FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KB-TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KB-TM87 » 05 okt 2010, 19:58

Željo šampion ! 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 05 okt 2010, 20:02

kao i svaki put..

svaka cast celiku, nisu zasluzili poraz, sudije su ih ko fol ostetile al' ****, opet bez bodova..
daj mi neko kolo gdje cemo mi cestitat nekom al upisat bodove ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 okt 2010, 20:03

Kakva je ono pjesma majko draga,nesta "za tebe su svi kao igracke" :lol: . Bolje da non-stop pustaju Zabranjeno Pusenje,nego one gluposti.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 05 okt 2010, 20:05

ko je gledo ovu tekmu veceras mogao je vidjeti da je sudija stalno prekido igru na srdeni i dosudjivo neke nepostojece faulove, a iz jednog je danas prosjecni zeljo i dao gol...celik puno bolji...zao mi ih. I sada kad vidim kao je zeljo dobio nije ni cudo sto u evropi prime 5 komada ccc
Pazza Inter Amala

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 05 okt 2010, 20:07

Svaka čast momcima, pokazali su karakter! Pobjeda je najvažnija!

Željo je prejak ljudi moji, pa mi smo igrali sa 20% snage!

Čeliku smo pustili da pokažu šta znaju, i sami su sebi krivi što nisu uzeli bar bod...

Sudjenje vrlo dobro (tačnije, sporan je jedan, neki, faul), a ovi što spominju sudiju smiješni ste zaista, pokrijte se jorganom po glavi i zzzzzzz.......

Gledamo isti scenario kao prošle sezone, Borac i Željo samo što mi sad ne kasnimo 9 već 4 bobice. ;)

U lukavicu po bodove.......biće nas 3000 milje....možda i više....

DOMINACIJA SE NASTAVLJA!
Zadnja izmjena: otpravnik_vozova, dana/u 05 okt 2010, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 05 okt 2010, 20:07

Mozete se vi ljutiti na sudenje,ali Zeljo polako ali sigurno uzima bodove posle Veleza ,pao je i Celik..Sad gledano sa moralne strane realniji navijaci Zelja tesko da se mogu radovati ovakvim pobjedam, i dugorocno gledano Zeljo bi mogao imati vise stete nego koristi da ponovo osvoji titulu kao prosle godine na ovakvim rabotama.Nek se sad Amar zapita zasto nema publike na Grbavici,a Zeljo drugi(2) na tabeli ,a kako da ima navijaca kad se pobjednik na Grbavici unaprijed zna..Zato nije ni cudo sto nam je fudbal pao na ovako niske grane...Zalosno je bilo veceras gledati Zeljine navijace u koloni kako spustene glave napustaju Grbavici ne vjerujuci da je Zelji potrebna ovakva pomoc sudija.Zamolio bi urednike "Derbi Kola"da prestanu prenositi utakmice sa Grbavice da nas ne muce jer dosta nam je nepravde, korupcije,jada u stvarnom zivotu i ovo malo moralni i pravi navijaca ce potpuno otjerati sa stadiona! :oops:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 05 okt 2010, 20:09

U sportu i u pobjedi i porazu treba imati dostojanstvo,kao navijacu drago mi je da smo pobjedili i da na pobjedu nije uticao sudija.Kao covjek koji u zivotu pokusava sve gledati realno po prikazanoj igri nismo ni bod zasluzili a kamo tri.Celik za klasu bio bolji i zasluzili su pobjedu ali u sportu je tako i kad dobro odigras izgubis.Veceras nama je Bog podario Sehica(spasio pet golova)a Celiku oduzeo srecu.Sa rezultastog aspekta tri boda dobro dosla,a za igru veceras mora se priznati da je bila losa,ali ne moze se uvjek dobro odigrati.I na kraju Amar pod hitno neke igrace mora poslati na hladjenje.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 05 okt 2010, 20:10

aj odleprsaj!!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 05 okt 2010, 20:10

Volim kad pojedinci plaču to je čudo jedno,kad Olimpic rasturi Smrdajevo onda se šuti ko ****,a sad se fol raspisali,**** s teme i plačite na sjeveru ko protiv Čelika!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 05 okt 2010, 20:10

ekii je napisao/la:Mozete se vi ljutiti na sudenje,ali Zeljo polako ali sigurno uzima bodove posle Veleza ,pao je i Celik..Sad gledano sa moralne strane realniji navijaci Zelja tesko da se mogu radovati ovakvim pobjedam, i dugorocno gledano Zeljo bi mogao imati vise stete nego koristi da ponovo osvoji titulu kao prosle godine na ovakvim rabotama.Nek se sad Amar zapita zasto nema publike na Grbavici,a Zeljo drugi(2) na tabeli ,a kako da ima navijaca kad se pobjednik na Grbavici unaprijed zna..Zato nije ni cudo sto nam je fudbal pao na ovako niske grane...Zalosno je bilo veceras gledati Zeljine navijace u koloni kako spustene glave napustaju Grbavici ne vjerujuci da je Zelji potrebna ovakva pomoc sudija.Zamolio bi urednike "Derbi Kola"da prestanu prenositi utakmice sa Grbavice da nas ne muce jer dosta nam je nepravde, korupcije,jada u stvarnom zivotu i ovo malo moralni i pravi navijaca ce potpuno otjerati sa stadiona! :oops:

Dusa draga.... :mrgreen:

isplači se slobodno, manje ćeš pishkiti.... :D
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 05 okt 2010, 20:10

ekii je napisao/la:Mozete se vi ljutiti na sudenje,ali Zeljo polako ali sigurno uzima bodove posle Veleza ,pao je i Celik..Sad gledano sa moralne strane realniji navijaci Zelja tesko da se mogu radovati ovakvim pobjedam, i dugorocno gledano Zeljo bi mogao imati vise stete nego koristi da ponovo osvoji titulu kao prosle godine na ovakvim rabotama.Nek se sad Amar zapita zasto nema publike na Grbavici,a Zeljo drugi(2) na tabeli ,a kako da ima navijaca kad se pobjednik na Grbavici unaprijed zna..Zato nije ni cudo sto nam je fudbal pao na ovako niske grane...Zalosno je bilo veceras gledati Zeljine navijace u koloni kako spustene glave napustaju Grbavici ne vjerujuci da je Zelji potrebna ovakva pomoc sudija.Zamolio bi urednike "Derbi Kola"da prestanu prenositi utakmice sa Grbavice da nas ne muce jer dosta nam je nepravde, korupcije,jada u stvarnom zivotu i ovo malo moralni i pravi navijaca ce potpuno otjerati sa stadiona! :oops:
NE SERII !!!!
Razumijes ti mene burazere moj :)

lakosta
Kontakt:

Post Postao/la lakosta » 05 okt 2010, 20:11

endem_ je napisao/la:ko je gledo ovu tekmu veceras mogao je vidjeti da je sudija stalno prekido igru na srdeni i dosudjivo neke nepostojece faulove, a iz jednog je danas prosjecni zeljo i dao gol...celik puno bolji...zao mi ih. I sada kad vidim kao je zeljo dobio nije ni cudo sto u evropi prime 5 komada ccc
samo cu te znacajno pogledat :shock: i pokazati put ka izlazi sa nase teme :arrow:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 okt 2010, 20:12

Vala ruku na srce sudjenje je bilo u najmanju ruku dobro.Kakvih je kradja bilo ovo je mila majka
Danas je Celik mogao igrati,sad svi ako kiksaju traze izgovor u sudijama,eno mi Zvijezdi stvorili 10-ak 100% prilika i opet nekima sudija "potplacen"
Vecih gresaka je bilo na SP.
Tako da ni meni a ni ostalim ne preostaje nista drugo osim toga da da cestitamo Zelji na pobjedi.

@aleksandar
Za Osima se slazem,ali Ibrakovic nije ni medju 5,cak je i VAresanovic bolji od njega :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 okt 2010, 20:13

endem_ je napisao/la:ko je gledo ovu tekmu veceras mogao je vidjeti da je sudija stalno prekido igru na srdeni i dosudjivo neke nepostojece faulove, a iz jednog je danas prosjecni zeljo i dao gol...celik puno bolji...zao mi ih. I sada kad vidim kao je zeljo dobio nije ni cudo sto u evropi prime 5 komada ccc
sve smo vidili protiv olimpCa
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 05 okt 2010, 20:14

ko gubi ima pravo da se ljuti
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 okt 2010, 20:14

tik-tak je napisao/la:ko gubi ima pravo da se ljuti
a ko se ljuti...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 05 okt 2010, 20:14

Kako si samo fin i dobronamjeran,mora da navijaš za prepošteni Torpedo. :lol:
ali nema para,sve se rastalilo....

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 okt 2010, 20:16

Seyo_TM je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Nego da pitam kakva je ono pjesma svirala na Grbavici meni skroz nepoznata :?:
ono je hamo seljakljuk...bruka i sramota...pjesma koja mora ostati nepoznata...
OK :!: Hvala na objašnjenju :mrgreen:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 05 okt 2010, 20:19

otpravnik_vozova je napisao/la:Svaka čast momcima, pokazali su karakter! Pobjeda je najvažnija!

Željo je prejak ljudi moji, pa mi smo igrali sa 20% snage!

Čeliku smo pustili da pokažu šta znaju, i sami su sebi krivi što nisu uzeli bar bod...

Sudjenje vrlo dobro (tačnije, sporan je jedan, neki, faul), a ovi što spominju sudiju smiješni ste zaista, pokrijte se jorganom po glavi i zzzzzzz.......

Gledamo isti scenario kao prošle sezone, Borac i Željo samo što mi sad ne kasnimo 9 već 4 bobice. ;)

U lukavicu po bodove.......biće nas 3000 milje....možda i više....

DOMINACIJA SE NASTAVLJA!
ako , je ovo danas regularno onda je uvijek , vi prejaki ne nasmijavaj , igrali ste sa 1000 % snage da ih uhvatite ,
garantujem ti da ce Sarajevo biti ispred vas :) Vi , dominirate daj bolan komim se :mrgreen: :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 okt 2010, 20:19

Teorije zavjera iz godine u godinu postaju sve simpaticnije. Prosle sezone je bila teorija zavjere da smo kupili titulu i da smo namjestili da Sarajevo ne moze razviti igru na kojoj bi im Barcelona pozavidjela, sada se mjesaju politicke stranke u fazonu imamo Izetbegovica i Komsica, pa SDA i SDP iza sebe. Ih jos kada bi SNSD bio iza nas dosle bi cetiri titule zaredom u narednom mandatu pomenutih politickih stranaka. :D :D
Jednostavno ne treba obracati paznju na takve osobe koje lijece na neki nacin svoje frustracije. Bas me interesuje koja je sljedeca zavjera.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []