bihuzur je napisao/la:ovaj je najbolje objasnioDdado je napisao/la:
Objasnio![]()
**** vam osim mater glupu. Koga jos zanima ova ubleha koja nas je srozala i jos nas tuzio i trazi neke novce za koje niko ne zna. Krepaj skupa sa svojim babom koji je prodavao utakmice naseg Zelje i izbacio nas u nizi rang takmicenja zbog pisljivih 50 njemackih marki. FUJJJJJJ STOKOOOOOOO
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Gulas se pokvario, crklo govedo na konzervi 
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
Danas Robijasi dobro navijali, bar po ovim isjeccima. Nema sta. Koliko vas je bilo?
Zamisli jos da im je jedan Senad Mujkanovic tu, da uplati donaciju.
Zamisli jos da im je jedan Senad Mujkanovic tu, da uplati donaciju.
1921
može li slika druge frakcije u Ugljeviku?biceDUPLA je napisao/la:moze li slika sjevera hahahhahahahahahaha
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Muči Pitare zatvor, ne može govedo da izađeBronson je napisao/la:Gulas se pokvario, crklo govedo na konzervi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:Muči Pitare zatvor, ne može govedo da izađeBronson je napisao/la:Gulas se pokvario, crklo govedo na konzervi
Danas je moj dan i Liverpool i Likce do pobjeda, dusmani na lomaci
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
Jbg, očekujem uskoro neku pizdariju sa Željom, samo jer je ova tema ****, i navalili da prcaju pitare.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Zeljo je pizdarija sam od sebe, latentne ustase, fujPenaltiky je napisao/la:Jbg, očekujem uskoro neku pizdariju sa Željom, samo jer je ova tema ****, i navalili da prcaju pitare.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
I baj d vej, niko pitare ne prca. Oni imaju jedno dugme za autodestrukciju koje sami aktiviraju nakon svake pobjede. Takva sorta, nema im spasa.
Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po utakmicama. Ti kad pogledaš našu utakmicu, ti ne možeš vidjeti neko udaranje, divljačku igru, izbijanje lopti i ostale stvari. Kod nas nema nijednog igrača da se ponaša debilski i da je neki orangutan. Tu bi sa nama mogao još i Zrinjski.. Ovo ostalo je mrtvi krkanluk i čobanluk. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo imali uvjete (terene) za ovaj stil koji njeguje Husref. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige..
Ne bi mogao čitavu sezonu gledati onakav jad na terenu, draže mi je pet puta gledati našu brzu igru sa kratkim pasovima i kombinatorikom.
1921
plavalokomotiva je napisao/la:Lego novi update maloprije na forumu, vakat je i bio
Pobjeda!
- svrakino1921
- Kontakt:
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
Ulimva ti bordo-bijeli.svrakino1921 je napisao/la:ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Koe prvi? 
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Dobro vecer, mi smo Siptari.Rigoletto je napisao/la:Zeljo je pizdarija sam od sebe, latentne ustase, fujPenaltiky je napisao/la:Jbg, očekujem uskoro neku pizdariju sa Željom, samo jer je ova tema ****, i navalili da prcaju pitare.
Životni saputnik! 1921
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
bihuzur je napisao/la:ovaj je najbolje objasnioDdado je napisao/la:
Objasnio![]()
**** vam osim mater glupu. Koga jos zanima ova ubleha koja nas je srozala i jos nas tuzio i trazi neke novce za koje niko ne zna. Krepaj skupa sa svojim babom koji je prodavao utakmice naseg Zelje i izbacio nas u nizi rang takmicenja zbog pisljivih 50 njemackih marki. FUJJJJJJ STOKOOOOOOO

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
SVRAKINO SELO ZA ZIVOT CIJELI
bihuzur je napisao/la:moram prvo povaditi zubeCOYS je napisao/la:Moras poceti da navijas za Zelju.bihuzur je napisao/la:![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.