Igra sramotna,nije ni vrijedna pomena.
Moderator/ica: GracanicaAA
De popusti malo covjece...imas finih godina...ljude,c i f u t i m a nazivas....sta ti je ,jbt.....ccccccBrcanskamalta je napisao/la:Tuzla je crveno crna to neka je jasno Azmire Husicu![]()
Ni milioni ni kamioni ljubav ne kupuju.7000 tuzlaka veceras je i vama i Azmiru pokazalo ko ima ljubav ovog grada,pa tamam da se raspadamo.
U ovom gradu vijek vam je kratak a i dok vas bude bicete niko i nista.
Sloboda je Tuzlanski klub.
Navijaca Slobode 7950slogash je napisao/la:Gledalaca: 8000![]()
Igra sramotna,nije ni vrijedna pomena.
Ja im sve najgore zelim.I njima i Azmiru...tom dvolicnom odvratnom "seljacini ".staragarda je napisao/la:De popusti malo covjece...imas finih godina...ljude,c i f u t i m a nazivas....sta ti je ,jbt.....ccccccBrcanskamalta je napisao/la:Tuzla je crveno crna to neka je jasno Azmire Husicu![]()
Ni milioni ni kamioni ljubav ne kupuju.7000 tuzlaka veceras je i vama i Azmiru pokazalo ko ima ljubav ovog grada,pa tamam da se raspadamo.
Cuj, gdje je problem.....Brcanskamalta je napisao/la:Ja im sve najgore zelim.I njima i Azmiru...tom dvolicnom odvratnom "seljacini ".staragarda je napisao/la:De popusti malo covjece...imas finih godina...ljude,c i f u t i m a nazivas....sta ti je ,jbt.....ccccccBrcanskamalta je napisao/la:Tuzla je crveno crna to neka je jasno Azmire Husicu![]()
Dabogda propao i sve ga lose snaslo. Dje problem.
Ja sam ga najvise podrzavao a sada ga najvise mrzim.Cigan sa korza je za mene bolji insan od njeg.arogantni lazljivi pe der.
Kakav bolan siti,kakav atomski fudbal jarane....kunes ljude po forumu,zelis im da poginu gluho bilo,nazivas protjerane ljude c i f u t i m a a Bosnjaka nekog glumis....samo ti kazem da malo pustiš gas i pazis sta pises....nije lijepo....imas godina brate,nisi dijete....stare mi u najboljoj namjeri ti kažem.... stipu ba lozionu,srce Tuzle kuca za Slobodu i te fore... vidjet ces u srijedu to srce...nece 2 milje ljudi biti....al nebitno.... uglavnom,zamolio sam te a ti kako hocesBrcanskamalta je napisao/la:Ko janikada nije u tome fazon i znas ti to dobro..
Kritikovat upravu fukare skupstinu zeljeti bolje i boriti se je jedno presaltat na drugi klub drugo.
Uprava nije klub stari.
Slobodu volim upravu joj yebem![]()
Eto ja "mrtva carsija"i volim Slobodu pa da je najgora,koliko god kritikovo.
A ti uzivaj u milionima i atomskom fudbalu sity yunajteda....
Gdje je bilo tih 7950 protiv Zrinjskog i Sarajeva ?Brcanskamalta je napisao/la:Navijaca Slobode 7950slogash je napisao/la:Gledalaca: 8000![]()
Igra sramotna,nije ni vrijedna pomena.![]()
Selam za Azmira,Tuzla je crveno-crna i takva ce ostati.Tuzla ima jedan klub.Sloboda
To nek vam je od veceras jasno.
Ma poenta je da ste vidjeli da ste u Tuzli niko i nista i da raja nikada nece navijati za drugi klub osim Slobode.Tamam da imate tri Azmira i 100 milijardi.slogash je napisao/la:Gdje je bilo tih 7950 protiv Zrinjskog i Sarajeva ?Brcanskamalta je napisao/la:Navijaca Slobode 7950slogash je napisao/la:Gledalaca: 8000![]()
Igra sramotna,nije ni vrijedna pomena.![]()
Selam za Azmira,Tuzla je crveno-crna i takva ce ostati.Tuzla ima jedan klub.Sloboda
To nek vam je od veceras jasno.
Mora Azmir doci sa tamo nekim sitijem da bi opet Tusanj bio pun.
Pucanje na patriotizam iza kojeg stoji čisti nacionalizam.Sariel1987 je napisao/la:Brate i onaj volimtz prica petokrake protiv ljiljana.znate i sami da je takva prica nidje veze. I to pucanje na patriotizam bezveze
Sramota brate.
Mene je dojmila tehnički dotjerana igra TuzlaCitya ,igranje do noge i pored prilično grube igre pojedinih igrača Slobode.Sudija je puhao u leđa Slobodi.Mnoge grube faulove nije svirao u korist Tuzle a suprotno za Slobodu jest.Nije dosudio penal kad je igrač Slobode igrao rukom a takav isti je sudio protiv Tuzle u Širokom.Nije isključio Smajića kada je bez lopte šakom udario Šećerovića.staragarda je napisao/la:Uzasna realizacija sa ovakvim igrackim kadrom sitija....uzas...4 tekme,1 gol..... Sloboda rastrcana ,vise zeljeli pobjedu u vratilo im se za promašaje protiv jufki..... super posjeta
Izgleda da si opet pred utakmicu gledao puno u reflektoresloboda72 je napisao/la:Mene je dojmila tehnički dotjerana igra TuzlaCitya ,igranje do noge i pored prilično grube igre pojedinih igrača Slobode.Sudija je puhao u leđa Slobodi.Mnoge grube faulove nije svirao u korist Tuzle a suprotno za Slobodu jest.Nije dosudio penal kad je igrač Slobode igrao rukom a takav isti je sudio protiv Tuzle u Širokom.Nije isključio Smajića kada je bez lopte šakom udario Šećerovića.staragarda je napisao/la:Uzasna realizacija sa ovakvim igrackim kadrom sitija....uzas...4 tekme,1 gol..... Sloboda rastrcana ,vise zeljeli pobjedu u vratilo im se za promašaje protiv jufki..... super posjeta
No ,Tuzla je je propusila kolosalne šanse u prvom i drugom poluvremenu(Nukić i Poturalić).Nukićev izlazak pred gol Slobode bio je kod 0:0.Dopala mi se igra Vukmirovića.Rani izlazak Stjepanovića (32 min.), jer je bio pod žutim kartonom i sudija je samo čekao da mu da i drugi, odrazili su se na igru Tuzle i te kako.Općenito ,Tuzla je završila priču sa primljenim golom.Do tada je sasvim kontrolisala igru.Istrpila početnu ofenzivu igrača Slobode, a potom počela prenositi igru u polje i pred gol protivnika.Igrala do noge što je najvažnije i na čemu valja ustrajati.Mi ne možemo igrati ragbi utakmice i nabijati kartone.Prvo, zato što nemamo tim za takvu igru i drugo ,što se to skupo plaća kartonima i kažnjavanjem od strane sudija.Treće ,naravno što taj ragbi-fudbal odbija gledaoce sa stadiona.Mene je ipak najviše dojmio derbi sam po sebi,atmosfera,zaista lijepa noć na Tušnju za pamćenje.Gdje je Azmir Husić, tu je i štimung na najvišem nivou.Dobro je da nije bilo neriješeno ,izgubili bi i jedni i drugi po 2 boda.Ovako pobijedila je Sloboda u ravnopravnoj utakmici osvojila vrijedna 3 boda a Tuzla kad već nije pobijedila ,ne bi puno bolja bila ni za 1 bod.Ja nisam obraćao toliku pažnju na navijanje ,nastojao sam se usredsrediti na igru, pogotovo TuzlaCitiya.I mogu iznijet dojam ,da sam prezadovoljan pristupom ,ozbiljnošću,odgovornošću,maksimalnim požrtvovanjem.Uzdržanošću od bilo kakvih incidenata.Iako je sudija jedva čekao da ga igrači Tuzle "opkole" .Dao bi im dva crvena i osam žutih.Treneru "Barbi"-Starčeviću svaka čast.Em se vidi da zna fudbal ,em je gospodin par excellence.
Žao mi je što nije bilo zastave FK TUZLA CITY na jarbolu.Čudi me da ih delegat nije upozorio jer je to obaveze po pravilniku o organizaciji utakice.
Sada je na redu gostovanje u Gabeli u srijedu a potom smo domaćini selji idućeg vikenda.Neka je sa Božijom pomoći i sa srećom.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.