Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kojom linijom je uopste dosao do vas, Dena? Kako on pade nekome na pamet?
1921
Samo da sloboda ispadne i jedinstvo udje, amin
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
CAT4
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- prisonbreak
- Kontakt:
Steta sto svaku utakmicu na BP ne dolazi neko jak, da igramo derbije, bilo bi prvaci 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- akisarajevo92
- Kontakt:
najmanje "celikovski" dres ikada, ovo vise lici na Jedinstvo ili Velez

Don't believe the hype.
Ma Danska reprezentacija orginal.Meni su top vala,mada vjerujem da domaci nisu zadovoljni nema tu crne boje.Nama sa strane je dobra promjena.akisarajevo92 je napisao/la:najmanje "celikovski" dres ikada, ovo vise lici na Jedinstvo ili Velez![]()
Jamak >Eriksen
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ruzic metn'o haman
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Opasan eksplozivom, neudobno je to, zulja.Penaltiky je napisao/la:Zašto je Fenan namršten?
1921
- akisarajevo92
- Kontakt:
na svakoj slici iz godisnjaka postoji bar jedan kao ova 24-orka 
Don't believe the hype.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedino Fenan nema logo generalnog sponzora na dresu 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zamisljam brata Fenana u Slobodi, s jedne strane Pivara s druge Wwin, a na reklamama na stadionu industrija svinjetine i Tomina kafanaMortemHz je napisao/la:Jedino Fenan nema logo generalnog sponzora na dresu
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Dobro vi Fenana pregledajte i prerovite kad vam oni dodju u goste. Ne dozvoljavati da "zaboravi" neki paket, torbu, kofer u svlacionici. Budite oprezni.
1921
Ovo je druga garnitura. Prva je crno-crvena.akisarajevo92 je napisao/la:najmanje "celikovski" dres ikada, ovo vise lici na Jedinstvo ili Velez![]()
#samoČelik
glupost, znači na Tušnju, Ugljeviku, Doboju kod Kaknja, u trećoj igrate?Lawer_88 je napisao/la:Ovo je druga garnitura. Prva je crno-crvena.akisarajevo92 je napisao/la:najmanje "celikovski" dres ikada, ovo vise lici na Jedinstvo ili Velez![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Zrinjski prvak, pa ljudima dali prednost da biraju garnituru.Penaltiky je napisao/la:glupost, znači na Tušnju, Ugljeviku, Doboju kod Kaknja, u trećoj igrate?Lawer_88 je napisao/la:Ovo je druga garnitura. Prva je crno-crvena.akisarajevo92 je napisao/la:najmanje "celikovski" dres ikada, ovo vise lici na Jedinstvo ili Velez![]()
Ma nije jos stigla komplet garnitura. Uglavnom ovo je druga.
#samoČelik
- prisonbreak
- Kontakt:
Imamo i bijelu trecu. Igrali smo protiv Zelje u njima. Al je glupost slazem sePenaltiky je napisao/la:glupost, znači na Tušnju, Ugljeviku, Doboju kod Kaknja, u trećoj igrate?Lawer_88 je napisao/la:Ovo je druga garnitura. Prva je crno-crvena.akisarajevo92 je napisao/la:najmanje "celikovski" dres ikada, ovo vise lici na Jedinstvo ili Velez![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Kćerka voditeljice sa Federalne TV, pa skontaj odakle ovdje.irfo je napisao/la:Gledam i ne vjerujem majke mi, je li moguce da ona radi na televizijiRaonffa je napisao/la:Evo opet show Nadina pravi
Cura je lijepa, mada to joj nije od pomoći ovdje...možda se malo i prepala, ali elokventnost je nije nikad krasila.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo kod nas se to gleda. Sto dres ne bi bio zute ili roze boje. Onako sminka kao sto rade i strani klubovi kako bi razbili monotonost i privukli ljude da kupe dres. Pa svake godine onda druga boja druge i trece garniture, a prva garnitura u bojama kluba.
- svrakino1921
- Kontakt:
Koje voditeljice sa FTVwobly92 je napisao/la:Kćerka voditeljice sa Federalne TV, pa skontaj odakle ovdje.irfo je napisao/la:Gledam i ne vjerujem majke mi, je li moguce da ona radi na televizijiRaonffa je napisao/la:Evo opet show Nadina pravi
Cura je lijepa, mada to joj nije od pomoći ovdje...možda se malo i prepala, ali elokventnost je nije nikad krasila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.