Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 12 avg 2018, 22:49

tuzlak1987 je napisao/la:
Feno je najveci kralj izlezavanja u ligi :urnebes:
Ne može s Babalom(Šišić) niko. Ali niko u ligi! Naš je, ali šta taj radi, to nisu istine. :lol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 12 avg 2018, 22:52

Imam neki osjecaj da je Feđa Dudic sledeci trener Zrinjskog.Cisto da ostane zabiljezeno,znaju ljudi reagovati na vrijeme.
Cestitke Celiku,hrabra igra i zasluzena pobjeda.
Zeljo odlicno odigrao,Krpic masina definitivno.
Na koliko je potpisao ugovor Sulejman Krpic sa Zeljom'
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 12 avg 2018, 22:53

Rigoletto je napisao/la:Samo da sloboda ispadne i jedinstvo udje, amin
Kako mislis nisi spomenuo Leotar u PLBiH.
Životni saputnik! 1921

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 12 avg 2018, 22:54

BosanacGorstak je napisao/la:Imam neki osjecaj da je Feđa Dudic sledeci trener Zrinjskog.Cisto da ostane zabiljezeno,znaju ljudi reagovati na vrijeme.
Cestitke Celiku,hrabra igra i zasluzena pobjeda.
Zeljo odlicno odigrao,Krpic masina definitivno.
Na koliko je potpisao ugovor Sulejman Krpic sa Zeljom'
Još par kola s ovim glupanom na klupi i neće bit vremena za Simeonea a kamoli za Dudića
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 12 avg 2018, 22:54

Na 2 godine smo Krpu potpisali.
1921

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 12 avg 2018, 23:03

Penaltiky je napisao/la: Još par kola s ovim glupanom na klupi i neće bit vremena za Simeonea a kamoli za Dudića
Vidjet cemo.Mislim da ce u slucaju eventualnog poraza protiv Ludogoretsa imati jos jednu sansu i onda noga.
Duga je sezona i nemam sumnje da ce Zrinjski ostati u utrci za titulu do zadnjeg kola.U Zelju sam izgubio povjerenje kad su prokockali titulu sa Petrovicem,zadnjih pet kola su bili tada ocajni..Sarajevo standardno,Husref do jedno 7 kola,poslije toga doce sledeci koji "nije imao vremena spremiti ekipu" i selektirati igrace,a nakon toga sto bude otjeran doce neko od vojnika kluba i tako iz godine u godinu.

Sto se tice Slobode,bice da ste uboli s ovim Nalicem,gospodin covjek stasom i glasom ;)
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Choose
Kontakt:

Post Postao/la Choose » 12 avg 2018, 23:11

Ali fakat dingospo Nalic.Vokabular na mjestu.
Odmjerene izjave i nema prodavanja magle.
Voli Bog Zelju svog

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 12 avg 2018, 23:20

siskobn je napisao/la:Mozete pricati sta hocete,isto se ponasaju svi klubovi u BiH i nema izuzetaka,ne spominjete da Zrinjski uze titulu u Bijeljini iz nepostojeceg jedanesterca da ne govorimo o drugim stvarima,Ajde ruku na srce i recite da je Radnik ako nista bar fer ekipa koja se ne prodaje i koja igra fudbal posteno.
Svaka gostujuca ekipa kod 0:0 ce razvlacit dosli smo po bod uzeli ga
Cisto posteno
Vidicemo koliko ce te vi lezati kad dodjete kod nas
Malo vise respekta momci
Golman vam je krao vrijeme od početka. Onaj u prvom poluvremenu leži iza gol linije, samo mu stopalo jedne noge u terenu i neće da se pomakne. A tek koji neartikulirani krikovi igrača radnika :facepalm: Sigurno imaju posebnog trenera za to. Yebo uigravanje akcija.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 12 avg 2018, 23:49

siskobn je napisao/la:Mozete pricati sta hocete,isto se ponasaju svi klubovi u BiH i nema izuzetaka,ne spominjete da Zrinjski uze titulu u Bijeljini iz nepostojeceg jedanesterca da ne govorimo o drugim stvarima,Ajde ruku na srce i recite da je Radnik ako nista bar fer ekipa koja se ne prodaje i koja igra fudbal posteno.
Cisto posteno
Malo vise respekta momci
Druze, igrali ste i ranije ovdje i dobivali i gubili ali niste radili ovakve stvari. Niste bili ekipa koja kriči nakon svakog duela, lezi i trazi pomoc doktora itd

Ovo danas nema veze sa nogometom. Nije cudno sto ne mozemo meda u Eu natjecanjima kad nam je liga dno dna. Suci padaju na krikove i tako sviraju faulove, sjeckaju igru neprestano, ekipe rade totalnu destrukciju igre. Ja mislim da je danas Radnik ukrao jedno 15minuta.

Realno ga Široki ne bi zabio do sutra jer je to jednostavno takva utakmica kad te ne ide ama bas nista.
It's better when it's live

plavobeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobeli » 12 avg 2018, 23:50

Cisto posteno
Malo vise respekta momci
Ma pusti Sisko budale,da nas sudije ne kradu,odnosno da Radnik ima samo posteno sudjenje bili bi prvaci ove truba lige.Kada kradu,otimaju tada je sve u redu,ali kada papirnatnom favoritu uzmes bod,i cak ih nadigras e to vec nije u redu.Ekipa Sirokog skup hrvatskih treceligaskih igraca i Jsl isluzene rage Elmonira.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 12 avg 2018, 23:51

#pravda#za#listicu

siskobn
Kontakt:

Post Postao/la siskobn » 12 avg 2018, 23:54

Sve se slazem,nisam gledao utakmicu nije bilo prenosa,ali sam samo pomenuo da budete malo realni,Radnik nije tim koji se do sada valjao niti je prodavao tekme mislim da se svi na forumu slazu s tim.Danas je mozda bilo valjanja sto znaci da se uklapamo u ligu BiH i stajemo rame uz rame svim klubovima.

Jednostavno nazalost sudije su nam takve kakve smo takvi su i klubovi.
Realno meni je jasno da ste ocekivali pobjedu nakon proslog kola mi igramo tvrdo mogli smo i zabiti fudbalk je takav kakav je.
Nama je krupa pola sata lezala pa sta je tu je nervirao se ali tako je.

Nemoj mi samo reci da Siroki ne lezi jauce galami ne razvlaci nego sve igraju u trku

plavobeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobeli » 12 avg 2018, 23:55

tuzlak1987 je napisao/la:Ma vi (Radnik) lezite i kod sebe i na strani haha
Kod kuce ste jos gori jer teren cesto nije za igre pa ako ga zabijete moze se lagano svirati i kraj odmah.

Kazac navijac kuba koji ce slaviti 100 godina postojanja a imaju 0 trofeja u istoriji(Bajramski turniri se ne racunaju).Eto ruina zvana Tusanj perfektan.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 12 avg 2018, 23:57

bihuzur je napisao/la:#pravda#za#listicu
#PravdaZaPrvakeIzBijeljine
plavobeli je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma vi (Radnik) lezite i kod sebe i na strani haha
Kod kuce ste jos gori jer teren cesto nije za igre pa ako ga zabijete moze se lagano svirati i kraj odmah.

Kazac navijac kuba koji ce slaviti 100 godina postojanja a imaju 0 trofeja u istoriji(Bajramski turniri se ne racunaju).Eto ruina zvana Tusanj perfektan.
E jesi se ti našao taj argument povlačiti.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 13 avg 2018, 00:05

Realno i objektivno, Radnik broj 1 po simuliranju. Može se izučavat simuliranje gledanjem Radnika, oni su umjetnost napravili od toga, jedu ljudi simuliranje

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 13 avg 2018, 00:13

siskobn je napisao/la:Sve se slazem,nisam gledao utakmicu nije bilo prenosa,ali sam samo pomenuo da budete malo realni,Radnik nije tim koji se do sada valjao niti je prodavao tekme mislim da se svi na forumu slazu s tim.Danas je mozda bilo valjanja sto znaci da se uklapamo u ligu BiH i stajemo rame uz rame svim klubovima.

Jednostavno nazalost sudije su nam takve kakve smo takvi su i klubovi.
Realno meni je jasno da ste ocekivali pobjedu nakon proslog kola mi igramo tvrdo mogli smo i zabiti fudbalk je takav kakav je.
Nama je krupa pola sata lezala pa sta je tu je nervirao se ali tako je.

Nemoj mi samo reci da Siroki ne lezi jauce galami ne razvlaci nego sve igraju u trku
Svatko ko imalo prati bh ligu ce ti nabrojat ekipe koje teže igri i ekipe koje se baziraju prvenstveno da se brane, zadrzavaju itd mislim da sam ti s tim sve rekao.

I ovaj padobranac iznad sto komentira. Bod vas nije sporan uopce, nije bilo sumnjivih situacija, krađe ili tako nesto. Pricaju vam ovdje svi o nacinu i ponasanju igraca Radnika jer nismo navikli na to od vas. Uzeli ste nam prosle sezone punooo vaznije bodove dok smo se borili za EL i jos ste nas mogli i dobiti pa se ne sjecam da je netko nesto prigovarao na nacin igre Radnika. O tome se radi. Bod pa bod. Sve je to nogomet i igra, nekad dobijes a nekad ne. Ne ide te nista ili te krene bas pravo kao nas protiv Čelika.

Idemo dalje

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 13 avg 2018, 00:13

hoce li ikad zavrsiti ovu zgradu iza gola u Ugljeviku ili barem udariti fasadu

sjecam se da je ista ovakva bila kad je Rudar igrao u ligi prije 15-tak godina :rol:
Don't believe the hype.

siskobn
Kontakt:

Post Postao/la siskobn » 13 avg 2018, 00:14

RollingPaper je napisao/la:Realno i objektivno, Radnik broj 1 po simuliranju. Može se izučavat simuliranje gledanjem Radnika, oni su umjetnost napravili od toga, jedu ljudi simuliranje
Ajde nek ti bude :D :D :D :D :D :D Bosanska tvrdoglavost

kako bilo vidicemo vas kad dodjete kod nas,ne brini sjeticu se kad krenete od prve minute da jaucete radi grca malog prsta

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 13 avg 2018, 00:16

Za ove sto nas prozivaju "dancima" radi dresova, da napomenem da je to druga ili treca garnitura dresova. Razlog zbog kojeg nisu nastupili u prvoj kako vidim je da dobavljac kasnio sa isporukom.

Ovako to izgleda:
slika
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 13 avg 2018, 00:19

redbull93 je napisao/la:Za ove sto nas prozivaju "dancima" radi dresova, da napomenem da je to druga ili treca garnitura dresova. Razlog zbog kojeg nisu nastupili u prvoj kako vidim je da dobavljac kasnio sa isporukom.

Ovako to izgleda:
slika
Moze li onaj bez WWin kao u Salcina :bow:

Jbte koja je to neozbiljnost. Da igrac uvjetuje klubu da hoce/nece nositi glavnog sponzora na dresu. To je smijurija samo takva i vjer unikat u svijetu.

A uredno ce taj isti Salcin od te iste kladare plaću primit :zviz:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.