Ne može s Babalom(Šišić) niko. Ali niko u ligi! Naš je, ali šta taj radi, to nisu istine.tuzlak1987 je napisao/la:
Feno je najveci kralj izlezavanja u ligi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne može s Babalom(Šišić) niko. Ali niko u ligi! Naš je, ali šta taj radi, to nisu istine.tuzlak1987 je napisao/la:
Kako mislis nisi spomenuo Leotar u PLBiH.Rigoletto je napisao/la:Samo da sloboda ispadne i jedinstvo udje, amin
Još par kola s ovim glupanom na klupi i neće bit vremena za Simeonea a kamoli za DudićaBosanacGorstak je napisao/la:Imam neki osjecaj da je Feđa Dudic sledeci trener Zrinjskog.Cisto da ostane zabiljezeno,znaju ljudi reagovati na vrijeme.
Cestitke Celiku,hrabra igra i zasluzena pobjeda.
Zeljo odlicno odigrao,Krpic masina definitivno.
Na koliko je potpisao ugovor Sulejman Krpic sa Zeljom'
Vidjet cemo.Mislim da ce u slucaju eventualnog poraza protiv Ludogoretsa imati jos jednu sansu i onda noga.Penaltiky je napisao/la: Još par kola s ovim glupanom na klupi i neće bit vremena za Simeonea a kamoli za Dudića
Golman vam je krao vrijeme od početka. Onaj u prvom poluvremenu leži iza gol linije, samo mu stopalo jedne noge u terenu i neće da se pomakne. A tek koji neartikulirani krikovi igrača radnikasiskobn je napisao/la:Mozete pricati sta hocete,isto se ponasaju svi klubovi u BiH i nema izuzetaka,ne spominjete da Zrinjski uze titulu u Bijeljini iz nepostojeceg jedanesterca da ne govorimo o drugim stvarima,Ajde ruku na srce i recite da je Radnik ako nista bar fer ekipa koja se ne prodaje i koja igra fudbal posteno.
Svaka gostujuca ekipa kod 0:0 ce razvlacit dosli smo po bod uzeli ga
Cisto posteno
Vidicemo koliko ce te vi lezati kad dodjete kod nas
Malo vise respekta momci
Druze, igrali ste i ranije ovdje i dobivali i gubili ali niste radili ovakve stvari. Niste bili ekipa koja kriči nakon svakog duela, lezi i trazi pomoc doktora itdsiskobn je napisao/la:Mozete pricati sta hocete,isto se ponasaju svi klubovi u BiH i nema izuzetaka,ne spominjete da Zrinjski uze titulu u Bijeljini iz nepostojeceg jedanesterca da ne govorimo o drugim stvarima,Ajde ruku na srce i recite da je Radnik ako nista bar fer ekipa koja se ne prodaje i koja igra fudbal posteno.
Cisto posteno
Malo vise respekta momci
Ma pusti Sisko budale,da nas sudije ne kradu,odnosno da Radnik ima samo posteno sudjenje bili bi prvaci ove truba lige.Kada kradu,otimaju tada je sve u redu,ali kada papirnatnom favoritu uzmes bod,i cak ih nadigras e to vec nije u redu.Ekipa Sirokog skup hrvatskih treceligaskih igraca i Jsl isluzene rage Elmonira.siskobn je napisao/la:Mozete pricati sta hocete,isto se ponasaju svi klubovi u BiH i nema izuzetaka,ne spominjete da Zrinjski uze titulu u Bijeljini iz nepostojeceg jedanesterca da ne govorimo o drugim stvarima,Ajde ruku na srce i recite da je Radnik ako nista bar fer ekipa koja se ne prodaje i koja igra fudbal posteno.
Cisto posteno
Malo vise respekta momci
Kazac navijac kuba koji ce slaviti 100 godina postojanja a imaju 0 trofeja u istoriji(Bajramski turniri se ne racunaju).Eto ruina zvana Tusanj perfektan.tuzlak1987 je napisao/la:Ma vi (Radnik) lezite i kod sebe i na strani haha
Kod kuce ste jos gori jer teren cesto nije za igre pa ako ga zabijete moze se lagano svirati i kraj odmah.
#PravdaZaPrvakeIzBijeljinebihuzur je napisao/la:#pravda#za#listicu
E jesi se ti našao taj argument povlačiti.plavobeli je napisao/la:Kazac navijac kuba koji ce slaviti 100 godina postojanja a imaju 0 trofeja u istoriji(Bajramski turniri se ne racunaju).Eto ruina zvana Tusanj perfektan.tuzlak1987 je napisao/la:Ma vi (Radnik) lezite i kod sebe i na strani haha
Kod kuce ste jos gori jer teren cesto nije za igre pa ako ga zabijete moze se lagano svirati i kraj odmah.
Svatko ko imalo prati bh ligu ce ti nabrojat ekipe koje teže igri i ekipe koje se baziraju prvenstveno da se brane, zadrzavaju itd mislim da sam ti s tim sve rekao.siskobn je napisao/la:Sve se slazem,nisam gledao utakmicu nije bilo prenosa,ali sam samo pomenuo da budete malo realni,Radnik nije tim koji se do sada valjao niti je prodavao tekme mislim da se svi na forumu slazu s tim.Danas je mozda bilo valjanja sto znaci da se uklapamo u ligu BiH i stajemo rame uz rame svim klubovima.
Jednostavno nazalost sudije su nam takve kakve smo takvi su i klubovi.
Realno meni je jasno da ste ocekivali pobjedu nakon proslog kola mi igramo tvrdo mogli smo i zabiti fudbalk je takav kakav je.
Nama je krupa pola sata lezala pa sta je tu je nervirao se ali tako je.
Nemoj mi samo reci da Siroki ne lezi jauce galami ne razvlaci nego sve igraju u trku
Ajde nek ti budeRollingPaper je napisao/la:Realno i objektivno, Radnik broj 1 po simuliranju. Može se izučavat simuliranje gledanjem Radnika, oni su umjetnost napravili od toga, jedu ljudi simuliranje
Moze li onaj bez WWin kao u Salcinaredbull93 je napisao/la:Za ove sto nas prozivaju "dancima" radi dresova, da napomenem da je to druga ili treca garnitura dresova. Razlog zbog kojeg nisu nastupili u prvoj kako vidim je da dobavljac kasnio sa isporukom.
Ovako to izgleda:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.