 i 4 iza Goosmana i biceDUPLA.
Koje iskazivanje nemoći, POTPARI SE KAMILICOM DA IZVUČE!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.