Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Ljudi stvarno ne razumijem o cemu vi pricate .. izgubili smo , razbili nas , sve isto kao i ranije ... eto utjeha sto je samo 0:2 a nije 0:5 , sjajno nema sta. I ja ovo ne krivim za trenera , nemam neko misljenje o njemu ... ali braniti ove ublehe na terenu je van svake pameti
Ti realno nemaš pojma, sjećam se tvojih komentara i od ranije, al hajdPistol je napisao/la:Ljudi stvarno ne razumijem o cemu vi pricate .. izgubili smo , razbili nas , sve isto kao i ranije ... eto utjeha sto je samo 0:2 a nije 0:5 , sjajno nema sta. I ja ovo ne krivim za trenera , nemam neko misljenje o njemu ... ali braniti ove ublehe na terenu je van svake pameti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
"Seaman" svaka ti je u sridu. Vidi se da poznajes fudbal mada ne i gramatiku Bosanskog jezika ali "Boze" moj niko nije savrsen.
Svaki put kad gledam Arsenal Cech odlican, veteran ali klasa i opet ga tamo neki na ovoj temi krive sto nije supermen pa da pokrije ono sto 3 golmana nisu u stanju pokriti. Arsenal je defanzivno igracki i timski kriminalan.
Svaki put kad gledam Arsenal Cech odlican, veteran ali klasa i opet ga tamo neki na ovoj temi krive sto nije supermen pa da pokrije ono sto 3 golmana nisu u stanju pokriti. Arsenal je defanzivno igracki i timski kriminalan.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Koliko god Seaman recimo bio naporan sa svojim pljuvanjem , vi koji ste na suprotnoj strani price ste i gori .... jer sve sto govorite (pisete) jeste da svako tko napise kritiku (i jos objasni zasto) nema pojma , samo pljuje , zasluzuje ban ....Brokula je napisao/la:Ti realno nemaš pojma, sjećam se tvojih komentara i od ranije, al hajdPistol je napisao/la:Ljudi stvarno ne razumijem o cemu vi pricate .. izgubili smo , razbili nas , sve isto kao i ranije ... eto utjeha sto je samo 0:2 a nije 0:5 , sjajno nema sta. I ja ovo ne krivim za trenera , nemam neko misljenje o njemu ... ali braniti ove ublehe na terenu je van svake pameti
Evo vi sto govorite da je ovo danas OK ili ne zasluzuje kritiku , samo nas ostale prosvijetlite --- sta je to danas bilo drugacije od prethodnih 10 sezona ... pokusajte dati odgovor koji nije tipe "treba te banovati" , "staviti na block/ignore", "nemas pojma" ... te vrste odgovora govore nesto , a to nesto nije da onaj tko daje takav odgovor zna o cemu prica
Ma ljudi se ovdje raspasli pa u tom fazonu kontriranja sami vjeruju u svoje utopijske postove. Arsenal je grohnuo i to momacki. A tom padu se ne vidi kraj. Lose ciljana, precjenjena "pojacanja", skup mentalnih luzera sa ozilom na celu,lose vodstvo, nikakva vizija,kvantitet nad kvalitetom...
Kakvi bolan utopijski postovi, da čitate znali bi kakvo mišljenje vlada, a ne ulijećete kao padobranci sa svojim postovima popljujete sve što ima.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Za sve one koji govore da se ne vidi napredak u odnosu na Wengera, ne moze se ocekivati potpuna promjena nacina igre i mentaliteta koji je Wenger ukorijenio u prethodnih 20 godina za nekoliko treninga i samo par pripremnih utakmica, nikako. Jos smo imali taj peh da odmah na pocetku sezone igramo sa jednom od najjacih ekipa, ali to mozda i nije lose jer ce nadam se Emeri tu najbolje vidjeti sta ekipi fali i to promjeniti.
Emeri je s ogranicenim budzetom doveo najbolje sto je mogao, i ja bih volio da su dovedeni jos neki igraci a neki nabijeni na nogu ali moramo shvatiti da uprava Arsenala nije takva da treneru da odrijesene ruke i da on dovede i proda igrace koje on zeli, da napravi ekipu po svojoj ideji, u suprotnom sam siguran da bi Emeri dao nogu Dzaki, Elneniju i jos par igraca i za taj novac uzeo neka druga pojacanja.
Niti jedan trener ne moze uigrati ekipu tako brzo, tako da za sada nema potrebe da pljujemo po Emeriju. Njega tek ceka velik posao koji je ostao iza Wengera a najveci je nonsalantnost, setkanje, nedisciplina na koju su igraci navikli kod Wengera. Emerijev Arsenal cemo tek vidjeti u drugom dijelu sezone, pa ako na kraju sezone ne bude sve kako treba, onda imamo pravo kritikovati covjeka. Ja mislim da on ima i petlje i pameti da sve poslozi, ali o tom po tom, duga je sezona,vidjet ce se sve.
Emeri je s ogranicenim budzetom doveo najbolje sto je mogao, i ja bih volio da su dovedeni jos neki igraci a neki nabijeni na nogu ali moramo shvatiti da uprava Arsenala nije takva da treneru da odrijesene ruke i da on dovede i proda igrace koje on zeli, da napravi ekipu po svojoj ideji, u suprotnom sam siguran da bi Emeri dao nogu Dzaki, Elneniju i jos par igraca i za taj novac uzeo neka druga pojacanja.
Niti jedan trener ne moze uigrati ekipu tako brzo, tako da za sada nema potrebe da pljujemo po Emeriju. Njega tek ceka velik posao koji je ostao iza Wengera a najveci je nonsalantnost, setkanje, nedisciplina na koju su igraci navikli kod Wengera. Emerijev Arsenal cemo tek vidjeti u drugom dijelu sezone, pa ako na kraju sezone ne bude sve kako treba, onda imamo pravo kritikovati covjeka. Ja mislim da on ima i petlje i pameti da sve poslozi, ali o tom po tom, duga je sezona,vidjet ce se sve.
Presing nam je dosta bolji, nije ni blizu onog što treba biti ali se razlikuje od onog sranja što smo gledali pod Wengerom gdje 2 igrača trče a ostali gledaju.
Konačno imamo trenera koji pravi izmjene prije 70. minute, i izlaze oni igrači koji su zaslužili da izađu a ne ko kod Wengera gdje se znalo po defaultu koga će izbaciti.
Akcije kreću od golmana, nije ni to ni blizu onog što treba biti, ali sjećam se kad je Pep došao u City koliko su samo griješili kod iznošenja lopte. Danas je i sam Čeh rekao nakon utakmice da je ovo nešto novo za njega jer su većinom treneri od njega tražili da izbija loptu.
Znamo odigrati odlične akcije ko nekad davno davno pod Wengerom, nije se to danas vidjelo jer nam je Siti yebo mater ali vidjeli smo te akcije u pripremnim utakmicama.
Danas su po meni ovi igrači potpuno zakazali: Xhaka, Ramiz, Auba, Miki, Ozil, ni ostali nisu bili puno bolji, a kad ti ovoliko igrača odigra loše/katastrofalno onda ne možeš ni očekivati da nešto naprave taman da je SAF na klupi.
Ako koji slučajem i protiv Čelzija izgubimo onda se definitvno ne isplati ulaziti na forum, koliko samo plakanja grob te yebo ko da smo na temi Ljubav i Sex.
Konačno imamo trenera koji pravi izmjene prije 70. minute, i izlaze oni igrači koji su zaslužili da izađu a ne ko kod Wengera gdje se znalo po defaultu koga će izbaciti.
Akcije kreću od golmana, nije ni to ni blizu onog što treba biti, ali sjećam se kad je Pep došao u City koliko su samo griješili kod iznošenja lopte. Danas je i sam Čeh rekao nakon utakmice da je ovo nešto novo za njega jer su većinom treneri od njega tražili da izbija loptu.
Znamo odigrati odlične akcije ko nekad davno davno pod Wengerom, nije se to danas vidjelo jer nam je Siti yebo mater ali vidjeli smo te akcije u pripremnim utakmicama.
Danas su po meni ovi igrači potpuno zakazali: Xhaka, Ramiz, Auba, Miki, Ozil, ni ostali nisu bili puno bolji, a kad ti ovoliko igrača odigra loše/katastrofalno onda ne možeš ni očekivati da nešto naprave taman da je SAF na klupi.
Ako koji slučajem i protiv Čelzija izgubimo onda se definitvno ne isplati ulaziti na forum, koliko samo plakanja grob te yebo ko da smo na temi Ljubav i Sex.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa koji mentalni sklop moraš biti da uopšte pljuješ po ekipi i čovjeku nakon JEDNE utakmice. Isti ovaj Pep koji se sprda sa ligom, u svojoj prvoj sezoni sa neograničenim budžetom je osvojio 0 trofeja, a vidi vas... jadni ste
Potpisujem. Kad se oporave igraci, uigra ekipa bice ovo bolje. Treba imati strpljenja. Ni u jednoj ekipi se stvar I nisu poboljsale preko noci. Treba vremena.Marley je napisao/la:Za sve one koji govore da se ne vidi napredak u odnosu na Wengera, ne moze se ocekivati potpuna promjena nacina igre i mentaliteta koji je Wenger ukorijenio u prethodnih 20 godina za nekoliko treninga i samo par pripremnih utakmica, nikako. Jos smo imali taj peh da odmah na pocetku sezone igramo sa jednom od najjacih ekipa, ali to mozda i nije lose jer ce nadam se Emeri tu najbolje vidjeti sta ekipi fali i to promjeniti.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Čekajte malo, Emery bi, kao, dao nogu Xhaki, Elnenyju i Iwobiju. Koji im je qrac umjesto toga dao novi ugovor? Xhaki do 2023!?
Mi nemamo krila. Nikako. Najplaćeniji igrač je rođen bez mu.da. Armenska prevara je sve ubrljala u zadnjoj trećini. Kvazigabonac u velikim utakmicama ima golemu nulu otkako je došao. Lacazette užasno finišira, ispromašivao je kamion šansi u derbijima otkako je došao.
Ali, nek' smo mi doveli ovog Juandea Ramosa da slaže ekipu nakon Wengera.
Mi nemamo krila. Nikako. Najplaćeniji igrač je rođen bez mu.da. Armenska prevara je sve ubrljala u zadnjoj trećini. Kvazigabonac u velikim utakmicama ima golemu nulu otkako je došao. Lacazette užasno finišira, ispromašivao je kamion šansi u derbijima otkako je došao.
Emery dao nekom novi ugovor? Nakon što je vidio kako su dobri na treningu? Bože sačuvaj
Za sve navedeno opet ne moze biti kriv Emeri, Wenger je taj koji je doveo skoro sve te igrace i koji je ostavio tim bez klasicnih krila.Artetitis je napisao/la:Čekajte malo, Emery bi, kao, dao nogu Xhaki, Elnenyju i Iwobiju. Koji im je qrac umjesto toga dao novi ugovor? Xhaki do 2023!?
Zar mislis da bi OVA uprava kluba na celu sa onom dvojicom skrtaca dozvolila totalni remont ekipe? Sve sto si nabrojao da nam fali to stoji ali trener nije taj koji odlucuje koliko ce novca izdvojiti za pojacanja. Poznvajuci politiku uprave mozda i nije bila njegova ideja o produzenju tih ugovora. Neka ih jos koju godinu samo nek se ne trosi...
Osim toga kad skontas koja su sve imena bila u kombimacijama za trenera mozemo se lupat nogom u guzicu od srece. Za to je opet kriva neambiciozna uprava.
Previse kritikujete Emerika.
Rooster mu je solidan i nista vise.
Prvi mech igran protiv nikada jace Engleske ekipe(ne sjecam se da je neki Engleski klub igrao ovako mocan fudbal)
Pozitivna stvar je sto Emeri ne yebe zivu silu i igrat ce igraci koji treba da igraju.Takodjer , meni je presing Arsenala djelovao dosta uigrano i kvalitetno.
Suditi neciji rad na osnovu utakmice sa Cityem je smijesno.
Rooster mu je solidan i nista vise.
Prvi mech igran protiv nikada jace Engleske ekipe(ne sjecam se da je neki Engleski klub igrao ovako mocan fudbal)
Pozitivna stvar je sto Emeri ne yebe zivu silu i igrat ce igraci koji treba da igraju.Takodjer , meni je presing Arsenala djelovao dosta uigrano i kvalitetno.
Suditi neciji rad na osnovu utakmice sa Cityem je smijesno.
Kakbog to horoza ima Emerik
Polako brate. 20 godina pod jednin čovjekom, samo lid čovjek može misliti da će se u novu eru ući bez ikakvuh problema, glat, sa duplom krunom.
Polako brate. 20 godina pod jednin čovjekom, samo lid čovjek može misliti da će se u novu eru ući bez ikakvuh problema, glat, sa duplom krunom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
JA sam rekao tamo na temi epla ne bi mu rijeci rekao za poraz od Citya juce ali kada vidim da su ovi smecari dobili nove poboljsane dugogodisnje ugovore prije sezone jasno je da cu kritikovati...Ova ekipa je lose a poraz bi dozivio i Simeone juce ali Simeone ne bi dao nove ugovore dokazanim panjevima.Artetitis je napisao/la:Čekajte malo, Emery bi, kao, dao nogu Xhaki, Elnenyju i Iwobiju. Koji im je qrac umjesto toga dao novi ugovor? Xhaki do 2023!?
Vas dvojica ste svjesni da Emery nema veze sa tim novim ugovorima?japa je napisao/la:JA sam rekao tamo na temi epla ne bi mu rijeci rekao za poraz od Citya juce ali kada vidim da su ovi smecari dobili nove poboljsane dugogodisnje ugovore prije sezone jasno je da cu kritikovati...Ova ekipa je lose a poraz bi dozivio i Simeone juce ali Simeone ne bi dao nove ugovore dokazanim panjevima.Artetitis je napisao/la:Čekajte malo, Emery bi, kao, dao nogu Xhaki, Elnenyju i Iwobiju. Koji im je qrac umjesto toga dao novi ugovor? Xhaki do 2023!?
Ja mislim da se Emery pita za ono na terenu tesko da je on produzio iwobiju i xhaki ugovore
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Svejedno kritika stoji ako si ti menadzer i drugi ti odredjuju roster onda ne kontam koji si ku?ac dolazio? Mozda nije on dosao na tu ideju ali sigurno da je odobrio posto vjerujem da se donekle i on pita, a ako se ne pita onda je to jos bolje ovaj klub ce se strmoglaviti u Champioship ako roster odredjuje Sven Mislintat dokazana panjina.
Normalno da čovjek nema potpunu kontrolu nad rosterom kao Wenger, nit je Wenger imao na početku. Naredna 2 roka će se pokazati u kojem smjeru on želi da vodi klub.
A vidjeli smo koliko cijeni Xhaku i Ramseya jučer kad ih je izveo obojicu do 60te minute. Samo zbog tog ima podršku od mene barem do decembra
A vidjeli smo koliko cijeni Xhaku i Ramseya jučer kad ih je izveo obojicu do 60te minute. Samo zbog tog ima podršku od mene barem do decembra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.